Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yine kimsecikler yok ne oluyor size yoksa benden gizli bir başka topik mi kurdunuz neredesiniz
topiğin ruh hali değişken canım, kimi gün bi atraksiyon oluyor, bir saatte 3-4 sayfa ilerliyor..
özellikle akşamları, kimi gün de aksi derecece sakin..

hero babyden gelen hediye paketinden çıkan karışık meyve püresini hiç sevmemişti kızım
yarısını belki zorla yedirdim, o da sen bunu yaparsan ben de üzerine güzel bi istifra ederim dedi ve bunu yaptı, revadır!
geçen gün markette muzlu bi karışım vardı, muzu sevdiği için bunu yer belki dedim, 2/3ü kaldı, hooop çöpe..
bi daha da asla almam..
en güzeli, mevsim meyvelerinden vermek.
bi de anladımki, ayşecik meyvenin suyunu değil; kendisini seviyor,
mesela yumuşak bi armudu eziyorum çatalla.. az az veriyorum, epey yiyor

mamaya gelince, ben de şuan sütlü pirinçli var, bir de tahıllı armutlu kaşık maması.
sütlü pirinçliyi de içmiyor, muhallebiyi de içine tarçın gün aşırı yapıp veriyorum.
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum açıkçası..

niye vermiyor anlamadım..
kimse anasının karkından 'tecrübeli anne' doğmadı
sen bunu yapmazsan nasıl deneyim kazanacaksın.
hep ona mı bağımlı olmanı istiyor ya da kendi olmadığında çocuğun kokmasını mı

evet, bi süre önce facebookta fenomendi
çok matrak ve gerçekten güzel bi video,
ikizlerin ağlamasına içim buruluyor.
bi zenci bebe var ya, pataklayasım geliyor:111:
ayşecikin karakteri nasıl olacak bilmem,
ama inş istemediği bi şey olduğunda mesela buradaki gibi hakkı yendiğinde tepkisini verip,
sonra fazla uzatmadan olgunlukla durumu kabullenebilir ve cözüm üretebilir cinstsen olur..
çok şey mi istedim nee

busmai, keremin yeni fotoğraflarına baktım, maşallah..
gerçekten nur var sanki çocuğun yüzünde:116:
bi de ölçülü bi bebe, bakıyorum gülümsemesinde bile bi adap var yani.. :114:

ayşecik de kereme benziyor yüzden, aynı onun gibi beyaz tenli..
burnu daha toplu ve sanırım ağzı da daha küçük..

bak kendi ağzımla söylüyorum, bi de kız anasıyım,
biz bunları kertek mi ?

Günaydın canlarım... Akşam 7 de uyuyakalmışım:) bugünlerde ne oluyor bana anlamıyorum. Akşamları uyuyakalmama rağmen okulda bile uyukluyorum. Uykucu oldum bennnnn!

ayy canım düşünmen yeter teşekkür ederiz eşim sevmez çiğ köfteyi ama ben bayılırım tabi
inşallah bir gün tanışırızda misafirliğe geliriz canım çok isterim

herkese günaydınnnnnnnnnnn kızlar

dün akşam çok güzel birşey oldu MELİSA'NIN DİŞİ ÇIKTI
ayyy o kadar sevindim o kadar sevindim ki oturdum ağladım yani sevinçten rabbim ne kadar güzel bir duyguymuş bir dişinde böyle seviniyoruz ilerde göreceğimiz
güzelliklerinde neler olur kimbilir :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

akşam masa yemeğimizi yiyoruz kızımda mama sandalyesinde bir kaşık ona bir kaşık bana yiyoruz yemeğimizi sanki kaşığa birşey değiyor gibi geldi yok canım
diyorum içimden sonuçta kaşık silikon falan sonra bir bakayım dedim aaaaaaaaa ne göreyim kızımın alt sol süt dişi patlamış damak yarılmış ayyy ben bir sevin dişi çıktı kızımın diyorum eşim sana öyle gelmiştir diyor neyse tabi ben kesin bir daha bakayım falan yok açmaz ağzını

oyun oynarken falan eşime gösterdim sonunda evet damak yarılmış ama diş yok dedi
neyse onuda gördükya şükür dedim annemi aradım hemen annem çay kaşığını alt damağına vur bakalım ses geliyorsa çıkmıştır dedi
yaptık çıt çıt çıt ses geliyor bu sefer eşimde duydu tabi evet dişi çıkmış dedi
elimizde dokununda bir tırtıklı diş geliyor ama tabi tam dışarı boy vermedi

darısı tüm diş çıkarmayan bebişlerimizin başına inşallah

canım benim hayırlı olsun dişiniz gözünüzaydın darısı bizim başımıza

Gözünüz aydın allah daha büyük mutluluklar verdin arkadaşım:)

