Günaydın annişler
Günaydın annişler
herkese günaydın hayırlı sabahlarr
yazıyorum sabahtan beri yazdım birşeyler ama kimse görmedimi ya
nazar değdi nazar
iyiyiz canım ben iyileştim gibi oğlumunda öksürüğü var ama azaldı olayı çözdüm gece yatarken kalın eşofmanla uyutuyorsam sabaha terlediği için hırıltısı oluyor dün incecik giydirdim bu sabah hırıltısı yoktu bugün keyifli çok şükür arkadaşın geldimi
:)) çılgınsın sen çılgın
sen adamdan dübek dübek kaç sonra niye bana soğuk kızıyla ilgilenmiyor de olmazki öyle erkek milleti bencildir kuzum ilgi isterler ben bir akşam oğlumu uyutup yanına kıvrılayım gidipte iki kelam etmeyeyim 1 hafta konuşmaz valla çok fenadır ooo bak perçembeden beri yüzünü gördüğüm yok istanbul içinde ama gece gündüz çalışmaktan eve gelemiyor e durum bu olunca geldiğinde çocuk gibi nazlanıyor ah bu erkekler bizim ilgiye ihtiyacımız yok sanki
6.ay aşısı ishal yaptı bizde normalmi dicektm
cenacım salı pazarına gidiliyormuş aaa beni de alın yaa giderken
kardeşinle beraber mi gideceksin canım kardeşine de çok selam söyle çok sevdim ben kendisini evet canım, epey gezdik.
son kışlıklar vardı tezgahlarda. zaten belli bi şey almaya da gitmemiştim ama alınacak pek bi şey de göremedim.
henüz bahar yaz sezon ürünleri gelmemiş.. ama epey gezdik, gözüm gönlüm açıldı..
babetler gelmiş ve çok güzel çantalar vardı..
bir iki ufak şey de aldım, hava da şansımıza güzeldi, yani güneş vardı da üşümedik
kardeşime selamını söyleyeceğim şimdi, as diyorum, teşekkürler canım..
aslında her kızın bi bacısı olmalı..
bacılar ikiye ayrılır: kandan bacılar, candan bacılar..
kandan bi dene bacım var. adı ayşe..
candan birçok bacım var temmuz topiğindeee
ek gıdaya geçtik geçeli aynı sorun.. :100:
kakasını tam yapsın diye 2-3 dakika bekliyorum, açıyorum altını kıpkırmızı, sanki saatlerce kakası poposunda kalmış
seba med kullanıyorum günlük, pişik için de travazol, troysd falan.. ama onların da çok etkili olduğu söyleyemem.
altını açınca temizledikten sonra birkaç dakika hava aldırıyorum, en güzeli yıkamaktır da hava soğuk diye gözüm kesmiyo[/B][/FONT]
canım ne güzel gezmişsiniz maşallah demek işe yarar pek birşey yoktu demekki havaların biraz daha ısınmasını beklemek lazım ama şimdide kışlıklar ucuzdur demi fiyatlar nasıldı??
aynen herkesin bir kız kardeşi olmalı bencede sırf bu yüzden melisaya bir kardeş istiyorum
benimde kız kardeşim var ama aramızda 9 yaş vareskiden anlaşamazdık ben evledndikten bir kaç yıl sonra anlaşmaya başladık onun da yaşı büyüdü tabi
doğru demissin kandan ve candan bacılar
ayy bizdede aynı sorun çıktı yaa kızım pişik oldu ilk defa farklı birşey ne verdikde böyle oldu diye düşünp duruyorum sudocream sürdüm bakalım inşallah geçer yaaa:26:
başka ne yapsam ki zeytinyağı mı sürsem bilemedim yaa:44:
evet kabızlığı var yaptığı gibi açıyorum altını hiç beklemiyor öyle ama oldu mu oluyor işte babası eczaneden almış bepanten mi bepantol mü bilemedim şimdi akşama getirsin bakalım ya deneyelim hematen nerde satılıyor eczanelerde var mı?
cena bacım hoşgeldin iyi gezdin hava güzeldi şansınıza
karakız ecrin nisa nın isali aşıdan değilde dişten olabilir gibi geliyo bayağı kabarmıştı çünkü
canım nasıl oldu geçtimi biraz pişiğiniz :26:
Ben şöyle bir kolaçan ediyorum kadının arkasından ama tekrar yapmama gerek kalmıyor cnm heryeri pırıl pırıl yapıyor.
