- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Bende daha önce yemiştim ama hiç yapmamıştım. Bugün nohut haşlayınca aklıma geldi yapayım biraz dedim. Eşim hatayda okuduğu için biliyor oranın yemeklerini. Akşam ben normalde pek sevmem ama güzel olmuş dedi. Ara ara yapılabilecek bir meze. Dene bence. Tahin tadı baskın olan kimyonlu sarmsaklı bir tadı var
Vay vay bide bana dersiniz becerikli diye.. Haticem de döktürüyor Maşaallah..
Humus'un tadı güzelmi canım..?:26: Çok merak ediyorum tadını.. Yenmezse diye yapamıyorum..
![]()

Bende seviyorum. Arada sırada değişiklik oluyor.ellerine sağlık valla bu topiktekilerin hepsi birbirinden hamarat bir tek ben tembel bezeriksizim galiba
bende bir kere bir restaurantta yedim ve beğendim pastırmalı yapmışlardı adını bilmeden yemiştim ikinci yediğimde sorum bunun adı ne diye![]()
bi sıkıntısı yok elhamdülillah gece güzel uyuyo deliksiz ama akşam 10-11 gibi uyuyo tabi sabah 7-8 e kadar işte arada emmek için mızırdanıyo ama uyanmıyo 5 dk emip devam ediyo.ama gündüz uykumuz yok hep öyle en fazla yarım saat flan ama 2-3 saatte bir uyuyo yani benim pek işime yaramıyo o uyurken yemek,ev işi vs.. yapayım diyorum yok hemen uyanıyo.neyse bunada şükür gece uykusuda olmasaydı daha fenaydı.çünkü uykusuzluk beni yorgunluktan daha fena yapıyo.bu arada menün güzel görünüyo hepsi sevdiğim şeyler ama humusu denemedim nasıl oldu denemeye değermi belki bende yaparım.afiyet olsun canım![]()
Deneyebilirsin canım. Bende azcık yaptım zaten güvenemedim kendime. Ama bitirdik hepsini:) zaten yapımı kolay tarifini yollarım yapacaksan