• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Sevgili ve evli olmadan sevisenlere ne deniliyo?? Ben bilmiyorum da

Istersen gösterme cinayet bile çıkar ben bunu savunmuyorum bende istemezdim böyle bir ortamda olmayı ama doğduğun yer kaderindir
Orası neresi ya Allah aşkına
Ben doğuda doğdum büyüdüm, burada bile(bile diyorum çünkü bu tarz adetleri hep bizim buralara atfederler) kalmadı yok öyle adetler

Niye banlandi yaa🙄 merak etmstm nerde oldugunu kendiside istrmezdi eminim boyle bir durumda kalmayi..bazen bizde anlayissiz oluyoruz bence.. kadinin bildigi o kadar yani napsin

Böyle şeyler olsaydı etrafınızda o zaman benim düşüncemi anlardınız ben size ne kadar anlatsam boş
Aynen ‘ne kadar bahsetsek boş’ çünkü çevremizde hayatını, kararlarını, özgürlüğünü eline almış insanlar var. Erkekten aşağıda değiller erkekle eşitler. Birlikte karar alıyoruz biz. Can yoldaşıyız. Arkadaşız. Eş iz. Sevgiliyiz. Yıldan yıla artan bir bağımız var. Derin ilişkiler kurabildik. Birbirimizi anlıyoruz. En kötü günümde de en güzel günümde de yanındayız birbirimizin. mühim olan evlendikten/sevgili olduktan sonra sadakati koruyabilmek, öncesi ise kişiyi hayata hazırlar: olması da olmaması da Kişinin kendinin bileceği iştir. Siz o şekilde mutluysanız da tamam ben bu şekilde mutluysam da tamam. Çok üzüldüm çarşaf göstermek zorunda olmanıza, göstermezseniz cinayet işlenebilecek olmasına. Keşke buna boyun eğmeden değişmesi için çaba gösterebilseydiniz.

Kazen Kazen neden bu konuyla ilgili bildirim aldık bilgi verir misin? konu sahibiyle sevişen sen misin yoksa de bakıyım
Şu mesajı beğenirken veya gülme emojisi bırakırken hiç mi utanmadınız ? Hiç mi yüzünüz kızarmadı ? Bu kendini bilmez 50 yaşında adama bu soruyu ne hadle soruyor diye hiç mi sorgulamadınız ? Yazıklar olsun hepinize....

Ya da "Eşi de bu sitede, böyle bir mesajı görürse çok ayıp olur " da mı demediniz?
Bu ne çirkin bir mesaj böyle...

Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim 😊😊

Bizim adetlerimizde kırmızı kuşak yok. Heleki iki insanı mahremini çarşaf ile elaleme göstermek gibi bir haramlık da yok. "Kaynana" da bir kadın. Bu tür terbiyesizliklere kadın olarak nasıl alet oluyorlar hiç bilmiyorum 🤮

Merhaba ben konunuzu smdi okudum eğer aranızdaki şeyi iliskiyr çevirmek istiyorsanız daha şık iletişim içerisinde olmaya çalışın şimdi nasılsınız bilmiyorm ama telefonda mesaj gönderin işten sonra merak etdgnizi belli edin karşılık gelirse eğer dönüşecektir ilişkiye eğer istemiyorsa zaten aranızdaki sevişmek falan da kesecek herhalde duygu yogunlugunuzu farketdigi icin

Bir ilişkide adını koymamak bence şahane. Hoşunuza gidiyorsa takılın, flörtün keyfini çıkarın. Sevgili miyiz değil miyiz noktasına takılmayın, anın tadını yaşayın. Açıkçası ben ilişkide muğlaklığı seviyorum. Biz seviştik artık sevgiliyiz düşüncesi pek doğru gelmiyor bana. İkiniz de birlikte olmaktan keyif alıyorsunuzdur ve belki de sadece budur.
Cok haklisiniz yalnız sorun su ki ben bir seyler hissetmeye basladim. Eger o hissetmiyorsa uzulurum biraz🙄

Bizim adetlerimizde kırmızı kuşak yok. Heleki iki insanı mahremini çarşaf ile elaleme göstermek gibi bir haramlık da yok. "Kaynana" da bir kadın. Bu tür terbiyesizliklere kadın olarak nasıl alet oluyorlar hiç bilmiyorum 🤮
Onun adi gayret kusagiymis zaten.. gayretli olsun gelin diyeymis..

Kurtlar vadisinin senaristi halt etmis ablam senin yaninda😂 sirf cinsellik yasadi diye mi bunlari yapacak? Goruch usulu evlenip karisini satan yok mu dersin? 🙄

ki öylelerinin sayısı güzide memleketimizde çok daha fazla ne yazık ki..
bastırılmış duyguları yüzünden evliliğinde eşine her türlü cinsel eziyeti yapan, tecavüz eden, başkasıyla olması için zorlayanlar o kadar çok ki..
ama iş evlilik dışı yapmaya gelince kötü sadece erkekler.
keşke evlilik insanları korusaydı ama ne yazık ki çoğu kadını korumuyor.

ki öylelerinin sayısı güzide memleketimizde çok daha fazla ne yazık ki..
bastırılmış duyguları yüzünden evliliğinde eşine her türlü cinsel eziyeti yapan, tecavüz eden, başkasıyla olması için zorlayanlar o kadar çok ki..
ama iş evlilik dışı yapmaya gelince kötü sadece erkekler.
keşke evlilik insanları korusaydı ama ne yazık ki çoğu kadını korumuyor.
Valla bu sitede isin ortasi yok.. bi cok evlilik yandaslari var birde cok karsitlari🙄 bunlarin hepsi bi etiket yani, sonucta nasil bir insan oldugumuzla ilgili hepsi.. bekar olan namussuz degil her zaman, evli olan cok namuslu degil her zaman..yani evli olan aldatiyorda esini bekar olsn sevgilisine sadik kaliyor.. bunlar bi olcu birimi olamaz

Şuan o kadar boşum ki ne desem bilemedim peki evlendiginiz de bu ilişkiler sorun yaratmicak mi size bizim burda bi adet vardır bilmem sizde de varmi gelin kız geldimi kaynana sabah çarşafı ister kizmiymis deilmiymis diye evlilikten bu yüzden mi cekiniyorsun yoksa aynı yasitiz bu arada ben 5 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim 😊😊

hmm siz o zaman halk arasında "esnek kızlık zarı nedeniyle kan gelmemesi" olarak bilinen durumdan dolayı, çarşafta kan görmeyen kaynananın gelinini doktora götürüp kontrol ettirmesini de savunursunuz. ne de olsa bekaret o kadının kendisini kötü hissetmesinden önemli.

ayhh gene bihter'in uzun cümlesine döndüm asfjkjdfkldfjsl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X