Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş gibi takılıp yatakta buluşuyorsanız yatak arkadaşısınız baya baya. Karşıdaki ilişki değil yatak ilişkisi istiyor gibi.

Oyle aslinda haklisiniz ama takiliyor muyuz kafam cok karisik ben sevgili olmak istiyorum buarada daha once kimseyle takilmadim 2 iliskim oldu biri 5 sene biri 1 sene surdu.

Sevgili değilsiniz ve sevgili olmayı ilk başta istemedim demişsiniz buna rağmen 3 kere sevişmişsiniz bir şey diyemeyeceğim

Oyle aslinda haklisiniz ama takiliyor muyuz kafam cok karisik ben sevgili olmak istiyorum buarada daha once kimseyle takilmadim 2 iliskim oldu biri 5 sene biri 1 sene surdu.
Kalkıp sorulmaz bence. Bu demlerde ilerleyin. Zamanla dediğim gibi iyice sevgili gibi davrana bilir tepkisini gözlemleye bilirsiniz.

Hayir arkadas olarak cok iyi anlasiyorduk, onlara gitmistik topluca daha sonra ben sona kaldim birden oldu
Muhtemelen yatak arkadaşı olarak görüyor. Ya böyle devam edeceksiniz ya da daha fazla bağlanmadan sevişmeyi sona erdireceksiniz.

Evet biraz degisken bir insanım anca karar verebildim hoslanti vardi yakisikli buluyorum onu
Hoşlanıyorsanız sevgili olucaksınız yani normalde bir konuşmanız Sohbetiniz olmuyor mu açık açık sor beyefendiye Biz şimdi neyiz diye öyle sevişip sevişip arkadaş gibi takılmayacaksınız heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…