topiğin ruh hali değişken canım, kimi gün bi atraksiyon oluyor, bir saatte 3-4 sayfa ilerliyor..Yine kimsecikler yok ne oluyor size yoksa benden gizli bir başka topik mi kurdunuz neredesiniz
hero babyden gelen hediye paketinden çıkan karışık meyve püresini hiç sevmemişti kızımMerhaba hanımlar. Geçmişi hızlıca okuyabildim. ilaçlarla ilgili konulardan bahsedilmiş. bende bugün hiç vermedim okuduktan sonra.çok saol cincon.1 haftadır ferrum, doğumdan sonraki ilk kontrolden beri de d3 vit veriyordum. artık vermicem. yalnız bende bu kavanoz mamalarına taktım kafayı bugün. benim ufaklık meyve püresini de sebzeyide çok sever arada bir verdim ama bugüne kadar da en az 15-20 şişe yemiştir. Benim yaptığım sebzeleri bu meyve püresi olmadan yemiyor. 1 kaşık benim püreden kaşığın ucuylada meyve püresinden verirsem yer başka türlü yediremiyorum. yalnız organik diye vermiştim ama bunlardada katkı maddesi varmış 2-3 kutuda mama yemişti irmikli armutlu falan. bi gıda mühendisi arkadaşım kesinlikle önermedi. madem ki katkısı çok sağlık bakanlığı bunlara niye izin veriyor anlamadım. sizler veriyormusunuz bu mamalardan. elimde de var daha 6-7 tane meyve püresi 1 kutuda diğer mamadan var atıcam galiba çöpe.
niye vermiyor anlamadım..benim kv banyoda kucağında yıkıyor bize vermez yıkama konusunda. bide banyosu bittikten sonra kulağını ağzıyla hortum gibi çeker. kulak zarına zarar verecek diye içim gider ama sözüm geçmez bildiğini okur. dier torunların kulağınıda çekmiş bişey olmamış.
evet, bi süre önce facebookta fenomendiSenin bütün şekerlerini yedik biz :c) | İzlesene.com Video
bu videoyu izlediniz mi? annesi ona,bayramda topladığı şekerlerini yediğini söyleyince çılgına dönen çocuklar..çok komik
tabi ki sondaki oğlan ve kız favorim:)
sağol canım benim evet çorap bile alsam havalara uçuyorum bide dün akşam oğlum bak ciciler aldım diyorum yaşasın diyip boynuma atılmasını bekliyorum bön bön bakıyo üzülüyorum :) annem manyaksın diyo bana
çok tşk teyzesi
canım ben haftasonu kahvaltılarımızda kendim çok sevdiğimden tahin pekmez karışımını oğluşada bol bol yediriyorum bayılıyor maşallah
başlarda oturuyordu sadece şimdi peşimizde geziyor yürümek sayılırmı bilmem ama baya baya dik duruyor adım atıyor ama tabi bizim gibi yürümek sayılmaz yürüteçten güç alarak adımlıyor bazen koşar adım gittiği oluyor çok oluyorum
tşk ederiz teyzesi bizde elif ebrarın pembiş beyaz pijamalarını kıskandık galibamağaza mymosa canım ürünlerin tamamı organik yurt dışından ithal normalde büyük mağzalara deli paralara satılıyor bu marka bir pijama takımı 47 lira falan ama ben tanıdık olduğundan aynı pijamayı 15 ten aldım ama baskısız resimsiz en güzelide benim gibi herşeyini 60-70 derecede yıkayan paranoyak bir anne için asla yığranmıyor olması doğduğundan beri herşeyini ordan alıyorum hiçbirini eskitemedim sadece küçüldüler kısmet belki 2. bebeğe kısmettir :) bu arada 7. ayınız kutlu mutlu olsun darısı başımıza olsun inşallah
sağol canım aslında çokta esmer sayılmaz ama flaşlar öyle göstermiş dünya tatlısıdır ooo
evet teyzesi şaşkın oğlum benim
sağol canımçok yakışıklı olacak güzel kız anneleri bakın uzaklarda aramayın kenan imirzalıoğluyla kıvanç tatlıtuğ arası bişiy büyütüyorum
sağol canım aslında daha yakışıklı belli etmiyoruzseninkinide görebilseydik
çiğ köfteyi eşim yaparki görme yemede yanında yat bize gelen misafir çatlar zaten yemekte mantı çayın yanına pasta kek çiğ köfte birde eskiden şark odamız vardı bakır sinide yerdik çiğ köfteyi şimdi bozduk tesisatı keşke tanışsakta eşinle beraber ağırlasak sizi çiğ köftede yaparız
