Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun yine sirita siirita konustum. Hatta galeriden bir sey gösterdi bizim fotografimiz vardi hemen gecti o kismi

Ben gerçekle yuzlesmekten korkuyor degilim, gercegi ogrenirken kucuk dusmekten korkuyorum. Hayır birlesme yaşanmıyor

Yani bence de bu sevgililik değil. Çünkü sevgililik olması için bir de sadakat olmalı bu noktada. Var mı?
Baska bir kişiyle konusmuyor. Yani yanimdayken aksam ustuste mesajlar geldi. Takildim kim bu aksam aksam diye istersen bak arkadaslardir dedi bakmadim arkadasiymis hakikatten. Bana geleni de sorguluyor ama bilemiyorum tabi.

Neden? Görüş farklılığınızı düzgün bir üslupla ifade edecek yetkinliğe sahip değil misiniz?

İlişki türü size uygun olmayabilir. Siz yaşamayabilirsiniz. Konu sahibi yaşadığından memnun olmadığı için sevgili olmak istemiyor ki. Belli hisler beslemiş ondan istiyor.

Ben genel olarak bir soru sordum çünkü böyle bir algı var. Sevgiliyiz dedikten sonra gezip tozma, öpüşüp koklaşma her şey normal. Bir ay biriyle sevgili ol iki ay başkasıyla. Kimse bir şey demez çünkü adı sevgililik ama insanlar 3 sene "sevgili" olmadan ilişki yaşasalar yaptıkları ahlaksızlık. Çünkü her sevgiliyiz diyen çok seviyor ve herkes hislerinde samimi

Evet benim oldu, şimdi evliyiz ::)))

evli mi ?

haberınız olsun sevgılısınız.

Hic sevgili olarak bakmadiginiz biriyle sevistiyseniz cekim vardir,ten uyumu vardir.sevismek icin bunlar lazim.ama sevgili olmak icin baska seyler de lazim beraber vakit gecirmek,baska konularda sohbet etmek.eger sadece muhabbetiniz seks ise sevgili degilsiniz.oladabilirsiniz ama

Ama arkadasca davraniyoruz normal zamanda
arkadaşlar yatmaz ?
arkadas degılsınız
ılıskı yasamak dısında bır ıletısımınız yoksa yatak arkadası olabılırsınız ancak, normalde arkadaslıklar sivilce hakkında konusur alısverıse cıkar tatıle cıkar uzuntuluyse pasta kek yapar goturur sınava hazırlanıyorsa destek olur sohbet eder falan

Aranızda bir çekim olduğu kesin, e arkadaşlık değil arkadaşlar sevişmez ne peki bu sevgililik de değilse?? Gerçekten meraktan soruyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…