• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu ara sabrın zorlanıyor. krediler tükenmiş..
ya eski ve alternatifsiz olmanın verdiği rahatlık ya da yakında ilişkinizin bitecek olmasının verdiği hisle bu şekilde davranıyor.
sen herkese çıtlat durumu. nereden neyin çıkacağı belli olmaz.

römer bildiğim kadarıyla en iyisi. muhtemelen malzemenin bu derece sert olmasının sebebi de
kaza durumunda maksimum güvenliği sağlamaktır. ama diğer yandan pratikte kullanımı zor demek.
inş gönlüne göre bi marka ve model bulursun. mayısta buluşcaz bak, o zamana kadar hallet bu işi :KK48:

Sabır olayını hiç sorma canımcım valla. Bugünler bi kazasız belasız geçse iyiydi...

Yarın oto koltuğu işine nokta koycaz inşallah. Mayıs buluşması gazı aldım :D

Oto koltuğumuzu aldık. Recaro aldık ebebekte 200 lira da çek verdiler. Islak mendil ve bez alamıyoruz tabi :)

Selamlar kızlar . Kandiliniz mübarek olsun , dualarımız kabul olur insallah ...

23 Nisan etkinliğimizden geldik, insan çocuğunun her gösterisinde mi duygulanır, ana sınıfında yaptıkları rontu; bu yıl ana sınıf olan yeni miniklerin yaptığını görünce, bir posta da ona duygulandım :) zaman ne hızlı akıyor .. Allah sağlık versin kuzulara , insallah miniklerimizin de böyle etkinliklerini görelim ...

Nfk, sağol canım :) hala evi toparlamaya çalışıyorum ... Cumartesi misafirlerim var , perdelerimiz yeni camlara uymadı, tadilattalar şu anda... insallah gelir misafirler gelmeden :)))

(şu sofralarındaki çeşit sayısı uçsuz bucaksız olan hanımlar gelicek :)) panikteyim, hala netleştiremedim menümü ..)

Bahar, hoşgeldin .. Çok geçmiş olsun yavrularına.. Uykusuzluk zor. Allah kolaylık Versin..aradığın kişiyi de bulursun insallah ..

Pembehipopotam , hayırlı olsun koltuğunuz.. Römer ve recaro , birbirine yakın kalitede demişlerdi bize, e bebek te oto koltuğu bakarken..
Bizim, Selim icin koltuk telâşemiz olmuyor, abladan devralıyoruz hep :))) römer onlarınki de, ama kılıfını hiç çıkartmayı denemedim :) zor mu oluyor ? Ben siliyorum ara ara...

Hayırlı kandiller , iyi günler hepimize :KK68:

Mrb kızlar bayadır yazamıyorum telefondan yazmak da zor gelmeye başladı yaşlanıyor muyum ne
Allah sizi inandırsın her bulduğu fırsatta avm lerde saatlerce turlamış ve of bile dememiş bir insan olarak ;artık avm ye girdiğim gibi çıkmanın hayalini kuruyorum
ne uzun cümle oldu
şu an bilgisayardan yazıyorum da :)

ehmmm.. ne anlatayım bizim düğün işleri temizlik vs derken, baya yoğun geçiyor.
yarın günü birlik nikaha uçuyoruz eşimle ben..çoook güzel bir gün olacak diye umuyorum başbaşa:) ne iyi bahane oldu yoksa kv ler kabul etmezdi çocuklara bakmayı. ama şimdiden bitecek olmasına üzülüyorum.

pazar da burda düğünümüz var elbisemi aldım ama hala ayakkabımı alamadım valla öyle üşeniyorum ki..
çocuklara da evden buldum bişeyler hiç çıkıp arayamam valla

pembiş bakıcı olayını halledersin inşallah ya, keyif de çatamayacaksam ne diye para vereyim ki o bakıcıya?
eğer ben de 3.çocuğu doğurursam kesin bi yardımcı alacağım sürekli,
böyle anne ile, kv ile iş yürümüyor..
basıcan parayı, vurucan kırbacı hehehe :)eskiden dadı varmış süt anne varmış aileden biri gibiymiş..biz çok kapalı olduk yaa
kendimize eziyet ediyoruz. sonra da kıymetimiz bilinse; nerdeee!

