ellerine sağlık harika gözüküyorlar canım
çok teşekkür ederim kızlar..Eline saglik libyana sekerpareyi cok severim ama kakaolusunu hic duymamistim..
Ben anladım toplanıp libyanaya gitmek lazım. Varyaaa ne ağırlar bizi. Midemiz bayram eder:))
kızlar yaa
ben oğlumun nesi var anlamıyorum
kaç gündür doğru düzgün uyumuyo
ağlayarak uyanıyo
uyanıkken genelde huzursuz
dra gitsem ne diycem bilmiyorum
var mı benim gibi olan yaa
hiç mutlu değil bebeğim
kızlar yaa
ağlayarak uyanıyo
hiç mutlu değil bebeğim
Bizde geçen gece öyleydik.. Bende ne derdi olduğunu anlayamıyorum..anlamadığım içinde sinirleniyorum...:95::95:
Güzel güzel uyurken ağlayarak uyanıyor.. Emmiyor.. kucağıma alıyorum gene ağlıyor..Uyutmaya uğraşıyorum tepiniyor...
Bende ne yapacağımı şaşırıyorum artık.. Yokmu bunun bir sebebi?Eşim ek gıdalar ağırmı geliyo acaba diyor.!:26:
Bende öyle düşündüm acaba ağrı kesici versem rahatlar mı acaba diye ama sonra vazgeçtim.. Çocuğa gereksiz yer ilaç vermeyeyim dedim.. Bir daha böyle yaparsa vereyim bari..diş çıkartıyor olabilir. yada dikkat et hastalanmasın benımkız da oyleydı grip oldu. atesını kontrol et eger gece cok kotu olursa damaklarına diş jelini sür drverdiyse bırde drumuzun bize soyledıgı cok ağlarsa sürekli olmamak kosuluyla ates duşurucusunden ver agrılarını azaltır uyur rahatlar demişti.
Büyük ihtimalle öyle canım.. Damakları epey sertleşti çünki..canım diş çıkartıyorlar ondan boyle oluyorlar bence
Bende öyle düşündüm acaba ağrı kesici versem rahatlar mı acaba diye ama sonra vazgeçtim.. Çocuğa gereksiz yer ilaç vermeyeyim dedim.. Bir daha böyle yaparsa vereyim bari..Şu jelin bir zararı yok demi? Reçetesiz alınır mı ki?:44:
ne kadar dikkat etsek de üşütüyor bu bebelergünaydınn kızlar gece 2 de kızımm bi kaka yaptı su gibii belinden çıktı sabah 7 de aglayarak uyandı kucagıma aldım bi genirdi ve çok kötü kustu birazda ateşi var anlamadım diş sıkıntısı mı üşüttü de mi böyle oldu . dünde ishal vardı biraz ama gece çok kötü oldu. öğleden snr sağlık ocagına götüreyim diyorum napsam bilemedi. ishalii için muz verdim öğürerek kustu patates haşladım yine yemedi:2: kötü bii güne başladık sanırımm benim de başımın sol tarafında yarım agrıı varr çok kötüyümm.
aman sus, bazen düşünüyorum da okuduğunu..ya dün ne düşündüm kızlar düşünsenize aynı şekilde beyler burda yazışıyor olsalar muhabbeti şöyle gözümün önünden geçirdim öldüm gülmekten kimbilir neler söylerlerdi bizimle ilgili gerçi çoğu erkek eşiyle ilgili konuşmak istemez ama konuştuklarını varsayalım
kız seni topiğin en hamarat hatunu ilan ediyormKakaolu şekerparelerim... (Tarif için Elossa'ya teşekkür ederim..)
Eki Görüntüle 630950 Eki Görüntüle 630951 Eki Görüntüle 630952
kesinlikleBen anladım toplanıp libyanaya gitmek lazım. Varyaaa ne ağırlar bizi. Midemiz bayram eder:))
canım bana kalırsa da diş sıkıntıları bunlar..kızlar yaa
ağlayarak uyanıyo
hiç mutlu değil bebeğim
pinkprinces+, nasılsın ergün bey kontrole çağırdımı sizi bir daha
kız seni topiğin en hamarat hatunu ilan ediyorm
kesinlikle
canım bana kalırsa da diş sıkıntıları bunlar..
diyorum ya, kimi bebek daha şiddetli yaşıyor bu dertleri..
inş bir iki güne pırtlatır da şu inciyi rahatlarsın biraz
Kakaolu şekerparelerim... (Tarif için Elossa'ya teşekkür ederim..)
