Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bi aydan beri ilk kez tam 3buçuk saat uyudum dün gece sadece bi ara eşim gelip bu oğlan niye uyanmadi diye durttu onun dışında neredeyse deliksiz bi uykuydu yanlız biz 37 günlük olduk, normalde gece uykuları en uzun ne kadar sürer, birde bu dönemde gülmeye başlıyor mu bebekler, biz 1ay erken dogduk acaba bizde nasıl olacak süreçler çok kafam karışıyor:44:
bu arada bayanlar hepimizin hamilelik takvimi bitmiş, ben bebisimin etiketini yaptım

Son düzenleme:

bazıları gölge etmesin, başka ihsan istemez..

bebeğinizin ağız bezlerini nasıl yikiyorsunuz, normal camasirlariyla birlikte mi yoksa ayriyetten kaynatiyor musunuz?
kendi kıyafetleriyle makineye atıp ütülüyorum..

kızlar pişik için neler yapıyorsunuz....
kızım birkaç gün önce pişik oldu. o günden beri altına yaptığını her farkettiğimde
beklemeden açtım altını, ılık suyla yıkadım. kuruladım. sebamed krem sürüp bezi kapatmadan beklettim, emsin diye kremi..
[/B]

Göğüs uçları yara olan var mı?

Benimki ler yaradanda öte canım ya çok kötü durumdayım.gogus gücümü ikiye ayirdi minigim ve her seferinde kanıyor.kullanmadigi ilaç kalmadı çok caresizim :'((((bugün süt sagma pompasi ve silikon gogus ucu almaya karar verdim kullananlar marka önerirse çok mutlu olurum.

Canım hangi marka pompa kullanıyorsun memnunmusun ,ben emzirdikten sonra garmastan pomad sürüyorum bir nebzede olsa rahatlatıyor.bu arada bende kizimi 6 temmuzda normal doğumla kucağıma aldım.

Ben medelanin hastane tipi pompasini kiraladim, gayet memnunum acitmiyor hic gogsumu. Kiralik zamanim bittigindede tekrar medelanin elektrikli pompasini alcam, silikon gogus ucuda kullaniyorum aventinkini alabilirsin cnm.

biz bugun 27 gunluk oldukkkk bu gece uyuduk masallah subanallah bende tam 7 bucuk saat uyudumm ahh oğlum hep boyle uyutsan beni varyaaa göbecıkler atacam ama nerdee 1 gece ıyı 3 gece felakett . oğlum gece yatagımı batırdı kenarda kedı yavrusu gıbı yattımmmmmm

kızım kendi saçını çekiyor hemde ağlıyor öldüm gülmekten

bugun 26. günümüz, ilk banyomuzu yaptık.
göbeğmiz yeni düştüğü için ancak yapabildik banyo, cok huysuzdu geceden beri, banyodan sonra uyudu çok şükür..

Nasıl yani 26 gündür banyo yapmiyomuydu yavrucak. Biz dün yapmadık bı banyo yüzü pisik oldu yıkayıp silmeme rağmen. Göbeğin düşmesiyle banyonun bı alakası yok ki ben eve geldiğimizden beri her gün yaptırdım ve 7. Gün göbeği düştü. Bence bosuna cocugu bu sıcakta bekletmissiniz. Doktorlarda yaptırın diyor zaten.

Canım pembe beyaz renkli tüpte üzerinde kadın resmi var.Eczaneye sorarsan onlar veriyorlar.Ama mustela alırken alışveriş merkezlerindeki eczaneleri tercih etmemi önerdiler bana.Orada sirkülasyon çok oldugundan rafta beklemiş ürün olmuyormuş.Eczanelerde çok alan olmadığı için rafta bekleyen ürünü verebiliyorlarmış.

bende anlamyorum acaba indirimde olduğundan mı öyle ben prima en iyi bez zannederdim :44:

Kızlar primaninda cesitleri var prima pampers kullanmistim o çok kötü çişi resmen üstünde kalıyor ama prima premiumcare var o'ndan çok memnunum.sivi kakayı bile emiyor.yine aynı şekilde uni baby islak .mendilden primanin yenidoğan islak mendili bin kat daha iyi

ben gunde 3 damla kullanıyorum. hemsremız oyle demıstı.

Günde bı defa sabahları 3 damla verdi doktorumuz aile hekimimde aynı şeyi söylemişti zaten

bebeğin çamaşırlarıyla beraber yıkıyorum ben, bi de ütülüyorum.

bize doktorumuz gunde 4 damla bebeğin ağzına damlatmamızı söyledi.

teşekkür ederim arkadaşlar sizin dediğiniz gibi 3 damlaymış eşim yanlış anlamış bugün aradım doktoru oda aynı şeyi söyledi..

bugun 26. günümüz, ilk banyomuzu yaptık.
göbeğmiz yeni düştüğü için ancak yapabildik banyo, cok huysuzdu geceden beri, banyodan sonra uyudu çok şükür..

oy yavrum benim kıyamam naptın annesi bu bebiş 20 gündür yıkanmadımı mahvolmuştur sıcakta biz eve çıktığımızdan beri hergün yıkıyoruz bir defasında bir gün yıkayamadık hemen kendini bıraktı oğlum banyo ii geliyo çocuklara kendilerini daha çabuk topluyolar..

kızzzzz tuballl naptın çocuğu yanmıştır yavrucak:S
bende eve gelir gelmez yıkanaya başladım hergün yıkıyordum 8.gün düştü göbeğimiz hatta bazı günler iki kere yıkadım çok kusunca ,terleyince fln valla elimden gelse bi havuz yapıcam evin otrtasına oğlumu kızımı alıp hiç çıkmıycam o sudan balık gibi ohhh miss)

buna rağmen yüzümüzde çıkan isilikler yeni yeni bitiyor,
gıdığı kızaryo,
popomuz kızarıyo,
oy yerim ben onun totoşunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…