- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Cinsiyeti için dr. kız dediDesene kaçınılmaz son tatlılara bende hiç gelemiyorum. Cinsiyet belli oldu mu biraz biraz?
Maşallah, tuvaleti de halletmişsiniz, yazın geceyi de halledersin canım. Ben daha gündüzü bile halledemedim
Canım sen baya emzirmişsin ben 2 yaşına girmeden kestim.. Çünkü emmekten doğru düzgün yemek yemiyordu..herkese meraba arkadaşlar ara sıra yazıyordum belki hatırlarsınız beni, oğlum 1 hafta sonra 20 ayını bitirecek bazen çok emmek istiyor çok bunalıyorum emzirmeyi bırakmak istiyorum ama sonradan vicdan azabı duyarmıyım diye de endişeliyim.. emzirmek konusunda sabrım tükenmek üzereemmek istediği zaman oğlumun kalbini kırmamak için kendimi zor tutuyorum. ne yapmalıyım sizce?
buarada yeniden hamile olanları tebrik ediyorum, sağlıklı doğumlar yaparsınız inşallah..
Herkesin yapısı farklı. Benim oğluşum çok düşkündü. Yani 2 yaşını geçince rahat uyumaya başladım okadar çok kalkardı vs. Doğum gününe 3 gün kala memeyi kestim. Onun sinyallerine baktım yani. Fakat inanır mısın o 3 gün bile içimde burukluk?!?? Yani manyakça gelebilir ama benim duygularım böyleydi. Ayrıca şurda kalmış dört ay; onun duygusal gelişimi senin sıkılmandan daha önemliherkese meraba arkadaşlar ara sıra yazıyordum belki hatırlarsınız beni, oğlum 1 hafta sonra 20 ayını bitirecek bazen çok emmek istiyor çok bunalıyorum emzirmeyi bırakmak istiyorum ama sonradan vicdan azabı duyarmıyım diye de endişeliyim.. emzirmek konusunda sabrım tükenmek üzereemmek istediği zaman oğlumun kalbini kırmamak için kendimi zor tutuyorum. ne yapmalıyım sizce?
buarada yeniden hamile olanları tebrik ediyorum, sağlıklı doğumlar yaparsınız inşallah..
valla canım o vicdan azabı her şekilde oluyor malesef.. daha doğrusu memeden kesinceherkese meraba arkadaşlar ara sıra yazıyordum belki hatırlarsınız beni, oğlum 1 hafta sonra 20 ayını bitirecek bazen çok emmek istiyor çok bunalıyorum emzirmeyi bırakmak istiyorum ama sonradan vicdan azabı duyarmıyım diye de endişeliyim.. emzirmek konusunda sabrım tükenmek üzereemmek istediği zaman oğlumun kalbini kırmamak için kendimi zor tutuyorum. ne yapmalıyım sizce?
yarım börek miii? helal kız sana!!!Nfk sultan valla diyetisyenin dediği kadar yedim ve baya da doydum :) tabi millet tatlıları ve börekleri çifter çifter götürürken bi tek yarım dilim börek yedim ama olsunişte diyetisyene gidince tartıda rezil olmamak için insan herşeye dikkat ediyor
Bu arada tuvalet eğitimleriniz nasıl gidiyor? Tamamlayabildiniz mi?
Biz gündüzleri halletik çok şükür. Sadece arada kaçırdığı oluyor.. Ama eğitime kışın başladığım için gece eğitimini henüz veremedim o yüzden yatırırken bez bağlıyorum. Tulumla uyuduğu için gece zor olurdu tuvalete götürmek.. İnşaAllah yaza doğru onuda öğretmek istiyorum.. Sizler neler yaptınız?
ne güzel, gündüzü öğrediyse gece de birkaç saat çişini tutuyordur.Cinsiyeti için dr. kız dediama tam da emin olamadı.. ileki aylara daha net belli olur İnşaAllah
yarım börek miii? helal kız sana!!!
bu iradeyle bitirceksin olayı inş..
diyetisyen korkusu da gerçekten çok etkili.
annem 86 kilo başladı. 5 haftada 5 kilo verdi şuan.
ama spor yapamıyor. bugün telefonda konuşurken ses kesildi sonra garip sesler geldi.
anne ne oluyor dedim. elmalı kurabiye yapmıştım geçen orada.
canım benim bi tane ısırmış, bir iki ağzında çevirmiş sonra tükürmüş. bi de ağlamaklı anlattı ki
valla içim cız etti.. çocuk gibi oluyor istediğini yiyemeyince. gözleri doluyor.
herkes yiyor bana bi lokma vermiyorlar diyor. ne dersin şimdi?
şeker hastası bi de, evdekiler desen alman gettolarındaki nazi subayları gibi.
çok katı davranıyorlar. bi şey yediğini görünce bin pişman ediyorlar.
oysa yasak bi yiyecek ya eve gelmeyecek, sofraya konmayacak
ya da herkes yiyorsa ona da bir lokma verilecek, göz hakkı denen bi şey var yani
valla babamın kardeşlerimin arkasını bulunca sofrada bakakaldığı bi şey varsa
el altından bi lokma veriyorum. o da canım benim çocuk gibi arkasını dönüp hızlı hızlı yutuyor ya
netice-i kelam; ipin ucunu kaçırmasak hiç böyle olmayacak ama, salınca fena salıyoruz işte..
