Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasak olan riskli olan hersey nedense cok seviliyor sizinkide sanirim oyle ofiste felan birbirinize dokunmaniz yakalanma heyecani ile birlesiyor ve size daha fazla zevk veriyor yani bencede olayi ciddiyete dokun yanaşmıyorsa bırakın gunu birlik gonul eglendirdigi bi kadin gibi olmayin yasadiginiz seyin bir adı olsun

Hoşlanıyorsanız sevgili olucaksınız yani normalde bir konuşmanız Sohbetiniz olmuyor mu açık açık sor beyefendiye Biz şimdi neyiz diye öyle sevişip sevişip arkadaş gibi takılmayacaksınız heralde
Hergun mesaide konusuyoruz ama bunu sorarsam kucuk düşerim korkusundan bir sey yokmus gibi davraniyorum

Haklısınız, aslinda burda benim de sormak istedigim.seye cevap vermissiniz. Ben sevgili olmak istiyorum buna son vermek istiyorum ama direkt görüşmeyi mi kessem diye düşünüyordum en iyisi onunla konusmak oyle bitirmek

biz de ilk once sevistik sonra okulda da gorusmeye basladik. bir baktim adam surekli ben nereye gidersem geliyor. ya dedim biz seninle tesaduf olarak mi karsilasiyoruz yoksa sen beni mi takip ediyorsun? takip etmiyorum ya sevgilim degil misin yanindayim iste dedi. ha tamam sevgili miyiz okey dedim devam 3 yil oldu.

seks disinda bir seyler paylasmiyorsaniz, adam sizinle vakit gecirmekten hoslanmiyorsa fuckbuddy olarak goruyor demek ki.

Hayir arkadas olarak cok iyi anlasiyorduk, onlara gitmistik topluca daha sonra ben sona kaldim birden oldu

birinci böyle oldu da sonra

bir de sevgili olunca başkalarının yanında ekstra bir şey mi yapılır

yaşım size göre büyük bizim zamanımızda moduna girmek istemiyorum da

biz sevgilimizle sevişirdik ama aynı sevgili ile arkadaşların yanında el ele diz dize oturmazdık

evet tanıdıklar bilirdi sevgiliydik ama X ile nasılsam Y ile de grup içerisinde öyledir

bu bizim tercihimizdi mesela belki sizin sevgili adayı da böyledir yani özel bir tebligat beklemeyin yaşayın anı

Şuan ki eşimle yaklaşık 5 yıl önce yaşadığım şeyleri yaşıyorsun :)

Evet o da oyle yasayis olarak. Ama yine de bir sey bekliyorum sanirim

Önce sizden hoşlandığını felan söylemedi mi? Olay nasıl oldu sana geleyim bir sevişelim mi dedi. Yani ben aslında bu konularda çok açık fijirliyim ama insan bişey hissetmeden sevişmesi iğrenç geldi hadi baştan hoşlansanız felan tamam güzel bişey derdim de sanki sadece sevişme ihtiyaçınıxı gidermiş gibi olmuş. Önce insan duygulara bakar bizi diğer canlılardan ayıran şey budur

Heh evet tam da bu durumdayim. Bu konusmayi yapsam mi diy3 dusunuyorum cunku bir seyler hissediyorum uzulurum eger onda bir sey yoksa.
Seni az çok tanımıştır bu süreçte. Bu cümleyi kurunca tamam görüşmeyelim derse arkadaşlığınız bozulmaz ama sakın hoşlanıyorum zaten deme. İlerde bağlanırım ben böyle bir insanım kendimi tanıyorum de. senin için de iyi olur zaten yoksa kafanda kurup kurup böyle yaptı seviyor mu acaba niye mesaj atmadı ki falan diyeceksin. Yok devam edelim ya bağlanmazsın saçmalama falan derse anlayışlı adam değildir arkadaşlığını da gözden geçirirsin. Ben öyle düşünmüştüm.
Ama iş yerinden biriyle cidden iyi cesaretmiş seninki

Taktik verir misiniz sizin nasil oldu?
Bizde aynı şirkette farklı departmanlarda çalışıyorduk...
Ben işe girdiğimde o çalışıyordu burada
Girdiğim günden beri dikkat çekmeye çalışıyordu.
Sonra yemeğe davet etti gittik eğlendik.
İkicmi buluşma da evine çağırdı.
Bendeki cesarettte full yani gittim. Tabi safım o zaman...
Bizde birlikte olmuştuk.
Sonra benimle vakit geçirmek istediğini söylemişti...
Daha sonra sürekli görüşüyorduk güzeldi :)
Keşke ı zamanlara dönebilsem valla... şimdi sadece akşama ne yemek var diyor
Sonra tabi eşim evlilik konusu açıldığında kaçtı benden :)
1 yıl ayrı kaldık.. (umarım sen kalmazsın)
Sonra kendisi geldi kapıma. Seninle evlenmek istiyorum sensiz olmicam diye. Ve evlendik çok şükür 15 ay oldu :)
Bu arada bizim aramızda 10 yaş var...
Ve umarım sende gizem şeyler yaşarsın :)
Eşim bana hiçbir zaman sevgili olduk mu demedi :)
Olmuştuk yani...
bence siz de olmuşsunuzdur. Demesini bekleme
Erkekler biraz o konuda eksik :)

Hergun mesaide konusuyoruz ama bunu sorarsam kucuk düşerim korkusundan bir sey yokmus gibi davraniyorum
Henüz sevgili bile olmadan seviştiğiniz adama karşı küçük düşürsem diye düşünmekte ayrı bi ironi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…