Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazi gelen cevaplara sok oluyorum.ne yazsam bilemiyorum bile. Tesekkkurler

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Burdaki arkadaslarin yorumunu dikkate aldim bugun konusurken bir iki plan yaptim daha doğrusu burasi cok guzel surasi cok guzel diye gidelim mi diye sordu. Biraz daha ikna oldum. Daha once sevgilim oldu ama suan hic olmamis gibi afallamis durumdayim

Ne alaka yahu? Sirf arkadastik sevistik ama adi yok diye herkesle ayni anda sevisiyor gebe kalip cocugu cope mi atiyoruz bu ne mantik bu ne lahana tursusu. Sapla samani karistirmayalim
Çok basit demi arkadaştık seviştik yargılamak bana düşmez ama sen bide kendine dışarıdan birinin gözüyle bak canım sonra üzülürsün

Okuyunca sok oldum. Benim basima gelmeyebilir baska bir hemcinsimizin basina gelebilir. Gebe kalip terkedilmek hos bir sey mi gulunecek bir sey mi anlamadim.

Ben basta bir sey hissetmiyordum. Suan hissediyorum onun da hissedip hissetmedigini anlamiyorum cunku arkadas grubumuz var calistigimiz yer de kucuk malesef. Suan bir seyler hissediyorum acaba konusmadan direkt arkadasligi bitirsem.mi bilemedigimden fikrinizi almak istemiştim

Bizim dinimiz islam derken benim dinimin islam olduğuna nasil bukadar eminsiniz ki bu hiç önemli degil de. Turkiyede yasiyoruz diceksniz gazetelerin 3.sayfalarina hic bakmiyorsunuz sanirim zira 'islama uygun'lugu o zaman da sorgulamanizi isterim.
Gayet de terbiyeliyim arkadasim. Ben arkadasimla seviştim diye terbiyesiz olmus olmuyorum

Akışına bırakın, olursa olur açıktan sevgililiğe döner zaten olacağı varsa.

Çok basit demi arkadaştık seviştik yargılamak bana düşmez ama sen bide kendine dışarıdan birinin gözüyle bak canım sonra üzülürsün
Evet cok basit. Dışarıdan senin beni nasıl gordugunun zerre onemi yok biliyor musun? Kendini bu kadar onemseme :)

Dinin beni ilgilendirmez ben Elhamdülillah muslumanim bana ters böyle şeyler arkadaşınla sevişmek hafif bisey mi ilişkiye girmek hemde evli olmadan senin için terbiyesizlik değilse baya genissindir bana arkadaşım deme senin gibi değerleri olan bir arkadaş istemem ben isterseniz bana kızın beğenmedim emeojisi bırakın benim doğrularım doğrudur kimsenin beğenisi kazanmak için ayy canım iyi yapmışsın sevgilisinin ne güzel gibi şeyler yazamam kusura bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:

Bazilarinin derdi kimse sevişmesin boylece erkekler bize mecbur kalsin, sirf cinsellik icin evlenmek zorunda kalsinlar. :)))) Kendileri bekleyip millet sevişirken ustune sevgilisi, eşi de yoksa boyle sinir yapiyor.

Halbuki boylesi daha iyi herşey sevişmek değil. Bir adamin sirf cinsel ihtiyacindan, yokluktan evlendigi biri olmak istemezdim.
Sizi seven adam "nasilsa baskalariyla sevişebiliyorum" diyip gitmez.
Bu kadar korkup sinir yaoacak bisey yok

Kurtlar vadisinin senaristi halt etmis ablam senin yaninda sirf cinsellik yasadi diye mi bunlari yapacak? Goruch usulu evlenip karisini satan yok mu dersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…