Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayırlı olsun diyen canlarım, sağolun...

Bi şey yaptığım yok, yada yaptığım şey evde şuan pek görünmüyor. Düzensizlikten sebep. Buranın parkı da diğer evdeki gibi yakın değil. Aysecigi parka götürmek biraz yorucu oldu. Arabayla gitmek daha mantikli. Aksam da harıl harıl iftar hazirligi. Yemekten sonra olduğum yerde uyuyakalmisim. Gece hava ne kadar sıcaktı ya, üstüm açık yattım neredeyse...

Gunaydin....sabahki repligi sunuyorum...omer kuloduna damlarmis ;
Ben : oglum neden soylemedin
Omer : yemek yiyordum
Ben : oglum yemek seni beklerdi
Omer : agzimda yemek vardi :)
Her lafa verilecek bir cevabimiz var:)
Ahahaaha

Bu bebeler simdi boyle, okula başlayınca, ergenlikte falan napicaz yaaa??

Adamı cornflakes le ise yolladim.
Simdi cay koyayim da, aysecikle güzel bi kahvaltı edelim.

Annem duysa canımı okur hea!

Sen de ne perikanadi ?

İki gunun ardindan esim bu sabah bulaşık makinesini bagladi. Şimdi de sular kesildi iyi mi??

Neyse ayseciklen çıkıp bi hava alalım. Dönünce gelmiş olur inş. Susuz hiçbirşey olmiiiy. Suyunuzun ve elektriginizin kesilmemesi umidiyle herkese hayırlı günler...

Gunaydın kızlar.Ceylin i kreşe bıraktım,dün de almaya gittiydim,gelmeyecekmiş bizimki,sevinsemmi üzülsem mi bilemedimama akşam 8.30 da sızdı,ohh beee deedım,valla oturdum dınlendım,neydı o yatırmaya calısmalar uyutmaya calısmalar
C
Kızlarrrrrrrr aramızda molfix kullanan var kı?? Primanın 6 numarası çok bulunamıyo ya o yüzden ona geçsem mi diye düşünüyorum. Millet tuvalet eğitimi sorar ben bez numarası hahhahaha
wc eğitimine sıcak bakmıyor mu efe bey,toptan kurtulsan nasıl rahatlarsın pembişim

2 hafta öncesine kadar yanında yatıyordum,2 haftadır yatağının yanına bı sandalye koyup otoruyorum.başlarda ağladı ama taviz vermedim,sen uyuyana kadar ben yanındayım dedım,elini tutuyorum,saçlarını okşuyorum ya da sırtını sıvazlıyorum,şimdilik iyi gidiyor.
ben 2-3 aydır kendı kalksın dıye bekledim ama tık yok,sonra kendım kaldırayım dedım,ne zaman bitecek bu iş,

Destny ben geceleri kizimi bezliyorum.evlenene kadar bezlerim sanirim.
Aslinda gece uyandirmaya korkuyorum chucky gibi oluyor. Oglumu yatmadan tutuyorum 12 gibi..bidaha istemiyor.ama kendisi de cisim var diye kalkmiyor
allah canını almasın kıs öldü gülmekten:))

İyi bayramlar..
Ben senın yerınde olsam o kocanın sendıkasını basarım,siz naaptınızı zannedıyonuz aıle bütünlüğüm tehlıkede sızın yuzunuzden derım
hem ne demek ya karına laf gecıremıyosun,allalla

Destiny, Efe normalde "ben büyüdü büyüdüüüü" diyip duruyor ama "ozaman bezi kullanmayalım artık" dediğimde "ben bebep" diyo yani sence hazır mı hahahahhah???? Kasmıyorum ben. Doğum gününü bekliyorum

Haftasonu spor hiç yapamadım ve açıkcası yemeğin de ucunun kaçtığı zamanlar oldu bugün spor yaptım çok şükür. Yarın diyetisyen kontrolü var. Sanırım ilk fırçamı yicem

ay asabım bozuldu.nefret geldi bu kargo firmalarından,kitap yurdundan sipariş verdim,sipariş takibinden de takip ediyorum,şubeye vardı yazıyor kaç gundur,şimdi de iade edilecek yazıyor,delirdim,ne demek iade edilecek,kapıma gelınmış mı not bırakılmış mı,yalancı bu kargocular,kitapyurdunu arayıp ağzıma ne gelıyosa saydım,arkadaslar sıze bılgı verecek deyıp kapattı,allahıma telefon sapıkları olurum her gun ararım yemınle,o kitaplar bi iade olsun bak ben napıyorum o sürat kargoyu da
Adamı cornflakes le ise yolladim.
Simdi cay koyayim da, aysecikle güzel bi kahvaltı edelim.

Annem duysa canımı okur hea!
adam dediğin kim bacım,koca evde mi yksa

bence bayağı hazır o
sen parmağında oynatıyor baksana:))
baybay bezım dıye bı kat var onu al ve efeye oku,bız öyle alıştık:)

Busmai ihtiyacı olan biri ise vede tanıdığın kesinlikle güzel düşünmüşsun.
Nfk evinin fotolarini atsaydin taşınmadan keşke. Inşallah istediğin gibidir. Huzurla oturun inşallah

Herkese merhaba kizlar

Allaha sukur dugun olaylarini atlattik biraz rahatladik haftay birbtane daha var ama bu kadar yorulmayiz herhalde

Bugunde sali pazari yaptik melisa ile ne kalabalikti ya yaz gelmis gercekten herkes sokaklarda masallah bu pazar esime yaradi bir suru tisort aldim ona bakalim begenecekmi annenelerede etek aldim ikisinede ayni model tabi melisyada almadan olmazdi guzel ciciler aldik eve geldik artik dolplri duzenlemem lazim bahar temizligine yavastan girisecegim bakalim

Nfk canim hayirli olsun yeni eviniz rabbim huzurl oturmak nsip etsin

aryam sen takma yaa adamin kafasini yikamislar oda anlamis herhalde hatasini

Pempis canim ne guzel geMISSINIZ masallah yorgunluk gecer

Born canim sali pazari tam senin kizlik guzel cicilerle dolu bigun babaya sat gel

destiny cnim hayirli olsun insallah hep boyle sever darisi basimiza

destiny kesin yurtiçidir...bizim bir arkadaşa da yaptılar...tehdit etti kağıt bıraktınızmı saat yazdınızmı evdeydim şikayet edicem sizi diye tırstılar getirdiler tekrar kargoyu...

