merhaba kızlar nasılsınız? ben uykusuzum ama mutluyum dün uzun zamandan sonra arkadaslarla yemege gittik sahili evde bıraktık annemler gelip baktı. arada boyle cıkmak iyiymiş artık arada bir mutlaka yapıcam .
bende böyle şeyler yapmayı çok istiyorum ama kızımı eve bırakınca vicdan azabı duyuyorum diye gidemiyorum
aayy,, emekliyor demek, çok sevindim..iiii akşamalr kızlar 2 gündürr giremiyorum ama yoklugumu pek fark eden yok sanırımm
ayşecik salı gününden ihtibaren emeklemeye başladı her gün gidiş mesafesini uzatıyooturdugu yerden düşmeden emekle pozisyonuna geçiyo.şimdilik bunlarıı becerebiliyoruzz.
iş, ev, çocuk, kv-kp derken hiç uğrayamıyorsun canım ya, çok özülüyom ben seniiGunaydinlar hayırlı cumalar..kizlar okuyorum ama bi turlu yazamıyorum.hepinizi cok ozluyorum.çalışma saatim az ama eve gelince uras la ilgilen kv kp bizde yemek bulasik derken gun gecio..bizimki 7 bucuk aylik oldu.ve kilodan dönemiyor emekliyemiyor uzun sure ayakustu duramıyor.aslinda cok hareketli eli bacagi hic durmaz..yurutecle evin heryerini dolasir bi dakka sabit durmuyor..ek gidada sıkıntımiz tatli olan hicbiseyi yemio kazayla yutmussada kesin kusuyo.meyve muhallebi pekmez asla yemio..ama onun dışında sebze et tavuk balik baklagil akliniza ne gelirse yumurta peynir yogurt yiyor.meyvesuyu yapiorum icmio.ihlamur ve ayran favorisi..garip bi çocuk..meyve yemesini çok istiyorum.vitaminsiz kalio galiba.cunku iki parmaginin tirnaginin üstündeki derisi hafiften soyulmus.galiba vitaminsizlikten oluyo bu.meyve yemesi icin oneriniz varmi kizlar.file ve yoğurta katip denedim olmadibide bizimde ust iki dis beyazlasti nezaman cikarsa artik..kabızlik sorunumuz var ek gidaya geçtiğimizden beri.ikiniyo ikiniyo tam ucunda azcik yapio.cok üzülüyorum..simdilik benden bukadar bütün meleklerimi öpüyorum.Allaha emanetsiniz
canım ya, o terleme-üşüme çookk tehlikeli. :18:ben yine otobüste su gibi terledim dışarda buz gibi üşüdüm ve ofiste hala üşüyorum korkarım bu haftasonunuda hasta geçireceğim :2::2::2:
merhaba bankeeeemSoyle bir bakındim da Temmuz annelerinden birkaç tanıdığımı gördüm Slm vermek istedim. Derinom yarın 8 aylık olacak. Sizler ve bebisleriniz umarım iyidir.
canım, yeni ismin hayırlı olsun.. görür görmez sen olduğunu anladımkullanılıyo mu artık doğumkontrol hapı
bende istiyorum yaa süte geçmiyomuymuş ki ??
oh maşallah cena bitti nerdeyse
ben 2 tane tuttum 43 duruyoo :18::18:
bende yazıyı okuyunca vazgeçtim
bebeğim 2 yaşında olduğunda hazırlanırız demiştim ama
sakıncalıymış 4 te çok
2 de az nasıl olcak yaa:44::44:
-biz dede hırıltı var canım
be o karışım bana da anlatıver helee
beni kimse merak etmemişş aşkolsun yaniii
gün için öneri sormuşltum bi iki arkadaş cevap vermiş sadece
küstüm sizee
bugün gün var elmalı ayvalı turtamı yaptım nasıl oldu bilmiyorum ama ilk kez yaptım
yatak odasını temizledim oğlumu yıkadım uyuttum
şimdi oturma odasını süpürücem burasının kapısını kapatınca uyanmıyo
inşallah uyanmaz koltukları çekiyorum uzun sürüyo temizlik
sonra köz patlıcanlı börek
cevizli poğaça
kerevizli tavuklu salata(dilanaz sağol canım bende oktay ustada görüp karar vermiştim )
kadayıf pastası
burda görmüştüm bi aekadaş diş buğdayı içim yapmıştı
milföylü çıtır
hala pratik ve aparatif tarifi olan varsa tekliflere açığım
az olmamıştır di mi
eşim az dedi ama sanırım uğraşıyo benimle-
doğrusu aslında bu, yani arada kısa süre bile olsa, bebeği bırakıp çıkmak lazım.bende bu ikilemi yaşadım canım ama arada yapılmalı bence inan iyi geliyor. ama tabiki aklının bir koşesi ufaklıkta kalıyor.
bende böyle şeyler yapmayı çok istiyorum ama kızımı eve bırakınca vicdan azabı duyuyorum diye gidemiyorum
canlarımm, gününüz aydın, cumanız mübarek olsun..
hakkınızda hayırlı olacak dualarınız hemencik gerçek olsun
aayy,, emekliyor demek, çok sevindim..
tebrik ediyorum, hızlı çıktı bu ayşecikk
ben de istiyorum emeklesin ya, çok merak ediyorum
bakalım ne zaman olacak..