Tembel topikcanlarrrrrrrrr :)

Haftaya 1 mayıs cuma ve nöbetim tatil dolayısı ile kaynıyor ya çok mesudummmmm :D

Günaydınlar herkese.

Haftasonu bağrış çağrışla başladı. Kocam ve oğlum dahil hayatımı kolaylaştıran bir tane insan yok şu hayatımda. Herkes davul olsun.

Gunaydın canlarım. Kocam gitti işe. Annem bu haftasonu evde. Yani kafam rahat. Bi kreş buldum. Montessori eğitimi verıyomuş banada yakın. Çok şaşırmıştım. Gecen hafta aradım. Bugun ıcın velilere verdikleri bir eğitim seminerinden bahsetmişti kadın. İstersem katılabilecegımı de söyllemişti. Bugun oraya gıtcem. Hem velilerle kres hakkında konuşma fırsatı bulurum dıye dusunuyorum.
Tembel topikcanlarrrrrrrrr :)

Haftaya 1 mayıs cuma ve nöbetim tatil dolayısı ile kaynıyor ya çok mesudummmmm :KK70:
Ben de cok mutluyum o sebepten:)

Günaydınlar herkese.

Haftasonu bağrış çağrışla başladı. Kocam ve oğlum dahil hayatımı kolaylaştıran bir tane insan yok şu hayatımda. Herkes davul olsun.
Bu bakıcı sorunu seni ziyadesiyle gerdi sanırım. Sıkma canını. Ver gitsin kreşe. Ferah tut içini gececek bu günler de

Slm canlar. Güzelim bahar havasını ve pazar gününü evde eşya paketleyerek geciriyorum. Esim baska işlerde. İnş yeni hafta daha güzel geçer. Herkese selamlar sevgiler...

Gunaydın canlarım. Kocam gitti işe. Annem bu haftasonu evde. Yani kafam rahat. Bi kreş buldum. Montessori eğitimi verıyomuş banada yakın. Çok şaşırmıştım. Gecen hafta aradım. Bugun ıcın velilere verdikleri bir eğitim seminerinden bahsetmişti kadın. İstersem katılabilecegımı de söyllemişti. Bugun oraya gıtcem. Hem velilerle kres hakkında konuşma fırsatı bulurum dıye dusunuyorum.
Ben de cok mutluyum o sebepten:)

Bu bakıcı sorunu seni ziyadesiyle gerdi sanırım. Sıkma canını. Ver gitsin kreşe. Ferah tut içini gececek bu günler de

Çok gerildim bacım ya sorma. Dediğim gibi kreşe gitse bile biri lazım eve. Hastalık durumunda hep sevk rapor alamam ki...

Slm canlar. Güzelim bahar havasını ve pazar gününü evde eşya paketleyerek geciriyorum. Esim baska işlerde. İnş yeni hafta daha güzel geçer. Herkese selamlar sevgiler...

Kolay gelsin canımcım. Çok daha güzel bir ev için katlanacağın bir bedel gibi düşün ;)

Merhabalar herkeseeeeee. Sabah koşturmaktan girip günaydın diyemedim. Güneş açınca insanın içinde herşeyin iyi olacağına dair bir his uyanır ya o haldeyim :) herkesin muradı gerçekleşsin hayırlısı ise.

Hayırlı günler hepimize , 5 günlük kocaman tatilimiz hayırlı uğurlu olsun :)) misafirlerimizin geliş tarihi ile kesişmese bir yerlere kaçacaktık... Napalım tatile gidemezsek , Cuma günü pikniğe gideriz insallah, şile de saklı göl diye bir yer varmış , Veli arkadaşlar pek methettiler, oraya götürürüz çocukları... Yaz tamamen geldi sanki, ne güzel :))

Hepinize güzel günler, hayırlı tatiller :KK68:

Herkese günaydınn....

Aryanın ateşi ilaçla düşüyor ama ilacın etkisi bitince yeniden çıkıyor. Hiç bişi de yemiyor. Bugün dr a götüreyim bi dimi kızlar? Boğazında da bişi yok gb. Derdi ne acaba:(

Back
X