• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Ee sorun ne, nasıl yardımcı olabiliriz

Yani sevisince sevgili olunmuyor adini koymak lazim, artik friends with benefit mi denir F*** body mi denir yoksa sevgili mi, orasini konusmaniz lazim.
Ben olsam dan dun konuya girerim, neyiz biz diyiver nolcak ki?
En fazla bidaha sevismezsiniz arkadas kalirsiniz ama boyle kafa karisikligi insani hasta eder.

Bu tip kadınlar kendi kocasının evlilik öncesi ilişkilerine bakmazlar , elin kızınınkini sorgularlar.
Hayır ona tuhaf gelebilir, yanlış ta gelebilir.En nihayetinde nerede yaşadığın, ailenin bakış açısı vb.bir çok faktör var. O yüzden garipseyebilir normal bu. Bakın buna itirazım yok saygı duyuyorum gayet. Ama bu saygıyı onun da duymasını bekliyorum.O da şunu diyebilir "Herkesin kendi hayatı" .Kaldı ki konu sahibi başka bir noktadan, bambaşka bir soru soruyor. En büyük meselemiz saygı zaten. Kalkıpta "sen dışardan nasıl görünüyorsun biliyor musun, beyaz çarşaf veremeyecegin için mi evlenmek istemiyorsun" şeklinde kendince aşağılamaya çalışırsa kendisine de saygı duyamayiz doğal olarak. Bir de çoğumuz evlat sahibiyiz. Hiç bir şeyi kinamayi doğru bulmuyorum şahsen

@Kazen neden bu konuyla ilgili bildirim aldık bilgi verir misin? konu sahibiyle sevişen sen misin yoksa de bakıyım
Sizi direk gözardı ediyorum, olurda başka bir topikte karşıma çıkmayasınız diye isim aklımda tutamadığım için Rabbim sizin gibileri karşımıza çıkarmasın inşallah

Çok basit demi arkadaştık seviştik yargılamak bana düşmez ama sen bide kendine dışarıdan birinin gözüyle bak canım sonra üzülürsün
Yahu neden başkasının sevişmesine üzeleyim
Aç mı açıktamı savaş mağduru mu mülteci mi
Iki yetişkinin tamamen etik keyifle yaptığı bir eylem
Biraz fazla açık bir yorum oldu sanırım:oops:
Dışardan bakan bir bakış açısı olarak değerlendireyim
Ben hiç üzülmedim:KK8:

Çok merak ediyorum böyle konularda çarşaf, bekaret yorumlarını sokabilmek için ne denli bir çaba harcıyorsunuz?

Kadın "Çekim oldu seviştim fakat duygularım oluştu sevgili olur muyuz?" diyor. Biri çıkmış "Kayınvaliden çarşaf isteyince ne yapacaksın ?" diye soruyor. :KK11:Çünkü kadınin tek derdi oydu! Konuyu mu algılayamıyorsunuz?

Konu sahibi arkadaşım yorumlarınızı da okudum buradan bakınca siz sadece sevişmek amaçlı takılan bir çift gibi görünmüyorsunuz. Belli ki bir çekim var aranızda. Şayet duygularınızdan eminseniz bunu paylaşın derim.

Cahil Filozof Cahil Filozof var mı bir gelişme merakla bekliyoruz burada canım :confused:
Merhaba 🧡
Bugun izinliyim bu konuyu yuzyuze konussam daha iyi Olur diye dusunuyordum.
Yalniz bugun biraz mesajlastik cok da arkadasca değildi. 🙈 Beni gormek icin bulundugum yere gelmis onu soyledi.

Çok merak ediyorum böyle konularda çarşaf, bekaret yorumlarını sokabilmek için ne denli bir çaba harcıyorsunuz?

Kadın "Çekim oldu seviştim fakat duygularım oluştu sevgili olur muyuz?" diyor. Biri çıkmış "Kayınvaliden çarşaf isteyince ne yapacaksın ?" diye soruyor. :KK11:Çünkü kadınin tek derdi oydu! Konuyu mu algılayamıyorsunuz?

Konu sahibi arkadaşım yorumlarınızı da okudum buradan bakınca siz sadece sevişmek amaçlı takılan bir çift gibi görünmüyorsunuz. Belli ki bir çekim var aranızda. Şayet duygularınızdan eminseniz bunu paylaşın derim.
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin🍀 kadının dusmani yine baska bir kadin malesef

Merhaba 🧡
Bugun izinliyim bu konuyu yuzyuze konussam daha iyi Olur diye dusunuyordum.
Yalniz bugun biraz mesajlastik cok da arkadasca değildi. 🙈 Beni gormek icin bulundugum yere gelmis onu soyledi.
Hahaha tamamdr karşıda boş degil bu durumda... ama yaşadgnz sey sevgililik ismi yok sadece 🤗 güzellikle ilerlesin 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X