• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet canım ben 31 temmuz da saat 18.45 de pembe mavi de sezeryan ile yaptım doğumumu

sen nerde yaptın
ben rentıpta yaptım kendi isteğimle seçtim bin pişman oldum hiç memnun kalmadım hemşirelerden ilgi alaka sıfır otel gibi yapmışlar hasteneyi ama fos yani. medicabil rentıp pembemavi arasında seçim yapcaktık doktorum jale hanım. senin kimdi?

ya ben dün geceki sorularama cevap yazanlara tek tek alıntı yapmıştım ama oğlum akıl bırakmadı ki on kere oturdum pcye bir çığlık uyanıyor gece zaten hiiç uyumadı öyle bir uyandı ki sanırsın çok kötü bir kabus görmüş sakinleştirene kadar mahvolduk gözlerinden yaşlar nasıl akıyor damla damla kuzucuk :( yine daldan dala atlamaya başladım ama işte bu tek tek verenler nasıl veriyorlar ? bir de bir arkadaş herşeyin doğalı iyi mama ile süte karşıyım yazmış isim hatırlayamadım şu an hızlıca yazmaya çalıştığımdan ama normal yoğurttan kasıt nedir ? kafamda deliii sorularrrr tırım tırımmm :37:

yani devam sütüyle yoğurttan bahsediyoruz canım devam sütünden yoğurt nasıl olur aklım almıyor mis gibi taze günlük sütle yapmak varken. zaten süt sütlükten çıkıyor yoğurt oluyor. ben anlamıyorum doktorları neden böyle öneriyorlar acaba?
pediastrum alıntıyı benden alıyorsun huli yazıyor bacım nasıl başarıyorsun vallahi akıl sır erdiremedim :44:
hahah canım valla ne güldüm cincon
slm ben sizlere bişey sormak istiyorum.fazla kilolarınızdan kurtulmak için neler yapıyosunuz.emzirirken diyet yapsam sakıncası olurmu zaten sütüm az ama çok yemeyle sütün çok olmasının bir bağlantısı olduğunu da sanmıyorum açılçası.diyet yapanınız varmı daha doğrusu ne gibi şeyler yapıyosunuz.69 kiloyum ve 60 a inmem lazım 2 gündür ekmek makarna hamur işi kestim galetayla flan öğün geçiştiriyorum akşamlarıda çorba ve yemeği ekmeksiz olarak yiyorum aralarda yoğurt süt flan ama annem sütün olmaz böyle yersen diyo napıcamı şaşırdım kızım sütten kesilene kadar ben besili inek gibi olucam bu gidişle :9: lütfen neler yaptığınızı paylaşırsanz sevinirim tşk ederim.

ben başladım arkadaşım önce diyetisyene gittim ayrıntılı bi şekilde yazarım şimdi kaçıyorum mutfakta işim varda zaten sütün bol bol yemekle alakası yok sıvı tüketceksin süt olsun diye

merhaba milet nasılsınız özlendiniz öpüyoruz hepinbizi :16::16:

iz evimize geldik ecoşun alt dişleri aşırı şişti ön 2i babasını bile görünce ağlıyor çıldırmak üzereyim :27: durum bu enden sizlerde iyi siniz inşallah :34:

Merhabalar Temmuz Anneleri..
Ben de 14 Temmuz doğumlu bir erkek çocuk annesiyim. Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Hep ziyaretçi olarak okuyordum, artık yazma zamanım geldi diye düşündüm ve üye oldum. Hepinizi yakınen tanıyor gibiyim.. İnşallah bundan sonra sık sık görüşürüz burada. Aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan, hisseden insanlarla konuşmak, bir şeyler paylaşmak çok güzel olacak diye tahmin ediyorum...

Ben de 14 Temmuz doğumlu bir erkek çocuk annesiyim. Hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum. Hep ziyaretçi olarak okuyordum, artık yazma zamanım geldi diye düşündüm ve üye oldum. Hepinizi yakınen tanıyor gibiyim.. İnşallah bundan sonra sık sık görüşürüz burada. Aynı dönemde aynı şeyleri yaşayan, hisseden insanlarla konuşmak, bir şeyler paylaşmak çok güzel olacak diye tahmin ediyorum...

hoşgeldinizzz :) keşke daha önce gelseydiniz şimdi tanışalım :):29:

iz evimize geldik ecoşun alt dişleri aşırı şişti ön 2i babasını bile görünce ağlıyor çıldırmak üzereyim :27: durum bu enden sizlerde iyi siniz inşallah :34:
ay kuzummm kıyamam ona benn:53: hoşgeldin canım sende özledik seni çooookk. görüşemedik te zaten:(

sende hoşgeldin canım aramıza:3::3:

bende tencerede fincan kek baptııımmmm:32::32::32:
$th_IMG_1351.webp$th_IMG_1349.webp$th_IMG_1348.webp$th_IMG_1347.webp:32:

Eklentiler

• $th_IMG_1926.webp
    $th_IMG_1926.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 49
hoşgeldinizzz :) keşke daha önce gelseydiniz şimdi tanışalım :):29:

:) Çok teşekkür ederim Karakız. Evet geç kaldım biraz ama bundan sonra bol bol görüşürüz inşallah! :)

ay kuzummm kıyamam ona benn:53: hoşgeldin canım sende özledik seni çooookk. görüşemedik te zaten:(

Eki Görüntüle 631478 Eki Görüntüle 631477 Eki Görüntüle 631476 Eki Görüntüle 631475 :32:

Hoşbulduk Arya. Fincan Kek'i bilmiyordum daha önce, çok leziz görünüyorlar. Ellerine sağlık, Afiyet olsun!! :)

ben rentıpta yaptım kendi isteğimle seçtim bin pişman oldum hiç memnun kalmadım hemşirelerden ilgi alaka sıfır otel gibi yapmışlar hasteneyi ama fos yani. medicabil rentıp pembemavi arasında seçim yapcaktık doktorum jale hanım. senin kimdi?

yani devam sütüyle yoğurttan bahsediyoruz canım devam sütünden yoğurt nasıl olur aklım almıyor mis gibi taze günlük sütle yapmak varken. zaten süt sütlükten çıkıyor yoğurt oluyor. ben anlamıyorum doktorları neden böyle öneriyorlar acaba?

hahah canım valla ne güldüm cincon

ben başladım arkadaşım önce diyetisyene gittim ayrıntılı bi şekilde yazarım şimdi kaçıyorum mutfakta işim varda zaten sütün bol bol yemekle alakası yok sıvı tüketceksin süt olsun diye

benim doktorum pembe mavi de feride hanım dı canım

Iyi geceler kızlar hepinize duyarliliginizdan dolayı çok tsk ederim
Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon sayı belirtmemiş
aryamm38 Say I belirtmemiş
destiny555 3
borntobemother 2 tane

toplam 12 tane
19 şubat günü ameliyata Girecek acelesi yok bende regl yim

canım annem de 11 tane okuyacak haberin olsun

slm ben sizlere bişey sormak istiyorum.fazla kilolarınızdan kurtulmak için neler yapıyosunuz.emzirirken diyet yapsam sakıncası olurmu zaten sütüm az ama çok yemeyle sütün çok olmasının bir bağlantısı olduğunu da sanmıyorum açılçası.diyet yapanınız varmı daha doğrusu ne gibi şeyler yapıyosunuz.69 kiloyum ve 60 a inmem lazım 2 gündür ekmek makarna hamur işi kestim galetayla flan öğün geçiştiriyorum akşamlarıda çorba ve yemeği ekmeksiz olarak yiyorum aralarda yoğurt süt flan ama annem sütün olmaz böyle yersen diyo napıcamı şaşırdım kızım sütten kesilene kadar ben besili inek gibi olucam bu gidişle :9: lütfen neler yaptığınızı paylaşırsanz sevinirim tşk ederim.

kızlar bir arkadaşımda okucak o yüzden kendime 4 yazıyorum yani

toplam 33 oldu kaldı 8 tane

8 tane mi kalmış,o zaman annem 8 tane okusun mu

arkadaşlar size de alıntı yapmışım ama bı sey yazmamısım:))
hoş geldin canım,bıraz gec kalmışssın ama :)

ben bol bol yıyorum şekerim.tremisular yapıyorım etimek tatlıları falan..öyle işte

LİBYANA
YOĞURTLU SEBZE ÇORBASI
1 porsiyon
1 kepçe yoğurt
1 orta boy patates
1 yemek k. buğday veya pirinç
1 ç.k zeytinyağı

YAPILIŞI
bir tencereye yoğurt konur az su ile sulandırılır,patates ve pirinç (veya evde olan herhangi bir sebzede olabilir)konur.1 ç.k zeytinyağı ilave edilir
teşekkür ederim canımcım, hemen yarın yapıcam inş :34:

ohh ne güzel:1:

lahana sarmasına bayılırımm yaaa:53::52:
ben deeeee:52:

kesinlikle aynı fikirdeyim..
bana kalırsa bu mama şirketlerinin dayatması..:19:
reklamlarda bile 3 yaşına kadar devam sütü diyor..:53:
3 yaşında çocuk büyük insan artık, herşeyi yer be, inek sütü de içer..

geçen milupa tahıllı armutlu muhallebi aldım, üzerinde 4-36 ay yazıyor:100:

hoşgeldiniiiiiiiiz.. :48:
valla iyice özlettiniz kendinizi, artık sık sık görüşürüz inş..

hoşgeldin:3:
memnun oldum, okuyan sessiz ziyaretçiler, sizi de bekliyoruz.. :40:

kek de çok güzel ama ben aryanın iri zeytin gözlerine bayıldımmm:16:

Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 14
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 4
pinkprinces 2
elifnaz 2

toplam 44

Eki Görüntüle 631478 Eki Görüntüle 631477 Eki Görüntüle 631476 Eki Görüntüle 631475 :32:

sormaaaaa hayatım yaaa ben de uzman dişde ameliyat oldummmmm 3 tane yirmiliğimi aldırdım 1 hata oldu amma velakin yeni kabuk bağlıyor . inşallah birdahaki geldiğimde bırakmıcam okulu basarım yine görürüm :27:

bu arada o kek normal kek sonra fincanamı dökülüyor enfes olmuşş ellerine sağlık :56::56:

hoşgeldiniiiiiiiiz.. :48:
valla iyice özlettiniz kendinizi, artık sık sık görüşürüz inş..

inşallah kuzum :29:

bu arada benm derslerden 3den 1 zayıfım var umarım olmaz öle umuyorum bütünlemede yok :25:

İlknurcum kek fincanların içinde tencerede pişiyor. banada ilginç geldiği için denemiştim. pratik denenebilir. birde hafif içinde yağ yok çünkü.:49::49::49:

cena cım ayşeciğin zeytinlerini göremedik halaaa?????

Son düzenleme:
Pediastrum Bende dortcelik cocuk hastenesinin o taraflardayim canim yakiniz birbirimize

Son düzenleme:
İlknurcum kek fincanların içinde tencerede pişiyor. banada ilginç geldiği için denemiştim. pratik denenebilir. birde hafif içinde yağ yok çünkü.:49::49::49:

cena cım ayşeciğin zeytinlerini göremedik halaaa?????

Benimde cok ilgimi cekti eline saglik guzel gozukuyor tadida guzeldir

Back
X