Gunaydinnn kizlarrr napiosnz baklm..ayyy si dorugun saat basi mizirr mizirrr etmelerinden uyuyamiorm geceleriii fenaym buaralar... Canan cigkoftemi dedin hastasiyimdr ama disardakiler gibi degl evde kendn yapcan babam harika yapar bnmde bnde kedi gbi basinda dikilip kapar kacarm daha olmadan yarilanir tepsi fena severimmm sen bana yap kuzum bak marulsuzz lop lop yemiommu :))

dtk+ sana özel den mesaj yollayamadım ardaş değilmişiz ondan mış istek yolladım ama yine de olmadı

canım benim çok tşk ederim allah razı olsun düşünmen yeter hepimizin çocuklarına inşallah allah sağlık versin

.günaydınnn forumun en güzel anneleriiii inşallah hepiniz iyisinizdir.sizler kadar sık giremiyorum muhabbetten geri kaldığım içinde çatlıyorum
pediasrum arkadas olduk artık canım cok şükür atlattı ya gerisi önemli değil

gecmişi ancak okuyabildim kızlar.benden haberleri veriyim sizdende bilgiler alayım.nihayet regl oldum.olmasam iyidi hamilelik ve sonrasındaki 7 ay rahattım.neyse oda sağlık için iyi olduğundan bişi demiyorum olmayan arkadaslarımız kafaya takmasın 1 seneye kadar olmaması normal..
kızlar ikea mama sandalyesi ile ilgili bir haber yazmıs bi arkadasımız ben almayı düşünüyordum su reklamlardada varya standart beyaz o omu acaba? kayseride ikea yok netten alıcaktık kullananlar varmı sizde?
diş hala cıkartmadık yakında ben cıkartacam.mıy mıy mıy :18:
cena nolmaz nolamaz ben alacağım ayseciği oğluma ama bir sor neden?senle dünür olmak için
elifnazcım inşallah hamilelik iyidir.rabbim yardımcın olsun

facebookta da grup varmı

GRUP YOK CANIM 7/24 ONLİNE BİR İLKNUR VAR

Yine kimsecikler yok ne oluyor size yoksa benden gizli bir başka topik mi kurdunuz neredesiniz

şşşşt susun kızlar ses çıkarmayın pediastrum geldi saklanın görmesin ben bu ara yoğunum gün içinde ce-ee yapıp kaçıyorum akşamda eşim yok bu ara annemdeyiz ordan nete giremiyorum durum böyle olunca beni yoklamada saymayın devamsızlık haklarımı kullanıyorum bu ara

ben bir iki kavanoz almıştım yedi ama öyle bayıla bayıla değil zaten mevsim meyvelerinden püre yapıyorum ben suyunuda içiyor gerek yok dedim sonuçta illaki çocuklar için üretiliyor hijyenik olmadığını sanmıyorum ama son kullanma tarihini uzatmak için gereksiz yardımcı maddeler ekliyorlar sen inanıyormusun kayısı püresinin 3 yıl stabil kalacağına bozulmasın diye neler yapıyorlar bu düşünceyle vazgeçtim kavanoz pürelerinden napalım herşeyi mevsiminde yesin bizim zamanımızda kış günü şeftali püresimi varmış mama konusuna gelince sütlü pirinçli bebelac ve herodan denemiştim ikisinide sevmedi arı mamaya devam onuda akşam 8 gibi falan veriyorum tok tutsun diye o saatte verilebilicek en hafif gıda o gibi geliyor yatmadanda emzirdimmi rahat rahat uyuyor bu arada aman nazar değmesin 1 haftadır rahatız şükür 11 gibi uyutuyorum gecede 2,5 ta ve 5 te mızırdanıyor süt içip uyuyor emziriyorum önden devam sütüde hazır duruyor emmeyle doymayacağını bildiğim için arkasından veriyorum biberonu 40 cc falanda onu içiyor uykuya devam allahım bu saadetimiz bitmesin nolurrrrrr

senin kv yi çok merak ediyorum bi senin bi pediastrumun kulak çekmek neymiş ya ben kendim yıkıycam diyip al elinden kaç aylık oldu kendim yıkamak istiyorum sonuçta annesyim hep senmi başımda olacaksın bırak bende öğreniyim bir iki yanımda durursun sonra zaten kendim yapabilirim de

benim kv böyle birşey yapmaya kalktığında cevabım hazır ben dünkü çocuk değilim bu çocuk için 3,5 yıl beklediysem bir nedeni var hazır olmadığım için istemedim şimdi çocuğum olduysa hazırım demektir bana anneliğim konusunda asla dayatma yapmayın bu konuda hassasım diyorum eşime bile ilk kez karşı geldim bu konuda doğruda olsa yanlışta olsa ben bildiğim gibi yapıcam yanlış birşey yaparsam çık karşıma dedim allaha şükür hiçte mahcup olmadım ilk 3 ay herşeyini tek başıma yaptım işe başladığımdan beride annem bakıyor ama banyosundan tut tırnak kesimi kulağının temizliği doktor kontrolü aşısı içeceği süt miktarı saat kaçta ne yiyeceği ne giyeceği iğneden ipliğe herşey kontrol altında he anneme babama laf geçiremiyorum arada mantıları löpürdetiyo ama onuda kabullendim mecburen busmai haklı bu noktada çifte standart uyguluyoruz malesef kv ye gelince dur yapma anneye gelince lafımız geçmiyor

canım düzelir inşallah bende birkaç hafta öncesine kadar saat başı ayaktaydım nisbeten iyi şimdi

