- 22 Kasım 2015
- 802
- 861
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Yok artık diyorumNe yapıyor peki. Konu sahibinin resmine bakıp sabaha kadar sigara yakıp ya ben bu kadınla nasıl sevdamı devam ettiririm diye mi düşünüyor
Tabiki biri gidip diğeri geliyor..
Inanın konu sahibinin yaşıyabilecekleri duyabilecekleri arasında hafif bile.
Sadece iş ortamında tanıyor. . Ne olursa olsun bu adamın bu kızı yarın obur gün birilerine peş keş çekmeyeceğinin var mı garantisi. Satmayacaginin garantisi var mı. Kötüsünü düşün. Evlendi diyelim başkasıyla. Bu F*** boddy nin tutup kocasına gel hep beraber yapalım ben karını biliyorum cekmeyeceginin garantisi var mı. Hayatta herşey olabilir . Hamile de kalabilir. Daha hoşlandı mi hoşlanmadı mibunu dahi bilemeyecek kadar tanımadığın birine .. Bu kadar özelinizi açarken bi düşünün bunun bana ilerde zararı olabilir mi akıllıca hareket edin
Neler neler ya. Bir kadın akilli olmalı.
Her durumu düşünerek hareket etmeli.
Kadın kendisini sadece aklıyla koruyabilir. Neler yazarım da sadece kendisini özel görmesini tavsiye ediyorum. Başka yazamayacağım iyi günler.
Yorum yazma zorunluluğum olmadığını biliyorum, konuyu görüp okumuş oluyorum. İlgi alanıma giren bir konu olmadığı için de rahatsız oldum ve bunu dile getirdim :)Mesajınız üzerinden "neden bildirim geldi" diyen herkese cevap vereyim, zaman zaman bazı konular için tüm üyelere bildirim gider, bu bazen konu sahibesinin talebi üzerine olur bazen de admin insiyatifiyle olur.
Bildirim yollanan konular tek tek üyelerin ilgi alanlarına göre veya bilgilerinin olduğu, düşüncelerini paylaşabileceği konular olmayabilir, örnek vermek gerekirse bugün hepimize en az 3 konu için bildirim geldi, bir tanesi bu: Anket - Corona tümüyle bitmese de çocuğunuzu okula göndermeyi düşünüyor musunuz?
Okul çağında bir çocuğum olmadığından yorum yazmadım, bildirim aldığınız konular için yorum yapma zorunluluğu yoktur çünkü, bildirim konudan haberdar olmanız için yollanır ama mutlak yazacaksınız diye baskı yapılmaz, yazmak veya yazmamak sizin insiyatifinizdedir.
Bu vesileyle topiğe gelmişken bir de ufak bir genel uyarı yazayım, hepimiz farklı düşüncelerde kadınlarız, evliliğe, evlilik öncesi ilişkilere bakış açımız başka, kimse aynı düşünmek zorunda değildir ama görüşlerimizi yazarken kimseyi aşağılamaya, hakaret etmeye, küçümseyip karşımızdakini kötü ilan etmeye hakkımız yok.
Lütfen rica ediyorum, evlenmeden birliktelik yaşayanlara "kullanılıp atılmış" gibi yorumlar, evlilik öncesi ilişkileri tasvip etmeyen kişilere de "geri kafalı yobaz" gibi yorumlar yazmayınız, dini yorumlara da girmeyiniz lütfen.
Mesajınız üzerinden "neden bildirim geldi" diyen herkese cevap vereyim, zaman zaman bazı konular için tüm üyelere bildirim gider, bu bazen konu sahibesinin talebi üzerine olur bazen de admin insiyatifiyle olur.
Bildirim yollanan konular tek tek üyelerin ilgi alanlarına göre veya bilgilerinin olduğu, düşüncelerini paylaşabileceği konular olmayabilir, örnek vermek gerekirse bugün hepimize en az 3 konu için bildirim geldi, bir tanesi bu: Anket - Corona tümüyle bitmese de çocuğunuzu okula göndermeyi düşünüyor musunuz?
Okul çağında bir çocuğum olmadığından yorum yazmadım, bildirim aldığınız konular için yorum yapma zorunluluğu yoktur çünkü, bildirim konudan haberdar olmanız için yollanır ama mutlak yazacaksınız diye baskı yapılmaz, yazmak veya yazmamak sizin insiyatifinizdedir.
Bu vesileyle topiğe gelmişken bir de ufak bir genel uyarı yazayım, hepimiz farklı düşüncelerde kadınlarız, evliliğe, evlilik öncesi ilişkilere bakış açımız başka, kimse aynı düşünmek zorunda değildir ama görüşlerimizi yazarken kimseyi aşağılamaya, hakaret etmeye, küçümseyip karşımızdakini kötü ilan etmeye hakkımız yok.
Lütfen rica ediyorum, evlenmeden birliktelik yaşayanlara "kullanılıp atılmış" gibi yorumlar, evlilik öncesi ilişkileri tasvip etmeyen kişilere de "geri kafalı yobaz" gibi yorumlar yazmayınız, dini yorumlara da girmeyiniz lütfen.
