ben prima kullanıyordum ama iğrenç
onerdiginiz bez varmı ???
çok sağol canım ondan alım o aman .
prima kokutyor
Of yaaaa, ben mememi sikinca süt geliyo görünce sürüm arttiyo sanmıştım, sagdim 20cc anca çıktı ikisinden, kaygana duymuştur yine makinenin sesini bakar şimdi meraklı meraklıkalabalık evde çok zor bu işler, kv bi yandan kpeder görümce bi yandan, kp bide kendine bakmiyon kahvaltiyi geç yaptın ver bebeği annene baksın diyo,sanki vermiyom, tam kahvaltimi hazırladım bebek çırak ciyak ağlıyor, altını açmış bizimki, oglanda durmamış ağlamış, bide sulamis altı açıkken üstünü, kv gel sen geç önüne dedi, hem altı değişti hem kıyafeti, nasıl yapayım ben kahvaltı o kadar çocuk baktım diyo, her alt değişmeden yataklara üstü başına işettiriyo!
kendi kıyafetleriyle makineye atıp ütülüyorum..bebeğinizin ağız bezlerini nasıl yikiyorsunuz, normal camasirlariyla birlikte mi yoksa ayriyetten kaynatiyor musunuz?
kızım birkaç gün önce pişik oldu.kızlar pişik için neler yapıyorsunuz....
Göğüs uçları yara olan var mı?
merhaba bende temmuz anneleri konusunu takip ediyordum oraya hiç yazmadım ama buraya yazıyorum. 6 temmuzda epidural sezeryanla bebeğim doğdu yarın 1 aylık oluyoruz. benim göğüslerim çok fena yara ve 1 aydır geçmiyor. yaklaşık on gündür sağmaya başladım. biberonla veriyorum iyileşince göğsümü vereceğim inşallah ama iyileşmiyo göğüslerim bepanthene thiociline kullanıyorum lansinoh kullanıyorum ama bir göğsümde hiç ilerleme yok aynı durumu yaşayan var mı benim gibi ne yapıyorsunuz. üstüne bir de sütüm yetmiyo oğluma mama takviyesi yapıyorum ve her defasında içim gidiyor annelik gerçekten öyle böyle değil çook zor iş :)))
Benimki ler yaradanda öte canım ya çok kötü durumdayım.gogus gücümü ikiye ayirdi minigim ve her seferinde kanıyor.kullanmadigi ilaç kalmadı çok caresizim :'((((bugün süt sagma pompasi ve silikon gogus ucu almaya karar verdim kullananlar marka önerirse çok mutlu olurum.
Bu kadar buyuk bi firma nasil boyle bi hata yapar anlamadim hemde cok fena kokuyor resmen petrol kokusu
bugun 26. günümüz, ilk banyomuzu yaptık.
göbeğmiz yeni düştüğü için ancak yapabildik banyo, cok huysuzdu geceden beri, banyodan sonra uyudu çok şükür..
mustelaya baktım şimdi çok çeşidi var hangisini kullandın sen . ben de bi denerim olmazsa artık ne yapacağımı şaşırdım. denemediğim şey de kalmadı nerdeyse cildimde bir problem oldğunu düşünmeye başladım 1 aydır geçmez mi yara. sanki hiç normal emziremiycekmişim gibi geliyor artık
bende anlamyorum acaba indirimde olduğundan mı öyle ben prima en iyi bez zannederdim :44:
canım huggiesin dolu çeşiti var hangisini kullanıyorsun
ben gunde 3 damla kullanıyorum. hemsremız oyle demıstı.
Günde bı defa sabahları 3 damla verdi doktorumuz aile hekimimde aynı şeyi söylemişti zaten
bebeğin çamaşırlarıyla beraber yıkıyorum ben, bi de ütülüyorum.
bize doktorumuz gunde 4 damla bebeğin ağzına damlatmamızı söyledi.
bugun 26. günümüz, ilk banyomuzu yaptık.
göbeğmiz yeni düştüğü için ancak yapabildik banyo, cok huysuzdu geceden beri, banyodan sonra uyudu çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?