Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aynen demi bu kocalarımız ilgisizliğe dayanamıyorlar hemen trip ama biz onlara atınca olmuyor neyse onlarıda böyle kabulleneceğiz ne yapalım
paylaşımlar için teşekkürler bende kullanmıyorum kan ilacını

6.ay aşısı ishal yaptı bizde normalmi dicektm

canım 6. ay aşısının yanında kızamık aşısıda yaptılar mı?

kışlıklardan da işe yarar bi şey kalmamış, herkes elinde kalanı satmaya çalışıyor..
iyiler satılmış anlayacağın

kardeşimle yaklaşık 8 yaş var aramızda.. özellikle onun ergenlik döneminde çok çatışıyorduk..
aynı dediğin gibi büyüdükçe aramızdaki mesafe kapandı, şimdi çok iyiyiz.. sırdaşız, yareniz

ayşecik için ben de bi kızkardeş isterim, inş rabbim nasip ederse

zeytinyağı iyi gelebilir, dene canım..

arkadaşlar sağlık ocakları normalde 1. yaşında yapılması gereken kızamık aşısını salgın olduğu için 6. ayda da yapıyorlarmış
yaptırmayı düşünen yada yaptıran varmı??

e hadi sizede günaydın o zaman

pink canım bende kullanıyordum ama parabeni nasıl gözden kaçırmışım fayda zarar ilişkisi nasıl parabeni masum kılar kanserojen madde yurt dışında yasaklandı gıda maddelerinde kullanılmıyor alternatif bir kan ilacı varmış yurt dışından getirtilen türkiyede bazı eczaneler netten satış yapıyormuş bir araştır istersen kansızlık var diye göz göre göre kanserojen madde vermekte insanın içine sinmiyor ben akşam eve gider gitmez hepsini çöpe attım hergün üzüm pekmezi vericem doktorla konuştum içine sinmiyorsa verme kansızlık belirtisi yok gerekirse tahlil yaparız 7. ay kontrolünde o güne kadar pekmez ver üzüm pekmezi kan yapar dedi

hım sizde bizim gibisiniz desene
aynen yaş farkı zor oluyordu büyüdükçe aradaki yaş farkı kapanır gibi oluyor biz bu çatışmaları bildiğimiz için demekki
fazla ara vermemek lazım kardeşler arasında

günaydın canım

bende keçiboynuzu pekmezi veriyorum doktor verebilirsin dedi üzümde vereyim bari arada

yağmurlu buz gibi bir sabahtan herkese günaydınn. biz kalktık kahvaltımızı ettik kzım meyve püresini yedi. bende evi toparlamaya başlamadan size bakayım dedim. şeker portakalı eşime eczaneden bepanthol vermişler ne alakaysa üstündede el ve yüz için yazıyo hangi kafayla vermiş eczacı anlamadım bi işe yaramadı bugün çıkıp kendim alcam.

dün gece eşimde iyice üvey evlat yaptın sende beni dedi ilgi bekliyorlaaar erkekler çocuk gibiler valla

canım sen zeytinyağını denedin mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…