Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yorumun nesini beğenmedi acaba begenmeyenler

Bu yorumun nesini beğenmedi acaba begenmeyenler
Bu arada ben herhangi bir emoji kullanmamışım ama muhtemel beğenmeme sebebi olarak bunu görüyorum çünkü ben de beğenmedim adamın tavrını dolayısıyla beğenme ifadesi koyamam yoruma

Kadınlar da gayet sadece çekici bulduğu birileriyle birliktelik yaşayabilirler. Sevmeden öylesine bir şey yaşayabilirler gayet. Kadınların doğasında yok demek doğru değil.
Kadınlar daha duygusal erkek ler gibi değil aşk sevgi İster hayatında ama sizin dediğinizde doğru olabilir bu yakışıklı bu çekici diyip birlikte olabilir belki bi ihtimal

Benimde eşim teklif sunmadı biZde kendiliğimizden cıkmaya başladık olaylar öyle gelişti ve şimdi evliyiz birde bebeğimiz var

Doğru benim düşüncem bu yönde ben eşimle sevgili iken aynı kaldırım da yürümedim laf söz olmasın diye
Sizin düşüncenizden ziyade yaşadığınız çevrenin size dayattığı kurallar olmuş. Zamanla sanki sizin düşünceniz gibi olmuş. Sanmıyorum ki kimse sevgilisiyle el ele yürümek istemesin. Siz Biraz ELALEM çetesinin kurbanı olmuşsunuz

ben erkek olsam 30 yaşında seks yapmak yerine "sürtünme" suretiyle zevk alma eylemine girdiğim bir kadınla çok da ilişki yaşamak istemem. Konu sahibi kesinlikle senden bağımsız fikir yürütüyorum. Beğendiğin istediğin insanla seksini yaparsın alnın açık başın dik biter gider de, sürtünme biraz şey gibi değil mi "hem ayranım dökülmesin hem bilmem ne olmasın gibi", cok afedersiniz. Yani bi sinsilik,bi kandırmaca gibi gelio bana. Bilemedim.

Agauahah pasta mi bu tadina bakiyomus

Yorumunu begenmeselerde tadina bakmak istedim diyen bi erkekle beraber olmussan gercekten durum vahim bence. Cunku herif pislik

Aman ne büyük marifet

Yüksek tahsil, çalışma vb. şeyler var mı hayatınızda?
Yoksa tek övünç kaynağınız çarşafınız mı?

Aman ne büyük marifet

Yüksek tahsil, çalışma vb. şeyler var mı hayatınızda?
Yoksa tek övünç kaynağınız çarşafınız mı?
Kaç günden beri öyle yorumlar yapıldı ki sus cahille cahil olma dedim kendime ama yeter artık ya bizim ülkenin kadınları bu kadar pervasız dengesiz oldu mu ya tek övünç kaynağım çarşaf deil merak etme ben üniversite mezunuyum ayrıca eğitimi mi sormussun ya ama emin ol ben 7 yaşındayken bile sizin gibi düşünmüyordum kendinizden utanın artık yani resmen zinayi savunuyorsunuz ya sizin kızınız yapsa ayağa kalkarsınız ama demi bana yok medeniyet yok saygı falan demeyin o konuyu açan kadın kendisine olan saygıyı dusunseydi böyle bir konuyu açmayı bırak kimseye sormazdi bile kimse benim hakkımda tek kelime etmesin yorum da yazmasın ne kadar igrenclestiniz ya ben burda olan bi adeti söylüyorum konuyu uzattıkça uzattiniz bizde öyle adet yok deyin bitsin bu zor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…