oğluma banyo yaptırdım, uyuttum..şimdi dünden yarım kalan ütüye devam
eczacıya kızdım bepanthol el yüz kremi verdi diye ama kızlar inanmıcaksiniz sivilcelerin rengi sönmüş geçmeye başlamış çok ilginç dün akşam ve bu sabah ince bi tabaka halinde sümüştüm sadece, biraz önce baktım geçiyoo
bize doktorumuz Deca Tabs verdi ,daha doğal bir D vitamini damlası sanırım içindekiler kısmında sadece "vitaminler ve zeytinyağı" yazıyor:44:
paşana maşallah
evet bizimki de salgın var, 9. ayda yapıcaz dedi
ay akşam eşimde bi suratlar.. "sen benle ilgilenmiyorsun" halbuki beraber oturduk işler güçleri izledik bundan iyi ilgi mi olur
sıhhatleer olsun canım banyoyu nasıl nerde kimle yaptırıyorsun benimki oturmuyor ayaktada çok zor oluyor yüz üstüde yatmıyor küvete sığmıyoruz artık ee nolcak
aynen :109:hım sizde bizim gibisiniz desene
aynen yaş farkı zor oluyordu büyüdükçe aradaki yaş farkı kapanır gibi oluyor biz bu çatışmaları bildiğimiz için demekki
fazla ara vermemek lazım kardeşler arasında
adamlar sos veriyordün gece eşimde iyice üvey evlat yaptın sende beni dediilgi bekliyorlaaar erkekler çocuk gibiler valla
aferin sizeeegece hiç uyumadım yarım saate biğr ağladı bri derdi var ama ne çözemedim şimdi kahvaltı yapcaz inşallah sonrada orytalık toplarız baba bizimle salona taşındı yan kanepeyi açmış hep orda yatcam diyor
gece ecoş kaç kere ağladı dedm bilmiyorum uyudum diyor :111:
canım, hemşire istersen 7. ay kontrolünde yaparız demişti..cena siz yaptırdınız mı canım ayşeye aşı?
şuan izliyorum dün akşamki bölümü, koptum ya..ay akşam eşimde bi suratlar.. "sen benle ilgilenmiyorsun" halbuki beraber oturduk işler güçleri izledik bundan iyi ilgi mi olur
ayy evet ya bizim banyomuz duşakabin hala biz aldığımız küvette yıkıyoruz ama artık eskisi gibi değil hep ayağa kalkmak istiyor onunla birlikte bizde banyo yapıyoruz valla
duşakabini olanlar nasıl yıkayabiliriz bebişleri ben elimden kayar diye korkuyorum:26:
temelde evetallahım bu kocalar bunlar sadece paris ilgisinden anlıyor sanırım
ben küvet de almamıştım, büyükçe bi leğenin içinde yıkıyorum hala..evet ya bizim banyomuz duşakabin hala biz aldığımız küvette yıkıyoruz ama artık eskisi gibi değil hep ayağa kalkmak istiyor onunla birlikte bizde banyo yapıyoruz valla
duşakabini olanlar nasıl yıkayabiliriz bebişleri ben elimden kayar diye korkuyorum:26:
Sağol canım benim:) bu sonradan yazdığın ilaç kan ( demir ) işacı değil mi?canım kan ilacıyla ilgili eklediğim yazıyı okursan anlarsın nedenini
eczane ferrum önerecek muadil ondada paraben var kanserojen bence alternatif bir ilaç araştır yurt dışında satılan bir ilaç varmış türkiyeyede getiriliyormuş ben adını öğrenip size yazacağım
Oyuncaklarıyız biz bunların. Dalga geçiyorlar insanla. Hayret bişi ya. Söz konusu çocuklar olunca iyice can sıkıcı oluyor. Büyük insan olsa sabreder ama bunlar minicikValla canım dün akşam ablamla konuştuğumda gece 4 ten sonra Zeynep bişey yemesin ameliyat olabilir demişler ama az önce ablam aradı biz hastaneden çıkıyoruz şimdi koşturuyoruz ben arıcam dedi kapattı çıldırcam ya bir işi halledemedi doktor dün acil hasta var dediler ya meğerse doktorun karısı ameliyat olmuş bizim ameliyatı onun için iptal etmişler şimdide haftaya kadar o doktorun ameliyat günü yokmuş o yüzden çıkıyorlar sanırım valla nefret ediyorum şu üniversite hastanelerinden hiçbirşeyi düzgünce anlatmıyorlar
bilmiyorumki canım 3 bacak 1 ağızdan yaptılar.
günaydın kaçak nerelerdesin bakim sennnnn
gece hiç uyumadım yarım saate biğr ağladı bri derdi var ama ne çözemedim şimdi kahvaltı yapcaz inşallah sonrada orytalık toplarız baba bizimle salona taşındı yan kanepeyi açmış hep orda yatcam diyor
gece ecoş kaç kere ağladı dedm bilmiyorum uyudum diyor :111:
bizimkide duşakabin ben yıkasam benle birlikte üstünü kim giydircek çocun e babasıyla yıkansa olmaz
birlikte banyo yaptıranları okumuştum şaşırmıştım
biz ecoşu yıkarken kafamdan aşağı dökmüyor suyu sadece eşim her tarafım ıslanıyor
temelde evet
ben küvet de almamıştım, büyükçe bi leğenin içinde yıkıyorum hala..
yatırıp yıkıyordum, şimdi hem sığmıyor, hem yatmak istemiyor.
ben de oturtuyorum içine.. haliyle kardeşim gelince yıkıyorum, tek başına hep oturtup hem sabunla su dök olmuyor..
ama banyoda küvette yıkama fikri bana çok riskli geliyor, gözüm kesmiyor yani.. :100:
kimi arkadaşlar kendileri de birliklikte giriyorlarmış, kucağına oturtup yıkadıktan sonra eşi alıyormuş bebeği kurulayıp giydiriyormuş.
o da benim için uygun değil..
