• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yasin okuyoruz canım ablamın kızında tümör var ameliyat olacak 41 yasin tamamlamaya çalışıyoruz 30 tane oldu

canım ben bilmiyorum. kitap da yok bende . anlıyorum ben kendi duamı edeceyim inşallah 40 a tamamlarsınız tez zamanda

kızlar süpersiniz ikinizde birbirinizden alıntı yapmaya çalışıp başaramamış olmanıza rağmen gayet güzel anlaşıyorsunuz :1::46::46::46:

he kim ne demiş kim kime yazmış diyene kadar siz birbirinizin dilinden anlamışsınız :15:

bu arada libyanacım bende burdayım ara ara girip laf atıp kaçıyorum :1: he gözümdende kaçmış değil yemek tarifi topiklerinde gezdiğini görüyorum seni topiğin en hamarat hatunu ilan ediyorum :46::46::46::65::64::64::64::81::81::81::81::81::81::81::81:

yasinleri kim takip ediyor ben ipin ucunu kaçırdım kaç kaldı şimdi :44:

saol bacım, biz iyiyiz..

siz nasılsınız bakalım?:3:
hava süpper görünüyor, en azından güneş parlarken kızımı bi hava almaya çıkarıcam,
önce tabi, çamaşırları asıp namaz kılmam lazım..:6:
iki saate dönerim, beni özleyin anacığım.. :9:

yayla corbasina kerem bayiliyor ,yogurda 1 kasik un ekleyip cirpiyorum soguk su ekleyip kaynayana kadar karistiriyorum.bu kadar..yumurta da kirilabilir pisirmeden once cirpilir.
Borntobemother normal yogurt derken gunluk sutle yapilan yogurt daha iyi diyorum devam sutundense..
Libyana bazen benim oglana da tutuyor o huysuzluk ,anlamiyorum sebebini dilleri de yok ki soyleseler,, allahtan bugun sakin de aksama yemege misafirim var universiteden arkadasim esi ve 5 aylik bebegi. yemeklerimi yaptim evi duzenliyorum simdi

kızlar süpersiniz ikinizde birbirinizden alıntı yapmaya çalışıp başaramamış olmanıza rağmen gayet güzel anlaşıyorsunuz :1::46::46::46:

he kim ne demiş kim kime yazmış diyene kadar siz birbirinizin dilinden anlamışsınız :15:

bu arada libyanacım bende burdayım ara ara girip laf atıp kaçıyorum :1: he gözümdende kaçmış değil yemek tarifi topiklerinde gezdiğini görüyorum seni topiğin en hamarat hatunu ilan ediyorum :46::46::46::65::64::64::64::81::81::81::81::81::81::81::81:

ben takip ediyorum 30 oldu 11 tane kaldı

Ayyyy çok şımardım bugün yapmayın yaaa... :17::17::17:
Hepimizin içinde hamaratlık var.. Ben sadece ortaya çıksın istiyorum..
:6:
Evet yaa yemek topiklerinde dolanıyorum... İnternette de bit çok takip ettiğim yemek sitesi var...
:30:

kesinlikle sana katılıyorum..
inş Rabbim gönlündekini gerçekleştirir bacım :31:

ayşecik zaten bulamaç sevmiyor,
her şeyin tadını ayrı ayrı alsın, beğendiğini çok yesin, beğenmediğini az yesin, yemesin..
damak tadı böyle oluşmuyor mu?
peynir yiyor, pekmez de, yumurta da az da olsa yiyor..
ben de yoğurt çorbası yapsam yer mi diye düşünüyorum..:44:
var mı yayla çorbası yapıp veren ?
ben yoğurtlu çorba ek gıdaya ilk başladığımızdan beri veriyorum kusma problemimiz olduğundan yoğurdu soğuk olarak verdiğimde miğdesimi ekşiyodu bilmiyorum sulu sulu ve çok fazla kusuyodu bende çorba olarak yedireyim dedim.ama içine pirinç yerine tel şehriye atıyorum (kendim öyle sevdiğim için sanırım )
oda çok seviyo hatta bayılarak yiyo nanede koyuyorum içine başka çorbalarıda yiyo ama çok severek değil zorluyorum.

