• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ah dunya duzeni ah, fikrimin ince gulu'nden fbmtrak fbmsi fbish e dönmuş.
onaylamamak asla değil, kimsenin benim onayımı istediği beklediği yok zaten kimse beni ilgilendirmemeli, herkesin kendi hayatı da.
ama çok mu anlam yukluyorum bilmiyorum, en azından sevgili olunmalı ya bişeyler için...
asgari de olsa bir emek bir zaman geçmeli.
cook haklısınız ama maalesef gunumuz ilişkileri hep bu şekilde artık. maalesef

bizim gencligimizde "benimle cikar misin"vardi, oyle olunca tabi net oluyor sevgili misin degil misin,
simdilerde teklif kalkti sanirim, ondan bir degisiklik,
ben aciklayayim, biz buna sevgililik diyoruz, hani kendiniz oyle gormeyince oyle olmamis olmuyor, bunun adi sevgililik.
Bunun başka bi adı daha var aslında belki de öyle görüyorlar birbirlerini kimbilir

Aynen yalandan dolandan hirsizliktan katillerden korkmayin sevgili olmadigi halde birbiriyle sevisen genclerden korkun. Korkun bizden 😘
O biri dediğin evli de olabilir. Yarın öbür gün karısı çıkıp kocam beni aldatıyor diye konu da açabilir. Doğru diyorsun zinadan korkarım ben

Konunuzu tamamen okuyamadım ama bir şey sormak istiyorum. Size nasıl hitap ediyor resmi mi yakın mı ? Ya da sizle plan yapıyor mu şu mekan çok güzel seni haftasonu oraya getireyim yeni bir film vizyona girdi iki bilet aldım hadi vs. ? Eğer sadece ilişki için yaklaşıyorsa bunları yapmaz
Yasadigimiz yer kucuk 🙄 hayatim bebegim vs. Plan yapıp çıkıyoruz arkadaslarla da çıkıyoruz

Konu sahibi, size bir sorum olacak. Bu seviştiğiniz adam (ne derece ilişkiye girdiniz bilmiyorum ama sonuç olarak birleşmediyseniz bile boşaldıysanız bu da bi nebze ilişki sayılır) sizden işyerinde üst pozisyonda ve yine işyerinde size terfi, zam vb gibi bir avantaj sağladı ya da sağlayacak mı? Bence siz bu ilişkiyi başta menfaat için kurdunuz, şimdi aşk ilişkisine çevirmek istiyorsunuz ama karşı taraf istemiyor gibime geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X