• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben erkek olsam 30 yaşında seks yapmak yerine "sürtünme" suretiyle zevk alma eylemine girdiğim bir kadınla çok da ilişki yaşamak istemem. Konu sahibi kesinlikle senden bağımsız fikir yürütüyorum. Beğendiğin istediğin insanla seksini yaparsın alnın açık başın dik biter gider de, sürtünme biraz şey gibi değil mi "hem ayranım dökülmesin hem bilmem ne olmasın gibi", cok afedersiniz. Yani bi sinsilik,bi kandırmaca gibi gelio bana. Bilemedim.
Yani oyle olabilir tabi haklisiniz

Bugun de hic konusmuyorum, gozgoze bile gelmiyorum. Manyak olduk iyice
Yeminle kudurdum burda ben ne sabir varmis bacim sendede😂😂 ben olsam tutarim kolundan yapistiririm duvara herifi😂agauahah

Anlamiyorun kaybedecek neyin varki? En fazla defolup gider yani, ama arada kalmis gibisin sen. Ne demek gozune bile bakmiyorum, oyarimki o gozu🙄😂😂

Yeminle kudurdum burda ben ne sabir varmis bacim sendede😂😂 ben olsam tutarim kolundan yapistiririm duvara herifi😂agauahah

Anlamiyorun kaybedecek neyin varki? En fazla defolup gider yani, ama arada kalmis gibisin sen. Ne demek gozune bile bakmiyorum, oyarimki o gozu🙄😂😂
Arada kaldim çünkü bazen konusup ben bu sekilde bir sey istemiyorum, baglanirim uzulurum diye konuşmak istiyorum bazen de hayatimdan tamamen çıkarmak istiyorum hic konusmadan. Çünkü arkadaşlığını da istemiyorum çok iyi arkadas olmamiza rağmen. Biraz da kızıyorum arkadasligimiza zarar verdik diye.
Ay denge yok gerçekten terazi burcuyum ben değişiyorum hemen😅

Kaç günden beri öyle yorumlar yapıldı ki sus cahille cahil olma dedim kendime ama yeter artık ya bizim ülkenin kadınları bu kadar pervasız dengesiz oldu mu ya tek övünç kaynağım çarşaf deil merak etme ben üniversite mezunuyum ayrıca eğitimi mi sormussun ya ama emin ol ben 7 yaşındayken bile sizin gibi düşünmüyordum kendinizden utanın artık yani resmen zinayi savunuyorsunuz ya sizin kızınız yapsa ayağa kalkarsınız ama demi bana yok medeniyet yok saygı falan demeyin o konuyu açan kadın kendisine olan saygıyı dusunseydi böyle bir konuyu açmayı bırak kimseye sormazdi bile kimse benim hakkımda tek kelime etmesin yorum da yazmasın ne kadar igrenclestiniz ya ben burda olan bi adeti söylüyorum konuyu uzattıkça uzattiniz bizde öyle adet yok deyin bitsin bu zor mu

Ay başlama sus Allah aşkına utanmadan yazıyorsun hala ya. Kaynanana kanlı çarşaf vermişssin kendinden utanıp susacağına övünüp yazıyosun bir de. Kendine saygın yok senin daha iki damla kandan ibaretsin halen daha car car...

Zina da zina zina da zina ne zinaymış! Ayrıca 7 yaşından beri aynı şekil düşünmen de nasıl cahil yetiştirildiğinin ve üniversiteyi boşa okuduğunun göstergesi. Kuran kurslarında tecavüz edilen çocuklar desem susarsın, kadın cinayeti desem susarsın, hayvan eziyeti desem susarsın ama kanlı çarşafa gelince maşallahın var. Yazık senin doğurup büyüteceğin çocuğa. Cahil.

ee çocuk hiç ışık görmüyor yani..
insan bi özlemişim seni iki gün görmeyince falan der :kızgın:
pas vermiyon acaba bu maçta gol olacak mı diye düşünüyon.
Haklisiniz da eger o bir sey hissetmiyorsa diye cekiniyorum simdi adamla yatip uyumussun bundan mi cekiniyorsun derseniz de haklisiniz ama iste 🙄

Arada kaldim çünkü bazen konusup ben bu sekilde bir sey istemiyorum, baglanirim uzulurum diye konuşmak istiyorum bazen de hayatimdan tamamen çıkarmak istiyorum hic konusmadan. Çünkü arkadaşlığını da istemiyorum çok iyi arkadas olmamiza rağmen. Biraz da kızıyorum arkadasligimiza zarar verdik diye.
Ay denge yok gerçekten terazi burcuyum ben değişiyorum hemen😅
Bu kadsr dengesizlik çok kötü. Ben böyle biri olsam hayatım boyunca çok mutsuz olurdum. Ne istediğini bilmek çok önemli

Konu sahibine cık cık diyen sözde namus abidelerinin kocası başkalarının karısına kızına sulanmıyorsa ben de başka şey bilmiyorum. Ama en çok siz namuslusunuz aman zeval gelmesin! Evlenirken çarşaf, evlilikte ödül niyetine görev gibi seks, marifet gibi yapılıp eğitim görgü vermeden büyütülen çocuk. İşte örnek aile ! Aman maşallah. Oh be banlanabilirim huzur içinde şimdi.

Ay başlama sus Allah aşkına utanmadan yazıyorsun hala ya. Kaynanana kanlı çarşaf vermişssin kendinden utanıp susacağına övünüp yazıyosun bir de. Kendine saygın yok senin daha iki damla kandan ibaretsin halen daha car car...

Zina da zina zina da zina ne zinaymış! Ayrıca 7 yaşından beri aynı şekil düşünmen de nasıl cahil yetiştirildiğinin ve üniversiteyi boşa okuduğunun göstergesi. Kuran kurslarında tecavüz edilen çocuklar desem susarsın, kadın cinayeti desem susarsın, hayvan eziyeti desem susarsın ama kanlı çarşafa gelince maşallahın var. Yazık senin doğurup büyüteceğin çocuğa. Cahil.
Allahtan senin kadar cahil değilim utanacak olan benmiyim sence hayvan eziyeti kadın cinayeti ne alaka senin cahilligin işte bu keşke seni ben buyutseydim azcık terbiye ar namus ogrenirdin biraz da bilgi

Yuh yani yuh içerde dönen konuşmaların seviyesi pek bir yukarda Mune Mune abla

alnından öperim bu yorumun :)

Bir tek kendileri namuslu neden çünkü çarşafta iki damla kan var, terbiye ar namus anlayışları çarşafa dolanmış :)
Çok okudu bu gözler allah kitap din iman deyip sonra kızlık zarımı nerede kaç paraya diktirebilirim diye soranları.
Ah bu iki yüzlülük...

Konu sahibi siz aynı iş yerinde çalıştığınız için açılamıyor olabilir mi?reddederseniz yüz yüze bakmak zor olabilir belki de onun açısından

alnından öperim bu yorumun :)

Bir tek kendileri namuslu neden çünkü çarşafta iki damla kan var, terbiye ar namus anlayışları çarşafa dolanmış :)
Çok okudu bu gözler allah kitap din iman deyip sonra kızlık zarımı nerede kaç paraya diktirebilirim diye soranları.
Ah bu iki yüzlülük...

Benim anlamadığım ve hem üzülüp hem de öfkelendiğim ; bu kadar töre diye, namus diye katledilen hemcinslerinden de mi utanmıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X