Aman diyim kızlarr:) benim başımda var bir tane, bende yasak koyanlardanım, ve çok haklı olduğumu düşünüyorum. Annem hem hipertansiyon hem şeker hastası. Birlikte kalıyoruz biliyorsunuz, allahım öldürüyor beni. Benim yiyemeyecrğim kadar tuzlu yiyor. Ben yemekleri tuzsuz yapıyordum onun için, arkamı bi dönüyorum tuzu basıyor. Görüyorum yemeğin üstünde tuzu, birde inkar ediyor. En son tutmuş çaya şeker dolduruyor gizli gizli. Bixim evde arya bile şeker kullanmaz:) bastım tabi bunu mutfakta. Sonrada bi sinirle çayı falan bırakıp gidiyor. 1 hafta konuşmadık bunun üstüne mesela. Annem bile bile intihar yoluna gidiyor resmen. Sonrada bi ton şikayet. Tadımlık belki verilebilir çok etkilemiyorsa ama,bu konuda annem artık beni çıldırttığı için susamadımyarım börek miii? helal kız sana!!!
bu iradeyle bitirceksin olayı inş..
diyetisyen korkusu da gerçekten çok etkili.
annem 86 kilo başladı. 5 haftada 5 kilo verdi şuan.
ama spor yapamıyor. bugün telefonda konuşurken ses kesildi sonra garip sesler geldi.
anne ne oluyor dedim. elmalı kurabiye yapmıştım geçen orada.
canım benim bi tane ısırmış, bir iki ağzında çevirmiş sonra tükürmüş. bi de ağlamaklı anlattı ki
valla içim cız etti.. çocuk gibi oluyor istediğini yiyemeyince. gözleri doluyor.
herkes yiyor bana bi lokma vermiyorlar diyor. ne dersin şimdi?
şeker hastası bi de, evdekiler desen alman gettolarındaki nazi subayları gibi.
çok katı davranıyorlar. bi şey yediğini görünce bin pişman ediyorlar.
oysa yasak bi yiyecek ya eve gelmeyecek, sofraya konmayacak
ya da herkes yiyorsa ona da bir lokma verilecek, göz hakkı denen bi şey var yani
valla babamın kardeşlerimin arkasını bulunca sofrada bakakaldığı bi şey varsa
el altından bi lokma veriyorum. o da canım benim çocuk gibi arkasını dönüp hızlı hızlı yutuyor ya
netice-i kelam; ipin ucunu kaçırmasak hiç böyle olmayacak ama, salınca fena salıyoruz işte..
Bir değişiklik olmazsa kız gözüküyor şuanda.. Zaten kızımdaki belirtilerin aynısını yaşadım sadece bunda daha çok kustum..Krlebeklersonsuzauçar canım tebrik ederim:) iki kız kardeş olacak sizinkiler ne güzel:)) çok sanşlılar, allah bağışlasınn....
Bi an aklıma nöbetten düşmenin dayanılmaz hafifliği geldi. Kaçıncı haftada oluyodu bu olay??? Kendini çok yorma sakın!!Günaydınnn....
Aman pembişim bizimki ciddi ciddi intihar girişiminde. Diyorum ya ben yiyemiyorum onun kullandığı tuzu.
Kelebekcim:) hayırlısı olsun canım. Benim belirtilerim de çok farklı değil ama ilkine göre çok daha yoğun.
Ay bugün nöbetçiyimm(
şöyle bi gerçek var ki, aynı evde yaşayan ondan bi nev'i sorumlu olanla dışardaki bir değil.Aman diyim kızlarr:) benim başımda var bir tane, bende yasak koyanlardanım, ve çok haklı olduğumu düşünüyorum. Annem hem hipertansiyon hem şeker hastası. Birlikte kalıyoruz biliyorsunuz, allahım öldürüyor beni. Benim yiyemeyecrğim kadar tuzlu yiyor. Ben yemekleri tuzsuz yapıyordum onun için, arkamı bi dönüyorum tuzu basıyor. Görüyorum yemeğin üstünde tuzu, birde inkar ediyor. En son tutmuş çaya şeker dolduruyor gizli gizli. Bixim evde arya bile şeker kullanmaz:) bastım tabi bunu mutfakta. Sonrada bi sinirle çayı falan bırakıp gidiyor. 1 hafta konuşmadık bunun üstüne mesela. Annem bile bile intihar yoluna gidiyor resmen. Sonrada bi ton şikayet. Tadımlık belki verilebilir çok etkilemiyorsa ama,bu konuda annem artık beni çıldırttığı için susamadım
şeker için ilaç kullanıyor. yüksek tansiyonu da var, başka şeyler de var, başka özel bi hastalığı da var.Kıyamam ben o bilge neneyeeeee. Gerçekten yiyememek ve milletin yemesi kötü. Ama ben bugün pek takmadım açıkcası. Herşey kafada bitiyor. Şeker hastalığı da fena yahap veya iğne kullanıyo mu?? Bizde çok var şeker hastası malesef. İki kişi olsalar evde eve sokulmaz yiyecekler de olmuyo işte. Ama maşallah ona ne güzel kilo vermiş <3
amiin..Nfk sultan benim kv zaten 60 yaşın miad olduğunu söyler. O yaştan sonra saydığın özellikler başlarmış. Hakkaten de öyle. Kadın bunları dediğinde 55ti ve şimdi dediği herşeyi yapıyor. İnşallah bizi de hoş tutan çocuklarımız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?