• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladı 🙄 gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Tek gecelik ilişki yaşadığım kişiyle evleniyorum Eylül de :confused:

Aynı sizin durumlar gibi doğal gelişti bir gün bi bakmışız her anımızı birlikte geçiriyoruz konuşmadık yani sevgili olalım diye zaten sevgiliydik 4 yıldır birlikteyiz ve 2 yıldır birlikte yaşıyoruz ne biliyim farketmeden oldu bizde anlamadık bazen hatırlayıp gülüyoruz

Aynı sizin durumlar gibi doğal gelişti bir gün bi bakmışız her anımızı birlikte geçiriyoruz konuşmadık yani sevgili olalım diye zaten sevgiliydik 4 yıldır birlikteyiz ve 2 yıldır birlikte yaşıyoruz ne biliyim farketmeden oldu bizde anlamadık bazen hatırlayıp gülüyoruz
Beraber gecirdikten sonra sevgili oldunuz mu hemen yani

Arkadaş gibi takılıp yatakta buluşuyorsanız yatak arkadaşısınız baya baya. Karşıdaki ilişki değil yatak ilişkisi istiyor gibi.

sizi sevmeyen bir adam sizin duygularınızı suistimal ediyor, siz de bu gerçekle yüzleşmeye korkuyorsunuz gibi geldi bana.

sevişmeden kastınız nedir bilmiyorum, sadece bedensel olarak biraz yakınlaştınız mı, yoksa tam anlamıyla bir birleşme yaşadınız mı bilmiyorum. ama birleşme yaşandıysa ve bu adam hala size bciddi bir yaklaşımda değilse, sevmiyor, sadece oyalıyor.

Sana kesin bi taktik vereyim kendini tamamen çek, ortak alanlarda iş icabı konuş ama asla öteye gitme. Diğerlerine nasılsan ona da öyle ol hatta görmezden gel hiçbişe olmamış gbi.. Bak bakalım kafayı yiyo mu yemiyo mu becerebilirsen bu tutumu evlenirsiniz🙂

doğru söylemiş ama en son bir şeyi eklemeyi unutmuş: Siz ilgiyi kesince o da rahatlayabilir ve her şey tamamen bitebilir. Evlenemeyebilirsiz de.

sizi sevmeyen bir adam sizin duygularınızı suistimal ediyor, siz de bu gerçekle yüzleşmeye korkuyorsunuz gibi geldi bana.

sevişmeden kastınız nedir bilmiyorum, sadece bedensel olarak biraz yakınlaştınız mı, yoksa tam anlamıyla bir birleşme yaşadınız mı bilmiyorum. ama birleşme yaşandıysa ve bu adam hala size bciddi bir yaklaşımda değilse, sevmiyor, sadece oyalıyor.
Son noktayı koymuyorlarmis :sus:

Bence aralarında sevgi ve aşk var 🤗

Beraber gecirdikten sonra sevgili oldunuz mu hemen yani
Yani nasıl anlatıyım ilk görüşmeden sonraki haftasonu da görüşmeye karar verdik sonra haftasonları ikimizde doğa aşığı olduğumuz için o tarz yerlere gidip kalmaya gezmeye başladık konu bu hafta ne yapıyoruz diye açılırdı sonrasın da arkadaşlarla aynı ortamlar da bulunmaya başladık o yakın dostunu tanıştırdı ben tanıştırdım filan herkesin gözünde sevgiliydik onun kendi evi var tek yaşıyor ben ailemle yaşıyordum ama haftanın en az 4 günü orda kalmaya başlayınca bana ayrı dolap yaptırdı ben hiç bişey demeden eşyalarımı taşıdım yavaş yavaş bi bakmışım tamamen yerleşmişim valla ilk görüştüğümüz zil zurna sarhoş olduğumuz o gece aklıma geliyor da ne ara evlencek duruma geldik bana da tuhaf geliyor :D

Eğer sevgili değilseniz siz çok farklı bir konumda siniz en azından benim için 😌

Ne hallere geldi bu ülkenin insanları ? Hani Batı'nın ilmini alacaktık?
Bir şey soracağım öylesine biz sevgiliyiz diyince daha mı mübah oluyor?
İki tarafın da rızası dahilinde bir şeyler yaşanmış. Konu sahibi sevgili olmak istiyor kendince sebepleri için. Ama karşı taraf tamam sevgiliyiz diyince mi normal olacak yoksa adamın gerçekten samimi olarak hissettirdikleri de önemli mi?

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladı 🙄 gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Sevgili olup olamayacaginizi konusamadiginiz biriyle iş nasıl sevişmeye geliyor yani nasıl anlasiyorsunuz da sevisiyorsunuz anlayamadım

Bir şey soracağım öylesine biz sevgiliyiz diyince daha mı mübah oluyor?
İki tarafın da rızası dahilinde bir şeyler yaşanmış. Konu sahibi sevgili olmak istiyor kendince sebepleri için. Ama karşı taraf tamam sevgiliyiz diyince mi normal olacak yoksa adamın gerçekten samimi olarak hissettirdikleri de önemli mi?
Aslına bakarsan benim ne ahlakima ne fikrine ikiside uymuyor ama adam seninle sadece bir iş için birlikte olup sonra seni takmiyorsa bu kadın ve adam benim gözümde belli konumdadır!
Kadın zaten bu yaptığından memnuniyet yaşasa sevgilimiyiz şimdi diye sormaz adamda ona bunu hissettirmez kadında konumunu gayet net biliyor! Bir üst konuma geçmek istiyor.

Banlanmak istemediğim için sizinle muhattab olmayacağım zira sizinle bizim görüş yapımız aynı değil.

Sevgili olup olamayacaginizi konusamadiginiz biriyle iş nasıl sevişmeye geliyor yani nasıl anlasiyorsunuz da sevisiyorsunuz anlayamadım
Adamın bunu ne amaçla kullandığı çok açık ama kız bir üst seviyeye geçmeye çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X