• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hava da bugün daha güzel sanki, güneş parlıyor :31:
ayşecikle çıksak mı acaba?:10:

bu arada bende kızımın dişi çıksada diş buğdayı yapsam diye düşünürdüm hep
şimdi dişimiz geldi yapayım diye düşünüyroum aile yakınlarını çağırarak bakalım
fikirleri olan arkadaşlar varsa alabilirim birde diş buğdayı yapan arkadaşlara sorum : pastayı hangı fiyat aralıklarında yaptırdınız
daha araştırmadım bende başlıycam bir fikrim olsun:34:

ben bugun çok güzel güneş almaayan evimiz güneş aldı hemen dışarı çıkmamız lazımmm :9:

geçmişi okuyamadım ne kadar kaynatmışınızzzz :9:

melisacım dişin hayırlı olsun inşallah daha güzel mutluluklarınızı görürüz :16:

öpüyoruz ben kaçiyim güzel duş sonra güzelce giyinelim sonra ecoşu giydirip hoppa dışarı :10::10:

ben bugun çok güzel güneş almaayan evimiz güneş aldı hemen dışarı çıkmamız lazımmm :9:

öpüyoruz ben kaçiyim güzel duş sonra güzelce giyinelim sonra ecoşu giydirip hoppa dışarı :10::10:

çok teşekkür ederiz teyzesi :54:

ohh iyi gezmeler sizede :nazar:

çok sağolun kızlar çok büyük korku oldu benim için ,elinin üstü şişti ve su topladı o kadar üzgünüm ki. ama olan oldu,Allah beterinden saklasın. bu arada oğlumun yeni fotoları albümde:16:

nasıl olsun kolay mı zor mu
kolay şerbetli bir tatlım var her zaman kurtarıcımdır ve beğenilir. ve şerbeti pişirilmiyor bile. adı gürcü tatlısı ya da kıbrıs tatlısı deniyor.

bir de kremalı incirli pasta var. harika birşey.

benim de misafirim var cuma günü:6:

canım ben albümlerden resimlere bakamıyorum, niyedir sence :)

evet canım kalbinden di çok tşk ederim zeynep içinde dua et inşallah oda atlatıversin biran evel

sen ne iş yapıyorsun da 2 yaşına kadar izin kullanabiliyorsun ne güzel ya ben kızımı çok özlüyorum
canım inşallah zeynepte atlatır Allah yardımcınız olsun.
devlette çalışıyorum memurların iki sene ücretsiz izin hakkı var sanırım yeni yasayla ücretsiz iznim emekiliğime de yansıyacak .:24:aslında aklımda farklı planlar da var yeniden kpssye girip dhm ya da A kadrolar için son kez kasmak istiyorum.Olmazsa kurumuma devam edeceğim.

Off off bugün oğlan çok iştahsızdı :50::50: ağzını nasıl kilitliyor ya aç açabilirsen. Suyunu uzatıyorum hemen açıyor birde.
Suya pek düştü bu aralar, boş boş suyla midesini şişirmekte istemiyorum.
Yemek derdi zor offf offf
QUOTE]

minitacım olsun suyu içebildiği kadar içsin su da çok faydalı.

Merhaba hanımlar. Geçmişi hızlıca okuyabildim. ilaçlarla ilgili konulardan bahsedilmiş. bende bugün hiç vermedim okuduktan sonra.çok saol cincon.1 haftadır ferrum, doğumdan sonraki ilk kontrolden beri de d3 vit veriyordum. artık vermicem. yalnız bende bu kavanoz mamalarına taktım kafayı bugün. benim ufaklık meyve püresini de sebzeyide çok sever arada bir verdim ama bugüne kadar da en az 15-20 şişe yemiştir. Benim yaptığım sebzeleri bu meyve püresi olmadan yemiyor. 1 kaşık benim püreden kaşığın ucuylada meyve püresinden verirsem yer başka türlü yediremiyorum. yalnız organik diye vermiştim ama bunlardada katkı maddesi varmış 2-3 kutuda mama yemişti irmikli armutlu falan. bi gıda mühendisi arkadaşım kesinlikle önermedi. madem ki katkısı çok sağlık bakanlığı bunlara niye izin veriyor anlamadım. sizler veriyormusunuz bu mamalardan. elimde de var daha 6-7 tane meyve püresi 1 kutuda diğer mamadan var atıcam galiba çöpe.

