Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Akşama dünden yaprak sarma , zeytinyağlı banbunya, makarna salatası ve üşenmez yaparsam ezogelin çorba var.

Kızlar bu arada Cena'nın sizlere selamı var.. Kardeşi gelmiş ayşeciği ona bırakıp oruçlu bir şekilde spora gidiyormuş.. Hepinizi çok öpüyor.. Gelince kendi detayları yazar zaten...

canım ben pekmeze karıştırıyorum. tadını yumuşatıyor, daha güzel oluyor
elif ebrar ve keremin de yeni ayı hayırlı olsun, sağlıkla nice aylara yıllara inş
türrrrrkiye güzeliiiii, şimmmmdi onlar düşünsüüün!

Akşama dünden yaprak sarma , zeytinyağlı banbunya, makarna salatası ve üşenmez yaparsam ezogelin çorba var.
oh oh... :118:
2 gündür benim yaptığım kuru fasuyleyi yedik. annem dün kuru fasulye yapmış, illa götür damat da yesin dedi.
akşama yine kuru fasulye var.. ama anneminkinin yanında benimki bildiğin yeşil çimen
yanına domatesli bulgur pilavı yapıcam..
bi de közlenmiş patlıcan salatası
çiğköfte de aldım gelirkeeeeen

Kızlar bu arada Cena'nın sizlere selamı var.. Kardeşi gelmiş ayşeciği ona bırakıp oruçlu bir şekilde spora gidiyormuş.. Hepinizi çok öpüyor.. Gelince kendi detayları yazar zaten...
saol bacıııııııııııııııım

Gel bacım gel ama eminim sizin evde daha harukulade yemekler vardır bende böyle zeytinyağlı salatavari şeyleri çok seviyorum:))

bızde sevıyoruz ama nerde kım yapacak bunları kızlar sızlerı okuyorum bır suru yemekler yapıosunuz nasıl oluyor anlamıyorum ben aksam esıme bırakıp yemek yapıyorum yınede ıkı cesıt o kadar yanı benden fazlası cıkmıo :)

Akşam menüsü bizdede bezelye yemeği ve bulgur pilavı. Bezelyelerden Selim'e de yedirmeyi düşünüyorum ezerek:))

Aryaaa sarmalardan ve makarna salatasından bizde alabilirmiyiiiizzzzz

Yanlış anlama da cnm eşini merak ediyorum valla oyuncak almaz mama almaz, herkesin kendi tercihi falan ama ne biliyim merak ettm yni niye karşı böle şeylere:44::44:

bizimki kız olduğu için olmasın kızzz ayıp babadamı yıkanır babamı giydirir

neyse bana 9.ayda gel aşı var dedi yeni geldi aklıma ne aşısı buuu

çok tatlı bu yaa hele son resim
tam kartpostallık yerim ben onu maşallah

canım bende bazen veriyorum
kahvaltıda biz yaparken ağzına koyuyurum
zararı olmaz bence

bende toplantıya gittim geldim yemek yedik
şimdi oturdum evden çıkmak yoruyo insanı ama olsun yaa
bebeğim ben gelince nasıl glüyo
kollarını bana uztıyo aşkımm benim yaa öpmekten doyamıyorum
ayrı kaldığımızda 3 saat hee
bu aradaa benim oğlum anne diyo resmen diyo ama
ağlarken falan dediğnden değil
normal konuşur gibi diyo dün anna diyodu
bugün anneye benzer bişeyler çıktı :87::119::118::122:

cena sende bi durgunluk var sanki yaa :44::44:
karakız benim oğlumda yürümek istiyo biliyo musun
ellerimi tutuyo kendini aşağı kaydırıyo ne biliyosa

dişimiz de hala çıkmadı kabardı ama gelen yok
bugün oğluma ıspanak çorbası yaptım yedi güzel
sonra biz oturduk yemeğe ayıptır söylemesi
et vardı nasıl istiyo veriyoruz bi daha istiyo
o kaadr çorbanın üstüne bi de et yedi
inşallah hep böyle gider de yer

ben kahvaltı olarak labne peynir var ya 8 li paketlerde bir tane ondan bir kaşık pekmez birkaç ceviz bir dilim ekmek içi ve yumurta veriyorum canım yani ben değil annem veriyor :)

