Uuu, baya yüksek ya fiyatlar da. Ama alacağız işte mecburen, elimiz mahkum...Artık ne boy ne kilo olarak oto koltuğuna sığamıyoruz. Savaş vererek ebebekte bikaç marka baktık. Römere eşek yüküyle para verince bu sefer uygun bişi almak istedim. Ama uygun olanlar okadar sert ki!! E bu çocuk uzun yolda rahat etmezse halimiz nice olyr??? Kraftın 350 liraya bi modeli var. Recaro var 670 mi ne fiyatı. Bi de Cybex var 340 bi modeli diğeri 600. Kudurcan çok rahat durmadı ama en çok recaroda rahat etti gibi. Diğerleri biraz dar geldi. Yarın bi de bebefixe bakıcam. Kahrolsun bebek ürünlerinin pahalılığı!!!
Sizden geçince üç gibi geldiyseniz geçmese kaçta geleceksiniz acabaaaaaDüğün güzeldi ama baya yorulduk. Bizden geçmişgece 3 gb geldik eve
geçmiş olsun senin bebeler de tam iyileşemeden yine hortluyor hastalıklar..born geçmiş olsun canm hem kuzuya hem sana...pembiş bisikletinizi güle güle kullanın Kraft gerçekten pahalıymış...
bu günü oruçla karşıladım çok şükür..dün akşam tüm 3 ayları tutabilecekmiş gibi hissederken şu an yarından şüpeliyim...bakalım nolacak...topiği boş bırakmayın hatunlar ig lerde az gezin...bizim sümükler devam..bugün yine götürdüm doktora ilaçsız devam ...güssüm hiç ağlamadan kendi muayne olmak istedi...öber kapıdan baktı içeri bile girmedi...ama büyümüşler önceden çığlık çığlığa bağırırlardı kapısında...öpüyorum hepinizi...
senin de genler sorunlu bacım.. yatamıyorsun, dinlenemiyorsun.Slm kızlarr, bizde 3-4 gündür çok yoğunuz. Perşembe dr + okul falan derken yoğundu, cuma düğün telaşı, ctesi temizlik + yemekli misafir, pazar da hava güzeldi piknik yaptık derken dinlenemeden devam ettik. Boğazım şişmiş inşallah ilerlemeden atlatırım. Yıllar yıllaaaarrr sonra ilk kez bugün sabah saat 10 a kadar deliksiz uyumuşuz:) hala da uykum var valla:)
Bisikletiniz hayırlı olsun pembişim
Bornum inşallah ilerlemeden aglatırsın sende.
Eagle siz bayadır uğraşıyorsunuz bu hastalıkla, artık bitsin inşallah ya.
Nfk ben de kayseriye atandığımdan beri ( 6 hafta falan oldu ) okula otobüsle gidiyorum, akşam eşim dönüşte alıyor. Uzun yıllardır toplu taşımaya binmiyordum, şimdi gerçekten zorlanıyorum ya. Cins cins insanlar var valla
ah yavrum beniiim..Oğluş akşam tutturdu "anne at aldı" diye. Evdeki atını gösterdim yok diyo. Evi talan ettik. Durmadan aynı cümleyi tekrarlıyo. Ben de anlatmaya çalışıyorum "oğlum almadım" diye. Neyse sonunda olayı algıladım. Rüya görmüşşşşşşrüyaların gerçek olmadığını anlatmak da ayrı bi konuydu
bence iyi bi ticaret kapısı bu çocuk ürünleri. bunu farkeden yatırımcılar da parayı vuruyor işte..Artık ne boy ne kilo olarak oto koltuğuna sığamıyoruz. Savaş vererek ebebekte bikaç marka baktık. Römere eşek yüküyle para verince bu sefer uygun bişi almak istedim. Ama uygun olanlar okadar sert ki!! E bu çocuk uzun yolda rahat etmezse halimiz nice olyr??? Kraftın 350 liraya bi modeli var. Recaro var 670 mi ne fiyatı. Bi de Cybex var 340 bi modeli diğeri 600. Kudurcan çok rahat durmadı ama en çok recaroda rahat etti gibi. Diğerleri biraz dar geldi. Yarın bi de bebefixe bakıcam. Kahrolsun bebek ürünlerinin pahalılığı!!!
Allahtan küçük çocuklu ve hamilesin ve de sizden geçti yoksa hikayenin o versiyonunu tahayyül edemiyorum.Düğün güzeldi ama baya yorulduk. Bizden geçmişgece 3 gb geldik eve
sabır..Perşembe günü tatil diye eşimle sinema planı yaptık. Daha bakıcıya dememiştim. Maşallah o benden önce kendine plan yapmış. Sinir oldum. Zaten bizim birlikte geçirebildiğimiz anca tatiller var onda da hatun kendine plan yapıyo. Yemin ediyorum nefret ediyorum insanlarla uğraşmaktan. İnsan çocuğu yüzünden hiç muhatap olmayacağı kişilerle muhatap oluyor ya...!!
günaydın canlar.. yoklama çekicem yakında nerde bu devlet, nerde bu millet?!
