Canımmm teşekkür eder öperim :)Aryam, çok geçmiş olsun .. Doktor sonrası rahatlar kuzucuk insallah ..
Pembem kolaylıklar diliyorum ve iyi yolculuklar :))
Iyi günler hepinize ..
Herkes nerde topik miadını mı dolduruyor yoksa
Ben bugun ceylin için kreş alışverişine cıktım. Yoruldum. Benden geçmiş öyle gezerekten alışveriş yapması.
Annem gidecek üzülüyorum. Ceylinin pazartesi kreşte velisiz ilk günü olacak. Doğdugundan beri annem dışında hiç kimse bakmadı. Tuhafım biraz.
Ben eski yatağıyla (mobilya beşik) yeni odasında yatırmıştım hiç zorlanmadı. Yani yatak aynıydı oda farklıydı.Benim küçük gurmem hayatta o karışımı yemez
Nfkcan akıllı çocuk seninki; bence zorlamaz oda ayırmada. Yeni eve geçince hemen başlama ama; hani diyolar ya zaten ortam değişmiş bi de düzen değişmesin diye o hesap. Gerçi sen de biliyosundur :)
Oğluş horlayarak yanımda yatıyo. Çok yoruldu tabisabaha inşallah full şarj ile başlar sanırım
Eneee tasındın mı sen. Ben daha toplanıyon sanıyom bacım kolay gelsın ohh mis gibş temiz temiz oturursun. Aysecık basta diretebilir ama odasına cicili bicili aksesuarlar esyalar alırsan ilgisini cekebilir. Bir de tavsiyen gunduz de beraber vakit gecırın odasında. Odasını benimser bu sayede.Slm canlar!
Topik biraz hareketlenmis. İnş yeni hafta tam kapasiteye çıkar
Oğlen evime geldim. Evim ebim guzel evimm!Esim annesinin taşınmasına yardim ediyor. Ben de evi düzenlemeye başladım. Odalari hallettim sayılır. Yemek arası verdim. Birazdan mutfaga gecicem, az biraz orayı da yerlestireyim.
Oda ayırma konusunda tavsiyeleriniz basım üstüne
Her vesileyle zorlanacagimi biliyorum. Memeden kesmeden sonra bence diğer büyük bi olay da bu. Onun gelişimi ve bağımsızlığı için katlanicaz, elmecbur.
Eve alisma sureci bir iki ay bekleyecegim. Sonra inş sorunsuz bi geçiş yaparız..
Busmai, dusuncen çok güzel. İnş ona da uyar. Sen de daha çok kendine zaman ayirirsin. İnsanlara minnet etmek benim de hoşuma gitmez. Madem böyle bi akraban var, imkânın da var kendi göbeğini kendin kesersin. Ohh!
Eaglee, kardeşin gelmiş mutlusun ya, ben de bi seviniyom ki. Sanirsin uzaktan benim kardeşim gelmiş.
Pembisim, döndünüz mu?
Su şarki da iki gündür dilime yapıştı. Ya dinliyorum ya söylüyorum
Size de bulastirayim da isime bakayım
Opuldunuz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?