• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu konu troll bence, site yönetimi de herkes toplansın diye bildirim atmış. ahalinin birbirine girdiği konu bi de.
hit artırımı için yeni taktik falan mı? hassas konuda sahte konu açalım, milleti çağıralım birbirlerine girsinler bu mudur?

Arkadaşım ben nerde haddini bil demişim?kendimden şüphe ettirdin 10 defa okudum yazımı.
annelik kutsal bir şey ,sen nasıl kalkıpta sırf anne olmak için adamları damızlık olarak kullanan kadınlar var dersin 🤔 o kadar insan yorum yapmış ama nedense benimkine takılmışsınız 🤔 o kadar insanada cevap yazdınız mı acaba🤔

Son düzenleyen: Moderatör:
annelik kutsal bir şey ,sen nasıl kalkıpta sırf anne olmak için adamları damızlık olarak kullanan kadınlar var dersin 🤔 o kadar insan yorum yapmış ama nedense benimkine takılmışsınız 🤔 o kadar insanada cevap yazdınız mı acaba🤔

Hayır canım sadece sizi yazmak istedi... ve evet sırf anne olmak için evlenmek adamı damızlık görmek oluyor ...başka bi açıklaması varsa söyleyin bileyim bende

Son düzenleyen: Moderatör:
sen benim yorumuma canın istedi diye yorum yaparsan o zaman sen vakit geçsin ikide ben yazayım kafasıyla gelmişsin 🤗 hoş geldin o zaman yorum yapmak bedava 😉

Kazen Kazen neden bu konuyla ilgili bildirim aldık bilgi verir misin? konu sahibiyle sevişen sen misin yoksa de bakıyım

Şu mesajı beğenirken veya gülme emojisi bırakırken hiç mi utanmadınız ? Hiç mi yüzünüz kızarmadı ? Bu kendini bilmez 50 yaşında adama bu soruyu ne hadle soruyor diye hiç mi sorgulamadınız ? Yazıklar olsun hepinize....

Şu mesajı beğenirken veya gülme emojisi bırakırken hiç mi utanmadınız ? Hiç mi yüzünüz kızarmadı ? Bu kendini bilmez 50 yaşında adama bu soruyu ne hadle soruyor diye hiç mi sorgulamadınız ? Yazıklar olsun hepinize....
Adminlere hic dikkat etmedim hepsi kadın sanıyordum. 😬 acikcasi sizi yakalamışken neden boyle konulardan bildirim aldiğmizi oğrenmek isterm.

Adminlere hic dikkat etmedim hepsi kadın sanıyordum. 😬 acikcasi sizi yakalamışken neden boyle konulardan bildirim aldiğmizi oğrenmek isterm.

Merhaba,
Gün içinde popüler olan ve/veya konu sahiplerinden gelen talep ile konular son 1 haftadır bildirim olarak yollanmaktadır. Bildirim almak istemiyorsanız profilinizden bildirimleri kapatabilirsiniz. Bu sayede bildirimlerden haberiniz olmaz.

Bugün yollanan 3 bildirimden 2 tanesi konu sahibinin isteği ile diğeri de raporlardan çekilerek yollanmıştır.

Cok saçma bi soru ve konu hangi kadın daha ne olduklarını bilmeden kendini bir erkeğe teslim eder sonunu düşünmeden iş yapmayın arkadaşlar özgür olabilirsiniz ama bizim dinimiz islam lütfen buna göre yaşamaya calisin o adam sevgililik le değil evlilikle bitirmesi lazım bu konuyu bu kadar hafife almasınlar kadınlari lütfen birazcık olsun terbiye

Örnek ;

Emira SY Emira SY rica etmiş ;
Merhaba kazen abi,
Kk üyeleri arasında bir anket yapmak istemiştim ama konu bdv de olmayınca pek dikkat çekmedi. Bildirim gönderebilirseniz çok memnun olurum. ☺

demiş bizde bildirim yolladık ki konusu da sorusu da çok güzeldi. Her talep kabul edilmiyor bunu da bildirmeliyim.

Evlenince tek eşli olunuyor. Gebe kalsa kimden olduğu belli oluyor göğsünü gere gere kocamdan diyebiliyor. Öbür türlü ya bi klozette ya bir wc de doğurup ya çöpe ya toprağa atıyor.
Ne alaka yahu? Sirf arkadastik sevistik ama adi yok diye herkesle ayni anda sevisiyor gebe kalip cocugu cope mi atiyoruz bu ne mantik bu ne lahana tursusu. Sapla samani karistirmayalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X