Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bornum kanımdaki yağ oranı yüksek çıktı canım ondan mecburi diyet anneciğin de daha iyiye gidiyo inşallah çok seviniyorum.

Pamuk helvacım banyo nasıl mis olmuştur şimdiiiiiiii <3 iyi günlerde kullanın. Salonun sorunu da çözülünce süper olacak. Ben de geçen izmirdeki gamzeli annenin mektubunu okudum ve çok kötü oldum Allah sabır versin demekten başka bişi gelmiyo elden

Aryamm ilk iş günün iyi geçti inşallah??

Çok teşekkür ederim canım.. Sanırım sende hamilesin Seninkide hayırlı olsun
yok yok ben değilim :)
ikinci bebeğim 5 aylık su anda onu kastettim ekim annesi oldum diye :)
aman dıkkat et o kdr becerikli hatunsun yapıp yapıp yiyememek daha da zordur cok saol canım valla Allah razı olsun o mektup beni de mahvetti eşime okutturcaktım sonunu getiremedi o derece cok zor (

aaa öylemi?burayı pek takip etmeyince haberim olmamış. İgde de görmedim sanırım..

Meraba kızlar, okul geç bitince tabi, eve de 6 gb ancak geliyorum.

Teşekkürler sormuşsunuz ilk okul günümü. Öyle yoğundu ki... Başka bir öğretmenden sınıf alıp yürütmek hem çocuklar için hem öğretmen için öyle zor ki. Ama mecbur kalıyoruz işte, alışılıyor zamanla. Velilerin üşüşmesi, öğretmenlerle tanışma ( aklımda hiç isim kalmadı ) öğrencilerle tanışmA.. Yordu baya bugün beni. Çocuklar pırlanta gb. Bugün verimli ders işleyemedim, karman çormandı herşey. Birde ayakkabım yeniydi, ayaklarımı mahvetti. Bulantılar diğer yandan... Pek iyi birgün değildi, okula alışmam zaman alacak. Bütün öğretmenler yaşlı tabi, benim 9. Yılımdayım bana cik muamelesi yapıp duruyorlar. Kötü değil ama zaman lazım işte.

KELEBEKLERSONSUZAUÇAR, canım bulantılar bende çok fena. Tv de yemek reklamlarına bile tahammülüm yok. Çıkarmıyorum ama, çok bulanıyorum. Sen bulantı dönemlerini atlattın galiba? Çok bulantın oldu mu seninde?

gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kısmetse ikisini de...bol bol dertleşiriz
haftasonu istanbuldaydım...karlı bir alışveriş maratonu ve kardeş hasreti giderdim bolca...havalar düzelsin gezmeler artsın artık...
born gözün aydın kısa zamanda toparlayacak inşallah....

Her geliyorum bir hamile haberi Allah arttırsın :)
Hayırlı uğurlu etsin

Benim için işler zorlaşıyor sanki..Mert bugün Keremi ısırdı, Kerem de Merti. Bilmiyorum ne olacak nereye gidiyor bu iş

Bir de Mert 20.30da yatıyor, Kerem 23.00 lere kadar uyumuyor bizle oturmak istiyor kafam kaldırmıyor artık
Sizinkiler kaçta yatıyor öğle uykusunu mu kesmeliyim bilemiyorum

Canım Allah kolaylık versin iki kudurukla sen hiç yaşlanmıcan

Günaydınlar herkeseeee :) bugün öğle arası okulda gün var. Bakalım en az hasarla nasıl atlatabilicem???????

Gunaydin hayirli sabahlar

Kelebeklersonsuzaucar hosgeldin canim ve hayirli olsun valla herkes hamile oldu yaa bu kadar mi bereketli bir yil olur masallah

Aryam insallah zamanla alisirsin canim yeni okuluna

Nfk canim tatil isi iptal olmus neyse belki hu hafta gidersiniz

Pempis insallah bugunun kolay gecer

Busmai canim allah kolaylik versin canim dah kotusu olmasin insallah
melisa saat onbucuga dogru yataga gireriz ama uyku suresi uzun surer 11 biraz gece uyumus olur

İkiz +arya inanılmaz zor olur eminim ama yinede içim istiyor ikisinide. Ama dediğim gb dr umutsuz konustu, umutlanıp sonradan üzülmek te istemiyorum. Bakalım hayırlısı artık. Bol gezmeli bir haftasonu olmuşş, sevindim senin adına

Oy oy... Olacak artık böyle kazalar. En az hasarla atlatmaya bakmakmak lazım.
Bizimki öğlen uykusu uyuyor, 1 buçuk 2 saat kadar. Sabah 7 akşam 22.00, 23.00 gb de uyuyor. İstersen öğlen uykusunu kesebilirsiin tabi, kafa dinlersin sende.

