Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selamlar hanımlar, ne güzel gelince uzun muhabbetleri okumak :) insallah daim olur...

Keyfimbilir, hoşgeldin.. Ben bir iki ay daha devam edip yaza doğru kesmen taraftarıyım, mevsim dönümlerinde bağışıklık düşüyor, üzerine anne sütü de kesilince etkilenmesin kuzucuk .. Allah kolaylık versin. Biz Anneler 5 yaşına kadar da emzirsek yine duygusallaşırız sanki çocuk askere gidecek :) Allah sağlık sıhhat versin hepsine..

Busmai, sen buraya yazdın akşamında senin için bi video çektim , ama ig kısalttığı için oradan göndermek istemedim , büyüdükçe; çekişmeleri, kavgaları, kendilerini savunmaları çok komik bir hal alıyor , herhalde ergenlik dönemi son bulana kadar da devam eder diye düşünüyorum bizdeki çekişmeler .. Vurma , orantısız güç :) ve hakaret olmadığı sürece müdahale etmemeye çalışıyorum .. Allah kolaylık ve sabır versin ..
Gece uykusu bizde de problem, özellikle babamız evde yokken. Selim öğle uykusunu geç uyursa gece uyumak istemiyor , kızımı erken uyutmam gerekiyor... O, odamda yalnız yatamam diye ağlar. Selim uyumayalııım diye ağlar. Ben de ne yapacağımı şaşırıp ağlıyorum artık napiyim :)

Nfk, aryam Allah sağlık sıhhat versin annelerimize.. Bizim annemiz, babamızı kaybettiğimizden beri, aynı zamanda menopoza denk geliyor o dönem , bayağı alıngan , Allah'tan diyet gerektiren bir rahatsızlığı yok şimdilik , yoksa biz de küserdik bol bol ..
Halk ekmekte çalışmıştım staj döneminde, orada bir abla vardı, 40lı Yaşlarında, bekardı, anne&babası ile yaşıyordu, her yemeğe oturduklarında birer ekmek yiyorlar, doktor yasakladı ; ben de ekmeği önlerinden alıyorum, küsüyorlar bana derdi. --Kızımız ekmek fabrikasında çalışıyor , bize bir ekmeği çok görüyor diyorlarmış :) demek çocukluğa geri dönüyor insan oğlu, belirli yaştan sonra...

Kelebek, hayırlı olsun insallah sağlıklı sıhhatli olsunlar, cinsiyeti netleşince yazarsın yine bize :)

Aryam, kolaylıklar bulantılarla çocuklarla uğraşmak zor oluyordur,Allah kolaylık versin ..

Pembişim, vefaat eden anne, İzmirli gamzeli anne zaten ): ben nakilden sonra iyileşip yuvasına döndüğünü okumuştum en son , hastalık nüksetmiş, 5-6 gün evvel de ): Allah rahmet eylesin , insallah kuzucuğu ömrü boyunca iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim .. Kaç gecedir bloğuna bakıp bakıp ağlıyorum , mekânı cennet olsun ...

Hepinize güzel sağlıklı günler ..

Son düzenleme:
Ay bugün daha iyiydi yaa... Gitgide alışacağım inşallah. Dün eve gelirken ağlıyordum eski okulum, öğrencilerim bir başkaydı diye. Nöbetçi olmama rağmen gelince yatağa atlamadım en azından.

Busmaiii, nerelerdesin busmaiiii? Merti savunmakla mı meşgulsun?

Nfk, sen başladın mı canım toparlanmaya?

Busmaiii, nerelerdesin busmaiiii? Merti savunmakla mı meşgulsun?

Nfk, sen başladın mı canım toparlanmaya?
Geldim geldimm
Zar zor okudum canım ya ikizler napıyo ne zaman kesinleşecek ikiz olup olmadığı?
Bikaç gündür çok yoğunum, kereme tv açmama kararı aldım ; hiç yakamı bırakmıyor bu sefer de:) mert ayrı alem, kerem nereye giderse oraya gidiyor belasını arıyor resmen :)

Uyku saatleri sizin de geçmiş ya ben 21de ikisini de rüyalar ülkesine postalamak istiyorum
Bugün merti kv ye bırakıp keremi dışarı çıkardım 1 saat. Öğle uykusundan da 1 saate uyandırdım. Akşam erken yattı 21de. Harikaydı.
Bugüne mi özel bilmiyorum, inşallah sürekli olur!
Eşimle geriliyoruz ikimiz de onların uykusu geciktikçe. Mert dur, Kerem dur! Hadi ben neyse ,bütün gün bebek ağlamaları ;herife ne oluyorsa?? :)

Pamukhelvacım duygulu arkadaşım benim, anne olunca insan daha duygusal oluyor değil mi? Yine de inşallah şer gördüğümüzde bir hayır olacaktır.
Bir hadis okudum bugün
"Eğer Allah bu dünyaya bir sineğin kanadı kadar değer verseydi; kafirlere ondan bir yudum su nasip etmezdi.."

Ahireti mamur olsun inşallah.

Ay canım benim ya. Öyle haklısın ki, erken uyutup nefes alma düşüncesiyle. Artık havalar da açıyor, keremi dışarda biraz yorarsan, öğlen uykusuna da kısıtlama getirdin mi bencede erken uyuyacaktır.

Canım bende 2 kese görünüyor ama birinin içinde bebekte kalp atışı da alınamadı. Diğerinin kalp atışı vardı. Bakalım inşallah yarın sabah gidicem doktora ya. Uyku kalmadı bu sebepten.

Günaydın bugün evde temizlik var yarım gün çok güzel bi duygu
Dünden kalan kurufasülye ve pilav var biraz, kv ve kp gelcekler akşama başka bişey pişiresim yok balık mı alsak acaba
Kakaolu ıslak kek üstüne damla sakızlı muhallebi döktüm çok güzel kokuyor ama oruçluyum :)
Mart sonunda günler uzayacakmış, uzamadan tutayım biraz borçlarımdan
15 tuttum, 25 kaldı :/

Hayirlj gunler herkese

Aryamm allah kolaylik versin valla calisirken zor oluyor hamilelik olurda ikinciye hamile kalirsam evde ge irecegim icim biraz rahat ama melisa olacak tabi

Pempis iradene bravo sen bu isi halledeceksin insallah degerlerin normale donecek birde zayiflama cabasi yani

Busmai balik iyi bir secenek hem kolay olur senin ici de bundan sonrada 9 da yatarsa senin icin buyuk kolaylik olur valla

Nfk nerelerdesi

Kelebek iki kiz kardes cok guzel olur gercekten ama ben hep bir abim olmasini istemisimdir nedense abi hasreti cekerim hep kismet

Bugun esim is gorusmesine gitti bakalim hayirlisi
bizde evdeyiz ev toparlamaca falan yemek mercimek corbasj pilav birazda taze fasulye var dun esim magnolia istedi ondan yaptim belki bu aksam arkadasim gelir caya havalarda kotu disari cikalim dedim ama soguk avm ye gitmek lazim ama siikildik artik avm den offf gunler sikici olmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…