Bana salı pazarı demeyın ühüüüüü
Saol canım. Insallah boyle gıder hep.
destiny kesin yurtiçidir...bizim bir arkadaşa da yaptılar...tehdit etti kağıt bıraktınızmı saat yazdınızmı evdeydim şikayet edicem sizi diye tırstılar getirdiler tekrar kargoyu...
Yok surat kargo
Önce onları aradım ulasamadım bı turlu. Sonra patlamam lazım bırılerıne kitapyurdunu aradım. Saydırdım ne bıcım fırmayla calısıyosunuz dedim. Şimdi iade alıp tekrar yurtiçiyle gönderceklermiş. 1 ayı bulur artık dedim. Yok cumaya elınızde olur dedi. Olmazsa hıc göndermeyın üyeliğimi de silip bir daha da kitap almıcam sizden dedim

Herkese günaydınnnnnnnnnnnn :)

Ben hala haftasonu yorgunluğunu atamadığımdan muhabbetleri kaçırıyorum, yorum yazmayı unutuyorum

Busmai bahsettiğin olay süper olur bence de. Hem ona harçlık hem sana nefes alman için mola benim iki çocuklu arkadaşlarım genelde birini babaanneye bırakıyorlar diğerini anaanneye

Destiny bence tüm kargolar kafayı yemiş. Eleman mı çalıştırmıyorlardır nedir anlamadım... İnşallah cumaya elinde kitaplar ben de bi fırsat bulup kütüphaneye kaydolcam inşallah. Kitap alınca ev dolup taşıyo. Hiç değilse iade ediyosun kütüphane olunca

Günaydın canlar

Savulun uleeeeyn!
Destek kuvvete katil, beraber paralayalim bacım
Ay bu veletler henüz 3 senedir dünyada.. Ama buyuk gibi insan idare ediyorlar yaaa
Haftasonu spor hiç yapamadım ve açıkcası yemeğin de ucunun kaçtığı zamanlar oldu bugün spor yaptım çok şükür. Yarın diyetisyen kontrolü var. Sanırım ilk fırçamı yicem
Bu gayet doğal bi süreç bacım. Hep ayni iradede olamazsın ki. Bence sonuçlar düşündüğün gibi kotu değildir.

Evde olduğum gün dahi ayni şeyi yasamisimdir. Adamın derdi teslim etmek değil heralde. Kapıyı tiklatsa açarım yani. Kagit yapıştırıp gidiyor. Üstünde yazılı saatte evdeyim, uyanigim bu nasıl muamma? Bazı kargolar kapıya gelince arıyor evde misin, geldik diye. İyi olmus telefonla azarladigin. İslerini adam gibi yapsınlar..

Tabi kocam kiz, kim olacak...

Son düzenleme:
kütüphane ıyı fıkır de bana göre değil,aldıgım kıtapları gerı vermeye gıtmeye üşenmişimdir hep:)

ne kadar aptalca bır soru sorduğumu sorduktan sonra farkettım canım:) kocan tabi:)
sürat kargoya ulaşılamıyor yav,başbakana daha kolay ulaşırım sanırım
bi ulaşsam onların da ifadesini alcam da açmıyolar teli

Aysecikle AVM ye gittik. İndirimlerden faydalanıp bir iki şey almak için. Bastonu araba arkasinda yuk tasirken fazlalik olmasin diye eski evde bırakmış eşim. AVM de de bi tane bebek arabası yok!!! Git gel 3 saatte anlamı atlattı bu velet. Sinirsiz deli gibi kosmalar, yuruyen merdivenden basamak atlamalar, standlari ve mankenleri kurcalayip bozmalar.. Surekli dondurma, seker, kraker atistirmalik yediyse de ilk defa bu derece lacka, aglak, söz dinlemez oldu. Ve ilk kez onu hirpalayip dövmeye bu kadar yakin hissettim kendimi az daha büyük olsa yemin olsun poposuna bi iki yapistiracaktim. Büyük sinir harbi. Neyse ki kazasız belasiz döndük eve. Bundan sonra bastonsuz AVM asla!

Çok ayıp öğretmen hanımmmm

Ayşecimmmmmmmm normal bir çocuk gibi davranman ne güzel tamam sana sinir harbi olmuştur tabi de demekki o yaşta normal olan bu kızımmm. Düşünsene; keşfedilecek kocaman bir dünya (avm). Tabiki merak edecek kurcalayacak. Asıl onu yapmazsa tuhaf bence (kendini avutan yaramaz çocuk annesi :) )

pembişe katılıyorum bu konuda
tam deli gibi koşma çağları,avm ye alışveriş hayaliyle hiç gitmiyorum Ceylin varsa yanımda.bizimki zaten bebek arabasını unutalı yıllar oldu,bebek arabasında da hayatta durmaz iner koşar deli gibi,yurumeye başladığından berı bebek arabası kullanmıyoruz malesef

ayıp evet ama gerçek bu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…