Günaydınlar herkeseeee :) bugün öğle arası okulda gün var. Bakalım en az hasarla nasıl atlatabilicem???????
Hakkını ben yiyebilir miyimm??
Okul ortamını bile kendine benzettin kızım ya, pastalar çörekler, marifetli hatunlar havada uçuyor. Afiyet bal olsun

Gün
günaydın canım....
Sağolasın alışacağım artık mecbur
Sen alışabildin mi canım evde olmaya?

sabahı şerifleriniz hayrolsun canlar...

oh gezmeler gezmeler..
Allah kolaylık versin bacım.
mert de savunma mekanizmalarını geliştirmeye başlamış
bizimkisi sabah 8 olmadan kalkıyor, akşam 11, 11 buçuk gibi yatıyor.
gündüz de 1,5-2 saat uykusu var.

zor ki ne zor! ben bir dilim tahinli kek ve bi kup magnolia yedim dünden beri.
ucundan tadıyordum da, bu dünkü çok manyak aptal bi şey oldu. yazık emeklere

bu arada arkadaş grip olmuş, bugün gelemiyor. ne zaman niyetlense ilkinde gelemez zati

en az 1-2 ay ötelendi bizim plan. bu pazar kaynımın sözü var, sonraki hafta kuzenimin nişanı..
sonra da taşınma telaşı.
bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş. sağlık olsun..

ah canım benim.. kimbilir nasıl bi his deryasındasın şimdi..
hayal edince bile insan bi hoş oluyor. Rabbim hayırlısını versin.
inş yakın zamanda netleşir durum.

Hayırlı ve güzel bir gününüz olsun hanımlar..
Ayy aynıyız desene.. Bende aynıydım daha yeni yeni geçiyor bulantılarım.. tamamen kesilmedi daha.. Bende igde hep yemek sayfalarını takibe almışım gördüğüm an bulanıyordu midem.. Hele tatlılarda aman Allahım göresim yok İnşaAllah seninkilerde geçer canım Rabbim kolaylık versin..

Amin canım Allah razı olsun.
Rabbim sana da kolaylık versin.. Mert ne kadarlık oldu? Yaşına girmiştir..
Bizde öğle uykusu denen kavram kalkalı aylar oldu.. Emziği biraktırdığımdan beri öğle uykusunu nıraktı.. Ne kadar uğraştıysam uyutamadım.. Akşam en geç 10 da yatırmış oluyorum.. Sabahta 9 - 9:30 gibi kalkıyor..

Teşekkür ederim canım

Bu arada tuvalet eğitimleriniz nasıl gidiyor? Tamamlayabildiniz mi?
Biz gündüzleri halletik çok şükür. Sadece arada kaçırdığı oluyor.. Ama eğitime kışın başladığım için gece eğitimini henüz veremedim o yüzden yatırırken bez bağlıyorum. Tulumla uyuduğu için gece zor olurdu tuvalete götürmek.. İnşaAllah yaza doğru onuda öğretmek istiyorum.. Sizler neler yaptınız?

Desene kaçınılmaz son tatlılara bende hiç gelemiyorum. Cinsiyet belli oldu mu biraz biraz?
Maşallah, tuvaleti de halletmişsiniz, yazın geceyi de halledersin canım. Ben daha gündüzü bile halledemedim

Nfk sultan valla diyetisyenin dediği kadar yedim ve baya da doydum :) tabi millet tatlıları ve börekleri çifter çifter götürürken bi tek yarım dilim börek yedim ama olsun işte diyetisyene gidince tartıda rezil olmamak için insan herşeye dikkat ediyor

herkese meraba arkadaşlar ara sıra yazıyordum belki hatırlarsınız beni, oğlum 1 hafta sonra 20 ayını bitirecek bazen çok emmek istiyor çok bunalıyorum emzirmeyi bırakmak istiyorum ama sonradan vicdan azabı duyarmıyım diye de endişeliyim.. emzirmek konusunda sabrım tükenmek üzere emmek istediği zaman oğlumun kalbini kırmamak için kendimi zor tutuyorum. ne yapmalıyım sizce?

buarada yeniden hamile olanları tebrik ediyorum, sağlıklı doğumlar yaparsınız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…