• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

üzüm ve bazen az da köyden gelen dut pekmezinden karıştırıyorum..

peyniri küçük parçalıyorum, ağzına veriyorum, evirip çevirip yutuyor:1:
2 tatlı kaşığı pekmezi de sulandırıp, bi tane cici bebe bebe etimeği kırıyorum içine, onu yediriyorum..
yumurtayı da az sıcak suyla açıp veriyorum, yutamıyor çünkü:34:

canım, benim bildiğim yumurtanın çok iyi pişmesi gerekiyormuş

yaz bacım, yaz, çok sevinirim, seviniriz..:8:

-pediastrum- peyniri küçük parçalıyorum, ağzına veriyorum, evirip çevirip yutuyor:1:
2 tatlı kaşığı pekmezi de sulandırıp, bi tane cici bebe bebe etimeği kırıyorum içine, onu yediriyorum..
yumurtayı da az sıcak suyla açıp veriyorum, yutamıyor çünkü:34:

sebze olayını hala çözebilmiş değilim, yoğurt çorbası denicem şimdi..
cvp yazan herkese teş.. :42:

hava güzel olunca çıkıyorum koru var yakında..
hemen uyuyakılıyor zaten, güneşin altında uyurken ben de kitap okuyorum..
ikimize de iyi oluyor.. :31:

belki yasir de dışarı çıkmaktan hoşlanır, belki değil kesin..
bi kere denesen yaa

libyanaaaa akşama etli lahana sarması ve tarhana vaaar:56:
Eki Görüntüle 631417
Eki Görüntüle 631418
[/QUOTE]
canım öncelikle ellerine sağlık çok iştah kabartıcı sarmaların :56::56: yasir dışarda olmaktan hoşlanmaya yeni yeni başladı ama benim avm dışında burada çıkabilecek pek yerim yok kaldı ki yasir gibi bir çocukla ben tek başıma hayatta çıkamam yasir gibi bir çocuk da şöyle oluyor dün gece 3te yattı 7.de babası işe giderken uyandı 9da memede bir yarım saat uyudu ve belki inanmıcaksınız ama o andan beri ilk kez şu anda uyudu :53::53: inanılmaz huzursuz mızmızzz hayatta zaptedemiyorum yani babanne dede eşim ben 4 kişi olsak da sürekli 2 kişi onun peşinde oluyo bak 1 kişi de değil yani o derece... :50:
Kahvaltıyı da yarın sabah Allah'ın izni ile ben de o şekilde denemek istiyorum ümid ediyorum sever...kahvaltısı bitince hemen anne sütü veriyormusun yoksa biraz zaman geçince mi ?
ben rentıpta yaptım kendi isteğimle seçtim bin pişman oldum hiç memnun kalmadım hemşirelerden ilgi alaka sıfır otel gibi yapmışlar hasteneyi ama fos yani. medicabil rentıp pembemavi arasında seçim yapcaktık doktorum jale hanım. senin kimdi?

yani devam sütüyle yoğurttan bahsediyoruz canım devam sütünden yoğurt nasıl olur aklım almıyor mis gibi taze günlük sütle yapmak varken. zaten süt sütlükten çıkıyor yoğurt oluyor. ben anlamıyorum doktorları neden böyle öneriyorlar acaba?

hahah canım valla ne güldüm cincon

ben başladım arkadaşım önce diyetisyene gittim ayrıntılı bi şekilde yazarım şimdi kaçıyorum mutfakta işim varda zaten sütün bol bol yemekle alakası yok sıvı tüketceksin süt olsun diye
Canım ben de nette araştırdım daha sonradan anladığım kadarı ile inek sütü bebeklerde çok büyük oranda alerji yapabildiğinden gibi şeyler yazıyordu çok haklısın hiç doğal değil ama 2 doktor da aynı şeyi ısrarla söyleyince ben de vardır bir bilinen diye düşündüm bir de ablam falan da yiğenime hep bu şekilde yapmıştı gerçi hala tutturamıyorum hergün bazen çok iyi oluyor bazen de sıvı halde kalıyor yada bi garip hallerde oluyor...
Var mı bende her zaman çok iyi oluyor diyen paylaşabilirmisiniz taktikler birisi sıcak su yazmış sanırım ama arya mıydı onu da anlayamadım pek çok uykusuzum kafam hiç basmıyo :37:
merhaba milet nasılsınız özlendiniz öpüyoruz hepinbizi :16::16:

iz evimize geldik ecoşun alt dişleri aşırı şişti ön 2i babasını bile görünce ağlıyor çıldırmak üzereyim :27: durum bu enden sizlerde iyi siniz inşallah :34:
hoşgeldinizzzzz :24::24: bizde de durumlar çok fena çook bir an önce rahatlar inş bebişler benimkinde de şişlik var ama hala göremedik yolunu gözlüyoruzzz
Merhabalar Temmuz Anneleri..
Ben de 14 Temmuz doğumlu bir erkek çocuk annesiyim. Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Hep ziyaretçi olarak okuyordum, artık yazma zamanım geldi diye düşündüm ve üye oldum. Hepinizi yakınen tanıyor gibiyim.. İnşallah bundan sonra sık sık görüşürüz burada. Aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan, hisseden insanlarla konuşmak, bir şeyler paylaşmak çok güzel olacak diye tahmin ediyorum...
Hoşgeldin aramıza...:42:
ay kuzummm kıyamam ona benn:53: hoşgeldin canım sende özledik seni çooookk. görüşemedik te zaten:(

sende hoşgeldin canım aramıza:3::3:

bende tencerede fincan kek baptııımmmm:32::32::32:
Eki Görüntüle 631478 Eki Görüntüle 631477 Eki Görüntüle 631476 Eki Görüntüle 631475 :32:

oyyy ben de hiç görmemiştim çok hoş ve değişik görünüyor ellerine sağlık arkidişim...Afiyet bal olsun :56:

Benimde cok ilgimi cekti eline saglik guzel gozukuyor tadida guzeldir
Hafif, yumuşak, pratik... Denemeye değer canım.
Canım ben de nette araştırdım daha sonradan anladığım kadarı ile inek sütü bebeklerde çok büyük oranda alerji yapabildiğinden gibi şeyler yazıyordu çok haklısın hiç doğal değil ama 2 doktor da aynı şeyi ısrarla söyleyince ben de vardır bir bilinen diye düşündüm bir de ablam falan da yiğenime hep bu şekilde yapmıştı gerçi hala tutturamıyorum hergün bazen çok iyi oluyor bazen de sıvı halde kalıyor yada bi garip hallerde oluyor...
Var mı bende her zaman çok iyi oluyor diyen paylaşabilirmisiniz taktikler birisi sıcak su yazmış sanırım ama arya mıydı onu da anlayamadım pek çok uykusuzum kafam hiç basmıyo :37:

oyyy ben de hiç görmemiştim çok hoş ve değişik görünüyor ellerine sağlık arkidişim...Afiyet bal olsun :56:[/QUOTE]

Pek anlayamadım ama yoğurttan bahsettin heralde canım. Ben inek sütü ile yapıyorum yoğurdu devam sütü ile bir iki kez yaptım ama tadı beni pek açmadı doğrusu. Yoğurdu yaparkende kalorifer yanıyorsa peteğin üstüne bırakıyorum kavanozu. Yanmıyorsa sütün ılıklığında bir suyun içine bıraktığım da oldu. Ama suyun sıcaklığını su soğudukca aynı ısıda tutmak için ara ara ısıtmak gerekiyor tabi. Ama yinede söyleyeyim ddevam sütü ile yoğurt yapımında pek fikrim yok ne yazıkki..

