Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

inşallah canım nasip olurda geliriz

teşekkür ederm canım

bugün yanığın su topladığı yer iyice şişti
canan ben de daha evvelki gün eşime "herşeyini ben yapıyorum bu aya kadar nasıl kazasız belasız getirdim" diye hava atıyordum Allah lafımı böyle yutturdu bana, herşey Allahtan.. çocuklarımızı Allah koruyor. Allah korusun..

canım dr yanık kremi vermedi mi ? allah daha büyük hastalıklardan kazalardan korusun canım

sen çalışıyormusun canım

hayır canım çalışmıyorum...

bilmiyorum biz ne alacağız...

canım benim zaten o kendine de alışveriş yapmaz ki.. Araba almak istiyor onun için para biriktirmeye çalışıyor.. Birde çok borcu vardı onları kapatmaya çalıştı..
İmkanı olsa neler neler alır ama çok kez söylemek lazım..

Ben kendim çıksam alırım arada ama bende pek kendim çıkamıyorum...

İkeanın ki bana da hiç sağlam gelmiyor... Ama bakalım nasibimizde ne varsa o olsun artık..

Çok geçmiş olsun oğluşuma... İnsanın içi nasıl sızlıyor dimi onu öyle görünce.. bizim kızda çay bardaklarına saldırıyor.. korkuyorum devircek bir gün diye... :18:

merhaba kızlar nasılsınız

Hoşgeldin canımmmm nerelerdesin yahu özlettin kendini...

Al işte gördünmü sağlam olmadıkları da tescillendi...

uleyyyyn!!! iyice topiğin delisi olduk iyi mii? :111:

online olmayan üyelerin yerine de yazıyom :78:
ben de kaçanzi
ezana az kaldı, öpüldünüz şekerler

Maşaallah seni aktif hatun...

Koptum yaa çok komikler...

Dişiniz hayırlı olsun... Bende emin olmak için çay bardağıyla su vermiştim.. Tın tın etti bardak... İnsan çok seviniyor değilmi?
Bizimki de iyice belirmedi ama dün akşam biraz kanadı damağı...

Yerim ben o onun yaralı tombiş elinii...

varmış ya bende netten gördüm bir sürü model varmış leopar var mesela bir tane daha var onlar çok daha güzelmiş antiloptan

ya hiç bilmiyordum :) ben memnunum ama canım yani basit. güvenirliği konusunda çok emin olamıyorum dengede duruyor ama daha da hareketlendiğinde ne olur bilemiyorum çok hafif cunku. bunun dışında bir yığın para verip'te diğer modellerden almadım cunku etrafımdakı cocuklardan biliyorum ( ablamın 2 cocugu var ) hiç kullanamamıstı mama sandalyesini . bide bende soyle bir şans var ablamın mama sandalyesini kullanabilirim ilerde ihtiyac hissedersem . apartmanda oturuyorum mutfakta cok yer kaplamasın pratık olsun diye ikeanın sectim.

Bende kızım yataktan düşmeden birkaç gün önce arkadaşın biri bebeğini küçükken nasıl düşürdüğünü anlatmıştı. Çok üzüldüm aklımda kaldı. Kendi kendime de bu sakarlığıma rağmen hala kızıma birşey olmadı demiştim. Birkaç gün sonra başıma geldi(
Kendi kendimize yapıyoruz yani:) birde artık hareketlendiler biz bu hallerine alışamadık sanırım. Takma kafana daha ciddi birşey olmamış çok şükür.

Bu arada hamile miyim diye benimde aklıma geldi ama doğum kontrol hapı kullanıyorum düzensiz de olsa:) sanmam yani.

Son düzenleme:
günaydın canlarııım
ayşecik kucağımda okuyoz, yazıyoz
şeker portakalımm, gözünüz aydın.. insan o küçücük beyaz ucu görünce mutluluktan deliyo dönüyor

cena nolmaz nolamaz ben alacağım ayseciği oğluma ama bir sor neden?senle dünür olmak için
e bu konuyu zamana bırakalım..
zaten busmai de kızı görmedik muhabbeti yapıyor
yeni tekliflere açığız

hamile misin yoksa kız
neeeeeeeey!
kaaaaaaaaaaç?!:86:

ne konuştunuz kıııız?

