• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

oğluma banyo yaptırdım, uyuttum..şimdi dünden yarım kalan ütüye devam:6:

sıhhatleer olsun canım banyoyu nasıl nerde kimle yaptırıyorsun benimki oturmuyor ayaktada çok zor oluyor yüz üstüde yatmıyor küvete sığmıyoruz artık ee nolcak

eczacıya kızdım bepanthol el yüz kremi verdi diye ama kızlar inanmıcaksiniz sivilcelerin rengi sönmüş geçmeye başlamış çok ilginç dün akşam ve bu sabah ince bi tabaka halinde sümüştüm sadece, biraz önce baktım geçiyoo:46::46:

gerçekten mi bizdemi deneyelim:44:

bize doktorumuz Deca Tabs verdi ,daha doğal bir D vitamini damlası sanırım içindekiler kısmında sadece "vitaminler ve zeytinyağı" yazıyor:44:
paşana maşallah :nazar:

evet bizimki de salgın var, 9. ayda yapıcaz dedi

ay akşam eşimde bi suratlar.. "sen benle ilgilenmiyorsun" halbuki beraber oturduk işler güçleri izledik bundan iyi ilgi mi olur:9:

allahım bu kocalar bunlar sadece paris ilgisinden anlıyor sanırım:17:

sıhhatleer olsun canım banyoyu nasıl nerde kimle yaptırıyorsun benimki oturmuyor ayaktada çok zor oluyor yüz üstüde yatmıyor küvete sığmıyoruz artık ee nolcak

ayy evet ya bizim banyomuz duşakabin hala biz aldığımız küvette yıkıyoruz ama artık eskisi gibi değil hep ayağa kalkmak istiyor onunla birlikte bizde banyo yapıyoruz valla
duşakabini olanlar nasıl yıkayabiliriz bebişleri ben elimden kayar diye korkuyorum:26:

hım sizde bizim gibisiniz desene:1:
aynen yaş farkı zor oluyordu büyüdükçe aradaki yaş farkı kapanır gibi oluyor biz bu çatışmaları bildiğimiz için demekki
fazla ara vermemek lazım kardeşler arasında:40:
aynen :109:

dün gece eşimde iyice üvey evlat yaptın sende beni dedi:1: ilgi bekliyorlaaar erkekler çocuk gibiler valla
adamlar sos veriyor:36:
duyun bu herifleriiii:61:

gece hiç uyumadım yarım saate biğr ağladı bri derdi var ama ne çözemedim şimdi kahvaltı yapcaz inşallah sonrada orytalık toplarız baba bizimle salona taşındı yan kanepeyi açmış hep orda yatcam diyor
gece ecoş kaç kere ağladı dedm bilmiyorum uyudum diyor :111:
aferin sizeee:46:

cena siz yaptırdınız mı canım ayşeye aşı?
canım, hemşire istersen 7. ay kontrolünde yaparız demişti..
ama hava birkaç gündür soğuk gidemedim, zaten aşı konusunda da kararsızım :100:

ay akşam eşimde bi suratlar.. "sen benle ilgilenmiyorsun" halbuki beraber oturduk işler güçleri izledik bundan iyi ilgi mi olur:9:
şuan izliyorum dün akşamki bölümü, koptum ya..:9:
ama şu yeni film pek sarmıyor beni, başka konu mu bulamadılar, erol ibrahim :63:

ayy evet ya bizim banyomuz duşakabin hala biz aldığımız küvette yıkıyoruz ama artık eskisi gibi değil hep ayağa kalkmak istiyor onunla birlikte bizde banyo yapıyoruz valla
duşakabini olanlar nasıl yıkayabiliriz bebişleri ben elimden kayar diye korkuyorum:26:

bizimkide duşakabin ben yıkasam benle birlikte üstünü kim giydircek çocun e babasıyla yıkansa olmaz

birlikte banyo yaptıranları okumuştum şaşırmıştım

biz ecoşu yıkarken kafamdan aşağı dökmüyor suyu sadece eşim her tarafım ıslanıyor :9: :9:

temelde evet :1:

evet ya bizim banyomuz duşakabin hala biz aldığımız küvette yıkıyoruz ama artık eskisi gibi değil hep ayağa kalkmak istiyor onunla birlikte bizde banyo yapıyoruz valla
ben küvet de almamıştım, büyükçe bi leğenin içinde yıkıyorum hala..
yatırıp yıkıyordum, şimdi hem sığmıyor, hem yatmak istemiyor.
ben de oturtuyorum içine.. haliyle kardeşim gelince yıkıyorum, tek başına hep oturtup hem sabunla su dök olmuyor..