Eki Görüntüle 630950 Eki Görüntüle 630951 Eki Görüntüle 630952
kesinlikle sana katılıyorum..He he he:)) dimi. Az daha boşayacaktım adamı. Başak burcuyum o yüzden biraz fazla mükemmelciyim. Birde ara ara gelirler bana öyle. Başbaşa kalamıyoruz hiç onun sıkıntısı çok fazla. Okul varken annem hep bizde. Okul yokken de biz kv lerdeyiz. Fatmazra bu teşhisi koymuştu ki düşününce hak verdim. Tayin olursa başbaşa kalabileceğiz o yüzden bu kadar istiyorum. Kendi annem bile olsa başbaşa kalmamak sıkıntı oluyor. Uzaklaşıyor insan zamanla. Kayseriye gidersek herşey dozunda olacak. Kv lere dozunda gideceğiz. Annemle dozunda görüşeceğiz. Bal şeker olacak yani:))
ayşecik zaten bulamaç sevmiyor,Bizdeki gelişmeler ise tam 1 ayın sonunda öksürük ve hırıltı bugün tam anlamı ile temizlenmiş dedi doktor yani bi kaç yerde denk geldim bebişi hasta olan anneler sizleri o kadar iyi anlayabiliyorum takip edenler bilir yasir de çok uzun bi zamandır hastaydı çook zor ve yorucu bir süreç ama bir arkadaş da yazmış balgam atamadıklarından o hırıltı doktor bize de alerjik bronşite kadar gidebilir dedi ama diyim çok dikkat edin Rabbim esirgesin onları...
Bizim topikte CENAcım senden başka kahvaltıyı tek tek veren varmıydı bilmiyorum ama doktor kesinlikle bulamaç verme dedi bebe büsküvili bulamaçlarla büyüyen dolu çocuk var zaten memlekette falan diyip kafamı bulandırdı önce gittiğim doktor da ıhlamur ile ver demişti gerçi illa da bulamaç yap demedi ama...onun dışında elime bi liste verdim hergün mutlaka elma armut ve havuç rendeleyip yiyecek dedi . Devam sütü olarak milupa 2 almıştım onu aptamil conformil diye bişey varmış kabızlığa ve gazlılara iyi gelen ondan al dedi yoğurdu günlük ve devam sütü ile yap dedi bi deee yoğurtlu sebze çorbalarını da tavsiye ettim bi de devam sütlü sebzeli bişiler yazdı yaa ben anlamadım taze sebze haşlamayıp onları vermek neden daha iyi olabilir ki hormonlu şu anda domates falan dedi ama zaten domates kışlık yaptıklarımdan koyarım kullansam ki daha hiç kullanmadım aranızda o milupa devam sütlü sebzeliden kullanan var mı nasıl bişey nasıl yapılıyor baktık markette göremedik biz de almadık ama memnun olan varsa denicem ayy bugün pek giremedim ya ne de çok konuştum hee
yok kuzum, iltifat değil hakikat:128:
Utandırmayın beni...
Cenaaaa,
Cincon,
Pinkprincess
Elifnaz
Hapsu
Nasılsınız?
kesinlikle sana katılıyorum..
inş Rabbim gönlündekini gerçekleştirir bacım
ayşecik zaten bulamaç sevmiyor,
her şeyin tadını ayrı ayrı alsın, beğendiğini çok yesin, beğenmediğini az yesin, yemesin..
damak tadı böyle oluşmuyor mu?
peynir yiyor, pekmez de, yumurta da az da olsa yiyor..
ben de yoğurt çorbası yapsam yer mi diye düşünüyorum..:44:
var mı yayla çorbası yapıp veren ?
canım gribi yeni atlattık sayılırdiş çıkartıyor olabilir. yada dikkat et hastalanmasın benımkız da oyleydı grip oldu. atesını kontrol et eger gece cok kotu olursa damaklarına diş jelini sür drverdiyse bırde drumuzun bize soyledıgı cok ağlarsa sürekli olmamak kosuluyla ates duşurucusunden ver agrılarını azaltır uyur rahatlar demişti.
aynı canımBizde geçen gece öyleydik.. Bende ne derdi olduğunu anlayamıyorum..anlamadığım içinde sinirleniyorum...:95::95:
Güzel güzel uyurken ağlayarak uyanıyor.. Emmiyor.. kucağıma alıyorum gene ağlıyor..Uyutmaya uğraşıyorum tepiniyor...
Bende ne yapacağımı şaşırıyorum artık.. Yokmu bunun bir sebebi?Eşim ek gıdalar ağırmı geliyo acaba diyor.!:26:
canım diş mi ne bilmiyorumcanım bana kalırsa da diş sıkıntıları bunlar..
diyorum ya, kimi bebek daha şiddetli yaşıyor bu dertleri..
inş bir iki güne pırtlatır da şu inciyi rahatlarsın biraz
ayşecik zaten bulamaç sevmiyor,
her şeyin tadını ayrı ayrı alsın, beğendiğini çok yesin, beğenmediğini az yesin, yemesin..
damak tadı böyle oluşmuyor mu?
peynir yiyor, pekmez de, yumurta da az da olsa yiyor..
ben de yoğurt çorbası yapsam yer mi diye düşünüyorum..:44:
var mı yayla çorbası yapıp veren ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?