Bence benimki de tek gebelik olarak devam edecek, dr da o yönde gb konuştu. Ama internette okudum canlananlar da varmış sonradan, sabahı sabah ettim düşünerek:)Ay bayilacayiiim
Rabbim hayirlisini versin. Hamileligin başında boyle iki kese olup 2-3 hafta sonra birinin gelismeyip tek gebelik olarak devam ettiğini duymuştum. Acaba seninki nasıl olacak ?
Bizim plan bozuldu maalesef. Eşimin çalıştığı sirketin müdürü teftişe geliyormuş. Onu da çağırdılar. Dahası mutahit aradı yıkım emri kesinleşmiş. 2 ay içinde binanın yıkilmasi gerek. 1 ay içinde tasinmaniz gerek dedi. Bu kaçıncı diyeceksiniz :ama artık kesinleşti durum. Neyse öyle iste..
İlbilge iyi olmana sevindim. Artik aktif topikcanliga geri donersin. Opuyorum kizcenle seni
Bahar, yusuf nasıl oldu?
Bakalım canım artık, hayırlısını diliyorum ne yapayım:)Kız yemek mi yenir o saate artıköncesinde doyurmuştu karnını ayrıca nolursa olsun uğraşamazdım onla
Planların yatmasına üzüldümama taşınma olayına çoook sevindim. İnşallah güzel bir ev bulursunuz en kısa zamanda.
Aryammmm ikiz olma olayını ilk siz de başlatabiliyormuşsunuz sülalede. Olay kesinleşir bir sonraki kontrolde inşallah. Her halükarda hayırlısı olsun
Bugğn hava güzeldi oğluşla dışarı çıktık. Hep birileri ile oynamak istiyor ama çevremizde çok sıcak çocuklar yok malesef :/ seneye kreşe gitse de rahat etse yavrum. Günün devamında yemekti spordu derken geçti. Şimdi de uyusa da ben de yayılsam diye bekliyorummmmm
Meraba canım, hoşgeldin. Başın sağolsun canım ya ig de sonradan okudum yazılanları, çok üzüldüm. Rabbim kalanlara sabır versin.
Evet canım 2. Yi bekliyoruz artık hayırlısıyla inşallah. Teşekkür ederim canım.
Sen nasılsın?
Herkese guzel hafta sonlari burda hava cok soguk bugun
Nfk gezmelerdesiniz herhalde sesin cikmiyor guzel eglenin
Pempis canim benim erkenden uyumussunuz iyi bari esin kaldirmamis seni yemek vs icin
ilbilgehatun hosgeldin canim hayat ne olursanolsun normale donuyor ama disimizdan icimizde nir yerlerde hep bir sizi oluyor mutlaka sevdiklerimizi kaybettiklerimizde kizin nasil
Aryam aaa ikiz mi aneeee hadi hayirlisi olsun bakalim bir dahaki kontrolde kesinlesir herhalde
Ay bayilacayiiim
Rabbim hayirlisini versin. Hamileligin başında boyle iki kese olup 2-3 hafta sonra birinin gelismeyip tek gebelik olarak devam ettiğini duymuştum. Acaba seninki nasıl olacak ?
Bizim plan bozuldu maalesef. Eşimin çalıştığı sirketin müdürü teftişe geliyormuş. Onu da çağırdılar. Dahası mutahit aradı yıkım emri kesinleşmiş. 2 ay içinde binanın yıkilmasi gerek. 1 ay içinde tasinmaniz gerek dedi. Bu kaçıncı diyeceksiniz :ama artık kesinleşti durum. Neyse öyle iste..
İlbilge iyi olmana sevindim. Artik aktif topikcanliga geri donersin. Opuyorum kizcenle seni
Bahar, yusuf nasıl oldu?
Günaydın canlarım. Ben de kızım da iyiyiz, şükür. İlk sıralar ölümü kabullenmek istemiyor insan. Sonra alışıyor.I ilbilgehatun susamlı kaşarlı simit pogacayi yaptım. Şuana kadar yaptığım en güzel poğaça oldu. Saol bacım..
Bi de biraz puf noktası okudum. Ben hamur toparlaninca birkac kez çevirip birakiyordum. Bu sefer yaklaşık 10 dk Yoğurdum. İnstant maya kullandım. Artık yas mayayla isim olmaz, kokuyor bana. Neyse etrafini havluyla sarip 1 saat mayalanmasini bekledim. Bi de tepsi mayası.. Gerçekten bunlar çok etkiliymis. Cahide saolsun...
Günaydınnnnn. Hava ne kadar güzel. İçim açıldı.
Günaydınnnn.... Hava güzel gerçekten... Annem kızı parka çıkaracak.Günaydınlar herkeseeeee :) yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun :)
ben hatırlıyorum, ben hatırlıyorummm!!!Herkese hayırlı günlerBeni hatırlayanınız var mı ? Üyeliğimi kapattırmıştım ama sağolsun Kazen beyden rica edince tekrar açtı Ben ikinciye hamileyim ve Allah nasip ederse Eylül annesi olucam Hazır buralara geri gelmişken eski sayfamıza da bir bakayım dedim.. MaşaAllah hala olan kişiler var.. lady peacock zaten burayı hiç boş bırakmıyor Hepiniz iyisizidir umarım.. Bebişlerinizde iyidir İnşaAllah Ben ara ara uğrarım yine
hadi geçmiş olsun, inş sıhhatle taburcu olur anneciğin.canlarım..