Sağol canım benim:) bu sonradan yazdığın ilaç kan ( demir ) işacı değil mi?
Oyuncaklarıyız biz bunların. Dalga geçiyorlar insanla. Hayret bişi ya. Söz konusu çocuklar olunca iyice can sıkıcı oluyor. Büyük insan olsa sabreder ama bunlar minicik
oğluma banyo yaptırdım, uyuttum..şimdi dünden yarım kalan ütüye devam
ben küvette yıkyıordum artık sığmıyor her yer su bide su soğuyor bizimki oynarken üşümeye başlıyor geçen haftasonu niyeti bozdum aldım kucağıma küvetin suyunu ayarladım duşu taktım yerine beraber girdim küvete oturdum tabi üzerim giyinik bu aradagerçekten mi bizdemi deneyelim:44:
allahım bu kocalar bunlar sadece paris ilgisinden anlıyor sanırım
ayy evet ya bizim banyomuz duşakabin hala biz aldığımız küvette yıkıyoruz ama artık eskisi gibi değil hep ayağa kalkmak istiyor onunla birlikte bizde banyo yapıyoruz valla
Sağol canım benim:) bu sonradan yazdığın ilaç kan ( demir ) işacı değil mi?
Oyuncaklarıyız biz bunların. Dalga geçiyorlar insanla. Hayret bişi ya. Söz konusu çocuklar olunca iyice can sıkıcı oluyor. Büyük insan olsa sabreder ama bunlar minicik
Yok canım çok ta uzun değil şuan 69 cm. Fotodan öyle çıkmıştır.bu arada yazacaktım unuttum kızın çok tatlı maşallah kız bu arada boyun uzun gibi sanki kaç cm?
kolay gelsin canım
ben küvette yıkyıordum artık sığmıyor her yer su bide su soğuyor bizimki oynarken üşümeye başlıyor geçen haftasonu niyeti bozdum aldım kucağıma küvetin suyunu ayarladım duşu taktım yerine beraber girdim küvete oturdum tabi üzerim giyinik bu aradayıkadım oğlumu bir güzel nasıl oynadı nasıl hoşuna gitti suyu avucuna doldurup içmeye kalktı normalde kafasına su döküldümü çığlık kıyamet ağlar ama duşta su ince ince geldiğinden korkmadı rahat rahat duruladım havlusunu bornozunu duşakabinin üstüne atmıştım kabini açmadan çektim ordan hemen giydirdim bornozunu üstüne havluyu sardım banyom la oturma odası bitişik zaten ufoyuda yakmıştım odada hemen gitdim içeri ufonun önüne koydum bornozumuda hazırlamıştım onuda geçiriverdim üstüme oğlumu giydirdim bende üzerimi değiştim böylelikle bir banyo serüveninin sonuna geldik ama bu haftasonu yıkayamadım hırıltısı var diye doktor yıkama bu hafta dedi kirlendi oğluşum
evet canım ferrumun bitkisel muadili bir çok kişi kullanıyor doktorunuza danış istersen hemde bu kusma ishal yapmıyormuş kullanıcı yorumlarını okudum bende tahlilde düşük çıkarsa değerleri bundan almayı düşünüyorum paraben veremem gözgöre göre çocuğuma
teyzoşlar oğlumun resimlerini paylaşıyım sıpa evde bütün gün afacanlık yapıyor
Eki Görüntüle 637551 Eki Görüntüle 637552 Eki Görüntüle 637553 Eki Görüntüle 637554 Eki Görüntüle 637555 Eki Görüntüle 637556
cananım, maşallah bu bebe büyümüş de küçülmüş gibi..teyzoşlar oğlumun resimlerini paylaşıyım sıpa evde bütün gün afacanlık yapıyor
Eki Görüntüle 637551 Eki Görüntüle 637552
dün akşam eve giderken her zaman oğluma alışveriş yaptığım mağazanın önünden geçerken yine beni dürttü içimdeki şeytanbirkaç parça cici aldım kuzuma bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 637565 Eki Görüntüle 637566 Eki Görüntüle 637561
cananım, maşallah bu bebe büyümüş de küçülmüş gibi..
nasıl da bakıyor, gözlere bakın gözlereeee
aldıkların da çok güzel, güzel günlerde giyinsin inş
ben de ne zaman kendime bi şey almak için çıksam, kendimi bebek mağazasında buluyorum..
ayşecike ufacık bi şey, bi çorap bile alsam acayip mutlu oluyorummm
bir haftadır ayşecike verdiğim kahvaltıda pekmezin içine tahin de katıyorum..
tahin hakkında bildiğim; bağışıklığı artırıyor, beyin ve zeka gelişiminde etkili ve kemik yapısını güçlendiriyor.
siz veriyor musunuz tahin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?