Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani oyle olabilir tabi haklisiniz

Bugun de hic konusmuyorum, gozgoze bile gelmiyorum. Manyak olduk iyice
Yeminle kudurdum burda ben ne sabir varmis bacim sendede ben olsam tutarim kolundan yapistiririm duvara herifiagauahah

Anlamiyorun kaybedecek neyin varki? En fazla defolup gider yani, ama arada kalmis gibisin sen. Ne demek gozune bile bakmiyorum, oyarimki o gozu

Arada kaldim çünkü bazen konusup ben bu sekilde bir sey istemiyorum, baglanirim uzulurum diye konuşmak istiyorum bazen de hayatimdan tamamen çıkarmak istiyorum hic konusmadan. Çünkü arkadaşlığını da istemiyorum çok iyi arkadas olmamiza rağmen. Biraz da kızıyorum arkadasligimiza zarar verdik diye.
Ay denge yok gerçekten terazi burcuyum ben değişiyorum hemen

Ay başlama sus Allah aşkına utanmadan yazıyorsun hala ya. Kaynanana kanlı çarşaf vermişssin kendinden utanıp susacağına övünüp yazıyosun bir de. Kendine saygın yok senin daha iki damla kandan ibaretsin halen daha car car...

Zina da zina zina da zina ne zinaymış! Ayrıca 7 yaşından beri aynı şekil düşünmen de nasıl cahil yetiştirildiğinin ve üniversiteyi boşa okuduğunun göstergesi. Kuran kurslarında tecavüz edilen çocuklar desem susarsın, kadın cinayeti desem susarsın, hayvan eziyeti desem susarsın ama kanlı çarşafa gelince maşallahın var. Yazık senin doğurup büyüteceğin çocuğa. Cahil.

ee çocuk hiç ışık görmüyor yani..
insan bi özlemişim seni iki gün görmeyince falan der
pas vermiyon acaba bu maçta gol olacak mı diye düşünüyon.
Haklisiniz da eger o bir sey hissetmiyorsa diye cekiniyorum simdi adamla yatip uyumussun bundan mi cekiniyorsun derseniz de haklisiniz ama iste

Bu kadsr dengesizlik çok kötü. Ben böyle biri olsam hayatım boyunca çok mutsuz olurdum. Ne istediğini bilmek çok önemli

Konu sahibine cık cık diyen sözde namus abidelerinin kocası başkalarının karısına kızına sulanmıyorsa ben de başka şey bilmiyorum. Ama en çok siz namuslusunuz aman zeval gelmesin! Evlenirken çarşaf, evlilikte ödül niyetine görev gibi seks, marifet gibi yapılıp eğitim görgü vermeden büyütülen çocuk. İşte örnek aile ! Aman maşallah. Oh be banlanabilirim huzur içinde şimdi.

Allahtan senin kadar cahil değilim utanacak olan benmiyim sence hayvan eziyeti kadın cinayeti ne alaka senin cahilligin işte bu keşke seni ben buyutseydim azcık terbiye ar namus ogrenirdin biraz da bilgi

Yuh yani yuh içerde dönen konuşmaların seviyesi pek bir yukarda Mune abla

alnından öperim bu yorumun :)

Bir tek kendileri namuslu neden çünkü çarşafta iki damla kan var, terbiye ar namus anlayışları çarşafa dolanmış :)
Çok okudu bu gözler allah kitap din iman deyip sonra kızlık zarımı nerede kaç paraya diktirebilirim diye soranları.
Ah bu iki yüzlülük...

Konu sahibi siz aynı iş yerinde çalıştığınız için açılamıyor olabilir mi?reddederseniz yüz yüze bakmak zor olabilir belki de onun açısından

Benim anlamadığım ve hem üzülüp hem de öfkelendiğim ; bu kadar töre diye, namus diye katledilen hemcinslerinden de mi utanmıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…