çok üzüldüm geçmiş olsun bişey olmamıştır inşallah krem sürmüşsündür varmı kızarıklık
kaç saattir giriyorum tam alıntıları işaretliyoeum cevap yazmaya geçicem müşteri geliyo yada tel çalıyo dönene kadar düşüyorum sonra üşenmeden tekrar tikliyorum hepsini hobaaa sil baştan zapıtıcam yaaa
herkese günaydınnnnnnnnnnn kızlar
dün akşam çok güzel birşey oldu MELİSA'NIN DİŞİ ÇIKTI
ayyy o kadar sevindim o kadar sevindim ki oturdum ağladım yani sevinçten rabbim ne kadar güzel bir duyguymuş bir dişinde böyle seviniyoruz ilerde göreceğimiz
güzelliklerinde neler olur kimbilir :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
akşam masa yemeğimizi yiyoruz kızımda mama sandalyesinde bir kaşık ona bir kaşık bana yiyoruz yemeğimizi sanki kaşığa birşey değiyor gibi geldi yok canım
diyorum içimden sonuçta kaşık silikon falan sonra bir bakayım dedim aaaaaaaaa ne göreyim kızımın alt sol süt dişi patlamış damak yarılmış ayyy ben bir sevin dişi çıktı kızımın diyorum eşim sana öyle gelmiştir diyor neyse tabi ben kesin bir daha bakayım falan yok açmaz ağzını
oyun oynarken falan eşime gösterdim sonunda evet damak yarılmış ama diş yok dedi
neyse onuda gördükya şükür dedim annemi aradım hemen annem çay kaşığını alt damağına vur bakalım ses geliyorsa çıkmıştır dedi
yaptık çıt çıt çıt ses geliyor bu sefer eşimde duydu tabi evet dişi çıkmış dedi
elimizde dokununda bir tırtıklı diş geliyor ama tabi tam dışarı boy vermedi
darısı tüm diş çıkarmayan bebişlerimizin başına inşallah
ayyy o kadar sevindim o kadar sevindim ki oturdum ağladım yani sevinçten rabbim ne kadar güzel bir duyguymuş bir dişinde böyle seviniyoruz ilerde göreceğimiz
güzelliklerinde neler olur kimbilir :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
akşam masa yemeğimizi yiyoruz kızımda mama sandalyesinde bir kaşık ona bir kaşık bana yiyoruz yemeğimizi sanki kaşığa birşey değiyor gibi geldi yok canım
diyorum içimden sonuçta kaşık silikon falan sonra bir bakayım dedim aaaaaaaaa ne göreyim kızımın alt sol süt dişi patlamış damak yarılmış ayyy ben bir sevin dişi çıktı kızımın diyorum eşim sana öyle gelmiştir diyor neyse tabi ben kesin bir daha bakayım falan yok açmaz ağzını
oyun oynarken falan eşime gösterdim sonunda evet damak yarılmış ama diş yok dedi
neyse onuda gördükya şükür dedim annemi aradım hemen annem çay kaşığını alt damağına vur bakalım ses geliyorsa çıkmıştır dedi
canım benim hayırlı olsun dişiniz gözünüzaydın darısı bizim başımıza
Gözünüz aydın allah daha büyük mutluluklar verdin arkadaşım:)
facebookta da grup varmı
Yine kimsecikler yok ne oluyor size yoksa benden gizli bir başka topik mi kurdunuz neredesiniz
Merhaba hanımlar. Geçmişi hızlıca okuyabildim. ilaçlarla ilgili konulardan bahsedilmiş. bende bugün hiç vermedim okuduktan sonra.çok saol cincon.1 haftadır ferrum, doğumdan sonraki ilk kontrolden beri de d3 vit veriyordum. artık vermicem. yalnız bende bu kavanoz mamalarına taktım kafayı bugün. benim ufaklık meyve püresini de sebzeyide çok sever arada bir verdim ama bugüne kadar da en az 15-20 şişe yemiştir. Benim yaptığım sebzeleri bu meyve püresi olmadan yemiyor. 1 kaşık benim püreden kaşığın ucuylada meyve püresinden verirsem yer başka türlü yediremiyorum. yalnız organik diye vermiştim ama bunlardada katkı maddesi varmış 2-3 kutuda mama yemişti irmikli armutlu falan. bi gıda mühendisi arkadaşım kesinlikle önermedi. madem ki katkısı çok sağlık bakanlığı bunlara niye izin veriyor anlamadım. sizler veriyormusunuz bu mamalardan. elimde de var daha 6-7 tane meyve püresi 1 kutuda diğer mamadan var atıcam galiba çöpe.
