Hayırlısı olur inşallah canım sizin için.Bugun esim is gorusmesine gitti bakalim hayirlisi
bizde evdeyiz ev toparlamaca falan yemek mercimek corbasj pilav birazda taze fasulye var dun esim magnolia istedi ondan yaptim belki bu aksam arkadasim gelir caya havalarda kotu disari cikalim dedim ama soguk avm ye gitmek lazim ama siikildik artik avm den offf gunler sikici olmaya basladi
Canım inşallah olur iş olayı.Bugun esim is gorusmesine gitti bakalim hayirlisi
bizde evdeyiz ev toparlamaca falan yemek mercimek corbasj pilav birazda taze fasulye var dun esim magnolia istedi ondan yaptim belki bu aksam arkadasim gelir caya havalarda kotu disari cikalim dedim ama soguk avm ye gitmek lazim ama siikildik artik avm den offf gunler sikici olmaya basladi
bacım, sen de mi internet kısıtlamasına gittin hiç yazmıyorsun artık.Yahu ne çok yazmışsınız sonra devam edecegim geçmişi okumaya yemek yapmam lazim. Kelebek hosgeldin tekrar hayırlı olsun bebisin sağlıkla al kucağına.
busmai valla bende de aynı durumlar dahada vahimlesiyor mu ne
Erkek olursa Yusuf istiyorum.. Ama kız olursa onda kararsızım.. Zeynep Sara var şuan aklımda..Teşekkürler canım inşallah. Sen şimdi baya rahatsın değil mi? Başka bir sıkıntın var mı? Birde isim düşündünüz mü?
Çok teşekkür ederim..Yahu ne çok yazmışsınız sonra devam edecegim geçmişi okumaya yemek yapmam lazim. Kelebek hosgeldin tekrar hayırlı olsun bebisin sağlıkla al kucağına.
busmai valla bende de aynı durumlar dahada vahimlesiyor mu ne
burdayım kızııııım!!!
daha doğrusu eve şimdi geldim
yemek yaptım, evi toparladım. sonra direksiyona çıktık hocayla.
şeker portakalımm, hoca da methini çok duymuş kuzenlerini aldık erenköy pazarına gittiler şimdi.
hava çok güzel, daha doğrusu güneş tekrar çıkınca ısındı. pazar gezmek için güzel bi saat.
eşin hayırlı haberlerle dönsün inş.. ben de geçen gün yaptım magnolia. sonunu dün yediler.
bizde de yayla çorbası, kara lahana sarması ve dünden kalan mor bulgur salatası var.
busmai, balık iyi fikir. önden bi çorba, bol yeşil salata. tatlın da hazırmış oh
borçların da tutarken eksilmiyor gibi geliyor ama, böyle rakama vurunca motive oluyor insan.
yaza kadar bi 15 daha tutarsın. geri kalan da kışa.. Rabbim verir kolaylığını.
eagle, nerdesin bacım?
born, annen yarın çıkıyor mu canım?
Nerde canım yaa şu an saat 23 ve kerem yanımda bişeyler konuşuyorHayirlj gunler herkese
Aryamm allah kolaylik versin valla calisirken zor oluyor hamilelik olurda ikinciye hamile kalirsam evde ge irecegim icim biraz rahat ama melisa olacak tabi
Pempis iradene bravo sen bu isi halledeceksin insallah degerlerin normale donecek birde zayiflama cabasi yani
Busmai balik iyi bir secenek hem kolay olur senin ici de bundan sonrada 9 da yatarsa senin icin buyuk kolaylik olur valla
Nfk nerelerdesi
Kelebek iki kiz kardes cok guzel olur gercekten ama ben hep bir abim olmasini istemisimdir nedense abi hasreti cekerim hep kismet
Çorba yapmadım sadece salata. Balığı da ızgara yaptırdı eşim. Yedik çay içtik herşey güzeldi sonra gittiler..burdayım kızııııım!!!
daha doğrusu eve şimdi geldim
yemek yaptım, evi toparladım. sonra direksiyona çıktık hocayla.
şeker portakalımm, hoca da methini çok duymuş kuzenlerini aldık erenköy pazarına gittiler şimdi.
hava çok güzel, daha doğrusu güneş tekrar çıkınca ısındı. pazar gezmek için güzel bi saat.
eşin hayırlı haberlerle dönsün inş.. ben de geçen gün yaptım magnolia. sonunu dün yediler.
bizde de yayla çorbası, kara lahana sarması ve dünden kalan mor bulgur salatası var.
busmai, balık iyi fikir. önden bi çorba, bol yeşil salata. tatlın da hazırmış oh
borçların da tutarken eksilmiyor gibi geliyor ama, böyle rakama vurunca motive oluyor insan.
yaza kadar bi 15 daha tutarsın. geri kalan da kışa.. Rabbim verir kolaylığını.
eagle, nerdesin bacım?
born, annen yarın çıkıyor mu canım?
Canım benimmmmmmmm. Geçecek bak bugünler de inşallah. Cinnet anında hep kendine şunu hatırlatmaya çalış: hasta bebelerle mi uğraşayım kuduruk mu?? Allah sağlık versin hep böyle kalmayacaklar sonuçta. Eşin de haklı yorgun argın geliyor ama onun da tahammül etmeye çalışması gerekiyor çünkü sen de gün boyu minik canavarlarlasın. Sllah yardımcın olsun senin de minik bikaç tospağası olan herkesin de :)Nerde canım yaa şu an saat 23 ve kerem yanımda bişeyler konuşuyor
Çorba yapmadım sadece salata. Balığı da ızgara yaptırdı eşim. Yedik çay içtik herşey güzeldi sonra gittiler..
Mert uyuyordu ,uyandı ağlamasını durduramadık viyak viyak bağırıyor; bi yandan kerem yatmamak için direniyor. Ağlıyor. Tabi eşimle yine gerildik. Sabır taştı taşacak, boğarız birbirimizi o derece. Cinnet gibi kızlar anlatamam. Yorgunluk üstüne inatçı bebeler.
Gündüz herşey güzel gidiyor ama
Akşamlar olmasın kabusum oldu bu yatma saatleri!
Napıcam bilmiyorum.
Herkese lazim. Özellikle de sana.Nfk bahardanmidir bilmem vitamine başladım bende biraz enerji verdi
Evet, parkı da öğretti. Profesyonel birinden öğrenip pratik yapmak başka oluyor. Simdi cok daha iyi yapıyorum.Özel hocadan memnunmusun? Parkı da öğretiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?