Nkolık öncelikle merhaba demir ilaçları konusunda bende cok kararsız kaldım.2-3 gunde bir veriyorum ferrum housman kullanıyorum.Doktorlar kesinlikle demir ilacını kullandırıyor ve test bile yapmadan öneriyorlar ancak internette okuduklarım hep olumsuz yönde muallakta kaldım.Ama d3 konusunda olumsuz bir yazıya denk gelmedim d3 özellikle bıngıldağın kapanması için gerekli her gün d3 veriyorum. kavanoz mamaları, tahıllılar hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.Pazardan aldıklarımız da yeterince güvenli değil ama hazır mamalar ne tür işlemlerden geçiyor bilmiyorum. Mevsimine göre meyveyi sebzeyi tüketiyorum bazen kayısı,dut kurusu da kullandığım oluyor suda biraz haşlıyorum demir havanda dövüyorum yoğurtuna karıştırıyorum.

benim kv banyoda kucağında yıkıyor bize vermez yıkama konusunda. bide banyosu bittikten sonra kulağını ağzıyla hortum gibi çeker. kulak zarına zarar verecek diye içim gider ama sözüm geçmez bildiğini okur. dier torunların kulağınıda çekmiş bişey olmamış.

:1:ya senin kv benim annem gibi annemlerde olduğum zamanlarda ki şu an annemlerdeyim torununu kendisi yıkamak istiyor.Yalnız kulak çekmek yok:1:

herkese günaydınnnnnnnnnnn kızlar:3:

dün akşam çok güzel birşey oldu MELİSA'NIN DİŞİ ÇIKTI:46:
ayyy o kadar sevindim o kadar sevindim ki oturdum ağladım yani sevinçten rabbim ne kadar güzel bir duyguymuş bir dişinde böyle seviniyoruz ilerde göreceğimiz
güzelliklerinde neler olur kimbilir :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

akşam masa yemeğimizi yiyoruz kızımda mama sandalyesinde bir kaşık ona bir kaşık bana yiyoruz yemeğimizi sanki kaşığa birşey değiyor gibi geldi yok canım
diyorum içimden sonuçta kaşık silikon falan sonra bir bakayım dedim aaaaaaaaa ne göreyim kızımın alt sol süt dişi patlamış damak yarılmış ayyy ben bir sevin dişi çıktı kızımın diyorum eşim sana öyle gelmiştir diyor neyse tabi ben kesin bir daha bakayım falan yok açmaz ağzını:19:

oyun oynarken falan eşime gösterdim sonunda evet damak yarılmış ama diş yok dedi
neyse onuda gördükya şükür dedim annemi aradım hemen annem çay kaşığını alt damağına vur bakalım ses geliyorsa çıkmıştır dedi
yaptık çıt çıt çıt ses geliyor bu sefer eşimde duydu tabi evet dişi çıkmış dedi:16:
elimizde dokununda bir tırtıklı diş geliyor ama tabi tam dışarı boy vermedi

darısı tüm diş çıkarmayan bebişlerimizin başına inşallah:16:

ilk dişiniz hayırlı olsun:16: bizde 2.yi cıkardık sırayla dişler geliyor ama vik vik bütün gece benim vücut direncim kalmadı artık iflah olmam.Yaşım 10 yıl ileriye attı galiba:5:

Gunaydinnn kizlarrr napiosnz baklm..ayyy si dorugun saat basi mizirr mizirrr etmelerinden uyuyamiorm geceleriii fenaym buaralar... Canan cigkoftemi dedin hastasiyimdr ama disardakiler gibi degl evde kendn yapcan babam harika yapar bnmde bnde kedi gbi basinda dikilip kapar kacarm daha olmadan yarilanir tepsi fena severimmm sen bana yap kuzum bak marulsuzz lop lop yemiommu :))

günaydın bende bayılırım çiğ köfteye ancak babam antepli olmasına ragmen makarnayı zor yapar.:19:

Selamlarrr hanımlarr. Misafirim gelecek gelmeden sze bakıyım dedim.
Çok pratik mikrodalga keki yaptım 7 dakikada pişti misssss gbi. Çatkapı misafire güzel bir ikram:))

şekerportakalı dişiniz hayırlı olsun cnm gözünaydın:)) diş pastası yaptırdığın yerle alakalı fiyatlar. Ben pelitte yaptırdım biraz tuzlu ayıptır sölemesi. İnternet üstünden yapan yerde çok var, araştır braz güzel fikirler bulursun cnm:34:

merhaba canım ben ikeanın sandalyesini aldım kızım gayet memnun etrafına rahat rahat bakıyor. fazla yer kaplamıyor diğer sandalyelere göre basit ve kullanıslı bence . üstüne birde oyuncak alıd. gayet keyıfle oturup oyun oynuyor. buarada sandalye hakkında ne haber cıktı ki?

hapsuucum canım arkadas sey yazmıs,emniyet kemerinin bozukluğundan dolayı 7 ev kazası olmus türkiyede ikea topluyomus bu sandalyeleri gibi bir yazı okudum.kacıncı sayfada bilemedimde..
bende sadece o sandalyeyi sevdim ablamda kullandı aynısını yeğenim için, baska alma kesinlikle dedi.hem hafifmiş hemde kullanışlı.bide babam yeğenimnkinin ayaklarını cıkardı halat bağladı tavana astı suan annemgilin yazlığında salıncak olarak kullanılıyor.bende ikea alıcam ama yazıyı okuyunca tereddütte kaldım.gerci sen söyleyince içim rahatladı..

kızlar bide size sorayım konuyla alakasız ama sizin önerileriniz benim için değerli.şimdi biz ev aldık.sıfır almadık ama sıfırdan daha fazla para verip eski ev aldık tam merkezde.neyse velhasıl kelam evin banyo ve tuvaletinin tadilata ihtiyacı var.bütcemizde kısıtlı ama hijyen bakımından mecbur yaptıracağız.ben fayansları tamamen kırdıralım diorum,esim gerek yok fayansın üstüne ilaç döküyorlar parlak yüzeyi gidiyor aynı duvar gibi oluyor,onun üstüne yapıstırıyorlar dior ama benim içime sinmiyor?ne kadar kullanıslı olurki:44: kendi evi olup,bu sekilde tadilat yaptıran varmı?fayans üstüne fayans yapıştırıp kullanan...
miraclecimüzülme bebişin zayıf değil.masallah yaptıklarını düşününce sağlıklı ,hareketli gibi bunları düşün .benim oğlumda cok kilolu değil.6.ay kontrolumüzde 7350 cıktı napım şimdi karalarmı bağlıyım.9-10 kiloları duydukça dediğim tek sey masallah subhanallah.ama benim oğlum minnak napım:36::36: ama oğlumla bir gün geciren ne diyor biliomusun? sen cübbenle kepini annenin karnındamı bıraktın,annesinin karnında üniversite bitirdi doktora yapmaya geldi bu dünyaya diorlar.:nazar::nazar::nazar:
cena ayseciğe duyurulur:9::9:

hapsuucum canım arkadas sey yazmıs,emniyet kemerinin bozukluğundan dolayı 7 ev kazası olmus türkiyede ikea topluyomus bu sandalyeleri gibi bir yazı okudum.kacıncı sayfada bilemedimde..
bende sadece o sandalyeyi sevdim ablamda kullandı aynısını yeğenim için, baska alma kesinlikle dedi.hem hafifmiş hemde kullanışlı.bide babam yeğenimnkinin ayaklarını cıkardı halat bağladı tavana astı suan annemgilin yazlığında salıncak olarak kullanılıyor.bende ikea alıcam ama yazıyı okuyunca tereddütte kaldım.gerci sen söyleyince içim rahatladı..

