- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Arkadaş gibi takılıp yatakta buluşuyorsanız yatak arkadaşısınız baya baya. Karşıdaki ilişki değil yatak ilişkisi istiyor gibi.Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Oyle aslinda haklisiniz ama takiliyor muyuz kafam cok karisik ben sevgili olmak istiyorum buarada daha once kimseyle takilmadim 2 iliskim oldu biri 5 sene biri 1 sene surdu.Benimle çıkar mısın mı demesi laızm 11 yaşındakiler gibi
Bir tık daha sevgilisi gibi davran bakalım kendini geri çekecek mi?
Bence zaten şuan tensel ruhsal bir uyum var ve sevgilisiniz yada takılıyorsunuz neyse ne mutluysan anı yaşa
Heh evet tam da bu durumdayim. Bu konusmayi yapsam mi diy3 dusunuyorum cunku bir seyler hissediyorum uzulurum eger onda bir sey yoksa.Bizim de böyle oldu. Bağlanırsam üzülürüm istersen görüşmeyi keselim dedim şimdi evliyiz. Ama ben blöf yapmıyordum
Ama arkadasca davraniyoruz normal zamandaSeviştiyseniz sevgilisinizdir zaten
Hayir arkadas olarak cok iyi anlasiyorduk, onlara gitmistik topluca daha sonra ben sona kaldim birden olduUstte bi uye sormus aynini sormam lazim nasil basladi bu iliski hadi seveselim mi dediniz yani degisik bi durum
O zaman ben görüşmeyi keseyim artik ama keserken bunu onunla konusmali miyimBence siz fuckbuddy olmuşsunuz.Ciddi ilişki mevzusu açılırsa Adam büyük ihtimal kaçacak
Sevgili değilsiniz ve sevgili olmayı ilk başta istemedim demişsiniz buna rağmen 3 kere sevişmişsiniz bir şey diyemeyeceğimAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Evet biraz degisken bir insanım anca karar verebildim hoslanti vardi yakisikli buluyorum onuSevgili değilsiniz ve sevgili olmayı ilk başta istemedim demişsiniz buna rağmen 3 kere sevişmişsiniz bir şey diyemeyeceğim
Kalkıp sorulmaz bence. Bu demlerde ilerleyin. Zamanla dediğim gibi iyice sevgili gibi davrana bilir tepkisini gözlemleye bilirsiniz.Oyle aslinda haklisiniz ama takiliyor muyuz kafam cok karisik ben sevgili olmak istiyorum buarada daha once kimseyle takilmadim 2 iliskim oldu biri 5 sene biri 1 sene surdu.
Bence hoşlanıyorsanız ilişkimiz nereye gidiyor tarzı bir konuşma yapabilirsiniz eğer umursamaz davranırsa görüşmeyi kesersinizO zaman ben görüşmeyi keseyim artik ama keserken bunu onunla konusmali miyim
Muhtemelen yatak arkadaşı olarak görüyor. Ya böyle devam edeceksiniz ya da daha fazla bağlanmadan sevişmeyi sona erdireceksiniz.Hayir arkadas olarak cok iyi anlasiyorduk, onlara gitmistik topluca daha sonra ben sona kaldim birden oldu
Hoşlanıyorsanız sevgili olucaksınız yani normalde bir konuşmanız Sohbetiniz olmuyor mu açık açık sor beyefendiye Biz şimdi neyiz diye öyle sevişip sevişip arkadaş gibi takılmayacaksınız heraldeEvet biraz degisken bir insanım anca karar verebildim hoslanti vardi yakisikli buluyorum onu
Bana daSöylemeden geçemeyeceğim iş yerinden biriyle böyle bir ilişkiye girmeniz baya cesurca geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?