• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç günden beri öyle yorumlar yapıldı ki sus cahille cahil olma dedim kendime ama yeter artık ya bizim ülkenin kadınları bu kadar pervasız dengesiz oldu mu ya tek övünç kaynağım çarşaf deil merak etme ben üniversite mezunuyum ayrıca eğitimi mi sormussun ya ama emin ol ben 7 yaşındayken bile sizin gibi düşünmüyordum kendinizden utanın artık yani resmen zinayi savunuyorsunuz ya sizin kızınız yapsa ayağa kalkarsınız ama demi bana yok medeniyet yok saygı falan demeyin o konuyu açan kadın kendisine olan saygıyı dusunseydi böyle bir konuyu açmayı bırak kimseye sormazdi bile kimse benim hakkımda tek kelime etmesin yorum da yazmasın ne kadar igrenclestiniz ya ben burda olan bi adeti söylüyorum konuyu uzattıkça uzattiniz bizde öyle adet yok deyin bitsin bu zor mu
Bacım burda avukat çok yorumunuz altına imza mı
bırakıyorum

E ne anlatsam ne soylesem bos gibi geliyor 🤦🏻‍♀️ onun gözünde bnlen tuu kotu kakayim, ne dersem degismicek.
Konuyu başından beri takip ediyorum
Sana birçok itham hakaret vari yorum geldi
Senin hayatına özeline dair hüküm verildi
Sen ise sizin düşünceniz deyip geçebildin
Bu sağlam bir irade gerektirir🤔

Konuyu başından beri takip ediyorum
Sana birçok itham hakaret vari yorum geldi
Senin hayatına özeline dair hüküm verildi
Sen ise sizin düşünceniz deyip geçebildin
Bu sağlam bir irade gerektirir🤔
Normal hayatimda da tartismaktan hic hoslanmam. Cok yoruyor beni, kib'leyip geciyorum valla.

Kaç günden beri öyle yorumlar yapıldı ki sus cahille cahil olma dedim kendime ama yeter artık ya bizim ülkenin kadınları bu kadar pervasız dengesiz oldu mu ya tek övünç kaynağım çarşaf deil merak etme ben üniversite mezunuyum ayrıca eğitimi mi sormussun ya ama emin ol ben 7 yaşındayken bile sizin gibi düşünmüyordum kendinizden utanın artık yani resmen zinayi savunuyorsunuz ya sizin kızınız yapsa ayağa kalkarsınız ama demi bana yok medeniyet yok saygı falan demeyin o konuyu açan kadın kendisine olan saygıyı dusunseydi böyle bir konuyu açmayı bırak kimseye sormazdi bile kimse benim hakkımda tek kelime etmesin yorum da yazmasın ne kadar igrenclestiniz ya ben burda olan bi adeti söylüyorum konuyu uzattıkça uzattiniz bizde öyle adet yok deyin bitsin bu zor mu

Eski mesajlarına dön bir bak istersen, yok hastanede fazla kalamam kaynanam kızar, yok kaçarak evlendim vs.
Sen okuduğuna emin misin?
Hayatınla ilgili fazla yorum yapmayacağım, ben seni anladım şekerim ve haline de üzüldüm açıkçası.

Arada kaldim çünkü bazen konusup ben bu sekilde bir sey istemiyorum, baglanirim uzulurum diye konuşmak istiyorum bazen de hayatimdan tamamen çıkarmak istiyorum hic konusmadan. Çünkü arkadaşlığını da istemiyorum çok iyi arkadas olmamiza rağmen. Biraz da kızıyorum arkadasligimiza zarar verdik diye.
Ay denge yok gerçekten terazi burcuyum ben değişiyorum hemen😅
Desene teraziyim diye😂 ben aslan burcuyum affetmem😐😂arada kalmayida birakmayida sevmem. Bu kadar sabrimda yoktur asla . Sevdiimi cok sahiplenirim, erkek olacakmisimda tobe estagfirullah son anda kadin yaratmis kurban oldugum❤️karakter meselesi tabii biraz ama bu durum sadece isini zorlastiriyo..

Eski mesajlarına dön bir bak istersen, yok hastanede fazla kalamam kaynanam kızar, yok kaçarak evlendim vs.
Sen okuduğuna emin misin?
Hayatınla ilgili fazla yorum yapmayacağım, ben seni anladım şekerim ve haline de üzüldüm açıkçası.
18 yasinda kocaya kacmissin. kaynanandan icazet almadan hastaneye bile gidemiyormussun. Merak ettim hangi bolumden ne zaman mezun oldun ?
Kactiktan sonra okunmuyor mu siz şimdi böyle şeyleri söyleyip beni küçük düşürmeye mi çalışıyorsunuz kusura bakmayın da başka şeylere geldi mi herkesin hayatı kendine dersiniz okudum ben merak etme hukuk bölümünü bitirdim kaynanama gelince Allah sizede öyle bir kaynana versin de goruruusunuz o zaman sanki ben çarşafimi gostermisim gibi ileri geri konuştunuz göstermedim eşim söyledi annesi ayrıca tamm mi milletin yanlışını doğru gibi gostermenize kızıyorum ben başka bisi ye değil

Orası neresi ya Allah aşkına
Ben doğuda doğdum büyüdüm, burada bile(bile diyorum çünkü bu tarz adetleri hep bizim buralara atfederler) kalmadı yok öyle adetler
Eski mesajlara bakin ordunun koyundeymis kocasi baska ilde.. yazik valla sadece cocuklara uzuldum

Kactiktan sonra okunmuyor mu siz şimdi böyle şeyleri söyleyip beni küçük düşürmeye mi çalışıyorsunuz kusura bakmayın da başka şeylere geldi mi herkesin hayatı kendine dersiniz okudum ben merak etme hukuk bölümünü bitirdim kaynanama gelince Allah sizede öyle bir kaynana versin de goruruusunuz o zaman sanki ben çarşafimi gostermisim gibi ileri geri konuştunuz göstermedim eşim söyledi annesi ayrıca tamm mi milletin yanlışını doğru gibi gostermenize kızıyorum ben başka bisi ye değil

Allahıma bin şükür kayınvalidemden çok memnunum ben ama sen değilsin anladığım kadarıyla, ne diyeyim...
Dediğim gibi uzatmayalım, sen de bir an önce kendini kurtarmaya bak, Allah yardımcın olsun.

baska bolum sallasan belki derdim ama hic olmadi be

Birileri fuckbuddy falan yazmis da fuckbuddy ile sadece seks yapılır, eger hem sevisip hem aradaslik ediyorsanız ama duygusal bir alisverisiniz yoksa friends with benetif bu, bizim toplumu bozar, bir arkadasimizla sevisirsek aşık oluruz, buyuk ihtimal karşı taraf da kiskanmaya ve kipirdanmaya baslamistir, zamana birakin derim. Tecrubeyle sabittir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X