@pamuk helva
cansel2002
seker_portakali
destiny555
DilaNaz
I ilbilgehatun
@pamuk helva
geçmiş olsun senin bebeler de tam iyileşemeden yine hortluyor hastalıklar..
geçen bizimki de idrar yolu enfeksiyonu oldu diye düşündüm
hastaneye gittik. yine ağlamalar kapıdan içeri girmemeler..
tahlil sonuçlarını göstermeye giderken verdim eline kağıtları
bunları dr a ver gel dedim. kapıyı açtı öyle uzaktan masanın üstünden kağıtları adama fırlattı
dışarı kaçtı cadı, dr da gülmekten yerlere yattı
senin de genler sorunlu bacım.. yatamıyorsun, dinlenemiyorsun.
sen bi de hamilesin, Allah kolaylık versin.
istanbul da bir milyon cins insan var, gerçekten bazen çok farklı tipler geliyor karşına.
şaşırıyorsun, korkuyorsun, ürküyorsun..
ah yavrum beniiim..
bence iyi bi ticaret kapısı bu çocuk ürünleri. bunu farkeden yatırımcılar da parayı vuruyor işte..
bizim de elimiz mecbur. efe zaten maşallah boydan kilodan gelişikli (derler bizde) bi çocuk.
oto koltuksuz da olmuyor. bazen kısa mesafede diğer arabayla gideceğimiz zaman kucağıma alıyorum da
ayşecik gibi sakin bi bebe bile çıldırtıyor. kapıyı açma, camdan sarkma. 10 dk da sinir krizi safhasına geliyorum.
bizimki 25 kg a kadar. kraft rino. bir süre daha idare eder.
Allahtan küçük çocuklu ve hamilesin ve de sizden geçti yoksa hikayenin o versiyonunu tahayyül edemiyorum.
sabır..
tüm gün mü ki planı?
Ahahahaaa:)) güldüm baya kız. Ya eşiminn sadıcıydı evlenen kişi, bizim düğünde de baya uğraşmıştı sağolsun. Birde gelinde çocuk ta istanbulda yaşıyor, burda arkadaş çevresi belli, öyle olunca, iş bize düştü tabi.Sizden geçince üç gibi geldiyseniz geçmese kaçta geleceksiniz acabaaaaa
Sorma bacımmm, bu hafta da bende gün var, çocukluk arkadaşlarım, yabancı değiller ama yoracak yinede. Kahvaltıya alayım dedim bakalım. Birde bunu atlatırsam inşallahgünaydın canlar.. yoklama çekicem yakında nerde bu devlet, nerde bu millet?!
@pamuk helva
cansel2002
seker_portakali
destiny555
DilaNaz
I ilbilgehatun
@pamuk helva
geçmiş olsun senin bebeler de tam iyileşemeden yine hortluyor hastalıklar..
geçen bizimki de idrar yolu enfeksiyonu oldu diye düşündüm
hastaneye gittik. yine ağlamalar kapıdan içeri girmemeler..
tahlil sonuçlarını göstermeye giderken verdim eline kağıtları
bunları dr a ver gel dedim. kapıyı açtı öyle uzaktan masanın üstünden kağıtları adama fırlattı
dışarı kaçtı cadı, dr da gülmekten yerlere yattı
senin de genler sorunlu bacım.. yatamıyorsun, dinlenemiyorsun.
sen bi de hamilesin, Allah kolaylık versin.
istanbul da bir milyon cins insan var, gerçekten bazen çok farklı tipler geliyor karşına.
şaşırıyorsun, korkuyorsun, ürküyorsun..
ah yavrum beniiim..
bence iyi bi ticaret kapısı bu çocuk ürünleri. bunu farkeden yatırımcılar da parayı vuruyor işte..
bizim de elimiz mecbur. efe zaten maşallah boydan kilodan gelişikli (derler bizde) bi çocuk.
oto koltuksuz da olmuyor. bazen kısa mesafede diğer arabayla gideceğimiz zaman kucağıma alıyorum da
ayşecik gibi sakin bi bebe bile çıldırtıyor. kapıyı açma, camdan sarkma. 10 dk da sinir krizi safhasına geliyorum.
bizimki 25 kg a kadar. kraft rino. bir süre daha idare eder.