şu 1 ayda hastalık sebebıyle topiğe pek yazamadm ama igden yazmaya takıp etmeye calıstım hep bi de 10 gündür tel de serviste eşimin telden bakmaya calısıyorum cuma günü taburculuk olabilir diye bi laflar dönüyor dua edin inş saglıkla evde görelim annemi biz de bir değişiklik yok sürekli göztepedeyiz taburculuk olursa diye haftasonu temizlik vardı yasir de ara ara hala kacırıyor eğitim iyi gitti diyodum bakıyorum hopp kaçırıyo dısarda da başladıgımızdan beri sadece ıkı kez yaptı ama olsun iyki ara tatilde vermişim zümra da büyüyo 5 aylık oldu öyle işte sizler de iyisiniz inş
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin..Selamlar hanımlar ,
Mutlu haberler var, ne güzel .. Allah'ım sağlıkla hayırlısıyla kucaklamayı nasib eylesin minik yavruları ...
Born, çok sevindim iyi haberler almanıza, insallah cuma günü taburcu edilir teyzemiz ve eski sağlığına kavuşur ...
Pembişim, geçmiş olsun sana da, insallah değerlerin çabucak normale iner, diyetinde kolaylıklar .. Bizi sormuşsun banyomuz yerleşti çok şükür.. Ama salonda nemden ötürü sorun çıktı , onun tadilatı yapılacak yeniden...
Sabaha karşı çok üzücü bir rüya gördüm , az evvel de instagramda daha evvel hikâyesini bildiğim, rahatsızlığı olan bir annenin vefaat haberini okudum .. Moralim bozuk .. Allah anneleri kuzusuz, kuzuları da annesiz&babasız&kimsesiz bırakmasın ... Yalan dünya , her seferinde yüzümüze tokat gibi çarpıyor ama yine unutup dalıyoruz dünya işlerine, ufak şeyleri sıkıntı ediyoruz ...
Aryam, hayırlı olsun yeni ders programın, insallah daha yararlı olur senin için..
İlbilge, hoşgeldin sen de :)
Kelebeklersonsuza uçar, tebrik ederim , hoşgeldin :)
Hepinize huzurlu sağlıklı günler ...
Hoşbuldum canım..Ben
ben hatırlıyorum, ben hatırlıyorummm!!!
Hoşgeldin canımm
Bebişin hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin... Bende ekim annesi olacağım inşallah
İvet balım yeniden aktif oldum.. Malum hamiş olunca burdan bişeyler öğreniyor insan..KelebeklerSonsuzaUcar tekrar aktif mi oldun kuzuuuu?
Alin size bi hamile daha. Topik cogalmaya devam ediyor
İlk günün nasıl geçti canım?
Günaydınnnn.... Hava güzel gerçekten... Annem kızı parka çıkaracak.
Bugün yeni okulumda ilk iş günüm, biraz tedirgin ama heyecanlıyım. Öğleci olmak ta fena değilmiş, rahat rahat kahvaltımızı yaptık, evi toparladım, birde süpüreyim. Sonra duşumu alıp hazırlanıcam ohhh.... Herkesin günü güzel geçsinn
Menü gayet güzel.günaydın bacılar
herkese hayırlı huzurlu bi gün ve hafta diliyorum..
haftasonu öylece geçiverdi. kadınlar günü dolayısıyla gratiste epey indirim vardı.
birkaç krem ve maskara aldım. bu arada yine belim tutuldu benim.
kas gevşetici aldım, bana mısın demedi.. benim belim neden bu kadar sık tutuluyor yauv?
maşallah sizin havalar güzelmiş.
burada hava hem kapalı hem de adam akıllı soğuk.
bugün temizlik yapıcam, yarın arkadaşım gelecek.
hazırlıkların bi kısmını da bugün yapsam iyi olurdu bakalım.
mönü; peynirli makarnalı börek, mor bulgur salatası, tahinli susamlı kek
(ya da ıslak kek), tarçınlı kurabiye (aslında şu elmas kurabiyeyi denemek istiyorum
ama resimlerdeki gibi olmayacak diye cesaret edemedim) ve magnolia.
ayşecik henüz kalktı.kahvaltısını yapsın, sonra çıkar bi dolaşırız
dönüşte de markete uğrarız. ay akşama ne yemek yapıcam ben yaaa?
aryam; hayırlı olsun yeni okulun ve sınıfın. öğleci olmak bence de avantaj.
sabah kahvaltını, işini yemeğini yapar herşeyin hazır, okula gidersin ne güzel..
Sağlıklı taburcu olur şnş. Annen.canlarım..
