yok yok ben değilim :)Çok teşekkür ederim canım.. Sanırım sende hamilesin Seninkide hayırlı olsun
aman dıkkat et o kdr becerikli hatunsun yapıp yapıp yiyememek daha da zordur cok saol canım valla Allah razı olsun o mektup beni de mahvetti eşime okutturcaktım sonunu getiremedi o derece cok zorBornum kanımdaki yağ oranı yüksek çıktı canım ondan mecburi diyetanneciğin de daha iyiye gidiyo inşallah çok seviniyorum.
Pamuk helvacım banyo nasıl mis olmuştur şimdiiiiiiii <3 iyi günlerde kullanın. Salonun sorunu da çözülünce süper olacak. Ben de geçen izmirdeki gamzeli annenin mektubunu okudum ve çok kötü oldumAllah sabır versin demekten başka bişi gelmiyo elden
Aryamm ilk iş günün iyi geçti inşallah??
aaa öylemi?yok yok ben değilim :)
ikinci bebeğim 5 aylık su anda onu kastettim ekim annesi oldum diye :)
aman dıkkat et o kdr becerikli hatunsun yapıp yapıp yiyememek daha da zordur cok saol canım valla Allah razı olsun o mektup beni de mahvetti eşime okutturcaktım sonunu getiremedi o derece cok zor(
Ay kızlar bugün dr a gittik, dr 2 kese var dedi:s birinin kalp atşı var, diğerinde bebeği göremedi. Cumaya bir daha çağırdı bakacak, büyük ihtimalle o canlanmayacak gb konuştu. Eşim ikiz olsuğunu düşünüzce kalp krizinden gidecekti çok komiktiama şuan için biri canlı zaten.
Ne bizim ne eşimin sülalesinde olmadığı için ikizlik durumu hiç beklemiyorduk tabi şok olduk.
Canım Allah kolaylık versinHer geliyorum bir hamile haberi Allah arttırsın :)
Hayırlı uğurlu etsin
Benim için işler zorlaşıyor sanki..Mert bugün Keremi ısırdı, Kerem de Merti. Bilmiyorum ne olacak nereye gidiyor bu iş
Bir de Mert 20.30da yatıyor, Kerem 23.00 lere kadar uyumuyor bizle oturmak istiyor kafam kaldırmıyor artık
Sizinkiler kaçta yatıyor öğle uykusunu mu kesmeliyim bilemiyorum
İkiz +arya inanılmaz zor olur eminim ama yinede içim istiyor ikisinide. Ama dediğim gb dr umutsuz konustu, umutlanıp sonradan üzülmek te istemiyorum. Bakalım hayırlısı artık. Bol gezmeli bir haftasonu olmuşş, sevindim senin adınagözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kısmetse ikisini de...bol bol dertleşiriz
haftasonu istanbuldaydım...karlı bir alışveriş maratonu ve kardeş hasreti giderdim bolca...havalar düzelsin gezmeler artsın artık...
born gözün aydın kısa zamanda toparlayacak inşallah....
Oy oy... Olacak artık böyle kazalar. En az hasarla atlatmaya bakmakmak lazım.Her geliyorum bir hamile haberi Allah arttırsın :)
Hayırlı uğurlu etsin
Benim için işler zorlaşıyor sanki..Mert bugün Keremi ısırdı, Kerem de Merti. Bilmiyorum ne olacak nereye gidiyor bu iş
Bir de Mert 20.30da yatıyor, Kerem 23.00 lere kadar uyumuyor bizle oturmak istiyor kafam kaldırmıyor artık
Hakkını ben yiyebilir miyimm??Canım Allah kolaylık versiniki kudurukla sen hiç yaşlanmıcan
Günaydınlar herkeseeee :) bugün öğle arası okulda gün var. Bakalım en az hasarla nasıl atlatabilicem???????
günaydın canım....Gunaydin hayirli sabahlar
Kelebeklersonsuzaucar hosgeldin canim ve hayirli olsun valla herkes hamile oldu yaa bu kadar mi bereketli bir yil olur masallah
Aryam insallah zamanla alisirsin canim yeni okuluna
Nfk canim tatil isi iptal olmus neyse belki hu hafta gidersiniz
Pempis insallah bugunun kolay gecer
Busmai canim allah kolaylik versin canim dah kotusu olmasin insallah
melisa saat onbucuga dogru yataga gireriz ama uyku suresi uzun surer 11 biraz gece uyumus olur
oh gezmeler gezmeler..gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kısmetse ikisini de...bol bol dertleşiriz
haftasonu istanbuldaydım...karlı bir alışveriş maratonu ve kardeş hasreti giderdim bolca...havalar düzelsin gezmeler artsın artık...
born gözün aydın kısa zamanda toparlayacak inşallah....
Allah kolaylık versin bacım.Her geliyorum bir hamile haberi Allah arttırsın :)
Hayırlı uğurlu etsin
zor ki ne zor! ben bir dilim tahinli kek ve bi kup magnolia yedim dünden beri.Canım Allah kolaylık versiniki kudurukla sen hiç yaşlanmıcan
Günaydınlar herkeseeee :) bugün öğle arası okulda gün var. Bakalım en az hasarla nasıl atlatabilicem???????
en az 1-2 ay ötelendi bizim plan. bu pazar kaynımın sözü var, sonraki hafta kuzenimin nişanı..Gunaydin hayirli sabahlar
Kelebeklersonsuzaucar hosgeldin canim ve hayirli olsun valla herkes hamile oldu yaa bu kadar mi bereketli bir yil olur masallah
melisa saat onbucuga dogru yataga gireriz ama uyku suresi uzun surer 11 biraz gece uyumus olur
ah canım benim.. kimbilir nasıl bi his deryasındasın şimdi..İkiz +arya inanılmaz zor olur eminim ama yinede içim istiyor ikisinide. Ama dediğim gb dr umutsuz konustu, umutlanıp sonradan üzülmek te istemiyorum. Bakalım hayırlısı artık. Bol gezmeli bir haftasonu olmuşş, sevindim senin adına
Ayy aynıyız desene.. Bende aynıydım daha yeni yeni geçiyor bulantılarım.. tamamen kesilmedi daha.. Bende igde hep yemek sayfalarını takibe almışım gördüğüm an bulanıyordu midem.. Hele tatlılarda aman Allahım göresim yokKELEBEKLERSONSUZAUÇAR, canım bulantılar bende çok fena. Tv de yemek reklamlarına bile tahammülüm yok. Çıkarmıyorum ama, çok bulanıyorum. Sen bulantı dönemlerini atlattın galiba? Çok bulantın oldu mu seninde?
Amin canım Allah razı olsun.Her geliyorum bir hamile haberi Allah arttırsın :)
Hayırlı uğurlu etsin
Gunaydin hayirli sabahlar
Desene kaçınılmaz son tatlılara bende hiç gelemiyorum. Cinsiyet belli oldu mu biraz biraz?Bu arada tuvalet eğitimleriniz nasıl gidiyor? Tamamlayabildiniz mi?
Biz gündüzleri halletik çok şükür. Sadece arada kaçırdığı oluyor.. Ama eğitime kışın başladığım için gece eğitimini henüz veremedim o yüzden yatırırken bez bağlıyorum. Tulumla uyuduğu için gece zor olurdu tuvalete götürmek.. İnşaAllah yaza doğru onuda öğretmek istiyorum.. Sizler neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?