Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar yaa
ben oğlumun nesi var anlamıyorum
kaç gündür doğru düzgün uyumuyo
ağlayarak uyanıyo
uyanıkken genelde huzursuz
dra gitsem ne diycem bilmiyorum
var mı benim gibi olan yaa
hiç mutlu değil bebeğim

ellerine sağlık harika gözüküyorlar canım

Eline saglik libyana sekerpareyi cok severim ama kakaolusunu hic duymamistim..
çok teşekkür ederim kızlar.. Çok kolay bir yapılışı var tavsiye ederim.. Kociş ilk gördüğünde kurabiye sandı ama şekerpare olduğunu anlayınca 3er 5er tane götürdü...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829-367.html tarifini buradan aldım..
Ben anladım toplanıp libyanaya gitmek lazım. Varyaaa ne ağırlar bizi. Midemiz bayram eder:))

:78::78:

Siz yeter ki geliyoruz Libyana deyin.. Allah'ın izniyle birşeyle yaparım size..

Son düzenleme:

diş çıkartıyor olabilir. yada dikkat et hastalanmasın benımkız da oyleydı grip oldu. atesını kontrol et eger gece cok kotu olursa damaklarına diş jelini sür drverdiyse bırde drumuzun bize soyledıgı cok ağlarsa sürekli olmamak kosuluyla ates duşurucusunden ver agrılarını azaltır uyur rahatlar demişti.

Bizde geçen gece öyleydik.. Bende ne derdi olduğunu anlayamıyorum.. anlamadığım içinde sinirleniyorum...:95::95:
Güzel güzel uyurken ağlayarak uyanıyor.. Emmiyor.. kucağıma alıyorum gene ağlıyor..
Uyutmaya uğraşıyorum tepiniyor...
Bende ne yapacağımı şaşırıyorum artık.. Yokmu bunun bir sebebi?
Eşim ek gıdalar ağırmı geliyo acaba diyor.!:26:

canım diş çıkartıyorlar ondan boyle oluyorlar bence

Bende öyle düşündüm acaba ağrı kesici versem rahatlar mı acaba diye ama sonra vazgeçtim.. Çocuğa gereksiz yer ilaç vermeyeyim dedim.. Bir daha böyle yaparsa vereyim bari.. Şu jelin bir zararı yok demi? Reçetesiz alınır mı ki?:44:

canım bize dr yazdı o nedenle zararı yok diye düşünüyorum birde sürekli kullanmıyorum kotu oldugunda kullanıyorum. ates dusucuruyude dr bıze sakın sık sık kullanmayın gercekten coook kotu olursa kullanın dedı. henuz kullanmadım kotu oldugunde buz yerındekı damaklıgı cıkartıp damagıyla ısırmasını saglıyorum once sok ya ıstemıyo ama damagına deyıp rahatlayınca bırakmıyo sonra jelı parmagıma koyuyorum damagını hafıf ovarak suruyorum bu kızımı rahatlattı. bizde işe yaradı

ne kadar dikkat etsek de üşütüyor bu bebeler
geçmiş olsun, bence midesindekileri tamamen çıkarınca rahatlar..

aman sus, bazen düşünüyorum da okuduğunu..
valla çok fena olur:18:

Kakaolu şekerparelerim... (Tarif için Elossa'ya teşekkür ederim..)
Eki Görüntüle 630950 Eki Görüntüle 630951 Eki Görüntüle 630952
kız seni topiğin en hamarat hatunu ilan ediyorm

Ben anladım toplanıp libyanaya gitmek lazım. Varyaaa ne ağırlar bizi. Midemiz bayram eder:))
kesinlikle

canım bana kalırsa da diş sıkıntıları bunlar..
diyorum ya, kimi bebek daha şiddetli yaşıyor bu dertleri..
inş bir iki güne pırtlatır da şu inciyi rahatlarsın biraz

pinkprinces+, nasılsın ergün bey kontrole çağırdımı sizi bir daha

iyiyim canım ya pc açıktı bende yeni gördüm yazzdığını çıkmışsın sende. yok dosyasına takipten çıkarıldı diye not düştü hemşiresi artık gelmenize gerek yok dedi edacık nasıl oldu şimdi iyi mi ilaç falan kullanıyormu ? ablanın bebeğinede allah acil şifa versin cnm bende 2 tane okurum zeynep için

kesinlikle sana katılıyorum..
inş Rabbim gönlündekini gerçekleştirir bacım

ayşecik zaten bulamaç sevmiyor,
her şeyin tadını ayrı ayrı alsın, beğendiğini çok yesin, beğenmediğini az yesin, yemesin..
damak tadı böyle oluşmuyor mu?
peynir yiyor, pekmez de, yumurta da az da olsa yiyor..
ben de yoğurt çorbası yapsam yer mi diye düşünüyorum..:44:
var mı yayla çorbası yapıp veren ?

Utandırmayın beni...
yok kuzum, iltifat değil hakikat:128:
uzun zamandır sütlü tatlı haricinde bi şey yemedim.. çikolatalı şeylere de fena düşkünümdür..
o yüzden ekrana yapıştık diyebilirim.. ayşecikle ben yanii

hava çok güzel, biz, kaçanziiiii

Son düzenleme:
Cenaaaa,
Cincon,
Pinkprincess
Elifnaz
Hapsu
Nasılsınız?

saol bacım, biz iyiyiz..

siz nasılsınız bakalım?
hava süpper görünüyor, en azından güneş parlarken kızımı bi hava almaya çıkarıcam,
önce tabi, çamaşırları asıp namaz kılmam lazım..
iki saate dönerim, beni özleyin anacığım..

Son düzenleme:

ben yapıyorum canım pirinçli. önce pirinçleri suda iyice haslıyorum baya bi pişiriyorum sonra bildiğimiz yayla çorbası gibi yapıyorum mayaladığım yoğurtla yalnız pirinçleri yemiyor bende tel süzgeçten geçiriyorum iyice eziyorum anca öyle yiyor. nane koymuyorum

bulamaç olarak verme taraftarı değilim zaten öyle sevceğini zannetmiyorum tek tek peynir ve yumurtayı çok güzel yiyor bulamaç yapmaya gerek yok yemeyen çocuklar için yapılabilir tabi.

canım gribi yeni atlattık sayılır
bende dişten şüpheleniyorum ama
benim oğlumun pipisinin ucu darmış
acaba omu sıkıntı yapıyo diyorum

aynı canım
çok zor sakinleşiyo hiç bi şekilde durmuyo
dursa bile mızıldanıyo
kaç gecedir bi eşim bakıyobi ben
durdurmaya çalışıyoruz bi süre sonra kendisi
sakinleşip uyuyo
ama bişey dikkatimi çekti
sallarken falan ayaklarını havaya kaldırıyo

canım bana kalırsa da diş sıkıntıları bunlar..
diyorum ya, kimi bebek daha şiddetli yaşıyor bu dertleri..
inş bir iki güne pırtlatır da şu inciyi rahatlarsın biraz
canım diş mi ne bilmiyorum
ama umarım çıkar da rahatlarız
biz her dişi böyle çıkarırsak yandık inanki

canım annem yapmıştı
içinde pirinç falan da vardı
yedi benim oğlum sevdi gibiydi
ama daha da yapmadım
sen söyleyince aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…