Karakiz gelmissssssssssssss

sen de hosgeldin uzumlu cikolata

borntobemother canim yaa dr niye oyle diyo inek sutune alerji eger hic yemezlerse olusacak bence bebeklerin inek sutune alismasi lazim ayrica alerji yaparsa kesebilirsin alerji cok korkulacak bisey degil ki.alerji yapan gidayi kesince gecer.ayrica 4.aydan sonra inek sutunu sulandirarak icirebilirsiniz demisti dr kadir tugcu. Mis gibi dogal sut varken sut tozu icirmeye ne gerek var.hem onlar sekerli oluyor.cocuklar iyice hanim evladi oldu. Yogurdu şöyle yapiyorum.Sut kaynayinca sicakken kavanoza koy biraz beklet..elini yakmaya yakin sicakliga dusunce 1caykasigi yogurt koy karistir, iyice sar birkac saate mayalanir

Son düzenleme:
kızlaaarr kimsecikler kalmamışşşş:((

birce dün gece 4 te uyudu yine hep huzursuzdu.
gündüz uyudu,beslenmesinde de problem yoktu ama az önce altını değiştirirken teni sıcak geldi,ateşini ölçtüm 37,5 çıktı.
çok yüksek değil ama sürekli ölçerim 37.0 üzerinde çıkmaz.(aşı olduğu günler hariç)

şuan başka hiçbir sıkıntısı yok oynuyor,kyfi yerinde acaba dişi çıkıyor olabilir mi ?
hala çıkamadı şu dişleeeeeeeeeeeeeeeerrrrr :(

ben bol bol yıyorum şekerim.tremisular yapıyorım etimek tatlıları falan..öyle işte[/QUOTE]

bende bol bol yedim ve durumum vahim hamilelikle toplam 7 kilo aldım doğum sonrası hepsini verdim 10 günde hatta ilk 3 ayımda dahada aşağıya indim şu an dahada kiloluyum son 3 ayda aldımda aldm ve çok üzülüyorum :50:

herkes bebişleriyle uğraşıyor :21:
fırsat bulanlar parise uçuyor:9::9:
uyutanlar da sleep moduna geçiyorrrr ve bende agırladıgı yatılı mısafırın carsafını yorganını kırklıyorum(yıkıyorum) öpptüm sizi iyi geceler:6::6::16::16:

bana cevap yazıp içime su serpen bebişlere dua edenlerden allah razı olsun. allah hepinizin bebişlerini korusun. rabbim dualarımızı kabul etti ki miniğim düzelmeye başladı hırıltısı yok denecek kadar azaldı keyfi yerine gelmeye başladı. bi bilseniz ne kadar mutluyum hepinizi seviyorum tekrar söylüyorum iyiki burası var iyiki sizler varsınız da biraz olsun bunalan daralan kardeşinizin yüreğine su serptiniz.

Hafif, yumuşak, pratik... Denemeye değer canım.

oyyy ben de hiç görmemiştim çok hoş ve değişik görünüyor ellerine sağlık arkidişim...Afiyet bal olsun :56:

Pek anlayamadım ama yoğurttan bahsettin heralde canım. Ben inek sütü ile yapıyorum yoğurdu devam sütü ile bir iki kez yaptım ama tadı beni pek açmadı doğrusu. Yoğurdu yaparkende kalorifer yanıyorsa peteğin üstüne bırakıyorum kavanozu. Yanmıyorsa sütün ılıklığında bir suyun içine bıraktığım da oldu. Ama suyun sıcaklığını su soğudukca aynı ısıda tutmak için ara ara ısıtmak gerekiyor tabi. Ama yinede söyleyeyim ddevam sütü ile yoğurt yapımında pek fikrim yok ne yazıkki..[/QUOTE]
Ben sıcaklık ayarını pek beceremiyorum sanırım ondan olmuyor senin yöntemi de denilen canım çok saol
Karakiz gelmissssssssssssss

sen de hosgeldin uzumlu cikolata

borntobemother canim yaa dr niye oyle diyo inek sutune alerji eger hic yemezlerse olusacak bence bebeklerin inek sutune alismasi lazim ayrica alerji yaparsa kesebilirsin alerji cok korkulacak bisey degil ki.alerji yapan gidayi kesince gecer.ayrica 4.aydan sonra inek sutunu sulandirarak icirebilirsiniz demisti dr kadir tugcu. Mis gibi dogal sut varken sut tozu icirmeye ne gerek var.hem onlar sekerli oluyor.cocuklar iyice hanim evladi oldu. Yogurdu şöyle yapiyorum.Sut kaynayinca sicakken kavanoza koy biraz beklet..elini yakmaya yakin sicakliga dusunce 1caykasigi yogurt koy karistir, iyice sar birkac saate mayalanir

