Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cook haklısınız ama maalesef gunumuz ilişkileri hep bu şekilde artık. maalesef

Bunun başka bi adı daha var aslında belki de öyle görüyorlar birbirlerini kimbilir

Aynen yalandan dolandan hirsizliktan katillerden korkmayin sevgili olmadigi halde birbiriyle sevisen genclerden korkun. Korkun bizden
O biri dediğin evli de olabilir. Yarın öbür gün karısı çıkıp kocam beni aldatıyor diye konu da açabilir. Doğru diyorsun zinadan korkarım ben

Yasadigimiz yer kucuk hayatim bebegim vs. Plan yapıp çıkıyoruz arkadaslarla da çıkıyoruz

Konu sahibi, size bir sorum olacak. Bu seviştiğiniz adam (ne derece ilişkiye girdiniz bilmiyorum ama sonuç olarak birleşmediyseniz bile boşaldıysanız bu da bi nebze ilişki sayılır) sizden işyerinde üst pozisyonda ve yine işyerinde size terfi, zam vb gibi bir avantaj sağladı ya da sağlayacak mı? Bence siz bu ilişkiyi başta menfaat için kurdunuz, şimdi aşk ilişkisine çevirmek istiyorsunuz ama karşı taraf istemiyor gibime geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…