- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Hergun mesaide konusuyoruz ama bunu sorarsam kucuk düşerim korkusundan bir sey yokmus gibi davraniyorumHoşlanıyorsanız sevgili olucaksınız yani normalde bir konuşmanız Sohbetiniz olmuyor mu açık açık sor beyefendiye Biz şimdi neyiz diye öyle sevişip sevişip arkadaş gibi takılmayacaksınız heralde
Haklısınız, aslinda burda benim de sormak istedigim.seye cevap vermissiniz. Ben sevgili olmak istiyorum buna son vermek istiyorum ama direkt görüşmeyi mi kessem diye düşünüyordum en iyisi onunla konusmak oyle bitirmekYasak olan riskli olan hersey nedense cok seviliyor sizinkide sanirim oyle ofiste felan birbirinize dokunmaniz yakalanma heyecani ile birlesiyor ve size daha fazla zevk veriyor yani bencede olayi ciddiyete dokun yanaşmıyorsa bırakın gunu birlik gonul eglendirdigi bi kadin gibi olmayin yasadiginiz seyin bir adı olsun
Hayir arkadas olarak cok iyi anlasiyorduk, onlara gitmistik topluca daha sonra ben sona kaldim birden oldu
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Atesle barut yan yana durmaz diye bosuna demiyolar niye sona kaldin kiHayir arkadas olarak cok iyi anlasiyorduk, onlara gitmistik topluca daha sonra ben sona kaldim birden oldu
Taktik verir misinizŞuan ki eşimle yaklaşık 5 yıl önce yaşadığım şeyleri yaşıyorsun :)
Onunla hep vakit gecirmeyi severim o yüzden cok iyi arkadastikAtesle barut yan yana durmaz diye bosuna demiyolar niye sona kaldin ki
Evet o da oyle yasayis olarak. Ama yine de bir sey bekliyorum sanirimbirinci böyle oldu da sonra
bir de sevgili olunca başkalarının yanında ekstra bir şey mi yapılır
yaşım size göre büyük bizim zamanımızda moduna girmek istemiyorum da
biz sevgilimizle sevişirdik ama aynı sevgili ile arkadaşların yanında el ele diz dize oturmazdık
evet tanıdıklar bilirdi sevgiliydik ama X ile nasılsam Y ile de grup içerisinde öyledir
bu bizim tercihimizdi mesela belki sizin sevgili adayı da böyledir yani özel bir tebligat beklemeyin yaşayın anı
Peki yakınlastiktan sonra bi konusma olmadi mi aranizda biz ne yaptik neden yakinlastik gibisindenOnunla hep vakit gecirmeyi severim o yüzden cok iyi arkadastik
Yanlış anlamayın ama aranızda hiçbir şey yokmuş gibi sevişmeye devam ederseniz Asıl o zaman küçük düşersinizHergun mesaide konusuyoruz ama bunu sorarsam kucuk düşerim korkusundan bir sey yokmus gibi davraniyorum
Seni az çok tanımıştır bu süreçte. Bu cümleyi kurunca tamam görüşmeyelim derse arkadaşlığınız bozulmaz ama sakın hoşlanıyorum zaten deme. İlerde bağlanırım ben böyle bir insanım kendimi tanıyorum de. senin için de iyi olur zaten yoksa kafanda kurup kurup böyle yaptı seviyor mu acaba niye mesaj atmadı ki falan diyeceksin. Yok devam edelim ya bağlanmazsın saçmalama falan derse anlayışlı adam değildir arkadaşlığını da gözden geçirirsin. Ben öyle düşünmüştüm.Heh evet tam da bu durumdayim. Bu konusmayi yapsam mi diy3 dusunuyorum cunku bir seyler hissediyorum uzulurum eger onda bir sey yoksa.
Bizde aynı şirkette farklı departmanlarda çalışıyorduk...Taktik verir misinizsizin nasil oldu?
Henüz sevgili bile olmadan seviştiğiniz adama karşı küçük düşürsem diye düşünmekte ayrı bi ironiHergun mesaide konusuyoruz ama bunu sorarsam kucuk düşerim korkusundan bir sey yokmus gibi davraniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?