Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

arkadaşlar sağlık ocakları normalde 1. yaşında yapılması gereken kızamık aşısını salgın olduğu için 6. ayda da yapıyorlarmış
yaptırmayı düşünen yada yaptıran varmı??
ben sağlık ocağına sordum 1 yaşında dedi erken yaparız demedi kendi doktorumuza sorucam 25 şubatta kontrolümüz var bakalım o ne diyecek.
evet yurtdışındaki ilacı bende duydum nisan ayında almanyaya gitme durumumuz var gittiğimde ordan almayı düşünüyorum. paraben neden koyarlar ki ?? pekmez vermedim ben organik bi tane alayım zaten bu ay sonu kahvaltılara geçiyoruz vermeye başlarım bende
bende karar veremedim yaptırsam mı yaptırmasam mı diye yan etkisi oldumu:44:

aslında salgın varsa yapılması iyi olur alışveriş merkezlerine gidip duruyoruz allah korusun

arkadaşlar sağlık ocakları normalde 1. yaşında yapılması gereken kızamık aşısını salgın olduğu için 6. ayda da yapıyorlarmış

valla ben doktora sordum burda yazılanları görünce öyle bişey yok biz öyle bişey yapmıyoruz dedi

Dün eşimde ferro sanol almaya gitmişti eczaneye. Eczacı o damla artık bulunmuyor toplayılıyor gb bişi demiş anlamadım gitti?

canım kan ilacıyla ilgili eklediğim yazıyı okursan anlarsın nedenini

eczane ferrum önerecek muadil ondada paraben var kanserojen bence alternatif bir ilaç araştır yurt dışında satılan bir ilaç varmış türkiyeyede getiriliyormuş ben adını öğrenip size yazacağım

Yok gb biraz huysuzdu kahvaltıda yapmadı ama gülüyordu. Bende şu kan ilacının yerine alternatif bakıyorum. Senin yeğen ne durumda? Bugün değil miydi ameliyat?

Valla canım dün akşam ablamla konuştuğumda gece 4 ten sonra Zeynep bişey yemesin ameliyat olabilir demişler ama az önce ablam aradı biz hastaneden çıkıyoruz şimdi koşturuyoruz ben arıcam dedi kapattı çıldırcam ya bir işi halledemedi doktor dün acil hasta var dediler ya meğerse doktorun karısı ameliyat olmuş bizim ameliyatı onun için iptal etmişler şimdide haftaya kadar o doktorun ameliyat günü yokmuş o yüzden çıkıyorlar sanırım valla nefret ediyorum şu üniversite hastanelerinden hiçbirşeyi düzgünce anlatmıyorlar

Almanya’da Salus Haus firması tarafından üretilen, tamamen bitkisel içerikli bir şurup olan Floradix türkiyede bazı ilaç depoları internet üzerinden satışını gerçekleştiriyormuş illede kullanmanız gerekiyorsa bence prospektüsünü netten indirip doktorunuza bir danışın

Geçtiğimiz yıl Fransa’da parabenlerin kozmetik ve ilaç ürünlerinde kullanımının yasaklanmasıyla ilgili bir kanun çıkması gündeme geldiğinde, Türkiye’de tartışmaların alevlenmesi üzerine, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun ilk işi parabenin kansere yol açtığına dair kanıtlanmış bir bilimsel veri olmadığı yönünde bir açıklama yapmak olmuştu. Oysa parabenlerin vücutta östrojen hormonu gibi davranarak meme kanseri riskini artırdığını, kozmetik ürünler vasıtasıyla cilt tarafından emilebileceğini, alerjik reaksiyon ve ciltte kızarıklığa yol açabileceğini doğrulayan bir çok araştırma mevcut. Avrupa İlaç Ajansı (European Medicines Agency) ise 31 Mayıs 2010 tarihinde yapmış olduğu değerlendirmede, hayvan çalışmalarında elde edilen ‘gelişme üzerindeki olumsuz etkiler’ ve ‘erkek üreme sistemi üzerindeki istenmeyen etkiler’ nedeniyle yenidoğan, bebek ve küçük çocuklarda kullanılan ilaç formülasyonlarında propil parabenin kullanılmaması gerektiğini bildirmişti. Bunu takiben, 2010 yılı sonunda Danimarka 3 yaş altı çocuklara yönelik kozmetik ürünlerinde paraben kullanımını yasakladı.
Öte yandan, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre Türkiye’de 1050 tür ilaçta paraben bulunuyor. Bunlardan kaçının bebek ve çocuklara yönelik olduğu konusunda bir bilgi yok ama bu konuda temkinli olmakta ve çocuk doktorlarımıza yazdıkları ilaçların parabensiz olması konusunda ısrarcı olmakta fayda var gibi görünüyor. Çünkü bebeklerimiz ve çocuklarımız bizlerden çok daha narin ve savunmasızlar…

canım 6. ay aşısının yanında kızamık aşısıda yaptılar mı?

bilmiyorumki canım 3 bacak 1 ağızdan yaptılar.

günaydıın güzel temmuz anneleri

günaydın kaçak nerelerdesin bakim sennnnn

gece hiç uyumadım yarım saate biğr ağladı bri derdi var ama ne çözemedim şimdi kahvaltı yapcaz inşallah sonrada orytalık toplarız baba bizimle salona taşındı yan kanepeyi açmış hep orda yatcam diyor

gece ecoş kaç kere ağladı dedm bilmiyorum uyudum diyor :111:

ayyy paşaya bak sen ne güzel çıkmış yürütecinde de çok mutlu

yok vurmamışlar sana da o zaman 3+1 6. ay aşıları ayriyetten kızamık aşısı vuruyormuş bazı sağlık ocakları o yüzden sordum sizinki vurmamış demekki:44:

ohh bak ne güzel eşin salonda yatmaya başlamış ne güzel aranız düzeldi
ecoş da inşallah bir an evvel düzelir yaa yoksa sende yorgunluktan hasta olacaksın:26:

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
KaRaKiZ3834, DilaNaz, pinkprinces+, busmai, pediastrum84, seker_portakali, aryamm38+, cincon+

eczacıya kızdım bepanthol el yüz kremi verdi diye ama kızlar inanmıcaksiniz sivilcelerin rengi sönmüş geçmeye başlamış çok ilginç dün akşam ve bu sabah ince bi tabaka halinde sümüştüm sadece, biraz önce baktım geçiyoo

sağol cnaım aynen öyle. kızamık aşısını ben kayserideyken 9 aylık bebeklere vurdular süpriz aşı diye salgın varmışda

bize doktorumuz Deca Tabs verdi ,daha doğal bir D vitamini damlası sanırım içindekiler kısmında sadece "vitaminler ve zeytinyağı" yazıyor:44:
paşana maşallah

evet bizimki de salgın var, 9. ayda yapıcaz dedi

ay akşam eşimde bi suratlar.. "sen benle ilgilenmiyorsun" halbuki beraber oturduk işler güçleri izledik bundan iyi ilgi mi olur

oğluma banyo yaptırdım, uyuttum..şimdi dünden yarım kalan ütüye devam

bende sana yazcaktım canım reklamlardada var el yüz kremi diye etkili verme

birde onun merhem yazanı var harika.

ay maşallah demekki paris e gitmek iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…