Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu yorumu yazan ellerinden, düşünen beyninden öpeyim bacım. Keşke ilacı olsa da herkese verebilsek bu zihniyeti.

Eksik olmayın estağfurullah. Kadınların çok başka sorunları var, ülkede ciddi bir ahlak erozyonu var ama
hiçbir şey yokmuş gibi iki insanın sevişmesine takılıyoruz. Keşke herkes sevişse, sevse sevgi nedir aşk nedir bilse biraz ölü toprağı gitse şu ülkenin.

Hem de ne erozyon. Ben bu konuda konuşursam burası olur 80 sayfa. Polemik vs hiç uğraşamayacağım akşam akşam. Bu yüzden konu sahibinin sorusunu da katletmemek adına susuyorum.

Ciddi iliskiden kaciyor gibi bir sey demedin mi yanlis mi okudum? Cok bir beklentin olmasin uzulursun cunku...sen iliski yasamaya meyillisin, üzülme diye diyorum.
Ha anladim pardon baska bir nedenden dolayı diyorsunuz sandim. Ciddi ilişkiden kaciyor demedim de bayadir ciddi iliskisi olmamis dedim haklisiniz benim 2 iliskim oldu 5 ve 1 sene surdu zaten.

Seninle ciddi olacağını sanmıyorum büyük bir ihtimalle arada beraber oluruZ fuccbudy gibi takılırız diye düşünüyordur

Tüm yorumları oluyamadım biri beni aydınlatabilir mi? Hadi sevişelim diyip sevişmişler mi...ve sevgili değil arkadaşlar? ben mavi ekran verdim.

Nasıl oluyor ki o? Kanka naber çift kale maç yapsak mı diye mi başlıyor mesela? Harbiden aklım almadı.. bunu yaşayan insanlar otomatik olarak sevgili olmaz mı bir taraf istemediğini veya aksini açıkça idda etmiyorsa.. Aşırı garip geldi bana..

gerçekten şaşırdım mazur görün.. siz sevgilisiniz zaten mantıken şuan

Yazmayayim yazmayayim dedim ama bu kadar da olmaz. Ne yapmis bu kiz? Adam mi oldurmus? Hoslandigi kisiyle opusmus alt tarafi. Opusse de sevisse de ne olmus yani. Amma abarttiniz yahu. Kimsenin zinasi sizin ustunuze yazilmiyor relaks.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…