bu arada ben seni anımsıyorum, arada bir de anıyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...mileydim-simdi-anneyim-1100.html#post28941220
iş, ev, çocuk, kv-kp derken hiç uğrayamıyorsun canım ya, çok özülüyom ben senii
maşallah paşan iyiymiş, keyfi de pek yerinde ki hareket etmiyo
bugün yarın actiona geçer inş
bizimkilerin yemediğini yiyor uras, aferin ona..
kabızlık için de içtiği kadar su vermeye çalış, meyveden de önemli su.
canım ya, o terleme-üşüme çookk tehlikeli. :18:
otobüse bindiğinde paltonu çıkar, ya da kalın bi şalın olsun, inmeden önce sarın..
merhaba bankeeeem
8. ayınız hayırlı olsun.. napıyo derincik, başladı mı emeklemeye?
busmai kolay gelsin bacım
eylül geçmiş olsun canım, sık sık ellerini yıka ve maske kullan, inş emir alpe geçmez..
canım, yeni ismin hayırlı olsun.. görür görmez sen olduğunu anladım
emzirirken kullanılan bi doğum kontrol hapı duymuştum, karakız söylemişti sanırım, gelsin de bi sorak
oruç da aslında biterdi de, bu ara gündüz spora gidiyorum diye, biraz boşladım, ama geç olsun güç olmasın, de mii
kardeşler arası 2 az geliyor bana, e 3 de ben olgusu oluşuyormuş, 5 de sanırım elifnaz söylemişti, kıskançlık oluyor diye..
tutturabilirsek 4te yapalım ikinciyi
canım, seni hatırlıyoruz, anımsıyorum da, okul ev ne kadar yoğun oluduğu tahmin ediyorum, bi de cuma günüm var demiştin, o yüzden yanii
bu arada, parmağın yeni iyileşmiyor mu senin? böyle kapsamlı temizlik yapıyorsun?:44:
ayrıca mönün de gayet dolgun görünüyor.. yani okurken bile gözümü doyurdu, ki cenanın gözü öyle kolay kolay doymaz
kızlar sız vıtamın kullanıyomusunz bı arkadasım bunı onerdı bebegıne 1 yasına kadar kullanmıs
Multi-tabs | Multi-tabs 30ml Damla ok fiyat | 20,00 TL
bende kullanmıyorum canım ama arkadas bahsedınce merak ettım nasıl bısey dıye.yararlı bı damlaya benzıyo alsammı kararsız kaldım
Sormadım canım ama sorucam sıze yazarım yararlı ıse alırız bu arada bana hippden çok hoş bı paket geldı sızde uye olun derımdoktorunuz ne diyo?
Sormadım canım ama sorucam sıze yazarım yararlı ıse alırız bu arada bana hippden çok hoş bı paket geldı sızde uye olun derım
içinde organık bebe bıskuvısı bıle var az degıl hem 1 paket :)
kullanılıyo mu artık doğumkontrol hapı
bende istiyorum yaa süte geçmiyomuymuş ki ??
oh maşallah cena bitti nerdeyse
ben 2 tane tuttum 43 duruyoo :18::18:
bende yazıyı okuyunca vazgeçtim
bebeğim 2 yaşında olduğunda hazırlanırız demiştim ama
sakıncalıymış 4 te çok
2 de az nasıl olcak yaa:44::44:
neredeymiş bunlar canım bende beğendim
-biz dede hırıltı var canım
be o karışım bana da anlatıver helee
beni kimse merak etmemişş aşkolsun yaniii
gün için öneri sormuşltum bi iki arkadaş cevap vermiş sadece
küstüm sizee
bugün gün var elmalı ayvalı turtamı yaptım nasıl oldu bilmiyorum ama ilk kez yaptım
yatak odasını temizledim oğlumu yıkadım uyuttum
şimdi oturma odasını süpürücem burasının kapısını kapatınca uyanmıyo
inşallah uyanmaz koltukları çekiyorum uzun sürüyo temizlik
sonra köz patlıcanlı börek
cevizli poğaça
kerevizli tavuklu salata(dilanaz sağol canım bende oktay ustada görüp karar vermiştim )
kadayıf pastası
burda görmüştüm bi aekadaş diş buğdayı içim yapmıştı
milföylü çıtır
hala pratik ve aparatif tarifi olan varsa tekliflere açığım
az olmamıştır di mi
eşim az dedi ama sanırım uğraşıyo benimle-
maşallah kuzuyamerhaba kızlar,
çok sukur cumayı gördük. ıkı gun kızımla bas basayız artık.
artık benım kıızm emmek, b,berondan içmek istemiyor. hep kaşıkla yemek ıstıyor. kasıkla yemeyi çok sevdi.
desteksiz oturuyor, dönüyor ama emekleme henüz yok. aksamları emekleme çalışması yapıyoruz :))) ama yok....
dede, anne diyor ama tamamen bilinçsiz...
çıkardığım seslerin taklidini yapmaya çalışıyor. özellikle öksürük takldi....
şimdilik bizden bu kadar....
hepinizi öpüyorum...
zap yaparken bir iki kez rastgeldim..Kızlar samanyolunda bir program başlamış siz bakıyomusunuz? Evim evim temiz evim diye... diğer topiklerde duydum bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?