- 22 Kasım 2015
- 802
- 861
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Bugun yine sirita siirita konustum. Hatta galeriden bir sey gösterdi bizim fotografimiz vardi hemen gecti o kismiSana kesin bi taktik vereyim kendini tamamen çek, ortak alanlarda iş icabı konuş ama asla öteye gitme. Diğerlerine nasılsan ona da öyle ol hatta görmezden gel hiçbişe olmamış gbi.. Bak bakalım kafayı yiyo mu yemiyo mu becerebilirsen bu tutumu evlenirsiniz
Ben gerçekle yuzlesmekten korkuyor degilim, gercegi ogrenirken kucuk dusmekten korkuyorum. Hayır birlesme yaşanmıyorsizi sevmeyen bir adam sizin duygularınızı suistimal ediyor, siz de bu gerçekle yüzleşmeye korkuyorsunuz gibi geldi bana.
sevişmeden kastınız nedir bilmiyorum, sadece bedensel olarak biraz yakınlaştınız mı, yoksa tam anlamıyla bir birleşme yaşadınız mı bilmiyorum. ama birleşme yaşandıysa ve bu adam hala size bciddi bir yaklaşımda değilse, sevmiyor, sadece oyalıyor.
Belki sevgi ask hemen olusmuyordur ama en azindan bana bir seyler hissetsin istiyorumSon noktayı koymuyorlarmis
Bence aralarında sevgi ve aşk var
Baska bir kişiyle konusmuyor. Yani yanimdayken aksam ustuste mesajlar geldi. Takildim kim bu aksam aksam diye istersen bak arkadaslardir dedi bakmadim arkadasiymis hakikatten. Bana geleni de sorguluyor ama bilemiyorum tabi.Yani bence de bu sevgililik değil. Çünkü sevgililik olması için bir de sadakat olmalı bu noktada. Var mı?
Neden? Görüş farklılığınızı düzgün bir üslupla ifade edecek yetkinliğe sahip değil misiniz?Aslına bakarsan benim ne ahlakima ne fikrine ikiside uymuyor ama adam seninle sadece bir iş için birlikte olup sonra seni takmiyorsa bu kadın ve adam benim gözümde belli konumdadır!
Kadın zaten bu yaptığından memnuniyet yaşasa sevgilimiyiz şimdi diye sormaz adamda ona bunu hissettirmez kadında konumunu gayet net biliyor! Bir üst konuma geçmek istiyor.
Banlanmak istemediğim için sizinle muhattab olmayacağım zira sizinle bizim görüş yapımız aynı değil.
Bunu konuşarak sağlayamazsın ki:/Belki sevgi ask hemen olusmuyordur ama en azindan bana bir seyler hissetsin istiyorum
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
evli mi ?Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Banlanmak istemediğim için sizinle muhattab olmayacağım zira sizinle bizim görüş yapımız aynı değil.
haberınız olsun sevgılısınız.Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı.Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
arkadaşlar yatmaz ?Ama arkadasca davraniyoruz normal zamanda
Aranızda bir çekim olduğu kesin, e arkadaşlık değil arkadaşlar sevişmez ne peki bu sevgililik de değilse?? Gerçekten meraktan soruyorum.Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?