Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Merhabalar,

Kızlar hangi pekmezi veriyorsunuz bebeklerinize. Ben üzüm pekmezi veriyordum bugün bitti yenisini almadan bir soruyum dedim :)

o buzlu damaklığı fazla verme canım bence çocuğa arkadaşta öyle yaptı çocuk zatüre oldu çünkü soğuk ya çocuk onu emdikçe üşütüyor

bizim bir iki ay daha kontrollerimiz devam edecek tatlım ama cumartesi günü ilaçlarımızı kesti hatta ona bıraktık ilaçları durumu olmayıp alamayanlara veriyormuş allah hepsine şifa versin zeynep için de çok tşk ederim alalh razı olsun hayırlısıyla oda bir atlatsa

canım ayrı ayrı nasıl yediriyorsunuz dişleri varmı bebişlerinizin ben bulamaç yapıyorum

ben yayla çorbası yapıyorum ama nane koymuyorum

canım ayrı ayrı nasıl yediriyorsunuz dişleri varmı bebişlerinizin ben bulamaç yapıyorum

ben yayla çorbası yapıyorum ama nane koymuyorum

canım yediği şeyler hep yumuşakki sorun
olmuyo yutması
ama benim oğlum yuymurta sarısı kuru olduğu için yemedi
bende az pişirip veriyorum

o buzlu damaklığı fazla verme canım bence çocuğa arkadaşta öyle yaptı çocuk zatüre oldu çünkü soğuk ya çocuk onu emdikçe üşütüyor

canım zaten sık sık olmuyor allahtan rahatız cok fazla huysuz olmuyor ama arada oldugunda o sekılde yapıyoruz.

Merhaba hanımlar, epeydir girememiştim, haftasonu cepten okumak da yazmak da çok zor olduğu için bakamıyorum, dünde işler yoğundu bakamadım, bugün geçmişi biraz okumaya çalıştım ama yine iyi kaynatmışsınız hepsine bakamadım. Dünden beri gribim, oğluma geçmesinden korkuyorum, bu akşam biraz düzelme olmazsa yarın işyeri hekimine görüncem.

Bu arada arkadaşlar, oğluma yoğurt vermek istiyorum ama 1kez tutturuyorsam, 3 kez tutmuyo, ya süt gibi kalıyo, yada sümüksü olarak uzuyo, nasıl yapayım anlamadım, 1hafta daha deneyeceğim olmadı yoğurt makinesi alcam, aranızda yoğurt makinesi olan varmı ?

Bende hem kv den hem bi arkadaştan duymuştum, ama unutuyorum çoğu zaman yapmayı, herkes de ayrı bi yorumda bulunmuş en iyisi arada yapıp arada yapmamaya devam edeyim

Kakaolu şekerparelerim... (Tarif için Elossa'ya teşekkür ederim..)

Eki Görüntüle 630950 Eki Görüntüle 630951 Eki Görüntüle 630952

Libyana ne zaman tarifleştiniz kaçırmışım, tarifi yeniden paylaşır mısın? :26: Çok güzel görünüyorlaaaaar

Merhabalar,

Kızlar hangi pekmezi veriyorsunuz bebeklerinize. Ben üzüm pekmezi veriyordum bugün bitti yenisini almadan bir soruyum dedim :)

Cnm bundan bikaç ay önce milupanın bi tweetinde vardı, şöyleki:

‏@milupatr
İncir pekmezi:1,72,Üzüm pekmezi:1,45,Dut pekmezi: 0,93, Keçiboynuzu pekmezi:0,34 mg. Yani demir oranı en yüksek pekmezler incir ve üzümdür.

Ben harnup yada dut pekmezi alıyordum, bu tweetten sonra üzüm pekmezine geçtim, çünkü özellikle keçiboynuzu(harnup) ile arada epey fark var.

canım nasılsın ufaklık nasıl ? ya gıunluk sutten yapıyorsan soyle sutu kaynat sonra elının dayanacagı kadar sıcaklık olunca ıcıne 3 kasık yoğurt koy iyice battaniye ile sar ve bekle ben genelde gece yapıyorum sabaha kadar kalıyor bırde puf noktası kapları sıcak suyun ıcıne koyup oyle battanıye ile kapatıyorum sıkıca oyle olunca tutuyor. tutmazsaa tekrar sıcak suyun ıcıne koy ve bır ıkı saat koy .

alıntı almak iastediğin yazıların mesajların altında alıntı ile cvpla butonun yanındaki butonu tıkla en son sececegının de alıntı ile cvp ı tıkla oluyor anlatamadım ıyı kusura bakma

bebişi 31 temmuz doğumlu olan var mı aranız da
birde bursa dan kimler var bu topikte bakalım
ben varım cnm bursa 'lı olarak
Kakaolu şekerparelerim... (Tarif için Elossa'ya teşekkür ederim..)