canım 8 lı paketlerde labne yazmışsın ama onlar karper peynırı olmasın:44nlarda çok tuz var diye biliyorum ben ama yanlışda hatırlıyor olabilirim
bu arada bende 1 ay öncesine kadar internetten araştırmalarım sonucu labne penırı veriyordum kızıma ama doktorumuz krema var onun içinde dedi
sen normal yediğinizpeynirden ver suda beklet tuzu gitsin yeter dedi bende oyle yapıyorum artık

canım bizde o kafiledeniz emeklemiyoruz dişimizde çıkmadı

anaanmmm bizi de kabul edermisiniz bizde küçük çekirdek bir aileyiz

kızzz biri çiğ köfte mi dedi ay bayılırım bayılırım tek başıma tam porsiyonlukları yerim valla offf ağzımın suyu aktı bee

inan çoğumuzun başında aynı dertler var..

ayşecik de kahvaltıda pekmez tahin, az peynir yiyor, bazen de yumurta veriyorum..
onun haricinde yoğurdu da bi gün yiyor, bi gün zorla..:100:
çorba püre desen öğürüyor ağlıyor yememek için..
meyve suyu püresine bile burun kıvırıyor küçük hanım..

şimdilerde milupanın 7 tahıllı armutlu muhallebisinden veriyorum.
akşam yemeğinde yediğimiz yemeklerden az az ağzına koyuyorum, tadını tanısın diye.
ve eline ekmek veriyorum yanındayken, ısırıp ısırıp yiyor dediğin gibi.
eğer kilo alımı kötü değilse, sen emzirmeye devam et, yediği kadar da ek gıdalardan ver.
eninde sonunda alışacaklar, yiyecekler, bugün olmazsa, bir dahaki aya..

teknik olarak tam emeklemiyor, yerde sürünme çabasında, bazen totoşu kaldırıyor, ama çabuk sıkılıyor.
ayağa kalkmaktan, yürümekten keyif alıyor.

dişine de takılma, 8-9. aylarda da çıkabilir..

kv de aramıyorsun ne güzel,
konuşup seni delirteceğine, arama o delirsin..
tuttum ben bu fikri :130:

ayyy ne güzel anne demeye başlamış seninki bizim bakıcının dediğine göre bizimkide baba diyormuş ama henüz biz duyamadık
bizimkide çok seviniyor bizi görünce ama seninki gibi 3 saat değilde 10 saat ayrı kalıyoruz

Canım eşimin en büyük bahanesi paramız yok.. Bir şey almaya kalksam hemen gözleri büyüyor almayayım diye bir sürü bahane uyduruyor.. O mamalar pahalı diye almak istemiyor.. Ülker hero baby'nin gogly pirinç unu mamasını aldım "ne kadar o çok pahalıdır.. boşver bizim kız öyle şeyle yemesin.."diyor halbuki fiyatı 3 lira Dişimi sıka sıka bir hal oluyorm markette..
mama sandalyesi almak istiyorum İkeadakini alalım dedi.. Tamam alda ne alırsan al dedim..Hala ses seda yok..
Napayım bacım benim kocamda böyle işte...

sen çalışıyormusun canım

maşallah oğluşuna..
anne demeye başlamış kuzuuuu

bende bi durgunluk vardı da, yavaş yavaş geçiyor bacım..
herşey gibi o da geçiyor..

kızzz biri çiğ köfte mi dedi ay bayılırım bayılırım tek başıma tam porsiyonlukları yerim valla offf ağzımın suyu aktı bee
he yaa!! ben de çok severim.
arada bi iyi gidiyor, ben de aldım, ekstradan lavaş da aldım marketten..
bol yeşillik var evde, roka, kıvırcık, taze nane, bi de şöööööyle bol limon sıktık mı içineeeeee:125:
alabilirsin iş çıkısında inş.. milletin aklına düşürüp fitne çıkarmiyim
ben de oruçluyum, hayalini kuruyom

Eki Görüntüle 637868

işte ben bunu kullanıyorum canım

hımm kahvaltılık tarzı olan tamma valla sen oyle dıyınce benım aklıma dırek karper peynırı geldı kusura bakma

bizde ikeadan aldık mama sandalyesini görümcem ona bir kılıf yaptıki çok güzel oldu valla kullanıyoruz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…