- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Bizde böyle olsa cocuk takip eder bikere daha versene der
Hı hi sen çok biliyosunaslinda birlikte olacaginiz kisiyi secerken siz ona “veriyormussunuz” gibi bir tavir takinmazsaniz sorun olmaz. tabi bir de yetisme tarzi ve kalite diye bir sey var.
Hı hi sen çok biliyosuniyi geceler
Konuyu başından sonuna okursannız pek çok kadının sevişerek evlendiğini yazdığını da görürsünüz.Hı hi sen çok biliyosuniyi geceler
Olan olmuş artik karar senınAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Yanı arkadaşsınız normalde nasil yatakta buluşalım dıosunuz birbirinize?O zaman ben görüşmeyi keseyim artik ama keserken bunu onunla konusmali miyim
Daha once 5 senelik iliskim oldu onunla da sevismistik. Ve soyle bir ayrinti var onemli mi onemsiz mi bilmiyorum sonuc kismi yok. Birlesme olmuyor yaniSiz alın karsiniza konuşun duygularınızı açın ilerde uzulcegine arkadaslikta biterse bitsin aksi olarak hiç hoş bir durum olarak görmüyorum şahsi fikrim tabi baglanirsan daha kötü bide ilk defami biriyle birlikte oldun öyleyse bu seni dahada yikarda ondan sordum yanlış anlama
Tesskkur ederim konuşmak en dogrusubütün yazdıklarınızı okudum bence çocuk sizden hoşlanıyor.
konuşun bence de.
Evet, ilkinden sonraki takindigim tavir hos olmadi. Ve gördüğümde hicbir şey yokmuş gibi davrandim. Konusmayi da su acidan istiyorum bir seyler hissedersem o hissetmiyorsa daha cok uzulurum gibiSanki ilk sevişme sonrası adamın evinden kaçarak siz bu hale sokmuşsunuz gibi ilişkiyi:/
Bence konuşmak doğru değil..rahatsızsanız şu anki durumdan(rahat değilsiniz) biraz geri çekin, başka şeylerle meşgul edin kendinizi, bir öncelik belirleyin, adam kafanızda önceliğiniz olmasın..kafanızda çok kurarsanız onun enerjisi de yansır ona çünkü..
Adamın haline bakar ona göre şekillendirirsiniz zaten.
Konuşmak çok çocukça ve küçük düşürücü gelir gibi sizin açınızdan:/
Aceleci davranmayın.
Kisitlamak demeyelim de mesaj felan geldiği zaman bir şeyler ima ediyorum acip gosteriyor kim olduğunu soyluyor. Bunlar evde değil mesaide oluyorKısıtlamaya calış hayırdır sen kimsin tepkisi veriyorsa fuckbuddysiniz demektir
Evet o gunku tavrımdan pismanim ben deYazdıklarınıza bakarak sanki o sevgililik istiyor ama siz farkında olmadan duvar örmüşsünüz gibi. Mesela hemen kalkıp gitmeniz bile baya kalınca bir duvar örer. Size karşı kıskançlık da varmış. Olay f.body olsaydı beraber başka etkinlikler yapmak istemezdi diye düşünüyorum. Ve sık sık arayıp sormaması sizi korkutmamak için olabilir.
Önünüzde bir çok değişken var ama kesin olan, böyle devam ederse bağlanacağınız. Bu da tek taraflı kalırsa çok üzülürsünüz. Ben olsaydım kısmına geçiyorum, madem arkadaşsınız da, geçerim karşısına "Bu türden görüşmelerimiz sana bağlanmama sebep oluyor. Bunu sürdürüp de ilerde hayatına ciddi olarak birini alınca zarar görmek istemem" tarzı birşeyler söyleyin. En azından durumu anlasın. Zaten böyle bir konuşma emrivaki sevgililik teklifi falan değil, durum bildiriyorsunuz.
Disarda baska görüşmelerimiz de oluyorDate planlayın, birlikte bir şeyler yapmak üzerine, plana dahil oluyorsa ve keyif alıyorsa bingo. birlikte vakit geçirmek istiyorsa da bingo. sevgiliyle arkadaş olmak tadından yenmeyen bir ilişki biçimidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?