Yaradana kurbaaan, uf olmuş kuzumun minicik eli..
Rabbim beterinden korusun. ama her gün bu düşme, yanma olaylarını duyuyorum ya..
çok dikkat ediyorum. bize ders olsun, Rabbim, bebeklerimizi kazalardan belalardan korusun..

canım çok geçmiş olsun kıyamam nasıl kabarmış bir an evvel iyileşir inşallah kuzum haklısın ama büyüdükçe herşeye el atmaya başladılar bu senin dikkatsizliğinden değilki çocuk düşe kalka büyür ne kadar sakınırsan o kadar çöp batar sen hala mükemmel bir annesin çocuğunun yüzündeki mutlu ifadeden belli bu malesef canı acıyor şuan evet bu çok üzücü ama ne yazıkki bu gibi kazalar olmadan büyümüyorlar kimse seni suçlayamaz bence sen hala bu aya kadar mükemmel yetiştirdim diyebilirsin sonuçta ilk bebeğimiz ve bizde bazı konularda yaşayarak tecrübe ediyoruz ben eminim benim başımada bu gibi bir olay geldiğinde bende eşimin ailesi tarafından ok yağmuruna tutulucam dikkat etmemiş iyi bakamıyor vs vs diyecekler ama cevabım ortada onun annesi benim canıda yansa sizden önce ben yanarım en iyi ben bakarım canın acısınıda en iyi ben anlarım kime hangi çocuk kaza geçirmeden büyüyor benimki eşimin gözünün önünde beşiğe koymamla öne devrildi ee bişey söyleseydi ya ben anneysem oda babası ben yastık almaya uzanırken tutsaydı madem çok dikkatli babaysa ben düşünemedim düşeceğini o düşünseydi bütün yükü omzumuza bindirmeye meraklılar klasiktir zaten büyüdükleri zamanda iyi huyları babadan kötüleri anneden öğrenmiş olurlar hep

kesinlikle çok önemli bi konuya dikkat çektin..
biz 7/24 bu bebeklerle yatıp kalkıyoruz, yanımızda olmasa bile zihnimiz hep onlarla meşgul..
yemeği, kakası, pişiği, aşısı, gelişimi herşeyiyle biz ilgileniyoruz..
ama herhangi olumsuz bi şey olduğunda düştüğünde, üşüttüğünde mesela, yine sorumlusu anne oluyor
gözünden sakındığın bebeğinin hastalanması zaten etinden et kopartıyor, bu yetmiyor, bakamadı edemedi oluyorsun..

Son düzenleme:
kızlaar günayydıınnn
pazartesi gecesinden beri ne uyku varr ne huzurr,
kızım sürekli ağlıyor,yemek yemiyor sadece emmek istiyor,ateşi 37.5-38.3 arası gidip geliyor ve burnu akıyor
salı akşamı dr a gittik çok şükür boğazda kulakta bişey yok,diş çıkarıyor ondandır dedi..çok hareketli olduğu için aldığı kalori az geliyormuş daha fazla beslemem lazımmış ama zaten iştahı yokk ağzını bi kitliyorrr kiii..
7600 gr 67 hiiçç büyümüyyooorrr hiiiççç 1 ayda 2 cm 350 gr
gerçi 46 cm 2685 gr doğmuştu kızım, hep minik hep minik çok üzülüyorum
hareket gelişimi 1-2 ay önden gidiyor (1 aydır emekliyor,15 gündür kltuğa tutunup ayağa kalkıyor..vs)
ama boy kilo ilerlemiyor bi türlü...