şu 1 ayda hastalık sebebıyle topiğe pek yazamadm ama igden yazmaya takıp etmeye calıstım hep bi de 10 gündür tel de serviste eşimin telden bakmaya calısıyorum cuma günü taburculuk olabilir diye bi laflar dönüyor dua edin inş saglıkla evde görelim annemi biz de bir değişiklik yok sürekli göztepedeyiz taburculuk olursa diye haftasonu temizlik vardı yasir de ara ara hala kacırıyor eğitim iyi gitti diyodum bakıyorum hopp kaçırıyo dısarda da başladıgımızdan beri sadece ıkı kez yaptı ama olsun iyki ara tatilde vermişim zümra da büyüyo 5 aylık oldu öyle işte sizler de iyisiniz inş
unutmak ne mümkün canım hoşgeldin ve hamişliğin hayırlı olsun...Herkese hayırlı günlerBeni hatırlayanınız var mı ? Üyeliğimi kapattırmıştım ama sağolsun Kazen beyden rica edince tekrar açtı Ben ikinciye hamileyim ve Allah nasip ederse Eylül annesi olucam Hazır buralara geri gelmişken eski sayfamıza da bir bakayım dedim.. MaşaAllah hala olan kişiler var.. lady peacock zaten burayı hiç boş bırakmıyor Hepiniz iyisizidir umarım.. Bebişlerinizde iyidir İnşaAllah Ben ara ara uğrarım yine
ben de ikinci de ekim annesiyim çok keyifli bi dönem doğum için :)Ben
ben hatırlıyorum, ben hatırlıyorummm!!!
Hoşgeldin canımm
Bebişin hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin... Bende ekim annesi olacağım inşallah
banyoya sevinip salona üzüldüm canım ama inş o da hallolur en kısa süredeSelamlar hanımlar ,
Mutlu haberler var, ne güzel .. Allah'ım sağlıkla hayırlısıyla kucaklamayı nasib eylesin minik yavruları ...
Born, çok sevindim iyi haberler almanıza, insallah cuma günü taburcu edilir teyzemiz ve eski sağlığına kavuşur ...
Pembişim, geçmiş olsun sana da, insallah değerlerin çabucak normale iner, diyetinde kolaylıklar .. Bizi sormuşsun banyomuz yerleşti çok şükür.. Ama salonda nemden ötürü sorun çıktı , onun tadilatı yapılacak yeniden...
Sabaha karşı çok üzücü bir rüya gördüm , az evvel de instagramda daha evvel hikâyesini bildiğim, rahatsızlığı olan bir annenin vefaat haberini okudum .. Moralim bozuk .. Allah anneleri kuzusuz, kuzuları da annesiz&babasız&kimsesiz bırakmasın ... Yalan dünya , her seferinde yüzümüze tokat gibi çarpıyor ama yine unutup dalıyoruz dünya işlerine, ufak şeyleri sıkıntı ediyoruz ...
Aryam, hayırlı olsun yeni ders programın, insallah daha yararlı olur senin için..
İlbilge, hoşgeldin sen de :)
Kelebeklersonsuza uçar, tebrik ederim , hoşgeldin :)
Hepinize huzurlu sağlıklı günler ...
bende kalıcak artık ne kadar sürerse iyi olana kadar bir de fizik önerceklermiş onu da memlekette mi burda mı nasıl ayarlıcaz bi taburcu olsun da kadın artk hastane havasından da bunaldıhadi geçmiş olsun, inş sıhhatle taburcu olur anneciğin.
bi süre sende mi kalacak, eve mi dönecek?
aliba
yasir de günbegün daha da alışır, kazalar azalır inş..
beyaz kuzu zümrayı da öpüyorum..
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin..
ben de dün haklı olduğum bi konuda sinirlenip düşündüğümden hissettiğimden fazlasını söyledim eşime.
trip attım. Allah razı olsun o yine makul davrandı, benim gibi fevri çıkışsaydı büyüyecekti..
akşamdan beri onu düşünüyorum. millet nelerle uğraşıyor, benim takıldığım şeylere bak
Allah beni ıslah etsin.
çok saolasın Allah razı olsunİlk günün nasıl geçti canım?
Menü gayet güzel.
Sağlıklı taburcu olur şnş. Annen.
Çok teşekkür ederim canım.. Sanırım sende hamilesin Seninkide hayırlı olsununutmak ne mümkün canım hoşgeldin ve hamişliğin hayırlı olsun...
ben de ikinci de ekim annesiyim çok keyifli bi dönem doğum için :)
ama hamilelik için değil tüm yazı hamile geçirmiş oluyosun neyse sağlıkla gelsin de diye baglayayım :)
banyoya sevinip salona üzüldüm canım ama inş o da hallolur en kısa sürede
annem için dileklerin için de cok saol cnm Allah razı olsun
bende kalıcak artık ne kadar sürerse iyi olana kadar bir de fizik önerceklermiş onu da memlekette mi burda mı nasıl ayarlıcaz bi taburcu olsun da kadın artk hastane havasından da bunaldı
yasir için de inş yaa zümra da seni öpüyo hatta ısırıyo dişleri öyle bi kaşınyoki :)
çok saolasın Allah razı olsun
pembişim ben senin rahatsızlıgını görmedim bu arada neyin var iyimisin şimdi mecburi bi diıyet galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?