bu ara sabrın zorlanıyor. krediler tükenmiş..
ya eski ve alternatifsiz olmanın verdiği rahatlık ya da yakında ilişkinizin bitecek olmasının verdiği hisle bu şekilde davranıyor.
sen herkese çıtlat durumu. nereden neyin çıkacağı belli olmaz.
römer bildiğim kadarıyla en iyisi. muhtemelen malzemenin bu derece sert olmasının sebebi de
kaza durumunda maksimum güvenliği sağlamaktır. ama diğer yandan pratikte kullanımı zor demek.
inş gönlüne göre bi marka ve model bulursun. mayısta buluşcaz bak, o zamana kadar hallet bu işi
hakkın valla hayatım...efe hadi kuzucukda kocamanlara akıl ermiyor..herkes bencil....Günaydınlar herkese.
Haftasonu bağrış çağrışla başladı. Kocam ve oğlum dahil hayatımı kolaylaştıran bir tane insan yok şu hayatımda. Herkes davul olsun.
Ben de cok mutluyum o sebepten:)Tembel topikcanlarrrrrrrrr :)
Haftaya 1 mayıs cuma ve nöbetim tatil dolayısı ile kaynıyor ya çok mesudummmmm
Bu bakıcı sorunu seni ziyadesiyle gerdi sanırım. Sıkma canını. Ver gitsin kreşe. Ferah tut içini gececek bu günler deGünaydınlar herkese.
Haftasonu bağrış çağrışla başladı. Kocam ve oğlum dahil hayatımı kolaylaştıran bir tane insan yok şu hayatımda. Herkes davul olsun.
Gunaydın canlarım. Kocam gitti işe. Annem bu haftasonu evde. Yani kafam rahat. Bi kreş buldum. Montessori eğitimi verıyomuş banada yakın. Çok şaşırmıştım. Gecen hafta aradım. Bugun ıcın velilere verdikleri bir eğitim seminerinden bahsetmişti kadın. İstersem katılabilecegımı de söyllemişti. Bugun oraya gıtcem. Hem velilerle kres hakkında konuşma fırsatı bulurum dıye dusunuyorum.
Ben de cok mutluyum o sebepten:)
Bu bakıcı sorunu seni ziyadesiyle gerdi sanırım. Sıkma canını. Ver gitsin kreşe. Ferah tut içini gececek bu günler de
Slm canlar. Güzelim bahar havasını ve pazar gününü evde eşya paketleyerek geciriyorum. Esim baska işlerde. İnş yeni hafta daha güzel geçer. Herkese selamlar sevgiler...
Azarı yedim geldim şekerimmGünaydın tembel topikcanlarrrrrrr :) güzel birgün diliyorum herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?