alt damakta 2 küçük beyaz nokta var dünden beri inşallah artık çıkarr şu dişlerr 2 aydır ızdırap çekiyor yavrucum

bu arada bayaa bi kaynatmışsın ben yokkeennnn
cena pazar gezmesi yapmıışşşş, ben de istiyoruummmm
seker portakalı, melisa kuzunun dişi hayırlı olsunnn maşalllahh onaa
libyanacım mama sandalyesi konusunda ben de ikea nın çok sağlam göründüğünü düşünmüyorum ama kullanan kimseden de şikayet duymadım canım
pediastrum ptesi günü ben de okumamı bitirdim,Allah kabul etsinn tüm dualarımızı ve zeynep bebeğe acil şifalar versin inşallahh..
cincon büyümüş te küçülmüş oğluşunun yanaklarından ısırırımmm

kızllaarr iştahsızlık için bana bi akıl verin

oyyy kıyamam o tombişşş eleee
çok geçmiş olsun canım Allahım yavrularımızı kazalardna korusun,ama maalesef hareketlendikçe böyle ufak kazalar olacak ne kadr dikkat etsek te..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım kıyamam ya

ayda 2 cm ve 350 gr gayet iyi canım şu anda zaten kilo alımları nerdeyse durdu..hele yaptığı hareketlere bakınca, ben bi eksiklik göremedim valla
bazı doktor zayıf bebek sever bazı doktorlar tombul.. doktorların dediği değil bebeğinin hali ve senin çaban önemli. sen elinden geleni yapıyosun zaten ,o da gayet dinamik; daha ne olsun? hem görmüyor muyuz dışarda birsürü insan farklı boy ve kilolarda, herkes aynı olamaz ki minyon bebekse minyon bebektir önemli olan sağlığı, bir kez bile hasta olmadı demedin mi sen maşallah ona
kesinlikle katılıyorum ,ben de dedim şimdi eşimin ailesi bakalım bişey diyecek mi , nazar değmesin "olur böyle şeyler" dediler. benim zaten içim yanmış bi de laf işitsem hiiiç iyi olmayacaktı. sadece benim babam kızdı ağladığımı duyunca "biraz soğukkanlı ol" diye

canım sağol rahatlattın valla
aaa dur kız büyük buluşmayı bekleyelim. anlarız bebelerin birbirlerine kaş-göz etmesinden

düzensiz kullanıyorsan ihtimal var

çıksın da bak ne güzel bir duygu, toprağa ektiğin tohumun büyüyüp çiçek açtığını görmek gibi

canım dr yanık kremi vermedi mi ? allah daha büyük hastalıklardan kazalardan korusun canım

gerek yok dedi canım ama ben gene de sürdüm silverdin. amin

Lütfen ama Damadıma kimse göz dikmesin....

canım, Allah kolaylık versin..
inş bugün yarın patlar da şu dişler, azıcık rahatlarsınız..
iştah ve büyüme konusunda aynı sayılırız.. iki ayda toplam 500 gr ve 4 cm..
bakınca herkes zayıf bu bebek, şunu yedir bunu yedir diyor..
ama ek gıdaya karşı zaten isteksiz, ağız kilitliyor..
sanki yiyor da ben vermiyorum..
ama hamdolsun emiyor, yani emen çocuğa kilo alsın diye anne sütünü kesip mama mı verelim?
kof şişmanlık istiyor insanlar.. sağlık olsun da, varsın zayıf olsun

aaa dur kız büyük buluşmayı bekleyelim. anlarız bebelerin birbirlerine kaş-göz etmesinden
yok yoook, kız evi naz evi demişler komşu..:93:
artık kendimizi ağırdan satıcaz.. biz de buluşmayı bekliyoz, hıııııh!!

yavrum benim yaaa çabucak geçsin acısı sızısı kalmasın:26: allah beterinden korusun

aynen ya ben bu kadar sevineceğimi inan hiç tahmin etmemiştim
eşim de niye bu kadar sevindin ki eninde sonunda çıkacaktı dişi diyor ama öyle değil işte gerçekten annelik bambaşka birşeymiş rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

canım bende ıkeanın sandalyesini kullanıyorum bizdede hiçbir problem yok
zaten o problemli olan yılın mama sandalyesinde emniyet kemeri sıkıntısı varmış bizim aldıklarımız 2012 model o yüzden problem yok yani için rahat olsun
dediğin gibi de o kadar da çok kullanmıyor benim kızda

aynen aynen canım ya valla çok sevindirik oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…