Bende normalde huggies kullanıyordum numarasını bulamayınca 7-8 aydır molfikse geçtim bi sıkıntı olmadı canımKızlarrrrrrrr aramızda molfix kullanan var kı?? Primanın 6 numarası çok bulunamıyo ya o yüzden ona geçsem mi diye düşünüyorum. Millet tuvalet eğitimi sorar ben bez numarası hahhahaha
Ben yatıyorum canım malesef. Hatta uyuyakalıyorum bi ara uyanınca kendi yatağıma geçiyorum. İki çocuk olunca naparım bilmemsabahtan yazdm yazdm yollayamadm zaman aşımına ugradı nfkcım saglıkla huzurla otur inş yeni evinde onu unutmadan tekrar yazıyım ama su an alıntılayamadan bişi soricim size kızlar öğlen ve gece uykularında dalana kadar yanında yatıyomusunuz cocukların ben öğlen yatmıyodum aksam babası yatınca artık benı de illa istiyo ama o zaman hiçbi işi yetiştiremiyorum babasına da aksamları da sen de yatma yanında diyorum ama önce size de bi sormak istedim
k m canım yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle huzurla oturun inşallah. Sen becerikli hatunsun bu hafta yerleşirsinGünümüz aydın, haftamiz hayırlı olsun..
Ayşecik sabahın erken vakti yataktan zipladi, ah bir saat daha uyuyaydim. Uyku sen ne güzel seysin..
Aysecik kahvaltı yapsin parka ve markete gidicez. Sonra isler beni bekler. Asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun hayırlı huzurlu bi gün diler
benim eşim gecede iki kez kaldırıyo eger kaldırmazsa da yapıyo feci alıştı zümra gece cok kalktıgı için bana kalsa hiç kaldırmazdm ama o alıştırdı sımdı iki kez kalkıyo yoksa direk salıyoKızlar wc eğitimi verenler gece çiş durumunuz nasıl. Ceylin hiç kalkmıyor. Genelde yataga yapıyor eger kaldırmazsam. Yorgun oluyorum her gece de kalkamıyorum. Nasıl öğretcem gece çişini
Eagle tavsiyen aklımda bulunsun kuzulara gecmiş olsun. Öksürük dedimmi tuylerim dikiliyor. Ateşten daha cok nefret edıyorum. Ceylin de basladı ufaktan öksürmeye.
Eneee tasındın mı sen. Ben daha toplanıyon sanıyom bacım kolay gelsın ohh mis gibş temiz temiz oturursun. Aysecık basta diretebilir ama odasına cicili bicili aksesuarlar esyalar alırsan ilgisini cekebilir. Bir de tavsiyen gunduz de beraber vakit gecırın odasında. Odasını benimser bu sayede.
Üstelik yarın eşimin doğum günü. Çok özel bişiler yapmasam da, bu aralar özellikle mutlu etmeye çalışıyordum, ara ara hoşluklar yaparak. Yarında bi pasta, bişiler alıp kutlayacaktım. Herşey mahvoldu. Zaten hevesim de kalmadı şuan! Onun için ayırdığım bütçeyi çar çur edesim varrrr!!!!
Üstelik yarın eşimin doğum günü. Çok özel bişiler yapmasam da, bu aralar özellikle mutlu etmeye çalışıyordum, ara ara hoşluklar yaparak. Yarında bi pasta, bişiler alıp kutlayacaktım. Herşey mahvoldu. Zaten hevesim de kalmadı şuan! Onun için ayırdığım bütçeyi çar çur edesim varrrr!!!!
Ay kızlar öyle gerginim ki. Eşimle kolay kolay tartışmayız, saçma bi sebebten birbirimize girdik. Eşim a partisini destekler, ben b. Tamamen zıtız bu konuda. Şimdiye kadar da hiç tartışmamız olmamıştır. Bir haftadır beni uyuz ediyo, a partisinin sendikasına üye, ben b partisinin sendikasına üyeyim. Bir hafta önce aramışlar sendikasından benim farklı bi sendikadan olduğumu öğrenip eşini bizim sendikaya geçir gb bişi demişler. Başlarda o da gülersk söylüyordu değiştirmeyeceğimi bilerek. Üstüste aramışlar aramışlar, eşim ikna edemedim demiş. Sonra bana patladı akşam akşam. Eşine laf geçiremiyomuş!!! Ay neye kızacağımı şaşırdım! Oturdum ağlıyorum!!! Hayır şimdiye kadar medeni medeni tartışırken ne oldu anlamadım!
ay benim kocam da böyle konularda asırı cosar off onunla tartısmak dahi mümkün değildir o yüzden seni çok iyi anlıyorum hele ki her zaman da özel günler öncesi böyle seyler yapar o yüzden hislerini cok ama cok iyi yasıyorum yani insanda heves bırakmıyo bunlar bide sendikadakı olaya bak seni arasınlar o zaman cok biliyolarsa kocanla baglantı kurup bide adamı gazlamak ne oluyo hiç yoktan huzursuzluk işte valla ben burdan sinirlendim akşam akşam yani poff sen yine de yapıcagını yap dogumgünü için yani bence ama sen bilirsin bide ağlama bebiş de hissederÜstelik yarın eşimin doğum günü. Çok özel bişiler yapmasam da, bu aralar özellikle mutlu etmeye çalışıyordum, ara ara hoşluklar yaparak. Yarında bi pasta, bişiler alıp kutlayacaktım. Herşey mahvoldu. Zaten hevesim de kalmadı şuan! Onun için ayırdığım bütçeyi çar çur edesim varrrr!!!!
