- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Allah kolaylık versin canım.. Okulda bulantılardan ders anlatabiliyormusun?Ay bugün daha iyiydi yaa... Gitgide alışacağım inşallah. Dün eve gelirken ağlıyordumeski okulum, öğrencilerim bir başkaydı diye. Nöbetçi olmama rağmen gelince yatağa atlamadım en azından.
Ay çok zorlanıyorum ya, sürekli bişiler atıyorum ağzıma. Ama mecbur napalımmAllah kolaylık versin canım.. Okulda bulantılardan ders anlatabiliyormusun?
İNşaAllah şu zamanları kolayca atlatırsın canım..Ay çok zorlanıyorum ya, sürekli bişiler atıyorum ağzıma. Ama mecbur napalımm
Teşekkürler canım inşallah. Sen şimdi baya rahatsın değil mi? Başka bir sıkıntın var mı? Birde isim düşündünüz mü?İNşaAllah şu zamanları kolayca atlatırsın canım..
Geldim geldimmBusmaiii, nerelerdesin busmaiiii? Merti savunmakla mı meşgulsun?
Nfk, sen başladın mı canım toparlanmaya?
Ay canım benim ya. Öyle haklısın ki, erken uyutup nefes alma düşüncesiyle. Artık havalar da açıyor, keremi dışarda biraz yorarsan, öğlen uykusuna da kısıtlama getirdin mi bencede erken uyuyacaktır.Geldim geldimm
Zar zor okudum canım ya ikizler napıyone zaman kesinleşecek ikiz olup olmadığı?
Bikaç gündür çok yoğunum, kereme tv açmama kararı aldım ; hiç yakamı bırakmıyor bu sefer de:) mert ayrı alem, kerem nereye giderse oraya gidiyor belasını arıyor resmen :)
Uyku saatleri sizin de geçmiş ya ben 21de ikisini de rüyalar ülkesine postalamak istiyorum
Bugün merti kv ye bırakıp keremi dışarı çıkardım 1 saat. Öğle uykusundan da 1 saate uyandırdım. Akşam erken yattı 21de. Harikaydı.
Bugüne mi özel bilmiyorum, inşallah sürekli olur!
Eşimle geriliyoruz ikimiz de onların uykusu geciktikçe. Mert dur, Kerem dur! Hadi ben neyse ,bütün gün bebek ağlamaları ;herife ne oluyorsa?? :)
Pamukhelvacım duygulu arkadaşım benim, anne olunca insan daha duygusal oluyor değil mi? Yine de inşallah şer gördüğümüzde bir hayır olacaktı
Bir hadis okudum bugün
"Eğer Allah bu dünyaya bir sineğin kanadı kadar değer verseydi; kafirlere ondan bir yudum su nasip etmezdi.."
Ahireti mamur olsun inşallah.
Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Günaydınnn....Gunaydiiiin! Hadi uyanın bakim!!
Hemen kahvaltı yapsana kuşummmmmmmmmmmm.Günaydınnn....Çok acıltımmm
güzel otlu domatesli bi tost yaptım vallaHemen kahvaltı yapsana kuşummmmmmmmmmmm.
Afiyet bal olsun, minik pıtırcığa löp löp et olsun :)G
güzel otlu domatesli bi tost yaptım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?