Eki Görüntüle 630950 Eki Görüntüle 630951 Eki Görüntüle 630952

libyana ellerine sağlık çok gzl görünüyor tatlıya hiç dayanamam

ayşecik zaten bulamaç sevmiyor,
her şeyin tadını ayrı ayrı alsın, beğendiğini çok yesin, beğenmediğini az yesin, yemesin..
damak tadı böyle oluşmuyor mu?
peynir yiyor, pekmez de, yumurta da az da olsa yiyor..
ben de yoğurt çorbası yapsam yer mi diye düşünüyorum..:44:
var mı yayla çorbası yapıp veren ?
[/QUOTE]

ben yapıyorum cnm yoğurt çorbası nanesiz içine patates te atıyorum çok ta severek yiyor istersen ölçü verebilirim doktorumdan aldığım listede ölçülü tarifi var

saol cnm, gündüz iyiyimde akşama doğru bi burun tıkanıklığı başlıyo, hapşırma vs korkuyorum oğlana geçcek diye, hazır bi kaç haftadır iyi çocuk kaçmasın rahatı yine, zaten geceleri zombi oluyos yine :2:

Günlük süt bizim ordaki markete herzaman gelmiyo cnm, haftabi kez gelio onuda kaçırırsam bulamıyorum, o yüzden kimi zaman günlük süt kimi zaman uzun ömürlüden yapıyorum, ama arada hiç dikkat etmedim acaba süte göre mi değişiyor benim tutmama olayı :44: dün akşamda kat kat sardım yine olmadı, kaloriferin üzerine koyuyorum bazen ama her zamanda kalorifer yakamayız ki yoğurt için, bu aralar havalar güzel gidiyo maşallah Galiba biraz ısısını artırmalıyım, dediğin gibi sulu olursa sıcak suya koyarım

Sen nasılsın, bebeğin nasıl buarada?

Son düzenleme:

ah canım biz ailece hasta olduk önce kızım hasta oldu grip ve öksürük şuan iyi çok şukur bende yeni yeni kendime geldim. bizde de durum aynı günlük süt bulmak cok zor marketlerde yok tanıdık vasıtasıyla getirtiyorum arada köylerden. sanada cok gecmıs olsun canım

Son düzenleme:

Ohoooo ben veriyorum. Hatta 7. Ayını bitirenlerr bugün balık çorbası yaptım kızım bayıldı. Yaylayı kendimize yaptıgım gb yapıyorum ama tuz atmıyorum. Piricini de baya çok kaynatıyorum o zaman yumuşak oluyor yiyor. Pütürlü yemeye alışsın diye blenderden çekmemeye çalışıyorum mecbur olmadıkça. Yada az çekiyorum. Balık çorbamı da tavsiye ederim)http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/586903-ek-besin-tarifleri-3.html

yahu ben başından beri hep bulamaç yaptım ıhlamurla ezip ama çocuk şimdi ya yadırgarsa zaten onu bile çok yemiyor iyice iştahsız oldu ya pekii yumurtayı nasıl yiyor ve peyniri bizde diş de yok becerebiliyorlar mı sulandırıyomusun canım herhangi bişeyi ? bi de yanında ekmek de veriyordun değil mi sen doktor bandırıp verevilirsin falan dedi ama ben yasirde hiç o potansiyeli göremiyorum inşallah yer ya...bu arada seninki de sebze yemiyordu değil mi nasıl hallettin o sorunu benimki de hala çok feci öğürüyor yerken...
canım özleriz tabiiki ama inan sen ve birkaç arkadaş böyle yazınca şoklara giriyorum ben namaz kılabilmek için dahi hala eşimi bekliyorum çook çook mızmız bu çocuk yaa kaldı ki çamaşır asıcam ve birlikte dışarı çıkıcaz düşünemiyorum bile...maşallah diyorum ve sırrını istiyorummm ben çok mu beceriksizim yaaa

ya ben dün geceki sorularama cevap yazanlara tek tek alıntı yapmıştım ama oğlum akıl bırakmadı ki on kere oturdum pcye bir çığlık uyanıyor gece zaten hiiç uyumadı öyle bir uyandı ki sanırsın çok kötü bir kabus görmüş sakinleştirene kadar mahvolduk gözlerinden yaşlar nasıl akıyor damla damla kuzucuk yine daldan dala atlamaya başladım ama işte bu tek tek verenler nasıl veriyorlar ? bir de bir arkadaş herşeyin doğalı iyi mama ile süte karşıyım yazmış isim hatırlayamadım şu an hızlıca yazmaya çalıştığımdan ama normal yoğurttan kasıt nedir ? kafamda deliii sorularrrr tırım tırımmm

Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 3
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 3
pinkprinces 2

toplam 30 oldu kaldı 11 tane

Libyana ne zaman tarifleştiniz kaçırmışım, tarifi yeniden paylaşır mısın? :26: Çok güzel görünüyorlaaaaar

.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829-367.html tarifini buradan aldım canım....

Nükleer bende üzüm pekmezi veriyorum.. Keçiboynuzu bana çok acı geliyor...

Feyzabilal; benim kızda sallarken bacaklarını kaldırıp kaldırıp indiriyor... neden yapıyor anlamıyorum..:26: Gazı var desem gaz yapan bişey de vermiyorum...

Cena hatun gez bakalım... Bizde evde iş yapalım...

cağlaşlı; doktorunun verdiği çorba tarifini paylaşabilir misin? bende yapayım kızıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…