Ben de anlamıyorum ki canım ya siz de içime kurt düşürdünüz şimdi firmaların dayatması olabilir gerçekten inşallah bugünku yoğurt güzel mayalanir

Bu arada günaydın kızlar dün gece yattı dedikten 2 dk sonra kalktı saatlerce unutmadım yatağa yatirinca basiyo çığlığı şimdi yine kalktı su icinde ter dolu biraz daha uyusaydik bari

Son düzenleme:
merhaba milet nasılsınız özlendiniz öpüyoruz hepinbizi :16::16:

iz evimize geldik ecoşun alt dişleri aşırı şişti ön 2i babasını bile görünce ağlıyor çıldırmak üzereyim :27: durum bu enden sizlerde iyi siniz inşallah :34:
hoşgeldin hayatım nasıldı sınavlar ecoşu çok öpüyorum bu arada o büyük risk içeren cerrahi ameliyatının ardından hayata dönmene sevindim :1: geçmiş olsun tekrar

Merhabalar Temmuz Anneleri..
Ben de 14 Temmuz doğumlu bir erkek çocuk annesiyim. Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Hep ziyaretçi olarak okuyordum, artık yazma zamanım geldi diye düşündüm ve üye oldum. Hepinizi yakınen tanıyor gibiyim.. İnşallah bundan sonra sık sık görüşürüz burada. Aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan, hisseden insanlarla konuşmak, bir şeyler paylaşmak çok güzel olacak diye tahmin ediyorum...

hoşgeldin aramıza evet doğru tahmin ediyorsun bende çok eski sayılmam topikte ama kısa sürede bana çokk iyi geldi burası

ay kuzummm kıyamam ona benn:53: hoşgeldin canım sende özledik seni çooookk. görüşemedik te zaten:(

sende hoşgeldin canım aramıza:3::3:

bende tencerede fincan kek baptııımmmm:32::32::32:
Eki Görüntüle 631478 Eki Görüntüle 631477 Eki Görüntüle 631476 Eki Görüntüle 631475 :32:

çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık fincanları yağlamadınmı nasıl yağsız anlamadım kekin yağı var ama dimi normal kek tarifiyle yaptın yani?

herkes bebişleriyle uğraşıyor :21:
fırsat bulanlar parise uçuyor:9::9:
uyutanlar da sleep moduna geçiyorrrr ve bende agırladıgı yatılı mısafırın carsafını yorganını kırklıyorum(yıkıyorum) öpptüm sizi iyi geceler:6::6::16::16:

ay canım ne sabır var sende valla ben dayanamazdım evlendiğimde evde yataklı koltuk takımım yoktu kasıtlı almadık 2 yıl yatılı misafir gelemedi kv delirdi delirdi gelip kalamıyo die geçen yıl yataklı bir kanepe aldım ondada rahat edemiyo die kalmak istemiyo :1: yeni evli çiftin evinde neymiş yatılı misafir köydemi yaşıyoruz gelen gitsin evine misafiri severim ama misafir gittimi evimi toplayıp duşumu alıp pijamalarımla yatağıma uzanıp kocamla sohbet etmeyi daha çok severim :51:

bana cevap yazıp içime su serpen bebişlere dua edenlerden allah razı olsun. allah hepinizin bebişlerini korusun. rabbim dualarımızı kabul etti ki miniğim düzelmeye başladı hırıltısı yok denecek kadar azaldı keyfi yerine gelmeye başladı. bi bilseniz ne kadar mutluyum hepinizi seviyorum tekrar söylüyorum iyiki burası var iyiki sizler varsınız da biraz olsun bunalan daralan kardeşinizin yüreğine su serptiniz.

