- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Duygunun hissetmenin küçük düşmesi olmaz.İstiyor mu istemiyor mu bilmiyorum konusrsam da istemiyorsa acaba kucuk mu duserim karsisinda
Sanırım f...body dedikleri şey oluyor. Sevgili değilsin arkadaşsın ama cinsellik var. Yeni dönemde böyle çok tabir varsevgili olmadan sevişme teklif mi ediliyor o nasıl başlıyor bilmiyorum
yani bu boyuta gelmiş bir yaşamda, sevgili olmak için benimle çıkar mısın gibi bir teklif mi gerekir ki
yani ilişki sıklaşır, daha çok görüşür, daha fazla zaman geçirir, daha fazla şey paylaşırsın
ilişki ya sevgililiğe gider ya da biter
Evet o da oyle yasayis olarak. Ama yine de bir sey bekliyorum sanirim
Sanırım f...body dedikleri şey oluyor. Sevgili değilsin arkadaşsın ama cinsellik var. Yeni dönemde böyle çok tabir var
Akışına bırakın zaten zamanla belli olur diyorum benBen basta istemiyordum. Ama suanda da o istiyor mu anlamiyorum
iki taraf da bilerek ve isteyerek sona kalmışlar işte. karıştırma fazlaAtesle barut yan yana durmaz diye bosuna demiyolar niye sona kaldin ki
İyi fikirJustin kardeşimizle Mila K. ablamizin vardı böyle bir filmi.."Arkadaştan öte " isminde .Birlikte izleyip oradan konuyu yurutebilirsiniz
Ayni yerde olunca konusmamak cok zor. Cok iyi arkadastik çünkü. Ama uzak dururum :)Aradaki farkı anlamak kolay, uzun süre dayanacaksanız. Yakınlaşmayacaksınız o da patlayacak, siz de biz neyiz diyeceksiniz. Ya kaçacak amacı sadece cinsellikse değilse ben sana aşık oldum galiba diyecek. Demiyorsa da zorla dedirttirdim ben
Arkadasiz cok da bozulmuyor isteF.ckbuddynın kendını sevgili sanma sendromuna yakalanmıssın, cok tehlikeli.
Yakında biter gorusmelerınız.
İşte arkadaslik bozulacak.Arkadasiz cok da bozulmuyor iste
Evet çok haklısınız. İste telefonu ortada, başkasıyla gorusmesi yok bana gelen mesaji sorguluyor, kıskandığıni bile söyledi ama ortada bir sey yok isteKendini geri çek konuşma iş ortamında sadace merhaba merhaba yap eğer sevgili olmak isterse zaten gelir. Seninle sevişip başkasıyla sevgili olursa çok zoruna gider kendini kullanılmış hissedirsiniz.
Yok yahu küsmeyin ters kötü davranmayın. Arkadaşlığa devam ama çekimi durdurun. Çekim yokmuş gibi davranın. Yalnız kalmayın yakınlaşmayın temas ederse , çekin elinizi kolunuzu. Zaten patlar ne oldu der, kafam karışık dersiniz. Zaten uzak kalmak üzmek istemez eğer amaç sadece cinsellik değilse yoksa uzaklaşır yeni arayışlara girer. Ama işin sonunda f...body kaybetmek var,onu da hesaba katın.Ayni yerde olunca konusmamak cok zor. Cok iyi arkadastik çünkü. Ama uzak dururum :)
Tesekkur ederim yorumunuz icinSizinle çok farklı hayat tarzına sahibiz o yüzden kendimden veya çevremden örnek veremeyecegim. Lakin bu fuckbuddy olayını herkesin becerebilecegine inanmıyorum.
Burda bir üye daha vardı sizin gibi. Yatak ilişkisinde içine duygu karışmayan çok az kadın vardır bana göre. Fakat adamlar bunu çok iyi yönetiyor. Bence sevgili falan değilsiniz, tehlikeli sularda yüzüyorsunuz, üzüleceksiniz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?