- Konu Sahibi Cahil Filozof
Neden konudan bildirim geliyor olmus 14 sayfa yazılacak her şey yazılmıs memleket meselesi de değil çözemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cook haklısınız ama maalesef gunumuz ilişkileri hep bu şekilde artık. maalesefah dunya duzeni ah, fikrimin ince gulu'nden fbmtrak fbmsi fbish e dönmuş.
onaylamamak asla değil, kimsenin benim onayımı istediği beklediği yok zaten kimse beni ilgilendirmemeli, herkesin kendi hayatı da.
ama çok mu anlam yukluyorum bilmiyorum, en azından sevgili olunmalı ya bişeyler için...
asgari de olsa bir emek bir zaman geçmeli.
Birlesme olmasa da sonuçta duygusal birşey hissetmeden insan birinin orasına burasına dokunamaz istemez yani konuş yani bisey kaybetmessin
Bdv(@Mune bana bu konuda neden bildirim geldi ben banlanırım duramam ki amayapman etmen uzak duruyorum bdvden gözünüzü sevem
![]()
Ben de bu yorum nerde kaldı diye merak ediyordum. Saygı çok mu zor?Adamın bunu ne amaçla kullandığı çok açık ama kız bir üst seviyeye geçmeye çalışıyor.
O zaman van tu tiri forrooBdv()bizi çağırıyor
![]()
Aman bulasmayalim yine tutamayacağım kendimi konu sahibi dışındaki alıntılarla cevap vermiyorum aetikBdv()bizi çağırıyor
![]()
+1 valla hahah.Bildirim sebebi ne bu saçma konudan![]()
Bunun başka bi adı daha var aslında belki de öyle görüyorlar birbirlerini kimbilirbizim gencligimizde "benimle cikar misin"vardi, oyle olunca tabi net oluyor sevgili misin degil misin,
simdilerde teklif kalkti sanirim, ondan bir degisiklik,
ben aciklayayim, biz buna sevgililik diyoruz, hani kendiniz oyle gormeyince oyle olmamis olmuyor, bunun adi sevgililik.
O biri dediğin evli de olabilir. Yarın öbür gün karısı çıkıp kocam beni aldatıyor diye konu da açabilir. Doğru diyorsun zinadan korkarım benAynen yalandan dolandan hirsizliktan katillerden korkmayin sevgili olmadigi halde birbiriyle sevisen genclerden korkun. Korkun bizden![]()
Yasadigimiz yer kucukKonunuzu tamamen okuyamadım ama bir şey sormak istiyorum. Size nasıl hitap ediyor resmi mi yakın mı ? Ya da sizle plan yapıyor mu şu mekan çok güzel seni haftasonu oraya getireyim yeni bir film vizyona girdi iki bilet aldım hadi vs. ? Eğer sadece ilişki için yaklaşıyorsa bunları yapmaz
Make-out buddy diyorum ben onaTam birleşme olmamış. Öyle yazmış yani ben onun yalancısıyım. Ben de FB sanmıştım bu durumda ne oluyor ki? Fb'mtrak falan sanırım.
Evli olmasi baska bir durum.O biri dediğin evli de olabilir. Yarın öbür gün karısı çıkıp kocam beni aldatıyor diye konu da açabilir. Doğru diyorsun zinadan korkarım ben