ama banyoda küvette yıkama fikri bana çok riskli geliyor, gözüm kesmiyor yani.. :100:
kimi arkadaşlar kendileri de birliklikte giriyorlarmış, kucağına oturtup yıkadıktan sonra eşi alıyormuş bebeği kurulayıp giydiriyormuş.
o da benim için uygun değil.. :19:

canım kan ilacıyla ilgili eklediğim yazıyı okursan anlarsın nedenini

eczane ferrum önerecek muadil ondada paraben var kanserojen bence alternatif bir ilaç araştır yurt dışında satılan bir ilaç varmış türkiyeyede getiriliyormuş ben adını öğrenip size yazacağım
Sağol canım benim:) bu sonradan yazdığın ilaç kan ( demir ) işacı değil mi?
Valla canım dün akşam ablamla konuştuğumda gece 4 ten sonra Zeynep bişey yemesin ameliyat olabilir demişler ama az önce ablam aradı biz hastaneden çıkıyoruz şimdi koşturuyoruz ben arıcam dedi kapattı çıldırcam ya bir işi halledemedi doktor dün acil hasta var dediler ya meğerse doktorun karısı ameliyat olmuş bizim ameliyatı onun için iptal etmişler şimdide haftaya kadar o doktorun ameliyat günü yokmuş o yüzden çıkıyorlar sanırım valla nefret ediyorum şu üniversite hastanelerinden hiçbirşeyi düzgünce anlatmıyorlar
Oyuncaklarıyız biz bunların. Dalga geçiyorlar insanla. Hayret bişi ya. Söz konusu çocuklar olunca iyice can sıkıcı oluyor. Büyük insan olsa sabreder ama bunlar minicik:(

bilmiyorumki canım 3 bacak 1 ağızdan yaptılar.

günaydın kaçak nerelerdesin bakim sennnnn

gece hiç uyumadım yarım saate biğr ağladı bri derdi var ama ne çözemedim şimdi kahvaltı yapcaz inşallah sonrada orytalık toplarız baba bizimle salona taşındı yan kanepeyi açmış hep orda yatcam diyor

gece ecoş kaç kere ağladı dedm bilmiyorum uyudum diyor :111:

işler çok yoğun okumaya çalısıyorum arada yazmaya da ama fırsat bulamıyorum

bizimkide duşakabin ben yıkasam benle birlikte üstünü kim giydircek çocun e babasıyla yıkansa olmaz

birlikte banyo yaptıranları okumuştum şaşırmıştım

biz ecoşu yıkarken kafamdan aşağı dökmüyor suyu sadece eşim her tarafım ıslanıyor :9: :9:

temelde evet :1:

ben küvet de almamıştım, büyükçe bi leğenin içinde yıkıyorum hala..
yatırıp yıkıyordum, şimdi hem sığmıyor, hem yatmak istemiyor.
ben de oturtuyorum içine.. haliyle kardeşim gelince yıkıyorum, tek başına hep oturtup hem sabunla su dök olmuyor..

ama banyoda küvette yıkama fikri bana çok riskli geliyor, gözüm kesmiyor yani.. :100:
kimi arkadaşlar kendileri de birliklikte giriyorlarmış, kucağına oturtup yıkadıktan sonra eşi alıyormuş bebeği kurulayıp giydiriyormuş.
o da benim için uygun değil.. :19:

evet acil çözüm önerisi lazım banyo için :1:

Oyuncaklarıyız biz bunların. Dalga geçiyorlar insanla. Hayret bişi ya. Söz konusu çocuklar olunca iyice can sıkıcı oluyor. Büyük insan olsa sabreder ama bunlar minicik:(

bu arada yazacaktım unuttum kızın çok tatlı maşallah kız bu arada boyun uzun gibi sanki kaç cm?

oğluma banyo yaptırdım, uyuttum..şimdi dünden yarım kalan ütüye devam:6:

kolay gelsin canım

gerçekten mi bizdemi deneyelim:44:

ben küvette yıkyıordum artık sığmıyor her yer su bide su soğuyor bizimki oynarken üşümeye başlıyor geçen haftasonu niyeti bozdum aldım kucağıma küvetin suyunu ayarladım duşu taktım yerine beraber girdim küvete oturdum tabi üzerim giyinik bu arada :1: yıkadım oğlumu bir güzel nasıl oynadı nasıl hoşuna gitti suyu avucuna doldurup içmeye kalktı :16: normalde kafasına su döküldümü çığlık kıyamet ağlar ama duşta su ince ince geldiğinden korkmadı rahat rahat duruladım havlusunu bornozunu duşakabinin üstüne atmıştım kabini açmadan çektim ordan hemen giydirdim bornozunu üstüne havluyu sardım banyom la oturma odası bitişik zaten ufoyuda yakmıştım odada hemen gitdim içeri ufonun önüne koydum bornozumuda hazırlamıştım onuda geçiriverdim üstüme oğlumu giydirdim bende üzerimi değiştim böylelikle bir banyo serüveninin sonuna geldik ama bu haftasonu yıkayamadım hırıltısı var diye doktor yıkama bu hafta dedi kirlendi oğluşum

