ben sağlık ocağına sordum 1 yaşında dedi erken yaparız demedi kendi doktorumuza sorucam 25 şubatta kontrolümüz var bakalım o ne diyecek.arkadaşlar sağlık ocakları normalde 1. yaşında yapılması gereken kızamık aşısını salgın olduğu için 6. ayda da yapıyorlarmış
yaptırmayı düşünen yada yaptıran varmı??
evet yurtdışındaki ilacı bende duydum nisan ayında almanyaya gitme durumumuz var gittiğimde ordan almayı düşünüyorum. paraben neden koyarlar ki ?? pekmez vermedim ben organik bi tane alayım zaten bu ay sonu kahvaltılara geçiyoruz vermeye başlarım bendee hadi sizede günaydın o zaman
pink canım bende kullanıyordum ama parabeni nasıl gözden kaçırmışım fayda zarar ilişkisi nasıl parabeni masum kılar kanserojen madde yurt dışında yasaklandı gıda maddelerinde kullanılmıyor alternatif bir kan ilacı varmış yurt dışından getirtilen türkiyede bazı eczaneler netten satış yapıyormuş bir araştır istersen kansızlık var diye göz göre göre kanserojen madde vermekte insanın içine sinmiyor ben akşam eve gider gitmez hepsini çöpe attım hergün üzüm pekmezi vericem doktorla konuştum içine sinmiyorsa verme kansızlık belirtisi yok gerekirse tahlil yaparız 7. ay kontrolünde o güne kadar pekmez ver üzüm pekmezi kan yapar dedi
bende karar veremedim yaptırsam mı yaptırmasam mı diye yan etkisi oldumu:44:
Ben denedim ama bi işe yaramadı. Bence zeytinyağ pişiği önlemek için. Olmuş olan pişiği toparlamıyor.
canım sen zeytinyağını denedin mi ???
arkadaşlar sağlık ocakları normalde 1. yaşında yapılması gereken kızamık aşısını salgın olduğu için 6. ayda da yapıyorlarmış
Dün eşimde ferro sanol almaya gitmişti eczaneye. Eczacı o damla artık bulunmuyor toplayılıyor gb bişi demiş anlamadım gitti?valla ben doktora sordum burda yazılanları görünce öyle bişey yok biz öyle bişey yapmıyoruz dedi
Dün eşimde ferro sanol almaya gitmişti eczaneye. Eczacı o damla artık bulunmuyor toplayılıyor gb bişi demiş anlamadım gitti?
Yok gb biraz huysuzdu kahvaltıda yapmadı ama gülüyordu. Bende şu kan ilacının yerine alternatif bakıyorum. Senin yeğen ne durumda? Bugün değil miydi ameliyat?
canım 6. ay aşısının yanında kızamık aşısıda yaptılar mı?
günaydıın güzel temmuz anneleri
canım kan ilacıyla ilgili eklediğim yazıyı okursan anlarsın nedenini
eczane ferrum önerecek muadil ondada paraben var kanserojen bence alternatif bir ilaç araştır yurt dışında satılan bir ilaç varmış türkiyeyede getiriliyormuş ben adını öğrenip size yazacağım
bilmiyorumki canım 3 bacak 1 ağızdan yaptılar.
günaydın kaçak nerelerdesin bakim sennnnn
gece hiç uyumadım yarım saate biğr ağladı bri derdi var ama ne çözemedim şimdi kahvaltı yapcaz inşallah sonrada orytalık toplarız baba bizimle salona taşındı yan kanepeyi açmış hep orda yatcam diyor
gece ecoş kaç kere ağladı dedm bilmiyorum uyudum diyor :111:
valla ben doktora sordum burda yazılanları görünce öyle bişey yok biz öyle bişey yapmıyoruz dedi
ayyy paşaya bak sen ne güzel çıkmış yürütecinde de çok mutlu
yok vurmamışlar sana da o zaman 3+1 6. ay aşıları ayriyetten kızamık aşısı vuruyormuş bazı sağlık ocakları o yüzden sordum sizinki vurmamış demekki:44:
ohh bak ne güzel eşin salonda yatmaya başlamış ne güzel aranız düzeldi
ecoş da inşallah bir an evvel düzelir yaa yoksa sende yorgunluktan hasta olacaksın:26:
Almanyada Salus Haus firması tarafından üretilen, tamamen bitkisel içerikli bir şurup olan Floradix türkiyede bazı ilaç depoları internet üzerinden satışını gerçekleştiriyormuş illede kullanmanız gerekiyorsa bence prospektüsünü netten indirip doktorunuza bir danışın
arkadaşlar sağlık ocakları normalde 1. yaşında yapılması gereken kızamık aşısını salgın olduğu için 6. ayda da yapıyorlarmış
yağmurlu buz gibi bir sabahtan herkese günaydınn. biz kalktık kahvaltımızı ettik kzım meyve püresini yedi. bende evi toparlamaya başlamadan size bakayım dedim. şeker portakalı eşime eczaneden bepanthol vermişler ne alakaysa üstündede el ve yüz için yazıyo hangi kafayla vermiş eczacı anlamadım bi işe yaramadı bugün çıkıp kendim alcam.
dün gece eşimde iyice üvey evlat yaptın sende beni dediilgi bekliyorlaaar erkekler çocuk gibiler valla
eczacıya kızdım bepanthol el yüz kremi verdi diye ama kızlar inanmıcaksiniz sivilcelerin rengi sönmüş geçmeye başlamış çok ilginç dün akşam ve bu sabah ince bi tabaka halinde sümüştüm sadece, biraz önce baktım geçiyoo
bilmiyorumki canım 3 bacak 1 ağızdan yaptılar.
günaydın kaçak nerelerdesin bakim sennnnn
gece hiç uyumadım yarım saate biğr ağladı bri derdi var ama ne çözemedim şimdi kahvaltı yapcaz inşallah sonrada orytalık toplarız baba bizimle salona taşındı yan kanepeyi açmış hep orda yatcam diyor
gece ecoş kaç kere ağladı dedm bilmiyorum uyudum diyor :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?