Allahtan küçük çocuklu ve hamilesin ve de sizden geçti yoksa hikayenin o versiyonunu tahayyül edemiyorum.
sabır..
tüm gün mü ki planı?
size de gecmiş olsn ilaçsız atlatıp biter gider inş...born geçmiş olsun canm hem kuzuya hem sana...pembiş bisikletinizi güle güle kullanın Kraft gerçekten pahalıymış...
bu günü oruçla karşıladım çok şükür..dün akşam tüm 3 ayları tutabilecekmiş gibi hissederken şu an yarından şüpeliyim...bakalım nolacak...topiği boş bırakmayın hatunlar ig lerde az gezin...bizim sümükler devam..bugün yine götürdüm doktora ilaçsız devam ...güssüm hiç ağlamadan kendi muayne olmak istedi...öber kapıdan baktı içeri bile girmedi...ama büyümüşler önceden çığlık çığlığa bağırırlardı kapısında...öpüyorum hepinizi...
çok saol cnm hele hamileyken toplu tasıma hiiiç cekilmiyo :/Slm kızlarr, bizde 3-4 gündür çok yoğunuz. Perşembe dr + okul falan derken yoğundu, cuma düğün telaşı, ctesi temizlik + yemekli misafir, pazar da hava güzeldi piknik yaptık derken dinlenemeden devam ettik. Boğazım şişmiş inşallah ilerlemeden atlatırım. Yıllar yıllaaaarrr sonra ilk kez bugün sabah saat 10 a kadar deliksiz uyumuşuz:) hala da uykum var valla:)
Bisikletiniz hayırlı olsun pembişim
Bornum inşallah ilerlemeden aglatırsın sende.
Eagle siz bayadır uğraşıyorsunuz bu hastalıkla, artık bitsin inşallah ya.
Nfk ben de kayseriye atandığımdan beri ( 6 hafta falan oldu ) okula otobüsle gidiyorum, akşam eşim dönüşte alıyor. Uzun yıllardır toplu taşımaya binmiyordum, şimdi gerçekten zorlanıyorum ya. Cins cins insanlar var valla
hee bildim onu sarachanede gecen yıl 250 idi sen ne kadara aldın yasir de cok hevesli ama bu yıl scooterla idare etse ne gzl olur bizim bagajda hala bebek arbası oldugu ıcın herseyi sıgdırmak cok zor oluyoEllerine sağlık şekerim. Ne sevinmiştir eşin görünce :)
Araba mı?!?!?inşallah ogünleri de görürüz
Link yapıştıramıyoruz acaba ondan mı?? Kraft ebeveyn kontrollü bisiklet yazınca o çıkıyo.
Geçmiş olsun şekerim dikkat et yahuuuuu.
Aferin o akıllı Gülsüme. Darısı da Ömere :)
Düğün nasıldııııı????
İlerlemeden atlatırsın inşallah canım.
ayy yasir dde bu ara cok rüya goruyo evelki gece aglayarak uyandı ve anneeem ruyamdaa olmustu araba carptı diye ama nasıl aglamak esim de diyo Allah korusun gercekten annelerini kaybeden cocukları düşündüm de diyoOğluş akşam tutturdu "anne at aldı" diye. Evdeki atını gösterdim yok diyo. Evi talan ettik. Durmadan aynı cümleyi tekrarlıyo. Ben de anlatmaya çalışıyorum "oğlum almadım" diye. Neyse sonunda olayı algıladım. Rüya görmüşşşşşşrüyaların gerçek olmadığını anlatmak da ayrı bi konuydu
aaa süper biz de bu ara oto koltugu arayısındayız yasirin koltuguna zümra sultan transfer olunca yasire yeni bi koltuk gerekti ama 18 36 mı alıcaz simdi ben daha onu bile anlayamadm 9 25 yazıyo baılarında bide yasirinki römer ee yenisini daha kötü bişey alırsam haksızlık olur mu falan bir sürü şey düşünüyorum bide son sorum bu büyük kilolularda yanlarında el koyma yerleri yok mu bi garip geldiler bana yaaArtık ne boy ne kilo olarak oto koltuğuna sığamıyoruz. Savaş vererek ebebekte bikaç marka baktık. Römere eşek yüküyle para verince bu sefer uygun bişi almak istedim. Ama uygun olanlar okadar sert ki!! E bu çocuk uzun yolda rahat etmezse halimiz nice olyr??? Kraftın 350 liraya bi modeli var. Recaro var 670 mi ne fiyatı. Bi de Cybex var 340 bi modeli diğeri 600. Kudurcan çok rahat durmadı ama en çok recaroda rahat etti gibi. Diğerleri biraz dar geldi. Yarın bi de bebefixe bakıcam. Kahrolsun bebek ürünlerinin pahalılığı!!!