canım benim çok sevindim dua işe yaramazmı ya yer gök dua üstüne kurulmuş demekki neymiş suç bizde değilmiş kendimizi suçlamanın bir faydası yokmuş çok bunaldıkmı açıyormuşuz kk yı iki kelam ediyormuşuz hayatımıza devam ediyormuşuz :34::8:

Topiği ben açayım yine günaydın kızlarrr

günaydın tatlım anahtarımı kaybetmişim bende kapıda kalmıştım iyiki açtın :54:

hoşgeldin hayatım nasıldı sınavlar ecoşu çok öpüyorum bu arada o büyük risk içeren cerrahi ameliyatının ardından hayata dönmene sevindim :1: geçmiş olsun tekrar

hoşgeldin aramıza evet doğru tahmin ediyorsun bende çok eski sayılmam topikte ama kısa sürede bana çokk iyi geldi burası

çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık fincanları yağlamadınmı nasıl yağsız anlamadım kekin yağı var ama dimi normal kek tarifiyle yaptın yani?

ay canım ne sabır var sende valla ben dayanamazdım evlendiğimde evde yataklı koltuk takımım yoktu kasıtlı almadık 2 yıl yatılı misafir gelemedi kv delirdi delirdi gelip kalamıyo die geçen yıl yataklı bir kanepe aldım ondada rahat edemiyo die kalmak istemiyo :1: yeni evli çiftin evinde neymiş yatılı misafir köydemi yaşıyoruz gelen gitsin evine misafiri severim ama misafir gittimi evimi toplayıp duşumu alıp pijamalarımla yatağıma uzanıp kocamla sohbet etmeyi daha çok severim :51:

canım benim çok sevindim dua işe yaramazmı ya yer gök dua üstüne kurulmuş demekki neymiş suç bizde değilmiş kendimizi suçlamanın bir faydası yokmuş çok bunaldıkmı açıyormuşuz kk yı iki kelam ediyormuşuz hayatımıza devam ediyormuşuz :34::8:

günaydın tatlım anahtarımı kaybetmişim bende kapıda kalmıştım iyiki açtın :54:

Evet fincanları yağladım canım sadece. Kekin içinde yağ yok demek istedim. Tarifi de http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/421462-tencere-fincan-kek.html buna göre yaptım.

/QUOTE]

hoşbuluk canım sanırım 2 zayıfım var dd bile değillllll ff alcam off :'((

niye dalga geçiyotrsun kız ameliyatta ayılanlar felan bende bayılmışı 2 gün ölü gibi rengim kreç gibi gezdim 8 e 6 ydı tansiyonum hep

günaydın aryammmmmmm das uyandımııı : )

‎" Kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara. Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu diyin mesela. Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız diyin onlara. Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürüyorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da. Yoksa turşunuzu kurmayacaklar; emin olun, hiçbir zaman asla. Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren. Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren. Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden. Yoksa çiçek çok da önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen. Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üstünde durma" felsefeleri güçlü görünme kaygısından. Hesap sorar gibi değil, tebessümle "nerdeydin" dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an. Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste birkaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman. Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar. Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan. Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir o nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri, saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar. Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar......

hoşbuluk canım sanırım 2 zayıfım var dd bile değillllll ff alcam off :'((

niye dalga geçiyotrsun kız ameliyatta ayılanlar felan bende bayılmışı 2 gün ölü gibi rengim kreç gibi gezdim 8 e 6 ydı tansiyonum hep

günaydın aryammmmmmm das uyandımııı : )

ne dalga geçmesi canım geçmiş olsun

bu arada benim tansiyonum hiç 8 e 6 olmadı küçüğü hep 5 tir büyüğüde 8 olduğunda turp gibiyim derim yapı meselesi hamileyken 7 ay boyunca 11-8 oldu bende inanamadım doğum yatım rutine döndü şimdi yine 7-5 :) ama bu kadar zor olduğunu bilmiyordum diş ameliyatının neyse şükür geçti gitti boşver ecoş napıyo

$377697_483736425026355_193084138_n.webp

şunun güzelliğine bakın bonzai köyü

$2.webp

YA BUNA NE DEMELİ

Son düzenleme:
Back
X