- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
41 yasin dağıtıyorlar canım.. İsteyen okuyabileceği kadar alıp okuyor... Sen de okuyabilirsen alabilirsin..canım okudugunuz dua yı bilmiyorum ama bende kendimce dua okuyorum bebeğiniz için inşallah sağlığına kavuşacak .
canım okudugunuz dua yı bilmiyorum ama bende kendimce dua okuyorum bebeğiniz için inşallah sağlığına kavuşacak .
yasin okuyoruz canım ablamın kızında tümör var ameliyat olacak 41 yasin tamamlamaya çalışıyoruz 30 tane oldu
yasin okuyoruz canım ablamın kızında tümör var ameliyat olacak 41 yasin tamamlamaya çalışıyoruz 30 tane oldu
canım ben bilmiyorum. kitap da yok bende . anlıyorum ben kendi duamı edeceyim inşallah 40 a tamamlarsınız tez zamanda
canım ben bilmiyorum. kitap da yok bende . anlıyorum ben kendi duamı edeceyim inşallah 40 a tamamlarsınız tez zamanda
kızlar süpersiniz ikinizde birbirinizden alıntı yapmaya çalışıp başaramamış olmanıza rağmen gayet güzel anlaşıyorsunuz
he kim ne demiş kim kime yazmış diyene kadar siz birbirinizin dilinden anlamışsınız
bu arada libyanacım bende burdayım ara ara girip laf atıp kaçıyorumhe gözümdende kaçmış değil yemek tarifi topiklerinde gezdiğini görüyorum seni topiğin en hamarat hatunu ilan ediyorum :81::81::81::81::81::81::81::81:
yasinleri kim takip ediyor ben ipin ucunu kaçırdım kaç kaldı şimdi :44:
saol bacım, biz iyiyiz..
siz nasılsınız bakalım?
hava süpper görünüyor, en azından güneş parlarken kızımı bi hava almaya çıkarıcam,
önce tabi, çamaşırları asıp namaz kılmam lazım..
iki saate dönerim, beni özleyin anacığım..
kızlar süpersiniz ikinizde birbirinizden alıntı yapmaya çalışıp başaramamış olmanıza rağmen gayet güzel anlaşıyorsunuz
he kim ne demiş kim kime yazmış diyene kadar siz birbirinizin dilinden anlamışsınız
bu arada libyanacım bende burdayım ara ara girip laf atıp kaçıyorumhe gözümdende kaçmış değil yemek tarifi topiklerinde gezdiğini görüyorum seni topiğin en hamarat hatunu ilan ediyorum :81::81::81::81::81::81::81::81:
ben takip ediyorum 30 oldu 11 tane kaldı
Ayyyy çok şımardım bugün yapmayın yaaa...kızlar süpersiniz ikinizde birbirinizden alıntı yapmaya çalışıp başaramamış olmanıza rağmen gayet güzel anlaşıyorsunuz
ben yoğurtlu çorba ek gıdaya ilk başladığımızdan beri veriyorum kusma problemimiz olduğundan yoğurdu soğuk olarak verdiğimde miğdesimi ekşiyodu bilmiyorum sulu sulu ve çok fazla kusuyodu bende çorba olarak yedireyim dedim.ama içine pirinç yerine tel şehriye atıyorum (kendim öyle sevdiğim için sanırım )kesinlikle sana katılıyorum..
inş Rabbim gönlündekini gerçekleştirir bacım
ayşecik zaten bulamaç sevmiyor,
her şeyin tadını ayrı ayrı alsın, beğendiğini çok yesin, beğenmediğini az yesin, yemesin..
damak tadı böyle oluşmuyor mu?
peynir yiyor, pekmez de, yumurta da az da olsa yiyor..
ben de yoğurt çorbası yapsam yer mi diye düşünüyorum..:44:
var mı yayla çorbası yapıp veren ?
Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 3
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 3
pinkprinces 2
toplam 30 oldu kaldı 11 tane
canım 2 tane de ben alayım...
ben takip ediyorum 30 oldu 11 tane kaldı
pediastrum alıntıyı benden alıyorsun huli yazıyor bacım nasıl başarıyorsun vallahi akıl sır erdiremedim :44:
Ayyyy çok şımardım bugün yapmayın yaaa...
Hepimizin içinde hamaratlık var.. Ben sadece ortaya çıksın istiyorum..