Ay kızlar öyle gerginim ki. Eşimle kolay kolay tartışmayız, saçma bi sebebten birbirimize girdik. Eşim a partisini destekler, ben b. Tamamen zıtız bu konuda. Şimdiye kadar da hiç tartışmamız olmamıştır. Bir haftadır beni uyuz ediyo, a partisinin sendikasına üye, ben b partisinin sendikasına üyeyim. Bir hafta önce aramışlar sendikasından benim farklı bi sendikadan olduğumu öğrenip eşini bizim sendikaya geçir gb bişi demişler. Başlarda o da gülersk söylüyordu değiştirmeyeceğimi bilerek. Üstüste aramışlar aramışlar, eşim ikna edemedim demiş. Sonra bana patladı akşam akşam. Eşine laf geçiremiyomuş!!! Ay neye kızacağımı şaşırdım! Oturdum ağlıyorum!!! Hayır şimdiye kadar medeni medeni tartışırken ne oldu anlamadım!
ay benim kocam da böyle konularda asırı cosar off onunla tartısmak dahi mümkün değildir o yüzden seni çok iyi anlıyorum hele ki her zaman da özel günler öncesi böyle seyler yapar o yüzden hislerini cok ama cok iyi yasıyorum yani insanda heves bırakmıyo bunlar bide sendikadakı olaya bak seni arasınlar o zaman cok biliyolarsa kocanla baglantı kurup bide adamı gazlamak ne oluyo hiç yoktan huzursuzluk işte valla ben burdan sinirlendim akşam akşam yani poff sen yine de yapıcagını yap dogumgünü için yani bence ama sen bilirsin bide ağlama bebiş de hissederÜstelik yarın eşimin doğum günü. Çok özel bişiler yapmasam da, bu aralar özellikle mutlu etmeye çalışıyordum, ara ara hoşluklar yaparak. Yarında bi pasta, bişiler alıp kutlayacaktım. Herşey mahvoldu. Zaten hevesim de kalmadı şuan! Onun için ayırdığım bütçeyi çar çur edesim varrrr!!!!
Sorma ya valla adamı iyi bi gazlamışlar. Adam hiç söylemediği şeyleri söylüyo. Erkeklik gururu vs saçmalıyo. Allah onları bildiği gb yapsın ne diyim.ay benim kocam da böyle konularda asırı cosar off onunla tartısmak dahi mümkün değildir o yüzden seni çok iyi anlıyorum hele ki her zaman da özel günler öncesi böyle seyler yapar o yüzden hislerini cok ama cok iyi yasıyorum yani insanda heves bırakmıyo bunlar bide sendikadakı olaya bak seni arasınlar o zaman cok biliyolarsa kocanla baglantı kurup bide adamı gazlamak ne oluyo hiç yoktan huzursuzluk işte valla ben burdan sinirlendim akşam akşam yani poff sen yine de yapıcagını yap dogumgünü için yani bence ama sen bilirsin bide ağlama bebiş de hisseder(
Akşam spordan geldi, eline bi dondurma almış, özür dilemeye çalıştı vs. Bende hiçbişi demedim. Gece bile uyuyamadım saçmalıktan. Gece msj attım doğum günüyle ilgili. Hiç bişi yokmuş gb davranır sabah.Aryam cok uzuldum canim kocana soyleyemediklerini okulundaki sendika temsilcisine soyle mobing yapmasinlar
Eniste ayip etmis bak topik toplu taarruz yapacak sendikalar kurtaramaz onu sana iyi baksin
Ahh canımm, yüzümün asıklığı gitmiyor ki ortamı düzelteyim:) bugün dr dan sonra bi pasta alıp okuluna gideyim, hiç gitmedim daha, bu bahaneyle de bi görünmüş olurumAy aryammm uyuz kknın gazabına uğradım. Alıntıları göstermiyodu, yazma kutusu ortada yoktu vsben de deneme yapıp cevaplaya basınca olan oldu
Şimcik belkim düzelmiştir herşey??? Zaten sendikaya seni almak için onu arayan bir sendikasının olması bile komiko yüzden sen onunla ciddi ciddi konuş ve kendi sendikana transfer et hahahahaha. Kızımmmmm erkek milleti de karıları hamile olunca hormonal bişiler yaşıyorlar derin empati yaparaktan bence :) güzelce pasta hediye olaylarını yap ve onu utandırmcanımcım. Oğluşuna da selam söyle
Herkese günaydınnnnnn. Erken uyudum (22:30) ama hala kendime gelemedim. Tatil iyi goş da accık yorucu mu ne :)
Güzel bir gin diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?