1 yaş öncesi için fazla bişey yok cnm ama bulursam sizinlede paylaşırım tabiki
bende baktım biraz ama bende pek birşey bulamadım bende bulursam paylaşacağım
sağol canım sana da günbaydın çok güzel bir gün geçiririz inşallah
kışlıklardan da işe yarar bi şey kalmamış, herkes elinde kalanı satmaya çalışıyor..canım ne güzel gezmişsiniz maşallah demek işe yarar pek birşey yoktu demekki havaların biraz daha ısınmasını beklemek lazım ama şimdide kışlıklar ucuzdur demi fiyatlar nasıldı??
aynen herkesin bir kız kardeşi olmalı bencede sırf bu yüzden melisaya bir kardeş istiyorum
benimde kız kardeşim var ama aramızda 9 yaş vareskiden anlaşamazdık ben evledndikten bir kaç yıl sonra anlaşmaya başladık onun da yaşı büyüdü tabi
doğru demissin kandan ve candan bacılar
ayy bizdede aynı sorun çıktı yaa kızım pişik oldu ilk defa farklı birşey ne verdikde böyle oldu diye düşünp duruyorum sudocream sürdüm bakalım inşallah geçer yaaa:26:
başka ne yapsam ki zeytinyağı mı sürsem bilemedim yaa:44::
ferro sanol toplatılalı baya biz zaman olmuş ben doktora sordum bizede ferrum hausman vermişti içinde paraben var nasıl kullanayım ben bunu çoçuğuma dedim yarar zarar ilişkisini güdüyoruz bu durumda dedi yani o maddenin zararından çok demir damlasının yararı varmış öyleymiş bilemedim içime sinmedi düzenli olarak vermedim bi aydır hiç vermedim çok kabızlık çekti çünkü.
kışlıklardan da işe yarar bi şey kalmamış, herkes elinde kalanı satmaya çalışıyor..
iyiler satılmış anlayacağın
kardeşimle yaklaşık 8 yaş var aramızda.. özellikle onun ergenlik döneminde çok çatışıyorduk..
aynı dediğin gibi büyüdükçe aramızdaki mesafe kapandı, şimdi çok iyiyiz.. sırdaşız, yareniz
ayşecik için ben de bi kızkardeş isterim, inş rabbim nasip ederse
zeytinyağı iyi gelebilir, dene canım..
arkadaşlar sağlık ocakları normalde 1. yaşında yapılması gereken kızamık aşısını salgın olduğu için 6. ayda da yapıyorlarmış
yaptırmayı düşünen yada yaptıran varmı??
e hadi sizede günaydın o zaman
pink canım bende kullanıyordum ama parabeni nasıl gözden kaçırmışım fayda zarar ilişkisi nasıl parabeni masum kılar kanserojen madde yurt dışında yasaklandı gıda maddelerinde kullanılmıyor alternatif bir kan ilacı varmış yurt dışından getirtilen türkiyede bazı eczaneler netten satış yapıyormuş bir araştır istersen kansızlık var diye göz göre göre kanserojen madde vermekte insanın içine sinmiyor ben akşam eve gider gitmez hepsini çöpe attım hergün üzüm pekmezi vericem doktorla konuştum içine sinmiyorsa verme kansızlık belirtisi yok gerekirse tahlil yaparız 7. ay kontrolünde o güne kadar pekmez ver üzüm pekmezi kan yapar dedi
biz yaptırdık canım 30 ocakta
yağmurlu buz gibi bir sabahtan herkese günaydınn. biz kalktık kahvaltımızı ettik kzım meyve püresini yedi. bende evi toparlamaya başlamadan size bakayım dedim. şeker portakalı eşime eczaneden bepanthol vermişler ne alakaysa üstündede el ve yüz için yazıyo hangi kafayla vermiş eczacı anlamadım bi işe yaramadı bugün çıkıp kendim alcam.
dün gece eşimde iyice üvey evlat yaptın sende beni dediilgi bekliyorlaaar erkekler çocuk gibiler valla
canım kızcen nasıl bir sorun yok değil mi
canım sen zeytinyağını denedin mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?