Siz normal değilsiniz.Ne olursa olsun bu adamın bu kızı yarın obur gün birilerine peş keş çekmeyeceğinin var mı garantisi. Satmayacaginin garantisi var mı. Kötüsünü düşün. Evlendi diyelim başkasıyla. Bu F*** boddy nin tutup kocasına gel hep beraber yapalım ben karını biliyorum cekmeyeceginin garantisi var mı.
Canım normal tabi ilk günden sana aşkım diyecek hali yok. Sevgili olmak istiyorsan daha çok vakit geçir. Birlikte ortak aktiviteler yapın. Eğer bu iş bitmesin istiyorsan bize sorduğunu sakın adama sormaMesaideyken ya da disarda olan bir gorusmemizde normal konuşuyoruz
Konu sahibi seviştik seviştik deyip durdugunuz sarılıp uyumanız mı ?
Yaptınız bi şey tam yapın bari
Hayir birlesme yok sadece sarılıp uyuma da değilAaa seviştik dediği sarılıp uyuma mıymış nerede yazıyor?
Birleşme olmamis konu sahibi benim msjima karşılık olarak yazmıştıAaa seviştik dediği sarılıp uyuma mıymış nerede yazıyor?
Bulmaya çalışayım.Aaa seviştik dediği sarılıp uyuma mıymış nerede yazıyor?
Sadece sarılıp uyumuslar mi ben orayı kaçırmışım e o halde bu sevişmek değil bildiğin birbirine asiklar ayrıca böyle bir durumda ilan gerekmez ki kim sevmediği bir kadın yada erkekle sarılıp uyurbana konu sahıbı cok heyecanlı ve tecrubesız gorundu sadece opusup koklasıp uyumuslar ölmeyı bayılmak sanıyor gıbı opusmeyı neler de sanıyor
Hayir birlesme yok sadece sarılıp uyuma da değil
Yok artık ya gerçekten çok garipsinizNe yapıyor peki. Konu sahibinin resmine bakıp sabaha kadar sigara yakıp ya ben bu kadınla nasıl sevdamı devam ettiririm diye mi düşünüyor
Tabiki biri gidip diğeri geliyor..
Inanın konu sahibinin yaşıyabilecekleri duyabilecekleri arasında hafif bile.
Sadece iş ortamında tanıyor. . Ne olursa olsun bu adamın bu kızı yarın obur gün birilerine peş keş çekmeyeceğinin var mı garantisi. Satmayacaginin garantisi var mı. Kötüsünü düşün. Evlendi diyelim başkasıyla. Bu F*** boddy nin tutup kocasına gel hep beraber yapalım ben karını biliyorum cekmeyeceginin garantisi var mı. Hayatta herşey olabilir . Hamile de kalabilir. Daha hoşlandı mi hoşlanmadı mibunu dahi bilemeyecek kadar tanımadığın birine .. Bu kadar özelinizi açarken bi düşünün bunun bana ilerde zararı olabilir mi akıllıca hareket edin
Neler neler ya. Bir kadın akilli olmalı.
Her durumu düşünerek hareket etmeli.
Kadın kendisini sadece aklıyla koruyabilir. Neler yazarım da sadece kendisini özel görmesini tavsiye ediyorum. Başka yazamayacağım iyi günler.
Bildirimlerde tek tek üyeleri seçemiyoruz maalesef, yazmak istemediklerinizi pas geçme hakkınız saklıdırYorum yazma zorunluluğum olmadığını biliyorum, konuyu görüp okumuş oluyorum. İlgi alanıma giren bir konu olmadığı için de rahatsız oldum ve bunu dile getirdim :)
Hayat görüşü gereği farklı düşünüyorlardır, görüşleri bu yöndedir bunu düzgün bir şekilde dile getirdikleri sürece sıkıntı yok.evlilik öncesi ilişki yaşamak konusunda bu kadar net ayrımcılık yapanlar da bana göre baya baya siyah-beyaz ırkçılığı yapanlar gibi..
ne guzel herkes kendınden guzel bahsetsın övsün kendılerını sevılıyor sansınlar kendılerının guzel olduklarını dusunsunler ne guzel işte ne var burda sızı rahatsız eden ne oldu kı ?Konuyla alakalı değil ama yorumlara baktığımda kadınların kendini övme çabası beni benden alıyor. Sanarsın bı bunlar seviliyor eğitimli, görgülü, güzelÜlkede Yüksek lisans yapmayani dövüyorlar artık
Bi amerikan filmi var arkadaştan öte diye o geldi aklıma. Sen bi kadınsın. Belki de sadece vücudundan yararlanmak istiyordur. Seni sevip sevmediğini sor bence ne istediğini yani hissiyat olmadan insan nası sevişir onuda anlamış değilim. Sanırım libidonuza karşı koyamadınız. Allah günahınızı affetsin. Ne diyim...Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Ya efsane Bi cevap yanlız bayıldımCinsellik isteğini nasıl hissettirdiyseniz birbirinize aynı şekilde sevgili de olunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?