Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artık diyorum

Yorum yazma zorunluluğum olmadığını biliyorum, konuyu görüp okumuş oluyorum. İlgi alanıma giren bir konu olmadığı için de rahatsız oldum ve bunu dile getirdim :)

evlilik öncesi ilişki yaşamak konusunda bu kadar net ayrımcılık yapanlar da bana göre baya baya siyah-beyaz ırkçılığı yapanlar gibi..

Siz normal değilsiniz.

Konuyla alakalı değil ama yorumlara baktığımda kadınların kendini övme çabası beni benden alıyor. Sanarsın bı bunlar seviliyor eğitimli, görgülü, güzel Ülkede Yüksek lisans yapmayani dövüyorlar artık

Son düzenleme:
bana konu sahıbı cok heyecanlı ve tecrubesız gorundu sadece opusup koklasıp uyumuslar ölmeyı bayılmak sanıyor gıbı opusmeyı neler de sanıyor
Sadece sarılıp uyumuslar mi ben orayı kaçırmışım e o halde bu sevişmek değil bildiğin birbirine asiklar ayrıca böyle bir durumda ilan gerekmez ki kim sevmediği bir kadın yada erkekle sarılıp uyur

Hayir birlesme yok sadece sarılıp uyuma da değil

Sadece öpüşme de sevişmeden sayılmaz aslında. Burada sevişme deyince aklımıza gelen anal, oral ya da vajinal birleşme açık konuşmak gerekirse. İnsanların çoğu böyle düşünerek size yorum yapmış olabilir.

Yok artık ya gerçekten çok garipsiniz

Bence yeni bir tabir "lovebuddy"
Tensel olarak aranızda çekim var ama mantıklı gelmeyen düşünceler sıkıştırıyor, acaba diye düşünmekten ne olduğunuzu anlayamıyorsunuz.
Bana sorarsanız sevgilisiniz

Yorum yazma zorunluluğum olmadığını biliyorum, konuyu görüp okumuş oluyorum. İlgi alanıma giren bir konu olmadığı için de rahatsız oldum ve bunu dile getirdim :)
Bildirimlerde tek tek üyeleri seçemiyoruz maalesef, yazmak istemediklerinizi pas geçme hakkınız saklıdır
evlilik öncesi ilişki yaşamak konusunda bu kadar net ayrımcılık yapanlar da bana göre baya baya siyah-beyaz ırkçılığı yapanlar gibi..
Hayat görüşü gereği farklı düşünüyorlardır, görüşleri bu yöndedir bunu düzgün bir şekilde dile getirdikleri sürece sıkıntı yok.

Ama yalnızca bu konu özelinde değil hayatın insanlara getirdikleri, olmaz, asla dediklerimiz üzerinden bir değerlendirme yapacak olursam, asla demiyorum artık zira ne zaman asla desek hayat bize şaka gibi şeyler yaşatıyor, hayatı tecrübe ettikçe her şey siyah-beyaz deyip grileri pas geçemiyorsunuz.

Birlikte zaman geçirmekten hoşlanıyorsunuz, tensel çekim var, sevişiyorsunuz ama ilişkinizin adı mı yok? Neden çekiniyorsunuz ki? Daha fazlasını istiyorsanız bunu dile getirseniz dünyanın sonu mu? Sevgili olmak istiyorum deyin böyle bodoslama. Ne olabilir ki? O istemiyorsa, zaten hayatınızdan çıkarma ihtimalini bile düşünmüşsünüz, büyük bir şok yaşamazsınız. Daha fazlasını istemeseydiniz zaten kafanızı bu sorularla kurcalamaz, anın tadını çıkarmaya bakardınız, demek ki o da mümkün değil. Hayat taktiklerle, her hareketten bir anlam çıkarmakla uğraşılmayacak kadar kısa valla. Bodoslama iyidir o yüzden. =)

ne guzel herkes kendınden guzel bahsetsın övsün kendılerını sevılıyor sansınlar kendılerının guzel olduklarını dusunsunler ne guzel işte ne var burda sızı rahatsız eden ne oldu kı ?

Bi amerikan filmi var arkadaştan öte diye o geldi aklıma. Sen bi kadınsın. Belki de sadece vücudundan yararlanmak istiyordur. Seni sevip sevmediğini sor bence ne istediğini yani hissiyat olmadan insan nası sevişir onuda anlamış değilim. Sanırım libidonuza karşı koyamadınız. Allah günahınızı affetsin. Ne diyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…