- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Yanlış alıntılamışsınız. Konu sahibi ben değilimsizi sevmeyen bir adam sizin duygularınızı suistimal ediyor, siz de bu gerçekle yüzleşmeye korkuyorsunuz gibi geldi bana.
sevişmeden kastınız nedir bilmiyorum, sadece bedensel olarak biraz yakınlaştınız mı, yoksa tam anlamıyla bir birleşme yaşadınız mı bilmiyorum. ama birleşme yaşandıysa ve bu adam hala size bciddi bir yaklaşımda değilse, sevmiyor, sadece oyalıyor.
haberınız olsun sevgılısınız.
Tam birleşme olmamış. Öyle yazmış yani ben onun yalancısıyım. Ben de FB sanmıştım bu durumda ne oluyor ki? Fb'mtrak falan sanırım.Sevgili olup olamayacaginizi konusamadiginiz biriyle iş nasıl sevişmeye geliyor yani nasıl anlasiyorsunuz da sevisiyorsunuz anlayamadım
Kişisel kararlarınız sizi ilgilendirir ama ille bi akıl istiyorsanız ki benim dinimde böyle yanlış yapanı uyarmak gerekir, harama bulaşma derim tövbe et derim. İlerde olurda aranızdaki bu şey biterde sen gerçekten ruh eşini bulduğunda kesinlikle pişman olacaksın çocuğun olduğunda kesinlikle pişman olacaksın. Gerçek ruh eşinizi bulmadan başka insanlara harcatmayın kendinizi Allah bir şeyi haram kılıyorsa mutlaka çok geçerli bi sebebi vardırAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Nasil oldu pekiEvet benim oldu, şimdi evliyiz ::)))
Yok bekar. 29 yasinda. Ben de 25evli mi ?
Aynen yalandan dolandan hirsizliktan katillerden korkmayin sevgili olmadigi halde birbiriyle sevisen genclerden korkun. Korkun bizdenSevgili olmadığın biriyle ilişki? Zamanın gençlerinden gerçekten korkuyorum artık.
Mesaideyken ya da disarda olan bir gorusmemizde normal konuşuyoruzHic sevgili olarak bakmadiginiz biriyle sevistiyseniz cekim vardir,ten uyumu vardir.sevismek icin bunlar lazim.ama sevgili olmak icin baska seyler de lazim beraber vakit gecirmek,baska konularda sohbet etmek.eger sadece muhabbetiniz seks ise sevgili degilsiniz.oladabilirsiniz ama
Tam birleşme olmamış. Öyle yazmış yani ben onun yalancısıyım. Ben de FB sanmıştım bu durumda ne oluyor ki? Fb'mtrak falan sanırım.
Ya normalden kastim arkadasliktan ziyade romantiklik.elini tutmak gozlerine bakmak vsMesaideyken ya da disarda olan bir gorusmemizde normal konuşuyoruz
Tam birleşme olmamış. Öyle yazmış yani ben onun yalancısıyım. Ben de FB sanmıştım bu durumda ne oluyor ki? Fb'mtrak falan sanırım.
iş olm
Nasil oldu peki
o kadar cok ki artık herkes boyle yasıyor nerdeyse. sevgili olmakSevgili olmadığın biriyle ilişki? Zamanın gençlerinden gerçekten korkuyorum artık.
umudunu kaybetme, her sey olabilir de olmayabillir de... yani el ele tutusup gezen bir cıft olamazsınız bence. boyle devam eder. memnunsan devam et. değilsen ayrıl. ay bende ne dicem bilemedim. ben yasamıstım buna benzer normal bir cift olamamıstık hic bir zaman. sadece seks de nereye kadar. duygusal aclık hissetmeye baslarsın zamanla o daha kötü. insallah baska beraberliği yoktur. bak olabilir de.Yok bekar. 29 yasinda. Ben de 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?