senin kv yi çok merak ediyorum bi senin bi pediastrumun kulak çekmek neymiş ya ben kendim yıkıycam diyip al elinden kaç aylık oldu kendim yıkamak istiyorum sonuçta annesyim hep senmi başımda olacaksın bırak bende öğreniyim bir iki yanımda durursun sonra zaten kendim yapabilirim debenim kv banyoda kucağında yıkıyor bize vermez yıkama konusunda. bide banyosu bittikten sonra kulağını ağzıyla hortum gibi çeker. kulak zarına zarar verecek diye içim gider ama sözüm geçmez bildiğini okur. dier torunların kulağınıda çekmiş bişey olmamış.
Benim oğlan saatlerdir uyumadı. huysuz biraz bugünlerde. azönce uyutup kk girdim. ama saatin farkında değilim. gecem gündüzüme karıştı. gece 11 falan sanıyorum. anam bide baktım ki saat 1 i geçmiş. bende diyorum herkez nerde. uykusuzluğa nasılda alışmışım öğlen gibi geldi sanki bana bende gidiyim yatıyim bari. öpüldünüz.
Gunaydinnn kizlarrr napiosnz baklm..ayyy si dorugun saat basi mizirr mizirrr etmelerinden uyuyamiorm geceleriii fenaym buaralar... Canan cigkoftemi dedin hastasiyimdr ama disardakiler gibi degl evde kendn yapcan babam harika yapar bnmde bnde kedi gbi basinda dikilip kapar kacarm daha olmadan yarilanir tepsi fena severimmm sen bana yap kuzum bak marulsuzz lop lop yemiommu :))
sağolun kızlar ben de eczaneye sordum silverdin ve anestol dedi
şu an çok mızmız ,yeni uyandı
.günaydınnn forumun en güzel anneleriiii inşallah hepiniz iyisinizdir.sizler kadar sık giremiyorum muhabbetten geri kaldığım içinde çatlıyorum
pediasrum arkadas olduk artık canımcok şükür atlattı ya gerisi önemli değil
gecmişi ancak okuyabildim kızlar.benden haberleri veriyim sizdende bilgiler alayım.nihayet regl oldum.olmasam iyidi hamilelik ve sonrasındaki 7 ay rahattım.neyse oda sağlık için iyi olduğundan bişi demiyorum olmayan arkadaslarımız kafaya takmasın 1 seneye kadar olmaması normal..
kızlar ikea mama sandalyesi ile ilgili bir haber yazmıs bi arkadasımız ben almayı düşünüyordum su reklamlardada varya standart beyaz o omu acaba? kayseride ikea yok netten alıcaktık kullananlar varmı sizde?
diş hala cıkartmadık yakında ben cıkartacam.mıy mıy mıy :18:
cena nolmaz nolamaz ben alacağım ayseciği oğluma ama bir sor neden?senle dünür olmak için
elifnazcım inşallah hamilelik iyidir.rabbim yardımcın olsun
Günaydın canlarım... Akşam 7 de uyuyakalmışım:) bugünlerde ne oluyor bana anlamıyorum. Akşamları uyuyakalmama rağmen okulda bile uyukluyorum. Uykucu oldum bennnnn!
evet, bi süre önce facebookta fenomendi
çok matrak ve gerçekten güzel bi video,
ikizlerin ağlamasına içim buruluyor.
bi zenci bebe var ya, pataklayasım geliyor:111:
ayşecikin karakteri nasıl olacak bilmem,
ama inş istemediği bi şey olduğunda mesela buradaki gibi hakkı yendiğinde tepkisini verip,
sonra fazla uzatmadan olgunlukla durumu kabullenebilir ve cözüm üretebilir cinstsen olur..
çok şey mi istedim nee
merhaba canım ben ikeanın sandalyesini aldım kızım gayet memnun etrafına rahat rahat bakıyor. fazla yer kaplamıyor diğer sandalyelere göre basit ve kullanıslı bence . üstüne birde oyuncak alıd. gayet keyıfle oturup oyun oynuyor. buarada sandalye hakkında ne haber cıktı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?