Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bence benimki de tek gebelik olarak devam edecek, dr da o yönde gb konuştu. Ama internette okudum canlananlar da varmış sonradan, sabahı sabah ettim düşünerek:)

Hayırlı olsun canım ev olayınız. Biran önce inize sinen bir ev bulup taşınırsınız inşallah.

Ba
Bakalım canım artık, hayırlısını diliyorum ne yapayım:)

Herkese günaydınnn...
Kahvaltıyı yaptık, masada çakıldım kaldım. Kalkıp şu mutfağı bi toparlasamm. Hava da güzel gb görünüyor.

Günaydın canlarım. Ben de kızım da iyiyiz, şükür. İlk sıralar ölümü kabullenmek istemiyor insan. Sonra alışıyor.
Nfk, o poğaçayı beğenmene sevindim. Ben hiç yaş maya kullanmadım. Ellerine sağlık.

Günaydınnnnn. Hava ne kadar güzel. İçim açıldı.
Günaydınlar herkeseeeee :) yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun :)
Günaydınnnn.... Hava güzel gerçekten... Annem kızı parka çıkaracak.

Bugün yeni okulumda ilk iş günüm, biraz tedirgin ama heyecanlıyım. Öğleci olmak ta fena değilmiş, rahat rahat kahvaltımızı yaptık, evi toparladım, birde süpüreyim. Sonra duşumu alıp hazırlanıcam ohhh.... Herkesin günü güzel geçsinn

günaydın bacılar
herkese hayırlı huzurlu bi gün ve hafta diliyorum..

haftasonu öylece geçiverdi. kadınlar günü dolayısıyla gratiste epey indirim vardı.

birkaç krem ve maskara aldım. bu arada yine belim tutuldu benim.
kas gevşetici aldım, bana mısın demedi.. benim belim neden bu kadar sık tutuluyor yauv?

maşallah sizin havalar güzelmiş.
burada hava hem kapalı hem de adam akıllı soğuk.
bugün temizlik yapıcam, yarın arkadaşım gelecek.
hazırlıkların bi kısmını da bugün yapsam iyi olurdu bakalım.
mönü; peynirli makarnalı börek, mor bulgur salatası, tahinli susamlı kek
(ya da ıslak kek), tarçınlı kurabiye (aslında şu elmas kurabiyeyi denemek istiyorum
ama resimlerdeki gibi olmayacak diye cesaret edemedim) ve magnolia.

ayşecik henüz kalktı. kahvaltısını yapsın, sonra çıkar bi dolaşırız
dönüşte de markete uğrarız.
ay akşama ne yemek yapıcam ben yaaa?

aryam; hayırlı olsun yeni okulun ve sınıfın. öğleci olmak bence de avantaj.
sabah kahvaltını, işini yemeğini yapar herşeyin hazır, okula gidersin ne güzel..

Nfk sultanım kaç kişi geliyo Allah aşkına onca hazırlığa?? Bir kişi değil mi :)?

Burda da hava güneşli. Okuldaki çlcukları tut tutabilirsen

canlarım..
şu 1 ayda hastalık sebebıyle topiğe pek yazamadm ama igden yazmaya takıp etmeye calıstım hep bi de 10 gündür tel de serviste eşimin telden bakmaya calısıyorum cuma günü taburculuk olabilir diye bi laflar dönüyor dua edin inş saglıkla evde görelim annemi biz de bir değişiklik yok sürekli göztepedeyiz taburculuk olursa diye haftasonu temizlik vardı yasir de ara ara hala kacırıyor eğitim iyi gitti diyodum bakıyorum hopp kaçırıyo dısarda da başladıgımızdan beri sadece ıkı kez yaptı ama olsun iyki ara tatilde vermişim zümra da büyüyo 5 aylık oldu öyle işte sizler de iyisiniz inş

Herkese hayırlı günler Beni hatırlayanınız var mı ?Üyeliğimi kapattırmıştım ama sağolsun Kazen beyden rica edince tekrar açtı Ben ikinciye hamileyim ve Allah nasip ederse Eylül annesi olucam Hazır buralara geri gelmişken eski sayfamıza da bir bakayım dedim.. MaşaAllah hala olan kişiler var.. lady peacock zaten burayı hiç boş bırakmıyor Hepiniz iyisizidir umarım.. Bebişlerinizde iyidir İnşaAllah Ben ara ara uğrarım yine