slm ben sizlere bişey sormak istiyorum.fazla kilolarınızdan kurtulmak için neler yapıyosunuz.emzirirken diyet yapsam sakıncası olurmu zaten sütüm az ama çok yemeyle sütün çok olmasının bir bağlantısı olduğunu da sanmıyorum açılçası.diyet yapanınız varmı daha doğrusu ne gibi şeyler yapıyosunuz.69 kiloyum ve 60 a inmem lazım 2 gündür ekmek makarna hamur işi kestim galetayla flan öğün geçiştiriyorum akşamlarıda çorba ve yemeği ekmeksiz olarak yiyorum aralarda yoğurt süt flan ama annem sütün olmaz böyle yersen diyo napıcamı şaşırdım kızım sütten kesilene kadar ben besili inek gibi olucam bu gidişle :9: lütfen neler yaptığınızı paylaşırsanz sevinirim tşk ederim.

Ayyyy çok şımardım bugün yapmayın yaaa... :17::17::17:
Hepimizin içinde hamaratlık var.. Ben sadece ortaya çıksın istiyorum..
:6:
Evet yaa yemek topiklerinde dolanıyorum... İnternette de bit çok takip ettiğim yemek sitesi var...
:30:

yok valla hayatım haftaiçi ne kadar sıksamda hamaratlık falan çıkmıyor ortaya eh bu kadar koşturmacaya canmı dayanır ama bazen pazar günleri işim bittikten sonra oğlumda usluysa bende kendi çapımda yapıyorum birşeyler eskiden her akşam tiramisu kek poaça kurabiye haftada en az 4 gün birşeyler pişerdi fırında çocuk olduğundan beri o kadar ara vermişimki geçen gün börek yaptım eşim gayet mazmut bir şekilde aşkım biliyorum çok yoruluyorsun ama eskiden yapardın hamur işi yerdik yine ara ara yapsan yeriz demezmi :)) biliyorum yapsam yeriz ama çocuğu 5 dk oyalamaya gelince iş canan bu acıkmış hayır şimdi doyurdum ee o zaman altını aç e aç mahmut işim var yok yok altı değil bu seni özlemiş :37: çocuğu başıma atmak için denemediği yöntem kalmaz en son hiçbirinde başarılı olamazsa ayağına koyup sallamayı dener ki onda da oğlanı zaptedemez ya sağa ya sola düşüverir yine mutfak maceramız yanık köfte lapa olmuş çorba fazla kızarmış börekle sonlanır :32::32::32::32:

slm ben sizlere bişey sormak istiyorum.fazla kilolarınızdan kurtulmak için neler yapıyosunuz.emzirirken diyet yapsam sakıncası olurmu zaten sütüm az ama çok yemeyle sütün çok olmasının bir bağlantısı olduğunu da sanmıyorum açılçası.diyet yapanınız varmı daha doğrusu ne gibi şeyler yapıyosunuz.69 kiloyum ve 60 a inmem lazım 2 gündür ekmek makarna hamur işi kestim galetayla flan öğün geçiştiriyorum akşamlarıda çorba ve yemeği ekmeksiz olarak yiyorum aralarda yoğurt süt flan ama annem sütün olmaz böyle yersen diyo napıcamı şaşırdım kızım sütten kesilene kadar ben besili inek gibi olucam bu gidişle :9: lütfen neler yaptığınızı paylaşırsanz sevinirim tşk ederim.

valla canım bence süt yemekle değil sıvı alımıyla alakalı şimdi tam zamanı bolbol boza iç çok arttırıyor sütü

sağol canım
o zaman

Cena 2
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 3
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2
libyana26 2
pediastrum 4
pinkprinces 2
elifnaz 2

toplam 32 oldu kaldı 9 tane

kızlar bir arkadaşımda okucak o yüzden kendime 4 yazıyorum yani

toplam 33 oldu kaldı 8 tane

LİBYANA

YOĞURTLU SEBZE ÇORBASI

1 porsiyon
1 kepçe yoğurt
1 orta boy patates
1 yemek k. buğday veya pirinç
1 ç.k zeytinyağı

YAPILIŞI

bir tencereye yoğurt konur az su ile sulandırılır,patates ve pirinç (veya evde olan herhangi bir sebzede olabilir)konur.1 ç.k zeytinyağı ilave edilir

Merhabalar,
Kızlar hangi pekmezi veriyorsunuz bebeklerinize. Ben üzüm pekmezi veriyordum bugün bitti yenisini almadan bir soruyum dedim :)
üzüm ve bazen az da köyden gelen dut pekmezinden karıştırıyorum..