evet canım ferrumun bitkisel muadili bir çok kişi kullanıyor doktorunuza danış istersen hemde bu kusma ishal yapmıyormuş kullanıcı yorumlarını okudum bende tahlilde düşük çıkarsa değerleri bundan almayı düşünüyorum paraben veremem gözgöre göre çocuğuma

bu arada yazacaktım unuttum kızın çok tatlı maşallah kız bu arada boyun uzun gibi sanki kaç cm?
Yok canım çok ta uzun değil şuan 69 cm. Fotodan öyle çıkmıştır.
kolay gelsin canım

ben küvette yıkyıordum artık sığmıyor her yer su bide su soğuyor bizimki oynarken üşümeye başlıyor geçen haftasonu niyeti bozdum aldım kucağıma küvetin suyunu ayarladım duşu taktım yerine beraber girdim küvete oturdum tabi üzerim giyinik bu arada :1: yıkadım oğlumu bir güzel nasıl oynadı nasıl hoşuna gitti suyu avucuna doldurup içmeye kalktı :16: normalde kafasına su döküldümü çığlık kıyamet ağlar ama duşta su ince ince geldiğinden korkmadı rahat rahat duruladım havlusunu bornozunu duşakabinin üstüne atmıştım kabini açmadan çektim ordan hemen giydirdim bornozunu üstüne havluyu sardım banyom la oturma odası bitişik zaten ufoyuda yakmıştım odada hemen gitdim içeri ufonun önüne koydum bornozumuda hazırlamıştım onuda geçiriverdim üstüme oğlumu giydirdim bende üzerimi değiştim böylelikle bir banyo serüveninin sonuna geldik ama bu haftasonu yıkayamadım hırıltısı var diye doktor yıkama bu hafta dedi kirlendi oğluşum

evet canım ferrumun bitkisel muadili bir çok kişi kullanıyor doktorunuza danış istersen hemde bu kusma ishal yapmıyormuş kullanıcı yorumlarını okudum bende tahlilde düşük çıkarsa değerleri bundan almayı düşünüyorum paraben veremem gözgöre göre çocuğuma

Ben bunu bi araştırayım. Bende alayım olmazssa.

teyzoşlar oğlumun resimlerini paylaşıyım sıpa evde bütün gün afacanlık yapıyor

$2.webp$3.webp$5.webp$6.webp$1.webp$4.webp

dün akşam eve giderken her zaman oğluma alışveriş yaptığım mağazanın önünden geçerken yine beni dürttü içimdeki şeytan :1::1: birkaç parça cici aldım kuzuma bakalım beğenecekmisiniz

$2013-02-19-222.webp $2013-02-19-223.webp $2013-02-19-220.webp

Son düzenleme:
teyzoşlar oğlumun resimlerini paylaşıyım sıpa evde bütün gün afacanlık yapıyor

Eki Görüntüle 637551 Eki Görüntüle 637552
cananım, maşallah bu bebe büyümüş de küçülmüş gibi..:nazar:
nasıl da bakıyor, gözlere bakın gözlereeee:1:

aldıkların da çok güzel, güzel günlerde giyinsin inş :16:

ben de ne zaman kendime bi şey almak için çıksam, kendimi bebek mağazasında buluyorum..:1:
ayşecike ufacık bi şey, bi çorap bile alsam acayip mutlu oluyorummm:69:

Son düzenleme:
bir haftadır ayşecike verdiğim kahvaltıda pekmezin içine tahin de katıyorum..:31:
tahin hakkında bildiğim; bağışıklığı artırıyor, beyin ve zeka gelişiminde etkili ve kemik yapısını güçlendiriyor.:40:

siz veriyor musunuz tahin?

cananım, maşallah bu bebe büyümüş de küçülmüş gibi..:nazar:
nasıl da bakıyor, gözlere bakın gözlereeee:1:

aldıkların da çok güzel, güzel günlerde giyinsin inş :16:

ben de ne zaman kendime bi şey almak için çıksam, kendimi bebek mağazasında buluyorum..:1:
ayşecike ufacık bi şey, bi çorap bile alsam acayip mutlu oluyorummm:69:

aynen yaa hep onlara çalışıyoruz valla ama insan dediğin gibi acayip mutlu oluyor
ama ben bu aralar kendimi boşladım bir atak yapmam lazım özellikle saçlarımı boyatmak istiyorum
ama bir türlü cesaret edemiyorum :18: bu zamana kadar hiç boyatmadım saçlarımı ya yakışmazsa ya istediğim renk olmazsa
falan aslında celal ile ceren de ezgi molanın saç rengini çok beğendim ama iste bir cesaret lazım bana:31:

bir haftadır ayşecike verdiğim kahvaltıda pekmezin içine tahin de katıyorum..:31:
tahin hakkında bildiğim; bağışıklığı artırıyor, beyin ve zeka gelişiminde etkili ve kemik yapısını güçlendiriyor.:40:

siz veriyor musunuz tahin?

yok canım tahin vermedik ama verebiliriz bir zararı yok değilmi sonuçta:44:

Back
X