Ben
ben hatırlıyorum, ben hatırlıyorummm!!!
Hoşgeldin canımm

Bebişin hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin... Bende ekim annesi olacağım inşallah

Selamlar hanımlar ,
Mutlu haberler var, ne güzel .. Allah'ım sağlıkla hayırlısıyla kucaklamayı nasib eylesin minik yavruları ...
Born, çok sevindim iyi haberler almanıza, insallah cuma günü taburcu edilir teyzemiz ve eski sağlığına kavuşur ...
Pembişim, geçmiş olsun sana da, insallah değerlerin çabucak normale iner, diyetinde kolaylıklar .. Bizi sormuşsun banyomuz yerleşti çok şükür.. Ama salonda nemden ötürü sorun çıktı , onun tadilatı yapılacak yeniden...
Sabaha karşı çok üzücü bir rüya gördüm , az evvel de instagramda daha evvel hikâyesini bildiğim, rahatsızlığı olan bir annenin vefaat haberini okudum .. Moralim bozuk .. Allah anneleri kuzusuz, kuzuları da annesiz&babasız&kimsesiz bırakmasın ... Yalan dünya , her seferinde yüzümüze tokat gibi çarpıyor ama yine unutup dalıyoruz dünya işlerine, ufak şeyleri sıkıntı ediyoruz ...
Aryam, hayırlı olsun yeni ders programın, insallah daha yararlı olur senin için..
İlbilge, hoşgeldin sen de :)
Kelebeklersonsuza uçar, tebrik ederim , hoşgeldin :)

Hepinize huzurlu sağlıklı günler ...

hadi geçmiş olsun, inş sıhhatle taburcu olur anneciğin.
bi süre sende mi kalacak, eve mi dönecek?

yasir de günbegün daha da alışır, kazalar azalır inş..
beyaz kuzu zümrayı da öpüyorum..

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin..

ben de dün haklı olduğum bi konuda sinirlenip düşündüğümden hissettiğimden fazlasını söyledim eşime.
trip attım. Allah razı olsun o yine makul davrandı, benim gibi fevri çıkışsaydı büyüyecekti..
akşamdan beri onu düşünüyorum. millet nelerle uğraşıyor, benim takıldığım şeylere bak
Allah beni ıslah etsin.

Ben

Hoşgeldin canımm

Bebişin hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin... Bende ekim annesi olacağım inşallah
Hoşbuldum canım.. Özlemişim buraları
Allah razı olsun seninki de hayırlı olsun.. Okuduğuma göre çift kese görünüyormuş.. Rabbim kolaylık ferahlık versin.. Bulantıların başladı mı?

KelebeklerSonsuzaUcar tekrar aktif mi oldun kuzuuuu?

Alin size bi hamile daha. Topik cogalmaya devam ediyor
İvet balım yeniden aktif oldum.. Malum hamiş olunca burdan bişeyler öğreniyor insan..

İlk günün nasıl geçti canım?

Menü gayet güzel.

Sağlıklı taburcu olur şnş. Annen.

unutmak ne mümkün canım hoşgeldin ve hamişliğin hayırlı olsun...
Ben

Hoşgeldin canımm

ben de ikinci de ekim annesiyim çok keyifli bi dönem doğum için :)
ama hamilelik için değil tüm yazı hamile geçirmiş oluyosun neyse sağlıkla gelsin de diye baglayayım :)

banyoya sevinip salona üzüldüm canım ama inş o da hallolur en kısa sürede
annem için dileklerin için de cok saol cnm Allah razı olsun

bende kalıcak artık ne kadar sürerse iyi olana kadar bir de fizik önerceklermiş onu da memlekette mi burda mı nasıl ayarlıcaz bi taburcu olsun da kadın artk hastane havasından da bunaldı
yasir için de inş yaa zümra da seni öpüyo hatta ısırıyo dişleri öyle bi kaşınyoki :)
İlk günün nasıl geçti canım?

Menü gayet güzel.

Sağlıklı taburcu olur şnş. Annen.
çok saolasın Allah razı olsun
pembişim ben senin rahatsızlıgını görmedim bu arada neyin var iyimisin şimdi mecburi bi diıyet galiba?

Çok teşekkür ederim canım.. Sanırım sende hamilesin Seninkide hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…