Evet yaa yemek topiklerinde dolanıyorum... İnternette de bit çok takip ettiğim yemek sitesi var...
slm ben sizlere bişey sormak istiyorum.fazla kilolarınızdan kurtulmak için neler yapıyosunuz.emzirirken diyet yapsam sakıncası olurmu zaten sütüm az ama çok yemeyle sütün çok olmasının bir bağlantısı olduğunu da sanmıyorum açılçası.diyet yapanınız varmı daha doğrusu ne gibi şeyler yapıyosunuz.69 kiloyum ve 60 a inmem lazım 2 gündür ekmek makarna hamur işi kestim galetayla flan öğün geçiştiriyorum akşamlarıda çorba ve yemeği ekmeksiz olarak yiyorum aralarda yoğurt süt flan ama annem sütün olmaz böyle yersen diyo napıcamı şaşırdım kızım sütten kesilene kadar ben besili inek gibi olucam bu gidişlelütfen neler yaptığınızı paylaşırsanz sevinirim tşk ederim.
sağol canım
o zaman
Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 3
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 4
pinkprinces 2
elifnaz 2
toplam 32 oldu kaldı 9 tane
ben varım cnm bursa 'lı olarak
bebişini hangi doktora götürüyorsun bursa nın neresinde oturuyorsun
bebişimi esentepe hastanesinde özlem köroğlu var ona götürüyorum en baştan beri takibimizi o yapıyor çokta memnunum bursa'nın altıparmak tarafında oturuyorum cnm sen ne tarafta oturuyorsun ?
üzüm ve bazen az da köyden gelen dut pekmezinden karıştırıyorum..Merhabalar,
Kızlar hangi pekmezi veriyorsunuz bebeklerinize. Ben üzüm pekmezi veriyordum bugün bitti yenisini almadan bir soruyum dedim :)
peyniri küçük parçalıyorum, ağzına veriyorum, evirip çevirip yutuyorcanım ayrı ayrı nasıl yediriyorsunuz dişleri varmı bebişlerinizin ben bulamaç yapıyorum
ben yayla çorbası yapıyorum ama nane koymuyorum
canım, benim bildiğim yumurtanın çok iyi pişmesi gerekiyormuşcanım yediği şeyler hep yumuşakki sorun
olmuyo yutması
ama benim oğlum yuymurta sarısı kuru olduğu için yemedi
bende az pişirip veriyorum
yaz bacım, yaz, çok sevinirim, seviniriz..ben yapıyorum cnm yoğurt çorbası nanesiz içine patates te atıyorum çok ta severek yiyor istersen ölçü verebilirim doktorumdan aldığım listede ölçülü tarifi var
-pediastrum- peyniri küçük parçalıyorum, ağzına veriyorum, evirip çevirip yutuyoryahu ben başından beri hep bulamaç yaptım ıhlamurla ezip ama çocuk şimdi ya yadırgarsa zaten onu bile çok yemiyor iyice iştahsız oldu yapekii yumurtayı nasıl yiyor ve peyniri bizde diş de yok becerebiliyorlar mı sulandırıyomusun canım herhangi bişeyi ? bi de yanında ekmek de veriyordun değil mi sen doktor bandırıp verevilirsin falan dedi ama ben yasirde hiç o potansiyeli göremiyorum inşallah yer ya...bu arada seninki de sebze yemiyordu değil mi nasıl hallettin o sorunu benimki de hala çok feci öğürüyor yerken...
canım özleriz tabiiki ama inan sen ve birkaç arkadaş böyle yazınca şoklara giriyorum ben namaz kılabilmek için dahi hala eşimi bekliyorum çook çook mızmız bu çocuk yaa kaldı ki çamaşır asıcam ve birlikte dışarı çıkıcaz düşünemiyorum bile...maşallah
ohh ne güzelyayla corbasina kerem bayiliyor ,yogurda 1 kasik un ekleyip cirpiyorum soguk su ekleyip kaynayana kadar karistiriyorum.bu kadar..yumurta da kirilabilir pisirmeden once cirpilir.
Borntobemother normal yogurt derken gunluk sutle yapilan yogurt daha iyi diyorum devam sutundense..
Libyana bazen benim oglana da tutuyor o huysuzluk ,anlamiyorum sebebini dilleri de yok ki soyleseler,, allahtan bugun sakin de aksama yemege misafirim var universiteden arkadasim esi ve 5 aylik bebegi. yemeklerimi yaptim evi duzenliyorum simdi
öylemiymişcanım, benim bildiğim yumurtanın çok iyi pişmesi gerekiyormuş
libyanaaaa akşama etli lahana sarması ve tarhana vaaar
Eki Görüntüle 631417
Eki Görüntüle 631418 [/B][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?