kızlar bide size sorayım konuyla alakasız ama sizin önerileriniz benim için değerli.şimdi biz ev aldık.sıfır almadık ama sıfırdan daha fazla para verip eski ev aldık tam merkezde.neyse velhasıl kelam evin banyo ve tuvaletinin tadilata ihtiyacı var.bütcemizde kısıtlı ama hijyen bakımından mecbur yaptıracağız.ben fayansları tamamen kırdıralım diorum,esim gerek yok fayansın üstüne ilaç döküyorlar parlak yüzeyi gidiyor aynı duvar gibi oluyor,onun üstüne yapıstırıyorlar dior ama benim içime sinmiyor?ne kadar kullanıslı olurki:44: kendi evi olup,bu sekilde tadilat yaptıran varmı?fayans üstüne fayans yapıştırıp kullanan...
miraclecimüzülme bebişin zayıf değil.masallah yaptıklarını düşününce sağlıklı ,hareketli gibi bunları düşün .benim oğlumda cok kilolu değil.6.ay kontrolumüzde 7350 cıktı napım şimdi karalarmı bağlıyım.9-10 kiloları duydukça dediğim tek sey masallah subhanallah.ama benim oğlum minnak napım:36::36: ama oğlumla bir gün geciren ne diyor biliomusun? sen cübbenle kepini annenin karnındamı bıraktın,annesinin karnında üniversite bitirdi doktora yapmaya geldi bu dünyaya diorlar.:nazar::nazar::nazar:

canım emniyet kemeri bolarıyordu eşim belıne gore ayarladıktan sonra altan bir düğüm attı kalan fazlalık kısma boylece sorun ortadan kalktı aklında bulunsun sizde yapın. bunun dısında iyi fikirmiş şu salıncak olayı :)

Arabayı indirmek dert olmasa, birde oruç olmasam bende çıkardım...:31::31: Size iyi gezmeler... :16:
asansör yok heralde :100:

bizim baston otomobilin bagajında duruyor, hem de açık vaziyette:1:
ordan alıp oraya koyuyorum, yoksa yukarı çıkar 3 kat, aşağı indir..
valla çekilmez :19:

ben de bugün oruçluyum, 10 günüm kaldı.. :32:

oooh, gezin, gezelim.. :21:

asansör yok heralde :100:

bizim baston otomobilin bagajında duruyor, hem de açık vaziyette:1:
ordan alıp oraya koyuyorum, yoksa yukarı çıkar 3 kat, aşağı indir..
valla çekilmez :19:

ben de bugün oruçluyum, 10 günüm kaldı.. :32:

oooh, gezin, gezelim.. :21:

Evet canım asansör yok.. Aşağıda da bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye...
:19: Sen evdemisin bugün..?:26:

ama oğlumla bir gün geciren ne diyor biliomusun? sen cübbenle kepini annenin karnındamı bıraktın,annesinin karnında üniversite bitirdi doktora yapmaya geldi bu dünyaya diorlar.:nazar::nazar::nazar:
canım, eşim mühendis, tadilat tamirat tecrübesi de var.
akşam sorayım, yazarım:34:

bu arada oğlunu damat adayları listesinde başa yazıyorum :9:

canım ben albümlerden resimlere bakamıyorum, niyedir sence :)
ekledim seni canım arkadaş listemde olman gerekiyor

duş alıp çıkma üşütürsün mazallah

amaaan amaaaaan, damat bulunur canım, dostlarımızdan olmayalım.. :1:
zaten buluşmayı beklemeye karar verdik, bütün alternatifleri görelim bi :9:

cenam oğlum taa 4 aylıkken talip oldu bu libyana ne edem ben:1: şimdi ben de bekliyorum buluşmayı o zaman:39:

Son düzenleme:

Evet canım asansör yok.. Aşağıda da bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye...
:19: Sen evdemisin bugün..?:26:

tabi yaa,, binanın girişinde ne olur ne olmaz :19:
kardeşime sorucam şimdi, bugün gelecek misin diye..
gelmeyecekse çıkmayı düşünüyorum, sağlık ocağına da gideriz..
15inde gitmemiz gerekti, hava muhalefetinden bu güne kaldı :1:

canım, eşim mühendis, tadilat tamirat tecrübesi de var.
akşam sorayım, yazarım:34:

bu arada oğlunu damat adayları listesinde başa yazıyorum :9:

ay cok sevinirim canım yzarsan buraya ii olur.
oğluşumu az bucuk gördün zaten.ayseciği görmeye gerek yok anasına bak kızını al:9:

Back
X