canım ayrı ayrı nasıl yediriyorsunuz dişleri varmı bebişlerinizin ben bulamaç yapıyorum
ben yayla çorbası yapıyorum ama nane koymuyorum
peyniri küçük parçalıyorum, ağzına veriyorum, evirip çevirip yutuyor:1:
2 tatlı kaşığı pekmezi de sulandırıp, bi tane cici bebe bebe etimeği kırıyorum içine, onu yediriyorum..
yumurtayı da az sıcak suyla açıp veriyorum, yutamıyor çünkü:34:

canım yediği şeyler hep yumuşakki sorun
olmuyo yutması
ama benim oğlum yuymurta sarısı kuru olduğu için yemedi
bende az pişirip veriyorum
canım, benim bildiğim yumurtanın çok iyi pişmesi gerekiyormuş

ben yapıyorum cnm yoğurt çorbası nanesiz içine patates te atıyorum çok ta severek yiyor istersen ölçü verebilirim doktorumdan aldığım listede ölçülü tarifi var
yaz bacım, yaz, çok sevinirim, seviniriz..:8:

yahu ben başından beri hep bulamaç yaptım ıhlamurla ezip ama çocuk şimdi ya yadırgarsa zaten onu bile çok yemiyor iyice iştahsız oldu ya :( pekii yumurtayı nasıl yiyor ve peyniri bizde diş de yok becerebiliyorlar mı sulandırıyomusun canım herhangi bişeyi ? bi de yanında ekmek de veriyordun değil mi sen doktor bandırıp verevilirsin falan dedi ama ben yasirde hiç o potansiyeli göremiyorum inşallah yer ya...bu arada seninki de sebze yemiyordu değil mi nasıl hallettin o sorunu benimki de hala çok feci öğürüyor yerken...

canım özleriz tabiiki ama inan sen ve birkaç arkadaş böyle yazınca şoklara giriyorum ben namaz kılabilmek için dahi hala eşimi bekliyorum çook çook mızmız bu çocuk yaa kaldı ki çamaşır asıcam ve birlikte dışarı çıkıcaz düşünemiyorum bile...maşallah
-pediastrum- peyniri küçük parçalıyorum, ağzına veriyorum, evirip çevirip yutuyor:1:
2 tatlı kaşığı pekmezi de sulandırıp, bi tane cici bebe bebe etimeği kırıyorum içine, onu yediriyorum..
yumurtayı da az sıcak suyla açıp veriyorum, yutamıyor çünkü:34:

sebze olayını hala çözebilmiş değilim, yoğurt çorbası denicem şimdi..
cvp yazan herkese teş.. :42:

hava güzel olunca çıkıyorum koru var yakında..
hemen uyuyakılıyor zaten, güneşin altında uyurken ben de kitap okuyorum..
ikimize de iyi oluyor.. :31:

belki yasir de dışarı çıkmaktan hoşlanır, belki değil kesin..
bi kere denesen yaa

libyanaaaa akşama etli lahana sarması ve tarhana vaaar:56:
$Görüntü2776.webp
$Görüntü2775.webp

[/QUOTE]

yayla corbasina kerem bayiliyor ,yogurda 1 kasik un ekleyip cirpiyorum soguk su ekleyip kaynayana kadar karistiriyorum.bu kadar..yumurta da kirilabilir pisirmeden once cirpilir.
Borntobemother normal yogurt derken gunluk sutle yapilan yogurt daha iyi diyorum devam sutundense..
Libyana bazen benim oglana da tutuyor o huysuzluk ,anlamiyorum sebebini dilleri de yok ki soyleseler,, allahtan bugun sakin de aksama yemege misafirim var universiteden arkadasim esi ve 5 aylik bebegi. yemeklerimi yaptim evi duzenliyorum simdi
ohh ne güzel:1:

canım, benim bildiğim yumurtanın çok iyi pişmesi gerekiyormuş

libyanaaaa akşama etli lahana sarması ve tarhana vaaar:56:
Eki Görüntüle 631417
Eki Görüntüle 631418 [/B][/FONT]
öylemiymiş
ben bilmiyodum :44:
bende senin gibi denerim o zaman yarın

lahana sarmasına bayılırımm yaaa:53::52:

Son düzenleme:
Back
X