çok sevindim darısı başımıza bende dün gece rüyemda gördüm iki tane sivri dişi çıkmış üstte sabah kalktım uyuypr ağzını açtım bakıyorum anaa bide baktım rüyaymış

sen istanbuldamısın söz afacanlar azcık büyüsün birgün sizi davet edip çiğ köfte yaptırıcam el yapımı yanınada miss gibi ayran önce kiloları verelim sonra üst üste katlanmasın

Bir bilge hoca, yıllarca yanında yetiştirdiği öğrencisinin seviyesini öğrenmek ister. Onun eline çok parlak ve gizemli görüntüye sahip iri bir nesne verip:

"Oğlum" der, "Bunu al, önüne gelen esnafa göster, kaç para verdiklerini sor,

en sonra da kuyumcuya göster.

Hiç kimseye satmadan sadece fiyatlarını ve ne dediklerini öğren, gel bana bildir.

Öğrenci elindeki ile çevresindeki esnafı gezmeye başlar.

İlk önce bir bakkal dükkanına girer ve "Şunu kaça alırsınız?" diye sorar .

Bakkal parlak bir boncuğa benzettiği nesneyi eline alır; evirir çevirir; sonra:

"Buna bir tek lira veririm. Bizim çocuk oynasın"

der.

İkinci olarak bir manifaturacıya gider. O da parlak bir taşa benzettiği neneye ancak bir beş lira vermeye razı olur.

Üçüncü defa bir semerciye gidir: Semerci nesneye şöyle bir bakar,

"Bu der “benim semerlere iyi süs olur. Bundan "kaş dediğimiz süslerden yaparım.

Buna bir on lira veririm."

En son olarak bir kuyumcuya gider. Kuyumcu öğrencinin elindekini görünce

yerinden fırlar. "Bu kadar değerli bir pırlantayı, mücevheri nereden buldun?" diye hayretle bağırır ve hemen ilâve eder.

"Buna kaç lira istiyorsun?"

Öğrenci sorar: Siz ne veriyorsunuz?"

"Ne istiyorsan veririm."

Öğrenci, "Hayır veremem." diye taşı almak için uzanınca

kuyumcu yalvarmaya başlar:

"Ne olur bunu bana satın. Dükkânımı, evimi, hatta arsalarımı vereyim."

Öğrenci emanet olduğunu, satmaya yetkili olmadığını, ancak fiyat öğrenmesini istediklerini anlatıncaya kadar bir hayli dil döker.

Mücevheri alıp kuyumcudan çıkan öğrencinin kafası karma karışıktır.

Böylesi karışık düşünceler içinde geriye dönmeye başlar.

Bir tarafta elindeki nesneye yüzünü buruşturarak 1 lira verip onu oyuncak olarak görenler,

Diğer tarafta da mücevher diye isimlendirip buna sahip olmak için her şeyini vermeye hazır olan ve hatta yalvaran kişiler..

Bilge hocasının yanına dönen öğrenci, büyük bir şaşkınlık içinde başından geçen macerasını anlatır.

Bilge sorar: "Bu karşılaştığın durumları izah edebilir misin?"

Öğrenci: "Çok şaşkınım efendim, ne diyeceğimi bilemiyorum, kafam karmakarışık" diye cevap verir.

Bilge hoca çok kısa cevap verir:

"Bir şeyin kıymetini ancak onun değerini bileni anlar ve onun değeri bilenin yanında kıymetlidir."

Her insanın hayatında varlığını ve değerini bilen, hisseden, fark eden kuyumcular mutlaka vardır.

Mesele kuyumcuyu bulmaktadır...

merhaba canım ben ikeanın sandalyesini aldım kızım gayet memnun etrafına rahat rahat bakıyor. fazla yer kaplamıyor diğer sandalyelere göre basit ve kullanıslı bence . üstüne birde oyuncak alıd. gayet keyıfle oturup oyun oynuyor. buarada sandalye hakkında ne haber cıktı ki?

canım maşallah bebişin çok tatlı allah nazarlardan saklasın .

Günaydın canlarım... Akşam 7 de uyuyakalmışım:) bugünlerde ne oluyor bana anlamıyorum. Akşamları uyuyakalmama rağmen okulda bile uyukluyorum. Uykucu oldum bennnnn!

hamile misin yoksa kız

"sorun değil,sadece senin mutlu olmanı istiyorum" diyor ya annesine, ben orda bitiyorum
evet kerem genelde ciddi takılır oğlum diye demiyorum yani ağırbaşlı adam olcak
dediğin konuda da bilmem ki kızını göremedik henüz gerçi libyanayla da biraz konuşmuştuk bu meseleyi

gözünüz aydın bence de harika bir duygu

canım sizin mama sandalyesi antilopmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…