kolay gelsin canım
ben küvette yıkyıordum artık sığmıyor her yer su bide su soğuyor bizimki oynarken üşümeye başlıyor geçen haftasonu niyeti bozdum aldım kucağıma küvetin suyunu ayarladım duşu taktım yerine beraber girdim küvete oturdum tabi üzerim giyinik bu arada

yıkadım oğlumu bir güzel nasıl oynadı nasıl hoşuna gitti suyu avucuna doldurup içmeye kalktı

normalde kafasına su döküldümü çığlık kıyamet ağlar ama duşta su ince ince geldiğinden korkmadı rahat rahat duruladım havlusunu bornozunu duşakabinin üstüne atmıştım kabini açmadan çektim ordan hemen giydirdim bornozunu üstüne havluyu sardım banyom la oturma odası bitişik zaten ufoyuda yakmıştım odada hemen gitdim içeri ufonun önüne koydum bornozumuda hazırlamıştım onuda geçiriverdim üstüme oğlumu giydirdim bende üzerimi değiştim böylelikle bir banyo serüveninin sonuna geldik ama bu haftasonu yıkayamadım hırıltısı var diye doktor yıkama bu hafta dedi kirlendi oğluşum
evet canım ferrumun bitkisel muadili bir çok kişi kullanıyor doktorunuza danış istersen hemde bu kusma ishal yapmıyormuş kullanıcı yorumlarını okudum bende tahlilde düşük çıkarsa değerleri bundan almayı düşünüyorum paraben veremem gözgöre göre çocuğuma