- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.690
- 88
- 32
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Arkadaşlar sevismezAma arkadasca davraniyoruz normal zamanda
Benim boyle ilk iliskim iliski denirse, yukarda bir arkadasa da soyledim biri 5 yil biri 1 yıl surdu iliskimin baska bir iliski yasamadim. Boyle anlamsizca sevişmek istemiyorumYok yahu küsmeyin ters kötü davranmayın. Arkadaşlığa devam ama çekimi durdurun. Çekim yokmuş gibi davranın. Yalnız kalmayın yakınlaşmayın temas ederse , çekin elinizi kolunuzu. Zaten patlar ne oldu der, kafam karışık dersiniz. Zaten uzak kalmak üzmek istemez eğer amaç sadece cinsellik değilse yoksa uzaklaşır yeni arayışlara girer. Ama işin sonunda f...body kaybetmek var,onu da hesaba katın.
Baski kurmam lakin ama bu sekilde de olmak istemiyorumAslında akışına bıraksan olabilir ama bu durumda baskı kuracaksın muhtemelen ve çocuk kacacak
O zaman her türlü söylediklermizi yapın. Ne durumda olduğuzu anlayın dilerim duygularınız karşılıklıdır.Benim boyle ilk iliskim iliski denirse, yukarda bir arkadasa da soyledim biri 5 yil biri 1 yıl surdu iliskimin baska bir iliski yasamadim. Boyle anlamsizca sevişmek istemiyorum
Oyle durumlar da oldu.Bence dışardabir yerde buluşun. Misal yemeğe ya da kafeyegidin. Sonrasında da eve gitmeyin. Eşşek değilse anlar
Biz şimdi neyiz? Baskısı demek istemiştim zatenBaski kurmam lakin ama bu sekilde de olmak istemiyorum
Ahahah cok tatlisinizzz hayir bir de sariliyor felan hosuma gidiyorUfff bunlar tamamen biyolojik, bilimsel temelli. Kadınlarda cinsellik sonrasında oksitosin hormonu salgılanır. Ne bu oksitosin diye baktığımızda bağlanma hormonu. Haliyle kaliteli bir birliktelikten sonra böyle hissetmeniz çok normal. Coğrafya kader işte Türkiye de fuckbuddy olunmaz riskli işler. Allah gönlüne göre versin konu sahibi keşke benim de olsa
Esimle o sekilde yaptiydikAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Anladim yani ben bu sekilde devam edersek baglanirim uzulurum uzulmek istemiyorum, bu sekilde gorusmeye devam etmek istemiyorum demek istiyorumBiz şimdi neyiz? Baskısı demek istemiştim zaten
Hemen sevgili mi oldunuzEsimle o sekilde yaptiydik
Once birlikte olduk. Sonra sevgili olduk ama oncesinde de arkadas falan degildik. Normal tanisan iki insandik.
Kucuk duserim diye simdi biz neyiz tribine bağladı bu demesin diyeSeviştiğin her güzel şeyi birlikte yaşadığın kişiye açık açık sorabilirsin bunda utanacak ne var ki
Cok tesekkur ederimmBizim de böyle başladı. Başta iki taraf da ilişki istemiyordu. Oturduk konuştuk “sevgili olmayalım” diye. Ortak kararla fuckbuddy olduk yani. Sadece cinsellik için bir araya gelmiyorduk ama. Maç izliyor, sinemaya gidiyor, yemeğe falan çıkıyorduk. Saatlerce sohbet ediyorduk. Paylaşımımız çoktu. 19 yaşındaydık. Uzun süreli ilişki yürütebilecek olgunlukta değildik. Saçma sapan ergen ergen tripler kıskançlıklar vardı. “Sevgili değiliz” düşüncesi bunları törpülememizi sağladı.
İki tarafta da araya başkaları girmedi, bundan eminim. İlk yılın sonunda aşkım falan diyor “seni seviyorum” diyorduk birbirimize ama hâlâ tam olarak adı konmamış şekildeydi. İkinci yılın sonunda iki taraf da hazır olunca sevgili olmaya karar verdik. Şu an toplamda 5. yılı doldurmak üzereyiz. Evlilik için biraz daha şartlarımızın olgunlaşmasını bekliyoruz. Bizde iki taraf da sevgili olmak istemiyordu. Zamanla bağlandık birbirimize.
Ben ilk yılın sonunda hazırdım ve o hâlâ sevgili olmak istemiyor diye çok kavga çıkardım. Ama bir haftadan fazla ayrı kalamadık hiç. “Boşver sevgililiği, biz birlikteyiz, önemli olan bu” şeklinde düşünmeye başlayıp onu darlamadığımda o da hazır olduğunu fark etti. Şimdi ben “birlikte yaşarız boşver evliliği” diyordum o beni ikna etti evlenmeye.
Beklentileriniz uyuşmuyorsa görüşmeyi kesmeniz en doğrusu. Beklentileriniz uyuşuyorsa da keyfinize bakın. Dürüst olmanız önemli ama lütfen “biz neyiz şimdi?” demeyin
“Zevk alıyorum, seninle de arkadaşlığımdan da keyif alıyorum ama ben bundan daha fazlasını istiyorum.” Demeniz bence yeterli.
Oyle durumlar da oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?