Atlatirsin bunu, sonra siradakine geçersin :)Sorma bacımmm, bu hafta da bende gün var, çocukluk arkadaşlarım, yabancı değiller ama yoracak yinede. Kahvaltıya alayım dedim bakalım. Birde bunu atlatırsam inşallah
size de gecmiş olsn ilaçsız atlatıp biter gider inş...
çok saol cnm hele hamileyken toplu tasıma hiiiç cekilmiyo :/
hee bildim onu sarachanede gecen yıl 250 idi sen ne kadara aldın yasir de cok hevesli ama bu yıl scooterla idare etse ne gzl olur bizim bagajda hala bebek arbası oldugu ıcın herseyi sıgdırmak cok zor oluyo
ayy yasir dde bu ara cok rüya goruyo evelki gece aglayarak uyandı ve anneeem ruyamdaa olmustu araba carptı diye ama nasıl aglamak esim de diyo Allah korusun gercekten annelerini kaybeden cocukları düşündüm de diyo(
aaa süper biz de bu ara oto koltugu arayısındayız yasirin koltuguna zümra sultan transfer olunca yasire yeni bi koltuk gerekti ama 18 36 mı alıcaz simdi ben daha onu bile anlayamadm 9 25 yazıyo baılarında bide yasirinki römer ee yenisini daha kötü bişey alırsam haksızlık olur mu falan bir sürü şey düşünüyorum bide son sorum bu büyük kilolularda yanlarında el koyma yerleri yok mu bi garip geldiler bana yaa
Bu arada pembişim benolsam tatlı dille olmaz demeye çalışırdım, denerdim bi şansımı. Senin bakıcı da çmür törpüsü valla. Eee nasıl olacak cuma günü tatil değil ki, cuma ne yapacaksın efeyi?
Canım kıyamam. İnşallah 1-2 yıla rahata ereceksin. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş. Kilo almayınca dr bişiler vermedi mi?? Mama vs?? Eğer dr bişi demediyse normal demekki üzülme sen. Yardımcı konusunda valla ben ağzımı açmıyım çünkü duramıyorum. Gelen gelmiş durumda biliyosun belki okumuşsundur. İnşallah gönlüne göre birini kısa zamanda bulursun sen de ben deslm kizlar nasilsiniz/uzun zaman oldu biz halen hastayiz/bir abi bir yusuf yusufum 5 aydir kilo almadi.ben de grip oldum. sizler nasilsiniz/yardimcim da istedii parayi toplamis artik gelmeyecekmis.bir suru guzellik.. nazar diyorlar sizce de mumkun mu bu kadar hastaliin sebebiiiiii.aryam bebisin cinsiyeti belli oldu mu.
nfk cim aziz dostum nasilsin guzel insan.yusuf uyandi yin.sahi uyumak nasil bir histiii.
yavrum sana akıllı telefon ve internet paketli bi hat hediye göndercem yakındaslm kizlar nasilsiniz/uzun zaman oldu biz halen hastayiz/bir abi bir yusuf yusufum 5 aydir kilo almadi.ben de grip oldum. sizler nasilsiniz/yardimcim da istedii parayi toplamis artik gelmeyecekmis.bir suru guzellik.. nazar diyorlar sizce de mumkun mu bu kadar hastaliin sebebiiiiii.aryam bebisin cinsiyeti belli oldu mu.
nfk cim aziz dostum nasilsin guzel insan.yusuf uyandi yin.sahi uyumak nasil bir histiii.
bu ara sabrın zorlanıyor. krediler tükenmiş..Biz bi tane 9-36ya oturttuk oğluşu dar geldi. Yani ben 15-36 alıcam. Kol genelde vardı sanki bak şimdi hatırlayamadım. Ama şimdikinde de yokki zaten kollarını dayama şeysi. Valla ben bi daha asla Römer almam. Yıkandıktan sonra kılıfından hiç memnun kalmadım. Çok kötü bişi istesen de alamazsın çünkü diyorum ya çok sertler.
Allah anasız kalan çocuklara da çocuğunu kaybeden analara da sabır versin. Her türlü zor.
Kadına dedim zaten biz günlerdir plan yapıyoruz, adam haftasonu da çalışıyo hiçbir plan yapamıyoruz diye. Ama kadının cevabı "ben de o yüzden şimdiden dedim" oldu!!! Yani demiyoki gidebilir miyim uygun musun diye. Temmuzun başına kadar dişimi sıkıyorum ama çenem kilitlenecek yani. Öğleden sonra evde durmadım çıktım tanıdık bikaç yere uğrayıp bakıcı haberi bıraktım. Evde kalsam uçuverecektim kadına.
Ağladım kızım ben bunaaaaaaaaaanfk deli misin yaaa? diyenler için daha güzel, çok güzel bi videom var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?