- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Şu yorumu yazan ellerinden, düşünen beyninden öpeyim bacım. Keşke ilacı olsa da herkese verebilsek bu zihniyeti.
Hem de ne erozyon. Ben bu konuda konuşursam burası olur 80 sayfa. Polemik vs hiç uğraşamayacağım akşam akşam. Bu yüzden konu sahibinin sorusunu da katletmemek adına susuyorum.Eksik olmayın estağfurullah. Kadınların çok başka sorunları var, ülkede ciddi bir ahlak erozyonu var ama
hiçbir şey yokmuş gibi iki insanın sevişmesine takılıyoruz. Keşke herkes sevişse, sevse sevgi nedir aşk nedir bilse biraz ölü toprağı gitse şu ülkenin.
Neden?Amaaan olacagi varsa olur zaten sal gitsin bir sey hissetmek icin erken az cok anlarsin zaten zaten tam birlesme olmamis anladigim kadariyla, bana kalirsa bu adamla tam anlamiyla bir birliktelik yasama...
Adı konulmamis bir şeyde ne cesaret sevişmeye yanaşıyor.Ben birini biliyorum böyle,kız demisti ki madem sevgili değiliz neden seviştik ? Tadına bakmak istemiştim sadece demiş adamDikkat et nefsine yenik düşüyorsun
2 opusmek ve sarilmak degil ki. Sadece birlesme olmadiAnlamadığım 2 öpüşmeyi , sarılmayı sevişmek diye tanımlamak ve hatta 3 kere seviştik demek ne mana?
Neden?
Ha anladim pardon baska bir nedenden dolayı diyorsunuz sandim. Ciddi ilişkiden kaciyor demedim de bayadir ciddi iliskisi olmamis dedim haklisiniz benim 2 iliskim oldu 5 ve 1 sene surdu zaten.Ciddi iliskiden kaciyor gibi bir sey demedin mi yanlis mi okudum? Cok bir beklentin olmasin uzulursun cunku...sen iliski yasamaya meyillisin, üzülme diye diyorum.
Sürtünme oldu mu yani anlamadım ben bir şey2 opusmek ve sarilmak degil ki. Sadece birlesme olmadi
Ya hayır olmadi ama sevişmek sadece bunlar değil herhalde bunlar da asamalaridir tabi.Sürtünme oldu mu yani anlamadım ben bir şeyYa da şöyle sorayım affınıza sığınarak her şeyi yaşadınız sadece vajinal (anal,oral) olarak mı bir şey yaşamadınız?
Doğrudur, sadece merakımdan sormuştum kusura bakmayın.Ya hayır olmadi ama sevişmek sadece bunlar değil herhalde bunlar da asamalaridir tabi.
Belki de oyledir haklisiniz. Ben de o noktada kararsiz kaliyorum cunku hava cok sicak baska yere gecmek istedigimde istemiyor beraber uyumak icin. Ama.mesaide hicbir sey yokmus gibi davraniyor
Nasil yani?iyi de öyle davranmanın fitilini ateşleyen sensin.
Nasil yani?
Evet ama kacmak istedim o an. Suan pismanimsabahın kör vaktinde kaçıp hiç bir şey olmamış gibi davrandığın için.
AynenTüm yorumları oluyamadım biri beni aydınlatabilir mi? Hadi sevişelim diyip sevişmişler mi...ve sevgili değil arkadaşlar? ben mavi ekran verdim.
Yazmayayim yazmayayim dedim ama bu kadar da olmaz. Ne yapmis bu kiz? Adam mi oldurmus? Hoslandigi kisiyle opusmus alt tarafi. Opusse de sevisse de ne olmus yani. Amma abarttiniz yahu. Kimsenin zinasi sizin ustunuze yazilmiyor relaks.Bildirim gelmese yazmazdım ama bu ne böyle?Cidden bu konu gerçek mi? Gerçekse çünkü durum çok vahim.Kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama bekar bir kadın olarak bu tarz şeyler yaşıyorsunuz ve bununla övünüyor musunuz?Ne kadar basitçe bir şey.Ben buna zina der geçerdim sizin gibi insanlardan da zaten hep uzak olmaya çalışıyorum. Ayrıca böyle İĞRENÇ durumlarınızla Kadınlar Kulübü gibi seviyeli bir platformu kirletmeye ne hakkınız var?Ben daha 19 yaşındayım benden daha küçük olan hanımlar da var burada.Kötü örneksiniz.Biraz UTANIN yahu. Zaten konu fake.Bence konu sahibi erkek ve bu fake konuyla bizimle eğleniyor.Gerçekse de sahteyse de İĞRENÇ.Biz burada güvenli hissettiğimiz için bulunuyoruz.Bu tarz şeyler görmek istemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?